Niko osim nas i ne zna ko je prvak u tome.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Niko osim nas i ne zna da taj sport uopce postoji.LBJ MVP je napisao/la:Svaka njima čast,ali koga realno briga za sjedeću odbojku![]()
Pa o tome ti jarane i govorim...LBJ MVP je napisao/la:Svaka njima čast,ali koga realno briga za sjedeću odbojku![]()
Dok Aco ne potvrdi da i oni nisu dobijali stanove i automobile od države,ja ni u šta ne vjerujemraul-zakon je napisao/la:Pa o tome ti jarane i govorim...LBJ MVP je napisao/la:Svaka njima čast,ali koga realno briga za sjedeću odbojku![]()
Meni njihova medalja vrijedi puno više od Bosninog baraža, od Fazlijinog 6. mjesta na OI prije nove ere, na 41. mjestu Ninkovićke(valjda se tako preziva)...
Zašto? Zato brate što je njihov znoj mnooogo teži od znoja(ako ga uopšte proliju) ovih lezihljebovića...![]()
Zato brate što oni propišaju krv svaki put da bi dostojno predstavili državu iz koje dolaze, iako znaju da od toga nemaju ama baš nikakve koristi i da će opet kad dođu kući ževjeti maltene na hljebu i vodi...
A ovim lezihljebovićima i manekenima se titraju muda, a njih zaboli neka stvar za nas i za državu. Znoje se u državnom dresu samo onda kada to njima treba, da se prodaju dalje, a onda se na OI, na okupljanje repke ide kao da se ide na koridu; sastanu se, proteferiće malo, zguze nešto, trčkaraju malo po terenu i nazad u klubove gdje opet ginu za svakom loptom i tako nas hebu u zdrav mozak šaljući nam poruku: "možemo, ali nećemo".
Eto zato.
Šanse da ćemo u dogledno vrijeme dobiti reprezentacije u pomenutim sportovima su male, gotovo nikakve(bilo M ili Ž).vitez9 je napisao/la:Raule, koje su sanse da stvorimo tim u VP, Odbojci?
Jeste jarane, ali u tim zemljama je taj sport njegovan godinama i sad se ubiru plodovi, a ko kod nas igra vaterpolo?vitez9 je napisao/la:Ne moze biti toliko tesko za VP i odbojku? Ja mislim, mogu HR i SRB.
Uff brate, bit cu ja mrtav do tada. Stvarno mi je tuzno cuti, AKO dobijemo bolju ekonomiju, ODMA u sportu.raul-zakon je napisao/la:Jeste jarane, ali u tim zemljama je taj sport njegovan godinama i sad se ubiru plodovi, a ko kod nas igra vaterpolo?vitez9 je napisao/la:Ne moze biti toliko tesko za VP i odbojku? Ja mislim, mogu HR i SRB.
U cijeloj zemlji imamo 1, možda 2 kluba i to sve škole vaterpola u kojima treniraju djeca. Nemamo pro vaterpolista.
Kad bi sutra počeli raditi na tom problemu, možda bi imali tim za igre 2024 ili 2028.
1. Nećemo dobiti bolju ekonomiju. Može nam biti samo gore.vitez9 je napisao/la:Uff brate, bit cu ja mrtav do tada. Stvarno mi je tuzno cuti, AKO dobijemo bolju ekonomiju, ODMA u sportu.raul-zakon je napisao/la:Jeste jarane, ali u tim zemljama je taj sport njegovan godinama i sad se ubiru plodovi, a ko kod nas igra vaterpolo?vitez9 je napisao/la:Ne moze biti toliko tesko za VP i odbojku? Ja mislim, mogu HR i SRB.
U cijeloj zemlji imamo 1, možda 2 kluba i to sve škole vaterpola u kojima treniraju djeca. Nemamo pro vaterpolista.
Kad bi sutra počeli raditi na tom problemu, možda bi imali tim za igre 2024 ili 2028.
Nazalost, sada osjecam samo jos losiji. Ovo je nas mentalitet, samo da uvijek naam sami kazemo da smo svi losi, nece ntako nikad biti napredak.raul-zakon je napisao/la:
1. Nećemo dobiti bolju ekonomiju. Može nam biti samo gore.
2. Kad bi je i dobili, nema smisla ulagati u ovaj narod, mrcina do mrcine(čast izuzecima).
Realnost je tu, takva kakva jeste...kome se ne sviđa, neka gleda sci fi filmove, šta ću mu ja.vitez9 je napisao/la:Nazalost, sada osjecam samo jos losiji. Ovo je nas mentalitet, samo da uvijek naam sami kazemo da smo svi losi, nece ntako nikad biti napredak.raul-zakon je napisao/la:
1. Nećemo dobiti bolju ekonomiju. Može nam biti samo gore.
2. Kad bi je i dobili, nema smisla ulagati u ovaj narod, mrcina do mrcine(čast izuzecima).
A Srbija i HR? Oni su slicni kao nas, ali imaju toliko vise.
ja mislim da je slomio prstxxl basket je napisao/la:ukolko onaj nas sutra baca kuglu da ustanem da gledam
Vidim ja jarane da ovo izmiče kontroli lagano, čim ti psuješ.vitez9 je napisao/la:Mi imamo donacije.. ajmo u sportu staviti! Ttebamo ljiljan kao grb, to nije islamsko nego bosansko. I prestani mentaoitet, pivo i cure **** vas bog. Trebamo napraviti sport kempove i ovog prestati.
11:00xxl basket je napisao/la:ukolko onaj nas sutra baca kuglu da ustanem da gledam
Jesil ti nekad imao profil pod imenom @AjdBosnaVodi??vitez9 je napisao/la:Trebamo se popraviti u mnogim stvarima do Rio 2016.
Na prvo mjesto, finansirajte vise ovog Ice Hockey-a ako ima nesto od toga,imamo nade da imamo vise dvorana itd
Mozda da napravimo cak i Zenski tim Rukometa, odbojski tim za oba covjeka i zene, i Vaterpolo tim od igraca koji su u INO i u VP Bosna Sarajevo itd
Treniramo vise, modza probamo ovaj Trebinjac koji baca javelinu.
Ma on niko drugiJack777Pott je napisao/la:
Jesil ti nekad imao profil pod imenom @AjdBosnaVodi??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.