Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gledao sam na rezultatima ali ne vidim da je ko dobio crveni. Gledam utakmicu i nije mi jasno. Gdje je Downing? Kao da mi još neko fali na sredini? 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vile nosaju Liverpool, ocajna igra!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Velahavle sta je ovo,pa Gomel nas tuce,ako prodje valjda necemo na Sarajevo da nas Husejinovic ubije sa ovom igrom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Definitvno Carragher i Skrtel ne mogu biti štoperski par. Agger je neophodan. Katastrofalno su igrali. Skrtel je navikao da ima Aggera koji će pokrivati njegove greške a Carragher to nije u stanju jer je jako trom i spor. Ništa više od 4. štopera nije za njega. Henderson je imao par dobrih ideja ali nema znanja da ih realizuje. Spearing i Carragher previše slobode imaju i od njih kreće svaki napad. Oni izgledaju kao kreatori, a ne Gerrard. Borini je odsječen. Mislim da bi Downing i Sterling trebali da idu više naprijed i da se približe jedan drugom. Sterling premalo koristi mozak, nadam se da je to rezultat neiskustva.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
-
- Kontakt:
Katastrofa...

samo polako u 2 poluvremenu slijedi rasturanje
sto ste tako razocarani

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Kad se vrati Suarez to ce bit to, moci cemo pobijediti Gomel

Walk on, with hope in your hearts.
- youngredcomps
- Kontakt:
ma polahko ne brine me utakmica sa gomelom,brinu me transferi,trebaju dovesti Sakhoa i zadrzati aggera,a jucer sam citao da smo zainteresovani za A.fereiru iz porta(lijevi bek)Mislim da po potrebi i downing moze igrati lijevog beka.samo da hocemo dati gol,slabo smo davali i u pripremnim utakmicama(samo 1)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Ponos Torina
- Kontakt:
anfield je napisao/la:samo polako u 2 poluvremenu slijedi rasturanjesto ste tako razocarani
Kakvo crno rasturanje? gledas li ti utakmicu uopste? pa mi uopste neigramo,ljudi nas lome kako hoce stvaraju sanse iz svakog moguceg napada,a nasa odbrana to samo pogledom ispraca.....
da hoce ostat 0-0 pa da na Anfieldu probamo pobijediti...
ova utakmica me bas podsjeca na ono izdanje iz prosle sezone...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- youngredcomps
- Kontakt:

broj udaraca govori koliko smo losi,al bit ce bolje u drugom poluvremenu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nasi tek sad izlaza,veljda je pala koja pleska da dodju sebi
Johnson out Kelly in
Johnson out Kelly in
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Red Assassin
- Kontakt:
Sterling se izgubio, izgleda da nije jos psihicki spreman za prvi tim.. Vezni red nikad kreativniji 

- the scouser
- Kontakt:
150% šansa za Gomel. Ne znam kako promašiše ovo.
Ovakav Liverpool bi i pitari izbacili.
Ovakav Liverpool bi i pitari izbacili.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Jad i bijeda 
kakav balvan je ovaj enrique malo je reci...

kakav balvan je ovaj enrique malo je reci...
Zadnja izmjena: fera, dana/u 02 avg 2012, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Standardno u ovim kvalifikacijama, uvijek na jedvite jade. Ma meni svejedno, svakako patnja gledati Liverpool u Europa ligi. Jedino eto ako bi na Sarajevo naletili pa da skoknem do Koseva, 10 minuta pjeske. 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Vidi mi avatar
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Red Assassin
- Kontakt:
hahaha Downinga nigdje cijelu tekmu i od jednom ga zabi. Ko grom iz vedra neba 

Koliko je ono stativa/precki pogodio prosle sezone iz ovakvih situacija ?
Walk on, with hope in your hearts.
bombaca 

LIVERPOOL YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.