Idi gledaj OI, kasnije cemo o NFL-u

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa kad si ti počeo navijati Liverpool je bio najtrofejniji i osvajao je LPEdin TM87 je napisao/la:Cuj mu primjeraPa Real u sjeni Barce do prosle sezone, Liverpool ne moze da izbori EL
Lakersi prosle sezone jedva prosli prvi krug PO-a...
Idi gledaj OI, kasnije cemo o NFL-u![]()
Pa i ne bas, prije te cuvene LP sam navijao za LFC, onda kad nas je Celzi golom Heskeya izbacio na 5. mjesto, tad je Newcastle bio 3., a Arsenal i United se borili za prvaka... Onda i kad je Everton bio ispred nas i isao u LP, e onda je dosla LP. A sad skroz drugo vrijeme, pare izbacuju veliku cetvorku lagano, a to najvise osjeti LFC i ja opet navijam za njih... Sto se tice Lakersa, zbog Kobea sam poceo navijat, a onda kad je dos'o i Shaq, pa Peyton i Malonerio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kad si ti počeo navijati Liverpool je bio najtrofejniji i osvajao je LPEdin TM87 je napisao/la:Cuj mu primjeraPa Real u sjeni Barce do prosle sezone, Liverpool ne moze da izbori EL
Lakersi prosle sezone jedva prosli prvi krug PO-a...
Idi gledaj OI, kasnije cemo o NFL-u![]()
![]()
Real je odavno najtrofejniji, a Lakersi su u doba tvoga djetinjstva imali Kobea i Shaqa i harali ligom
Pa trebamo pocet, prosle sezone je takticar organizovorio_Ferdy88 je napisao/la:Igral' iko ovdje fantasya, da se organizujemo, nekakvu ligu da napravimo, pošto će NFL brzo krenuti, ko je upućeniji oko toga da nam nešto više kaže (Salty, Zeljovac, Edin i svi ostali)
Može kako god ti odgovara, jer bi ja volio probat, dosada nisam igrao, pa kako je bolje i kako se većina slaže tako ćemo odigratialemsa je napisao/la:Pa trebamo pocet, prosle sezone je takticar organizovorio_Ferdy88 je napisao/la:Igral' iko ovdje fantasya, da se organizujemo, nekakvu ligu da napravimo, pošto će NFL brzo krenuti, ko je upućeniji oko toga da nam nešto više kaže (Salty, Zeljovac, Edin i svi ostali)
Prosta matematika > draft, mos odraditi trade i mos dodati "otpustiti" igrace, svake sedmice izaberes igrace, i kako odrade na terenu tebi idu poeni, ukoliko stavis igraca a on igrom slucaja ne igra to kolo ne dobijes poene za njeg, obicno ide 1vs1 svako kolo izmedju igraca, zavisno kakvu ligu izaberemo
haj napravit cu ja ligu,
hocemo li 1vs1 (head to head) svako kolo ili ukupni poeni? I draft auto ili da mi izaberemo?
ovako je najbolje kao sto sam napravio. Samo prijavi tim pa da te dodam ovamorio_Ferdy88 je napisao/la: Može kako god ti odgovara, jer bi ja volio probat, dosada nisam igrao, pa kako je bolje i kako se većina slaže tako ćemo odigrati![]()
Kad se može draft obaviti, i jel' se može odmah krenuti sa satavljanjem ekipe, ili dok se više raje uključi
Neće nešto da me primi, kaže da nije liga registrovana, traži league ID, a ja sam tu ubacio ovaj ss.ba, ali neće opetalemsa je napisao/la:ovako je najbolje kao sto sam napravio. Samo prijavi tim pa da te dodam ovamorio_Ferdy88 je napisao/la: Može kako god ti odgovara, jer bi ja volio probat, dosada nisam igrao, pa kako je bolje i kako se većina slaže tako ćemo odigrati![]()
Kad se može draft obaviti, i jel' se može odmah krenuti sa satavljanjem ekipe, ili dok se više raje uključi
Draft se moze obaviti cim se 4 igraca prikljuce, i to se mora desiti prije 4-og septembra, i da odma poslje drafta mos sastavljati ekipu, i tradeovati izmedju sebe
Mocno je i jednostavno, vidjet ces ukoliko pocnemo
http://football.fantasysports.yahoo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
idi na join a league i ukucaj ime i pass lige i onda registruj tim (moras imati yahoo email)
Neće nešto da me primi, kaže da nije liga registrovana, traži league ID, a ja sam tu ubacio ovaj ss.ba, ali neće opetrio_Ferdy88 je napisao/la:
ovako je najbolje kao sto sam napravio. Samo prijavi tim pa da te dodam ovamo
Draft se moze obaviti cim se 4 igraca prikljuce, i to se mora desiti prije 4-og septembra, i da odma poslje drafta mos sastavljati ekipu, i tradeovati izmedju sebe
Mocno je i jednostavno, vidjet ces ukoliko pocnemo
http://football.fantasysports.yahoo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
idi na join a league i ukucaj ime i pass lige i onda registruj tim (moras imati yahoo email)
tu si BostonUnitedrio_Ferdy88 je napisao/la:Eto, registrovao sam, 'ajde da se i ostali regaju pa da krenemo sa ligom i draftom![]()
Ajde Salty i ti upadaj i ovi Giantsi svi, i Edin i Bear i ovaj Steeler, i ko jos ima da zeli neka se javi
Evo, regao sam se i na toj, pa javljaj kad bude draftSaltCityAttack je napisao/la:pa eto ja sam postavio ovu od Takticara na yahoo, a i ovaj isto znaci imas dvije...na obadvije se aktiviraj brate
ma javit ce nam takticar ..za sada ondje pise da treba biti 2 septembra nedelja, ali vjerovatno ce se prvo dogovoriti kad ko ima vremena...ja sam prosle godine bio tamo jako dobar i ako sam propustio draft..samo povrede su me satrale Forte,McFadden, pa problemi sa QB i onda ostale povrede takodjer .. ma dobro kazem bio sam do tog trenutka jedan od boljih imao finu ekipicu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, regao sam se i na toj, pa javljaj kad bude draftSaltCityAttack je napisao/la:pa eto ja sam postavio ovu od Takticara na yahoo, a i ovaj isto znaci imas dvije...na obadvije se aktiviraj brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.