FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la NukeR_G1970 » 02 avg 2012, 23:10

Sta se ono dogodi u nadoknadi? Prvo ona katstrofalna greska golmana Rapida i onda na isteku 96. da prime gol. Bolje da je ostalo 1-0 nego 2-1 al sta da se radi, Vosa je pokazala da je bila bolja u ovom mecu i imaju dobre sanse za trece kolo.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 23:13

Šta bi :), pa i Bojović pokazao da je špic na pravom mestu napokon :) Samo me zanima da li onaj golman Rapida ima problema sa sluhom?! Baca čovek loptu i asistira.... Šteta, više sam i sam voleo da je ostalo 1-0,ali nije..... Sigurno da će momci dati sve od sebe u revanšu, biće uigraniji sa Greenom i Jokićem verovatno umesto Trajkovića (koji zbog kartona večeras nije igrao).... Smem se usuditi i reći da ovakva Vojvodina i u prvenstvu će biti nezgodan rival.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 02 avg 2012, 23:20

underPFC je napisao/la: Samo me zanima da li onaj golman Rapida ima problema sa sluhom?! Baca čovek loptu i asistira....
Veruj mi i ja sam sa druge strane ekrana cuo pistaljku tako da sam podjednako bio iznenadjen reakcijom Bojovica i priznavnjem gola od strane sudije.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 avg 2012, 23:43

Steta velika zbog ovog primljenog gola.

Da je ostalo 2:0 stavio bi kucu da ce Vojvodina proci dalje,ovako bojim se da Novosadjani imaju male sanse tamo.Ali samo hrabro pa sta im Bog da.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 avg 2012, 23:51

Je li bila kvalitetna utakmica? Jako mi je žao što nisam gledao, a snimak ne mogu čekati, jer ova skupština nema kraja....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 23:56

Solidna utakmica,bolja od oba srpsko-kiparska duela, Voša bolja u nastavku. Kod 0-0 Supić pravi penal,austrijanci mašaju.... dosta kvalitetna igra veznog reda,onaj Serginho Greene odličan, tu je i Stevanović,a i Vulićević je odigrao zapaženo,još kad se uigra tandem štopera s Jokićem biće to ok.... Voša je imala veliku prednost posle jedne gluposti golmana Rapida,čovek iz ruku bacio loptu i krenuo da ispuca valjda,Bojoviću pred noge ovaj puca i daje gol.... Zatim poslednji minut,Voša pravi faul na samoj ivici 16 s desne strane,austrijanci rade neku čudnu akciju,lopta se odbija od štopera i najgoreg pojedinca meča Supića savladava.....

Što se navijanja tiče,onoliko na osnovu prenosa koliko se dalo videti,ne više od 10-ak hiljada ljudi.... Rapidovaca msm preko 400.
Skupština će trajat,nema kod naprednjaka zeze :) i ja jedva čekam da završe.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 avg 2012, 02:32

Luda utakmica na Karađorđu. Dobra Vojvodina sinoć i rapid srećan na kraju. Idealno bi bilo da je ostalo 1:0, ali ni ovako nije loše, s obzirom na to da su austrijanci i fulili penal. Drugi gol vojvodine :lol: :lol: :lol: :lol:, golman je čuo pištaljku sa tribina kontajući da je sudija svirao nešto, bacio loptu tačno pred Bojovića, a ovaj je zakucao pod prečku.
Kad vidjeh ovaj gol, sjetih se nekad davno kad sam gledao neku utakmicu, čini mi se da je u pitanju bio kup uefa, igrao bordo gdje je tad bio niša saveljić protiv nekoga, ne sjećam se i sad je lopta u vazduhu u šesnaestercu bordoa i čuje se pištaljka sa tribina, saveljić skoći i uhvati loptu u ruke. fasovao je crveni i penal. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 03 avg 2012, 16:10

[youtube][/youtube]

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 11:13

Ljudi hoće li iko prenositi Vošu večeras? RTV,RTS?

Novosađani ajde bar vi prođite svoju prepreku i podarite koji bod ovom srpskom koeficijentu. ;)
Mislim da imate šanse protiv Rapida itekako,samo hladne glave......

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 avg 2012, 15:53

alan_kardec je napisao/la:Luda utakmica na Karađorđu. Dobra Vojvodina sinoć i rapid srećan na kraju. Idealno bi bilo da je ostalo 1:0, ali ni ovako nije loše, s obzirom na to da su austrijanci i fulili penal. Drugi gol vojvodine :lol: :lol: :lol: :lol:, golman je čuo pištaljku sa tribina kontajući da je sudija svirao nešto, bacio loptu tačno pred Bojovića, a ovaj je zakucao pod prečku.
Kad vidjeh ovaj gol, sjetih se nekad davno kad sam gledao neku utakmicu, čini mi se da je u pitanju bio kup uefa, igrao bordo gdje je tad bio niša saveljić protiv nekoga, ne sjećam se i sad je lopta u vazduhu u šesnaestercu bordoa i čuje se pištaljka sa tribina, saveljić skoći i uhvati loptu u ruke. fasovao je crveni i penal. :lol:
Tko se u jogurt opeće taj i u mleko duva.
I nikad se Miša više nije oslobodio, bio je to divan kraj...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2012, 21:11

Sa srećom večeras!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 09 avg 2012, 22:08

& ? првог ? " 0-0. Ај %!

:)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0240_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
$ :)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 22:28

Pritišće Rapid opasno,ako Voša izdrži ovih 20-ak prvih minuta nastavka bliža je prolazu.... Ona prva utakmica barem za sada dosta interesantnija....

p.s. Butorović u svom stylu.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 avg 2012, 22:30

Supić vadi iz 90-ke , a "neki" objavljuju kako je protjeran iz Vojvodine ...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 22:32

Čekaj,ne kontam te najbolje :) On je jedno vreme bio u vašoj reprezentaciji? (BiH)

U prvoj tekmi je bio očajan,al eto možda večeras Voši donese sigurnost i prolaz dalje,nikad se ne zna.... Stevanović mali fantastičan i večeras....

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 avg 2012, 22:46

underPFC je napisao/la:Čekaj,ne kontam te najbolje :) On je jedno vreme bio u vašoj reprezentaciji? (BiH)

U prvoj tekmi je bio očajan,al eto možda večeras Voši donese sigurnost i prolaz dalje,nikad se ne zna.... Stevanović mali fantastičan i večeras....
Skoro je bio ovdje jedan tekst kako je otjeran iz Vojvodine u kome je bio popljuvan kao da je nekom osto' dužan para :mrgreen: , a lik nas je u jednoj utakmici (protiv Belgije čini mi se) spasio svojim čudnim odbranama ...eh sad znao je i zasrat' , pa zato i nije više u istoj ...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 23:05

Vojvodina nije uspela,sudije su odvele Rapid dalje...
Prvo Pavlović dobija za jedan start automatski crveni,a onda u 89. se svira i penal.... Jbg donekle neiskustvo u evro tekmama,a donekle i veće ime..... A onaj gol u 95oj u prvom meču je verovatno odlučio.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2012, 23:07

Kakva glupost. Ne mogu da vjerujem!
RIP Adis Selmanović

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 avg 2012, 23:14

Ovaj sudija nije normalan , poklonuo je Rapidu penal i prolaz ...ili je masno naplatio...odakle je sudija ?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2012, 23:24

Fantastično su se držali čitavu utakmicu, rapid je imao posjed lopte, u drugom poluvremenu su imali i par prilika uključujući i prečku, ali je Vojvodina odigrala hrabro, muški, sa mnogo požrtvovanja i trke. Stekao sam utisak da su dosta fizički spremniji od vječitih.
Svaka čast na prikazanom u oba meča. Zaslužili ste da prođete. Šteta!

no rules je napisao/la:Ovaj sudija nije normalan , poklonuo je Rapidu penal i prolaz ...ili je masno naplatio...odakle je sudija ?
Sudija je poljak Malek.
Crveni jeste bio čist, pavlović je išao sa dvije noge, dosta grubo. Ali mogao je isključiti i Boyda nekoliko trenutaka ranije kad je sleđa udario čini mi se Vulićevića.
Penal... hm jest bilo nekog kontakta, ruka trajkovića jest bila na ramenu boyda, ali je pitanje da lj je to bilo dovoljno za sviranje penala. Yebi ga. :roll:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.