BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
steta za dževada, borba bas onakva kakvu sam ocekivao. trebao je poturak napasti i uci u bliski dvoboj a ovako u borbi sa distance protiv ghite se mogu samo batine dobiti.
You are someone else I am still right here
Krenuo je dobro sa taktikom nogama lowkickovima ali vidjelo se da to ne pali kod Ghite jer njegove noge su ko balvani i kada njima isto udara vidjelo se kako jako udara. Dzevad je trebo bar malo uci u razmjeru sa rukama kako ti kazes jer distanca ghita je veci i ima duze noge i ruke i onda je tesko sto je prouzrokovalo ovaj rezultat.fera je napisao/la:steta za dževada, borba bas onakva kakvu sam ocekivao. trebao je poturak napasti i uci u bliski dvoboj a ovako u borbi sa distance protiv ghite se mogu samo batine dobiti.
ja sam ocekivao da ce dževad krenuti na sve ili nista nakon prvog brojanja jer on je bio taj koji nije imao sta izgubiti u ovoj borbi. ne znam jel ovaj ghita ikad radio sa bas ruttenom al nekako oni njegovi udarci u jetru mene uvijek na basa podsjetePolo je napisao/la:Krenuo je dobro sa taktikom nogama lowkickovima ali vidjelo se da to ne pali kod Ghite jer njegove noge su ko balvani i kada njima isto udara vidjelo se kako jako udara. Dzevad je trebo bar malo uci u razmjeru sa rukama kako ti kazes jer distanca ghita je veci i ima duze noge i ruke i onda je tesko sto je prouzrokovalo ovaj rezultat.fera je napisao/la:steta za dževada, borba bas onakva kakvu sam ocekivao. trebao je poturak napasti i uci u bliski dvoboj a ovako u borbi sa distance protiv ghite se mogu samo batine dobiti.
Covjek je u Holandiji ide i u Golden Glory isto tako i u Mykes gym ali ima svoju bazu cini mi se u Den Haagu u nekom gymu da trenira ali svuda po malo pravi je vrh sada k1 sporta po meni trenutno najbolji borac dobro bi ga bilo vidjeti sad protiv badra ili schilta.fera je napisao/la:ja sam ocekivao da ce dževad krenuti na sve ili nista nakon prvog brojanja jer on je bio taj koji nije imao sta izgubiti u ovoj borbi. ne znam jel ovaj ghita ikad radio sa bas ruttenom al nekako oni njegovi udarci u jetru mene uvijek na basa podsjetePolo je napisao/la:Krenuo je dobro sa taktikom nogama lowkickovima ali vidjelo se da to ne pali kod Ghite jer njegove noge su ko balvani i kada njima isto udara vidjelo se kako jako udara. Dzevad je trebo bar malo uci u razmjeru sa rukama kako ti kazes jer distanca ghita je veci i ima duze noge i ruke i onda je tesko sto je prouzrokovalo ovaj rezultat.fera je napisao/la:steta za dževada, borba bas onakva kakvu sam ocekivao. trebao je poturak napasti i uci u bliski dvoboj a ovako u borbi sa distance protiv ghite se mogu samo batine dobiti.
jel ima neko kontakt broj pretoriana ili gladiatora ?
http://www.x-choke.com/kontakt/" onclick="window.open(this.href);return false;
to za pretorian a br nemam a ni za gladijatora ali imas gladijator ima profil na fb.
to za pretorian a br nemam a ni za gladijatora ali imas gladijator ima profil na fb.
hvalaPolo je napisao/la:http://www.x-choke.com/kontakt/

Hoce li biti ova priredba 16 u SARAJEVU? Zna li iko sto se pricalo Denis Stojnic i Rodriguez?
- brzitesanj
- Kontakt:
U koliko je sati Hej-Čisora i koje televizije prenose 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
malo si fulio temu:Dbrzitesanj je napisao/la:U koliko je sati Hej-Čisora i koje televizije prenose
- marseille_unique
- Kontakt:
kad nastupa amel mekic
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Amel u cetrvrtak drugi avgust ujutro u 9:44 protiv Hee-Tae Hwang (Elimination Round of 32).
Amel Mekić: Nada bosanskohercegovačkog olimpijskog tima
Naš olimpijski tim ove godine u Londonu se nada odlčnom uspjehu. Zastavu BiH nosio je bivši evropski prvak u džudu Amel Mekić, koji je istu čast doživio na Olimpijskim igrama u Pekingu prije četiri godine. Odlična atmosfera u bh. timu bila je veoma vidljiva na defileu, što svakako daje nadu da će naši predstavnici ovog puta uz neophodnu dozu sportske sreće uspjeti ostvariti, nadamo se, i najzapaženije rezultate dosad na Olimpijskim igrama. Amel Mekić će nastupiti u kategoriji do 100 kg 2. augusta
“Mi ne idemo na Olimpijadu samo da bismo učestvovali nego da bismo probali ostvariti dobar rezultat i ispuniti očekivanja naših ljudi. Mekić će 2. augusta imati i kvalifikacije i raditi borbe. Nadam se da će naš cilj biti realizovan i da ćemo ostvariti najbolji rezultat dosada postignut na Olimpijadama”,
“Amel Mekić je izuzetno pripremljen i potpuno je spreman za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Zdravstveni bilten je odličan, možda i ponajbolji do sada, ako imamo u vidu da su mu Igre u Londonu već treće Olimpijske igre u karijeri. Dakle, nema povreda i to je svakako dodatno ohrabranje pred njegov nastup 2. augusta, kada izlazi na borilište u Londonu” rekao je Bransilav Crnogorac, trener Amela Mekića
Nadamo se da će nas naš najupsješniji sportista uspjeti ove godine iznenaditi i da će osvojiti dugo iščekivanu olimpijsku medalju.
Naš olimpijski tim ove godine u Londonu se nada odlčnom uspjehu. Zastavu BiH nosio je bivši evropski prvak u džudu Amel Mekić, koji je istu čast doživio na Olimpijskim igrama u Pekingu prije četiri godine. Odlična atmosfera u bh. timu bila je veoma vidljiva na defileu, što svakako daje nadu da će naši predstavnici ovog puta uz neophodnu dozu sportske sreće uspjeti ostvariti, nadamo se, i najzapaženije rezultate dosad na Olimpijskim igrama. Amel Mekić će nastupiti u kategoriji do 100 kg 2. augusta
“Mi ne idemo na Olimpijadu samo da bismo učestvovali nego da bismo probali ostvariti dobar rezultat i ispuniti očekivanja naših ljudi. Mekić će 2. augusta imati i kvalifikacije i raditi borbe. Nadam se da će naš cilj biti realizovan i da ćemo ostvariti najbolji rezultat dosada postignut na Olimpijadama”,
“Amel Mekić je izuzetno pripremljen i potpuno je spreman za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Zdravstveni bilten je odličan, možda i ponajbolji do sada, ako imamo u vidu da su mu Igre u Londonu već treće Olimpijske igre u karijeri. Dakle, nema povreda i to je svakako dodatno ohrabranje pred njegov nastup 2. augusta, kada izlazi na borilište u Londonu” rekao je Bransilav Crnogorac, trener Amela Mekića
Nadamo se da će nas naš najupsješniji sportista uspjeti ove godine iznenaditi i da će osvojiti dugo iščekivanu olimpijsku medalju.
Bosna i Hercegovina uskoro će moći uživati u pravom borilačkom spektaklu, a u glavnom meču večeri u ringu će se naći njihova najveća zvijezda Dževad Poturak.
Fanovi borilačkih sportova u susjednoj Bosni i Hercegovini napokon će ponovno uskoro moći uživati u jednom pravom spektaklu u svom glavnom gradu Sarajevu.
Ovih je dana objavljeno i službeno da se za točno mjesec dana (2. rujna) održava borilački spektakl Sarajevo Fight Night 3 na kojem će u glavnom meču večeri nastupiti njihova najveća zvijezda Dževad Poturak. Spomenimo i da je posljednji protivnik sjajnog Daniela Ghite najavio je posljednjih dana i svoje sudjelovanje na K-1 World Grand Prixu u Tokiju koji se održava 14. listopada.
Na priredbi će nastupiti veći broj ponajboljih bosansko-hercegovačkih K-1 boraca, pa se definitivno radi o priredbi koja se ne bi smjela propustiti.
Fanovi borilačkih sportova u susjednoj Bosni i Hercegovini napokon će ponovno uskoro moći uživati u jednom pravom spektaklu u svom glavnom gradu Sarajevu.
Ovih je dana objavljeno i službeno da se za točno mjesec dana (2. rujna) održava borilački spektakl Sarajevo Fight Night 3 na kojem će u glavnom meču večeri nastupiti njihova najveća zvijezda Dževad Poturak. Spomenimo i da je posljednji protivnik sjajnog Daniela Ghite najavio je posljednjih dana i svoje sudjelovanje na K-1 World Grand Prixu u Tokiju koji se održava 14. listopada.
Na priredbi će nastupiti veći broj ponajboljih bosansko-hercegovačkih K-1 boraca, pa se definitivno radi o priredbi koja se ne bi smjela propustiti.
Vidjeo sam fightcard mislim da Dzevadov poturak za nas zvuci totalno nepoznato barem koji pratimo k1 da nije nikada imao borbe znacajnije i bolji protivnika.
Ostalo manje vise nove nase nade iz Yumurk gyma Kadic i Mehic onda i Selimovic iz Tuzle kao i Bojan iz Sarajeva cini mi se iz gazija gyma.
Ostalo manje vise nove nase nade iz Yumurk gyma Kadic i Mehic onda i Selimovic iz Tuzle kao i Bojan iz Sarajeva cini mi se iz gazija gyma.
Bh. džudista Amel Mekić poražen je danas u kategoriji do 100 kilograma u Londonu od Južnokoreanca Hee-Tae Hwanga.
Najbolji bh. džudist se tako već u prvom kolu oprostio od daljnjeg takmičenja.
Najbolji bh. džudist se tako već u prvom kolu oprostio od daljnjeg takmičenja.
Zasto za BIH ne nastupa Adnan Catic na olimpijadi?
Znas li ti razliku izmedju amaterskog i profesionalnog boksa? ocigledno NE, da nebi ulazili dalje u diskusiju amaterski bokseri se bore na olimpijadi a on nije amater.vitez9 je napisao/la:Zasto za BIH ne nastupa Adnan Catic na olimpijadi?
Jel zna neko gdje ima radnja koja prodaje ili moze naručiti kickboxing opremu?
Mislim rukavice (ne za boks), pro tejpove, vreću, jastuke i ostalu osnovnu opremu.
Mislim rukavice (ne za boks), pro tejpove, vreću, jastuke i ostalu osnovnu opremu.
BBI centar 5. spratalevkov je napisao/la:Jel zna neko gdje ima radnja koja prodaje ili moze naručiti kickboxing opremu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.