Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 02 avg 2012, 23:34
manijakdv je napisao/la:Čestitam pitari ako smatrate da je ovo vrijedno čestitanja jer je ova Zeta u rangu Rudar Prijedora,100 % bi se Rudar ponosao sa njom bara-bara.Rezultat opasan ali i aktivan,kako ko voli reći,Zeta smiješna,Sarajevo puno slabije nego protiv Levskog,navijanje neuporedivo lošije nego tada iako je sada bilo više raje.
Na kraju utakmice cirkus,navijači Sarajeva skandiraju "hoćemo titulu,titulu na Koševu",hahahahahahahahahahaha.
a gdje tvoj klub?
Pobjeda u
Evropi jos jedna, a ti se samo jedi od muke
15.10 - 15.06 ...
-
kikimusampa
-
Kontakt:
Postao/la kikimusampa » 02 avg 2012, 23:35
Pa dobro nije Zeta Železničar da je dovoljno izaći na teren i zabiti 5,6 komada, ali Sarajevo pokazalo da je puno kvalitetnije i spremnije tako da u revanšu očekujem još jednu laganu pobjedu
-
Neutralan88
-
Kontakt:
Postao/la Neutralan88 » 02 avg 2012, 23:35
manijakdv je napisao/la:Čestitam pitari ako smatrate da je ovo vrijedno čestitanja jer je ova Zeta u rangu Rudar Prijedora,100 % bi se Rudar ponosao sa njom bara-bara.Rezultat opasan ali i aktivan,kako ko voli reći,Zeta smiješna,Sarajevo puno slabije nego protiv Levskog,navijanje neuporedivo lošije nego tada iako je sada bilo više raje.
Na kraju utakmice cirkus,navijači Sarajeva skandiraju "hoćemo titulu,titulu na Koševu",hahahahahahahahahahaha.
kad željo igra svoju evropsku utakmicu

-
HzSM
-
Kontakt:
Mangupe jedan da nije Sarajeva Zeljo bi bio u minusu sa koeficjentom u Europi.
-
arelinho
-
Kontakt:
samo me said obori na kladionici cc
-
plava grbavica
-
Kontakt:
Postao/la plava grbavica » 02 avg 2012, 23:38
dobar ovaj said sad tek vidim kolko je Amar pogriješio što ga nije htjeo, a i čudi me kako suljić nije prošao na probi u Želji. Zeta dobra, pravo jaka. ipak je ovo veliki uspjeh za sarajavo.

-
manijakdv
-
Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:manijakdv je napisao/la:Čestitam pitari ako smatrate da je ovo vrijedno čestitanja jer je ova Zeta u rangu Rudar Prijedora,100 % bi se Rudar ponosao sa njom bara-bara.Rezultat opasan ali i aktivan,kako ko voli reći,Zeta smiješna,Sarajevo puno slabije nego protiv Levskog,navijanje neuporedivo lošije nego tada iako je sada bilo više raje.
a gdje tvoj klub?
Pobjeda u
Evropi jos jedna, a ti se samo jedi od muke
Moj klub je na tronu u ovoj državi,nenadmašan,dominantan,najtrofejniji i aktuelni OSVAJAČ DUPLE KRUNE i zato mi je nevjerovatno smiješno kako možete skandirati tako nešto na kraju kad znate da je to naše dok je god Amara u klubu.
Ipak,Željezničar nije tema,ja sam komentarisao vašu utakmicu i dešavanja na istoj.
-
likusa
-
Kontakt:
HzSM je napisao/la:manijakdv je napisao/la:Čestitam pitari ako smatrate da je ovo vrijedno čestitanja jer je ova Zeta u rangu Rudar Prijedora,100 % bi se Rudar ponosao sa njom bara-bara.Rezultat opasan ali i aktivan,kako ko voli reći,Zeta smiješna,Sarajevo puno slabije nego protiv Levskog,navijanje neuporedivo lošije nego tada iako je sada bilo više raje.
Mangupe jedan da nije Sarajeva Zeljo bi bio u minusu sa koeficjentom u Europi.
A sta ne smije covjek rec misljenje ? Ne kontam navijanje jest bilo lose al to nije do Hordi Zla,to je do ovoh navijaca kad se pobjedjuje pa ne znaju ni jednu pjesmu (kao i u nas),Sarajevo igralo bolje ali ne igra to uvijek ulogu !Rezultat jako opasan

,a sve zbog price lako cemo,4:0,5:0 idt uglavnom Sretno u revansu !
Željeznicar za život cijeli !
-
Neutralan88
-
Kontakt:
Postao/la Neutralan88 » 02 avg 2012, 23:41
plava grbavica je napisao/la:dobar ovaj said sad tek vidim kolko je Amar pogriješio što ga nije htjeo, a i čudi me kako suljić nije prošao na probi u Želji. Zeta dobra, pravo jaka. ipak je ovo veliki uspjeh za sarajavo.

Ma fakat ovaj Željeznicar je za lige prvaka, imate strasno jacu momcad
tuga jad i bijeda al hajde Adilovic u napadu i Zeba i dodat "mladog" Bešliju aduti sve

-
hamzaTM87
-
Kontakt:
Neutralan88 je napisao/la:plava grbavica je napisao/la:dobar ovaj said sad tek vidim kolko je Amar pogriješio što ga nije htjeo, a i čudi me kako suljić nije prošao na probi u Želji. Zeta dobra, pravo jaka. ipak je ovo veliki uspjeh za sarajavo.

Ma fakat ovaj Željeznicar je za lige prvaka, imate strasno jacu momcad
tuga jad i bijeda al hajde Adilovic u napadu i Zeba i dodat "mladog" Bešliju aduti sve

1898 dana,3 sata,35 minuta,41 sekunda

ZELJEZNICAR 1921!
-
igman
-
Kontakt:
Cestitke pitari, mozete biti ponosni na Jovica i igrace za razliku od pravih zeljovaca!
-
dino lj
-
Kontakt:
adisice je napisao/la:Zašto se uvijek na ovog forumu svađaju navijači Sarajeva i Željezničara...Mislim da sada Sarajevo zaslužuje podršku cijele BiH kao i svaki klub koji se bori u Europi da osvijetli obraz ove usrane države....uvijek neka prepucavanja

Ne svadjaju se navijaci Zelje i Sarajeva vec iskompleksirana balavurdija koja se fura na neke huligane i koja o fudbalu pojma nema, pola njih ni nezna sastave svojih klubova pa te njihovi postovi netrebaju cuditi.Sto se tekme tice rezultata je ipak solidan i Sarajevo dosta bolje,treba i igrace shvatiti ipak je ovo peta utakmica i umor polako uzima svoje jer ipak ove utakmice su mnogo zahtjevnije od onih u nasem prvenstvu.Puno srece u revansu,bit ce tesko jer samo jedna greska moze presuditi ali nadati se najboljem.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 02 avg 2012, 23:47
plava grbavica je napisao/la:Čuj hočemo titulu. Zavalio sam se od smjeha, ja ne znam bi li i jedan od ovih divova imao mjesta u Želji. Al Zeta je dobra pravo.
balavac mrs na svoju temu..
15.10 - 15.06 ...
-
Neutralan88
-
Kontakt:
Postao/la Neutralan88 » 02 avg 2012, 23:51
Željo ili Sarajevo ma dajte samo nek nije Borac

(logicno) nadam se da tako razmisljate

-
L' Imperator
-
Kontakt:
Postao/la L' Imperator » 02 avg 2012, 23:51
Pobjedit cete vi njih i u Podgorici

#samoRudar #zauvijek
-
samocelik
-
Kontakt:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 02 avg 2012, 23:54
Malo sam se razocarao , ali nije ni toliko lose... Sudija me dosta nervirao , previse sjecka igru. U prvom poluvremenu se mogao dati jos jedan gol. Bandovic koliko vidim nije kriv kod gola i mislim da je dobro odradio ovu tekmu.Bit ce pojacanje. Ljudi su igrali sa 2 ,a ponekad i 3 igraca na Huseinovicu

Tek sad vidimo koliko zavisimo od njega u napadu. Kao sto sam mislio i prije ove utakmice mislim da cemo u CG ostvariti bolji rezultat nego ovdje. Zeta je igrala klasicni bunker i donekle im je uspjelo. Tamo ce morati napadati i nece moci igrati sa 2-3 igraca na Huseinovicu. Sve u svemu , ubjeđen sam u prolaz
-
nidi
-
Kontakt:
Prvo poluvrijeme solidna igra Sarajeva dok je suljić igrao i huseinović imao svježine ,drugo poluvrijeme utakmica preslikana iz naše lige domačin napada stihijski -gosti se brane ,zadržavaju itd .Mene što je iznerviralo je komentator utakmice marijan koji bih trebao ipak malo realnije prenositi utakmicu .Par puta spominje nesretan gol koji je dala Zeta .Ako je i ko primio nesretne golove to je Zeta .Prvi gol frajer ispucava loptu pogodi sesara ,pa dva igrača Zeta promaše čitavu loptu dok drugi gol golman odbija po meni laganu loptu huseinovića na nogu beloševića .Ako je nešto nesretno kod gola zete to je bezpotrebni prekršaj dok je frajer majstorski pogodio .Onda komentator spominje da se kod sarajeva osjeti umor od igranja u evropi ko da je zeta sa plaže došla do 3.pretkola .I dalje mislim da je Sarajevo veliki favorit za prolaz dalje jer Sarajevo puno lakše dolazi do pravih prilika kad igra na kontre nego kad se protivnik brani jer i protiv levskog je sva tri gola postaglo na kontru ni jedan na postavljenu odbranu .
-
bob
-
Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Malo sam se razocarao , ali nije ni toliko lose... Sudija me dosta nervirao , previse sjecka igru. U prvom poluvremenu se mogao dati jos jedan gol. Bandovic koliko vidim nije kriv kod gola i mislim da je dobro odradio ovu tekmu.Bit ce pojacanje. Ljudi su igrali sa 2 ,a ponekad i 3 igraca na Huseinovicu

Tek sad vidimo koliko zavisimo od njega u napadu. Kao sto sam mislio i prije ove utakmice mislim da cemo u CG ostvariti bolji rezultat nego ovdje. Zeta je igrala klasicni bunker i donekle im je uspjelo. Tamo ce morati napadati i nece moci igrati sa 2-3 igraca na Huseinovicu. Sve u svemu , ubjeđen sam u prolaz
sudija je sudio dosta dobro a zeta se vidjelo da ide na kontre i imali su par dobrih prodora poslije onaj crveni je mogao nagovjestiti da ce krenuti sa klasicnim bunkerom steta iskreno igra nije bog zna cemu al je onaj golman gostiju bio zreo za jos koji pogodak

-
messilla
-
Kontakt:
Pa ljudi moji, pobjedili smo, to je najvaznije. Ne moze Zeta dati gol na svom terenu, a ne primiti jedan.
Veceras im se posrecilo, branili se k'o Grcka, dali gol iz jedne jedine prilike i to je to.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015