RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Rodjeni ko je sledeci koji prima cetiri laka komada?
Zrinjski je sljedeći kandidat za 4 komadacole-ch je napisao/la:Rodjeni ko je sledeci koji prima cetiri laka komada?

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cestitke velezu na pobijedi svaka cast,i zrinskom dadnite 4 i super ce bitmostar_mo je napisao/la:Zrinjski je sljedeći kandidat za 4 komadacole-ch je napisao/la:Rodjeni ko je sledeci koji prima cetiri laka komada?
mostar_mo je napisao/la:Zrinjski je sljedeći kandidat za 4 komadacole-ch je napisao/la:Rodjeni ko je sledeci koji prima cetiri laka komada?

Željo pa Zrinjski.cole-ch je napisao/la:Rodjeni ko je sledeci koji prima cetiri laka komada?
Partizanskih žrtava 11/1

''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
- antipolitikaa
- Kontakt:
Kad vec moras u svojoj povjesti biti necija zrtva bolje od Partizana nego od Leotara(10:0) i Orasje(6:0)
Nekako ste mi vi rođeni zaboravni!
Pozz iduce kolo na samo 2 boda smo vam a Siroki vas prolazi,Sarajevo se vraca gdje mu je i mjesto,Leotar sve bolji i bolji izgleda da od evrope nema nista za vas ,neka opet cemo se mi tamo blamirat

Nekako ste mi vi rođeni zaboravni!

Pozz iduce kolo na samo 2 boda smo vam a Siroki vas prolazi,Sarajevo se vraca gdje mu je i mjesto,Leotar sve bolji i bolji izgleda da od evrope nema nista za vas ,neka opet cemo se mi tamo blamirat

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
u svedskoj nemiri, Zdravoo!antipolitikaa je napisao/la:Kad vec moras u svojoj povjesti biti necija zrtva bolje od Partizana nego od Leotara(10:0) i Orasje(6:0)![]()
Nekako ste mi vi rođeni zaboravni!![]()
Pozz iduce kolo na samo 2 boda smo vam a Siroki vas prolazi,Sarajevo se vraca gdje mu je i mjesto,Leotar sve bolji i bolji izgleda da od evrope nema nista za vas ,neka opet cemo se mi tamo blamirat![]()
grohotom se smijem, grohotom
Rođeni
- Crveni_1922

Prvo karat Zelju pa onda plemici ima da pevaju ko stiglici.....

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Ti mi neides po ovim utakmicama nesto. Pogledaj gledanost Veleza i zrinjskog. Protiv slobode vas na stadionu ukupno 1000. Bruka i sramota. A aktuelni ste prvak drzave, zapitaj se kako bi bilo da ispadateantipolitikaa je napisao/la:Ovo je samo donja tribina stadiona HSK Zrinjski protiv nama nesretnog partizana, stoga to da Zrinjski ne moze okupit 12000 objesi macku o rep ,vi i sve da hocete nemozete vise od 4000,stoga niste vise velik i ozbiljan klub kao Zrinjski,Borac,Sarajevo,Celik,Zeljo

da oni ispadnu iz PL, ugasio bi se citav klubr0djeni je napisao/la:Ti mi neides po ovim utakmicama nesto. Pogledaj gledanost Veleza i zrinjskog. Protiv slobode vas na stadionu ukupno 1000. Bruka i sramota. A aktuelni ste prvak drzave, zapitaj se kako bi bilo da ispadateantipolitikaa je napisao/la:Ovo je samo donja tribina stadiona HSK Zrinjski protiv nama nesretnog partizana, stoga to da Zrinjski ne moze okupit 12000 objesi macku o rep ,vi i sve da hocete nemozete vise od 4000,stoga niste vise velik i ozbiljan klub kao Zrinjski,Borac,Sarajevo,Celik,Zeljo
![]()
![]()
- Crveni_1922
zajebo si se to sa zeljom, max 1 razlike za vasCrveni_1922 je napisao/la:
Prvo karat Zelju pa onda plemici ima da pevaju ko stiglici.....![]()
Cuva Bog Zelju svog!
Slazem se sa zadnjim komentarima ekipe. Tužno je, i prije svega ružno prema našoj prvoj ljubavi, da dajemo prednost jednim "nazovi" klubom, Zrinskim, nasuprot sljedećem protivniku, ekipi Željezničara. I ne osvrčite se na ove komentare nekakvih politika i antipolitika koji se ovde javljaju. Mi jesmo trenutno nezadovoljni Veležom, ali upamtite jedno: Njihov vrh apetita( 1,2 kolo nekakvih kvalifikacija ), je dno naših apetita. Zato, samo forzza Velež i polako idemo naprijed. Nadam se da će Manijaci konačno doći da uveličamo taj derbi u srijedu. Ako negdje oko Pazarića ne presaugaju, pa ih ne vrate.haha.
Samo tebe volimo i tebi pjevamo ale aoooo!!!!!!
Samo tebe volimo i tebi pjevamo ale aoooo!!!!!!
Protiv Želje nema Kneleta ali će moći igrati protiv Zrinjskog.
Dobiti Želju sa barem 2 razlike da se imamo čemu nadati na Grbavici i onda derbi !

Dobiti Želju sa barem 2 razlike da se imamo čemu nadati na Grbavici i onda derbi !

mislim da bi 2 razlike protiv Želje u kupu bio super rezultat s tim da ne primimo gol ... u prevodu 2-0
zna li iko jel s Colom sve ok ? nije igrao protiv Zvijezde ..

zna li iko jel s Colom sve ok ? nije igrao protiv Zvijezde ..
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
ma sve je uredu sa colom nego ga ibraka nije stavio zato sto nije u formi! 

A i malo mu se muda otegla.Svađa se sa publikom,ovo,ono...neka nek se malo odmori,nek vidi da nije zvijezda kakvom se smatra !
-
- Kontakt:
Ajdin_RA81 je napisao/la:ma sve je uredu sa colom nego ga ibraka nije stavio zato sto nije u formi!
Colic nije igrao protiv Zvijezde zbog zutih kartona....cuva ga Ibra za derbi !!....
sutra svi na stadion u 15.30 h da uvelicamo susret starih sportskih rivala Veleža i Željezničara ...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ti nas bas uljubicastio ..mostar_mo je napisao/la: sutra svi na stadion u 15.30 h da uvelicamo susret starih sportskih rivala Veleža i Željezničara ...

Nadam se da ce nasi tzv. napadaci sutra barem jednom pogoditi mrezu sa prave strane ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.