NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2012, 17:55

Cuj mu primjera :roll: Pa Real u sjeni Barce do prosle sezone, Liverpool ne moze da izbori EL :roll: Lakersi prosle sezone jedva prosli prvi krug PO-a...

Idi gledaj OI, kasnije cemo o NFL-u ;) :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 jul 2012, 19:05

Edin TM87 je napisao/la:Cuj mu primjera :roll: Pa Real u sjeni Barce do prosle sezone, Liverpool ne moze da izbori EL :roll: Lakersi prosle sezone jedva prosli prvi krug PO-a...

Pa kad si ti počeo navijati Liverpool je bio najtrofejniji i osvajao je LP :mrgreen:

Real je odavno najtrofejniji, a Lakersi su u doba tvoga djetinjstva imali Kobea i Shaqa i harali ligom :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2012, 19:22

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Cuj mu primjera :roll: Pa Real u sjeni Barce do prosle sezone, Liverpool ne moze da izbori EL :roll: Lakersi prosle sezone jedva prosli prvi krug PO-a...

Pa kad si ti počeo navijati Liverpool je bio najtrofejniji i osvajao je LP :mrgreen:

Real je odavno najtrofejniji, a Lakersi su u doba tvoga djetinjstva imali Kobea i Shaqa i harali ligom :mrgreen:
Pa i ne bas, prije te cuvene LP sam navijao za LFC, onda kad nas je Celzi golom Heskeya izbacio na 5. mjesto, tad je Newcastle bio 3., a Arsenal i United se borili za prvaka... Onda i kad je Everton bio ispred nas i isao u LP, e onda je dosla LP. A sad skroz drugo vrijeme, pare izbacuju veliku cetvorku lagano, a to najvise osjeti LFC i ja opet navijam za njih... Sto se tice Lakersa, zbog Kobea sam poceo navijat, a onda kad je dos'o i Shaq, pa Peyton i Malone :D :D :D Al' idalje sam navijao kad su nam Sunsi uzimali diviziju sa Neshom, Amarom, Bellom, Barbosom itd...

Al' nije to tema, nego je bitno da Coltsi dobiju sto vise tekmi na pocetku, pa da se bar od PO-a oprostimo iza week 10... A ne k'o prosle sezone u week 1 :roll: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 18:04

Igral' iko ovdje fantasya, da se organizujemo, nekakvu ligu da napravimo, pošto će NFL brzo krenuti, ko je upućeniji oko toga da nam nešto više kaže (Salty, Zeljovac, Edin i svi ostali) ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 avg 2012, 18:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:Igral' iko ovdje fantasya, da se organizujemo, nekakvu ligu da napravimo, pošto će NFL brzo krenuti, ko je upućeniji oko toga da nam nešto više kaže (Salty, Zeljovac, Edin i svi ostali) ;)
Pa trebamo pocet, prosle sezone je takticar organizovo

Prosta matematika > draft, mos odraditi trade i mos dodati "otpustiti" igrace, svake sedmice izaberes igrace, i kako odrade na terenu tebi idu poeni, ukoliko stavis igraca a on igrom slucaja ne igra to kolo ne dobijes poene za njeg, obicno ide 1vs1 svako kolo izmedju igraca, zavisno kakvu ligu izaberemo

haj napravit cu ja ligu,

hocemo li 1vs1 (head to head) svako kolo ili ukupni poeni? I draft auto ili da mi izaberemo?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 avg 2012, 18:40

preko yahoo

Liga: ss.ba
pass: limunada

Liga 1vs1
Draft auto

maximalno 10 igraca (ne moze vise)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 20:28

alemsa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Igral' iko ovdje fantasya, da se organizujemo, nekakvu ligu da napravimo, pošto će NFL brzo krenuti, ko je upućeniji oko toga da nam nešto više kaže (Salty, Zeljovac, Edin i svi ostali) ;)
Pa trebamo pocet, prosle sezone je takticar organizovo

Prosta matematika > draft, mos odraditi trade i mos dodati "otpustiti" igrace, svake sedmice izaberes igrace, i kako odrade na terenu tebi idu poeni, ukoliko stavis igraca a on igrom slucaja ne igra to kolo ne dobijes poene za njeg, obicno ide 1vs1 svako kolo izmedju igraca, zavisno kakvu ligu izaberemo

haj napravit cu ja ligu,

hocemo li 1vs1 (head to head) svako kolo ili ukupni poeni? I draft auto ili da mi izaberemo?
Može kako god ti odgovara, jer bi ja volio probat, dosada nisam igrao, pa kako je bolje i kako se većina slaže tako ćemo odigrati :D

Kad se može draft obaviti, i jel' se može odmah krenuti sa satavljanjem ekipe, ili dok se više raje uključi :?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 avg 2012, 20:30

rio_Ferdy88 je napisao/la: Može kako god ti odgovara, jer bi ja volio probat, dosada nisam igrao, pa kako je bolje i kako se većina slaže tako ćemo odigrati :D

Kad se može draft obaviti, i jel' se može odmah krenuti sa satavljanjem ekipe, ili dok se više raje uključi :?
ovako je najbolje kao sto sam napravio. Samo prijavi tim pa da te dodam ovamo

Draft se moze obaviti cim se 4 igraca prikljuce, i to se mora desiti prije 4-og septembra, i da odma poslje drafta mos sastavljati ekipu, i tradeovati izmedju sebe

Mocno je i jednostavno, vidjet ces ukoliko pocnemo

http://football.fantasysports.yahoo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

idi na join a league i ukucaj ime i pass lige i onda registruj tim (moras imati yahoo email)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 22:05

alemsa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Može kako god ti odgovara, jer bi ja volio probat, dosada nisam igrao, pa kako je bolje i kako se većina slaže tako ćemo odigrati :D

Draft se moze obaviti cim se 4 igraca prikljuce, i to se mora desiti prije 4-og septembra, i da odma poslje drafta mos sastavljati ekipu, i tradeovati izmedju sebe

http://football.fantasysports.yahoo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

idi na join a league i ukucaj ime i pass lige i onda registruj tim (moras imati yahoo email)
Neće nešto da me primi, kaže da nije liga registrovana, traži league ID, a ja sam tu ubacio ovaj ss.ba, ali neće opet :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2012, 22:07

ima i ovaj sto takticar ima to je dobra liga bila prosle godine...ne znam ko je od vas igrao ali dodjite i tu takodjer
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 avg 2012, 22:40

Neće nešto da me primi, kaže da nije liga registrovana, traži league ID, a ja sam tu ubacio ovaj ss.ba, ali neće opet :roll:[/quote]

E oprosti, league ID je 326156

Znaci league name: ss.ba
ID: 326156

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 22:57

Eto, registrovao sam, 'ajde da se i ostali regaju pa da krenemo sa ligom i draftom :D

Ajde Salty i ti upadaj i ovi Giantsi svi, i Edin i Bear i ovaj Steeler, i ko jos ima da zeli neka se javi :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 avg 2012, 22:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:Eto, registrovao sam, 'ajde da se i ostali regaju pa da krenemo sa ligom i draftom :D

Ajde Salty i ti upadaj i ovi Giantsi svi, i Edin i Bear i ovaj Steeler, i ko jos ima da zeli neka se javi :D
tu si BostonUnited :D
Edin ce sutra, Salty ce veceras, i jos ko hoce (6-orica) upadajte. :)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 avg 2012, 03:07

Promjenio sam u 20 timova, posto Salt ima neke raje

Ako nas bude 20 (a trebalo bi), odradit cemo 4 divizije po 5 timova, 2 tima iz svake divizije idu u PO, tako da ce u playoffu biti 8 ekipa. Ali vidjet cemo jos

Draft mnogi hoce da sami pikaju tako da cemo morati izabrati jedan dan pa lagano i to odraditi. Meni je svejedno, ja sam i za auto.

Znaci: http://football.fantasysports.yahoo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Join a league
league name: ss.ba
league id: 326156

P.S. Liga je u sistemu 1vs1 znaci svako kolo drugi protivnik (bit ce raspored kad se svi prikljucimo) npr. Rio vs Salt izaberu igrace, ko bude imo vise poena izmedju njih dvojice dobija pobjedu a drugi poraz za to kolo, i tako 14 kola cini mi se, i onda timovi sa najboljim rekordima po diviziji idu u PO koji se igra 15, i 16-e sedmice NFL-a (zavisno kolk'o bude ekipa u PO)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2012, 04:19

de ljudi ima i ova liga od Takticara takodjer..prosle godine je bila takodjer zanimljiva...pa eto ko ima vremena za obadvije lige neka se prijavi od vas

League ID#: 115104
League Name: NFL Bosna 2012
Password: bosna
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 avg 2012, 05:31

Gdje treba sta treba? to vi mislili bez mene, prvaka 'pickem' takmicenja prosle sezone. ccc. :mrgreen:

dajte linkove gdje treba, da ne rovim stranice unazad.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2012, 05:36

pa eto ja sam postavio ovu od Takticara na yahoo, a i ovaj isto znaci imas dvije...na obadvije se aktiviraj brate
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 avg 2012, 12:50

SaltCityAttack je napisao/la:pa eto ja sam postavio ovu od Takticara na yahoo, a i ovaj isto znaci imas dvije...na obadvije se aktiviraj brate
Evo, regao sam se i na toj, pa javljaj kad bude draft :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 avg 2012, 14:43

aaa fantasy je u pitanju... ja to sranje ne igram. nemam ja sitnog vremena da se handrim oko igraca svako malo. zao mi je momci. uzivajte. ;)
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2012, 18:41

SaltCityAttack je napisao/la:pa eto ja sam postavio ovu od Takticara na yahoo, a i ovaj isto znaci imas dvije...na obadvije se aktiviraj brate
Evo, regao sam se i na toj, pa javljaj kad bude draft :mrgreen:
ma javit ce nam takticar ..za sada ondje pise da treba biti 2 septembra nedelja, ali vjerovatno ce se prvo dogovoriti kad ko ima vremena...ja sam prosle godine bio tamo jako dobar i ako sam propustio draft..samo povrede su me satrale Forte,McFadden, pa problemi sa QB i onda ostale povrede takodjer .. ma dobro kazem bio sam do tog trenutka jedan od boljih imao finu ekipicu.

Nego i na ovom ss.ba treba biti draft nemojte mi to ba automatski...evo doce jos 10tak momaka ovih dana do nedelje najkasnije pa tako da svi skoro zele taj draft..treba se dogovorit vidjet kad i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.