NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Finale turnira u Doboj Istoku
Bratstvo - Gradina 0:2 još nekih 10-ak minuta do kraja.
Bratstvo - Gradina 0:2 još nekih 10-ak minuta do kraja.
-
- Kontakt:
Evo video sa turnira u Doboj Istoku.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Moderator
- Kontakt:
Ona ekipa je preslaba, sa njom možete samo u niži rang 
U nas juče nije bilo standardnih 11, u21 ekipa. Čak igralo dijete 95 godište špica.

U nas juče nije bilo standardnih 11, u21 ekipa. Čak igralo dijete 95 godište špica.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
BkcNogometaši Bratstva nakon nastupa na turniru u Doboj Istoku nastavljaju sa pripremama i odigravanjem kontrolnih utakmica. Na terenu će biti u srijedu u prijateljskoj utakmici protiv Gradine u Srebreniku. Susret će biti odigran od 18 sati. U narednom periodu planirana je i prijateljska utakmica protiv Budućnosti u Banovićima, najvjerovatnije u subotu, nakon čega bi ekipa trebala otputovati na kraće pripreme na Vlašić.
Srijeda - 18. juli; 2012.g. - PRIJATELjSKA UTAKMICA - SREBRENIK
Gradina - Bratstvo (18:00 h)
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
21.07 Memorijalni turnir Edib-Čari Čergić
F.K Buducnost - N.K Bratstvo
F.K Buducnost - N.K Bratstvo
1947!
-
- Kontakt:
I bratstvo nije igralo s prvom postavom falilo ih je 5 igraca plus igrali su neki sto su na probi uz to dodaj svaki dan po dva treninga odlicno je to tek se trenira 10 danaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ona ekipa je preslaba, sa njom možete samo u niži rang
-
- Kontakt:
PRIJATELJSKA UTAKMICA
Gradina - Bratstvo 1-3
Gradina - Bratstvo 1-3
-
- Kontakt:
Bio u srebreniku fenomenalnih 45 min bratstva u kojem su zabili 3 komada i imali jos sansi,i druga ekipa je igrala solidno,raduje me bolja igra komplet ekipa i malo se to vec uigrava ono doboj istoku da bog sacuva od golamana pa do mujkica,ovo danas a vidise da su igraci i odmorniji jer pregazili su PRVU POSTAVU gradine
Travnik-Bratstvo 3:2
Gračanlije na pripremama na Vlašiću pa sišli malo do vezirskog grada na prijateljsku utakmicu. Golove za Bratstvo dali Mujkić i Pantić. Travnik pobjednički gol dao na samom kraju tekme
Gračanlije na pripremama na Vlašiću pa sišli malo do vezirskog grada na prijateljsku utakmicu. Golove za Bratstvo dali Mujkić i Pantić. Travnik pobjednički gol dao na samom kraju tekme
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
-
- Kontakt:
Evo i mene iz Banovica
Danas Bratstvo-Bosna Mionica 1-0 i prekid u drugom poluvremenu, ove seoske klubove pod htino zabranit ulazak u visi rang ili ugasit..Dno dna

Danas Bratstvo-Bosna Mionica 1-0 i prekid u drugom poluvremenu, ove seoske klubove pod htino zabranit ulazak u visi rang ili ugasit..Dno dna
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakva je frka bila ?AboveTheLaw je napisao/la:Evo i mene iz Banovica![]()
![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
u tri navrata izbijala tuča, da bi treći put već prelilo čašu i igrači su se pobili, Mujka je probio po desnoj strani lik ga dva puta pokusao obrit i nije uspio, da bi ga na kraju akcije udario rukama u lice,odgurnuo, a Mujka uzvratio sa par udaraca nakon cega su se i ostali prikljucili.. 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:u tri navrata izbijala tuča, da bi treći put već prelilo čašu i igrači su se pobili, Mujka je probio po desnoj strani lik ga dva puta pokusao obrit i nije uspio, da bi ga na kraju akcije udario rukama u lice,odgurnuo, a Mujka uzvratio sa par udaraca nakon cega su se i ostali prikljucili..

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
-
- Kontakt:
Sramota ba, i jesu našli ove seljake sa njive za pripremnu utakmicu ali eto.. ne znam ja mislim da neće.
sta je prethodilo tuci
-
- Kontakt:
Nervozni gostujuci igraci, u par navrata je dolazio do guzve , a vec treci put je napadač Mujkic prosao njihovog igraca koji ga je dva puta pokusao oborit da bi na kraju od nervoze pukao i nasrnuo na Mujkica a poslije toga uslijedila masovna tuca.gang je napisao/la:sta je prethodilo tuci
-
- Kontakt:
momak nemoj ne istinu pricati,bio je i neko ko je samo dosao da pogleda onako realno tu utakmicu.ja sam iz lukavca naprotiv sudija je malo sudio kako reci nonsalantno nervozniji su bili igraci bratstva nego bosne to se vidilo u nekoliko navrata,gosti su mirno igrali,dok ste vi startovima ispoljavali svoju nervozu.vec u prvom poluvremenu ste povrijedili jednog igraca gostiju,e kad su oni pokazali zube onda ste vi krenuli jos agresivnije.vas igrac bg 17 mujkic kod onog prodora kad ga je vukao gostujuci je udario ga sakom,a ovaj divljacki kreno na njega da bi se poslije obracunali kod gola.e onda ste svi napalili na tog jednog koji je pao to dugo nisam vidio na ulici a kamoli na terenu smijesno zaista cak ste neke i koji su razvadali poceli tuci i kad su gosti uzvratili smirile su se strasti.ocita nervoza kod vasih kao da su imali imperativ nekakav ili neko ne zadovoljstvo sto je komentarisala i gracanicka publika,dali zbog slabe igre ili sta vec gosti su dosta solidno stojali na terenu cak imali i par dobrih sansi.ne bih rekao za one momke da su bas sa njive dobro su vam se suprostavili ima tu dobrih igraca,imate i vi ali nesto vam ne stima.i nisu gosti izazvali prekid nego su napustili utakmicu,li po onom sto sam vidio lukavac je bolja ekipa od vas i jedva cekam da vidim taj okrsaj.necete bas onako igrati u prvenstvu jer ima utakmica i u lukavcu i u gracanici,kako zasluziti mi vam vracamo istom mjerom.od mene dosta kazem bio sam na utakmici i moj je dojam takav i ono sto sam vidio prenosim bas onako kako mi je i korisnicko ime-pravi realinjo ali sioux zdravpoAboveTheLaw je napisao/la:Sramota ba, i jesu našli ove seljake sa njive za pripremnu utakmicu ali eto.. ne znam ja mislim da neće.

-
- Kontakt:
Bratstvo - Bosna Mionica 1 : 0 (1:0) (PREKID)
Muslimović 33.
Bratstvo: Šabić, Rizvanović, Pantić, Šuša, Mevkić, Kadrić, Muslimović, Mujkić, Đukanović, Mahović, Timkov.
Još su igrali: Baščelić, Šako, Kadić, Moussa, Zahirović.
Trener: Nusret Muslimović.
Bosna: Bilajac, A. Huseinbašić, Huseinagić, Kadić, Iskrić, Pezerović, Lukić, Jukan, Arnautović, Omeragić, N. Huseinbašić.
Još su igrali: Omerović, Mešanović, Velagić, A. KAdić, E. Peštalić, E. Omeragić i Hadžiavdić.
Trener: Hazim Kukuruzović.
ONO ŠTO JE ZAPOČELO KAO PRIJATELJSKI SUSRET ZAVRŠENO JE PREKIDOM
Nogometaši Bratstva jučer su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Bosne iz Mionice. Susret je prekinut sredinom drugog poluvremena zbog opšte tuče igrača obje ekipe na terenu. Manje je bitno pomenuti da je Bratstvo u jednoj lošoj utakmici do prekida imalo prednost od 1:0. Strijelac je bio Muslimović u 33. minuti susreta.
Bratstvo je u susret krenulo otprilike sa najjačom postavom. KAdić je zbog lakše povrede susret počeo sa klupe, dok je od prve minute na terenu bio i Mirza Rizvanović, zadnje pojačanje na poziciji desnog beka.
Iako je Bratstvo dominiralo, imalo loptu u nogama, stvorilo nekoliko prilika, na gol se čekalo do 33. minute, kada je pogodio Muslimović. Do kraja prvog poluvremena bezidejna igra sa nekoliko poluprilika na obje strane ali i bez golova.
PREKID SUSRETA
Već u prvom poluvremenu na terenu je vladala napeta situacija između dvije ekipe, sa dosta žestokih startova, nasrtaja i međusobnih sukoba. To je rezultirao sa žutim i crvenim kartonima. Kako ni to nije bilo dovoljno, u drugom se igra još više zaoštrila, što je rezultiralo opštom tučom sredinom poluvremena. Gosti su u nekoliko navrata provocirali domaće igrače, na što su ovi nažalost nasjeli i nastao je opšti metež i tuča, te prekid susreta.
NEMA OPRAVDANJA ZA TUČU
Iako su gosti često izazivali provokacijama, često i nesportskim potezima, to nikako ne može biti opravdanje za neke od domaćih igrača koji su nasjeli na te provokacije, uzvratili i krenuli u obračun.
Treba istaknuti da je prekidu susreta dosta kumovala sudijska trojka na čelu sa glavnim sucem, Mirsadom Halilovićem. SUdije, prije svega glavni na ovom meču, ponašali su se previše komotno i prijateljski sa igračima, što je na kraju izmaklo kontroli i došlo je do incidenta.
Svaku pa i prijateljsku utakmicu treba organizovati na kvalitetnom nivou, pa obezbjediti i kvalitetno suđenje. Klub koji ima ambiciju da postane klub u pravom smislu te riječi, ne smije sebi dozvoljavati ovakve mahalske gafove.
Generalnu probu pred početak prvenstva ekipa Bratstva imat će u subotu gostovanjem u Janji kod ekipe Podrinja, koja je prije nekoliko dana na domaćem terenu rezultatom 3:0 izgubila od Slobode (TZ).
Muslimović 33.
Bratstvo: Šabić, Rizvanović, Pantić, Šuša, Mevkić, Kadrić, Muslimović, Mujkić, Đukanović, Mahović, Timkov.
Još su igrali: Baščelić, Šako, Kadić, Moussa, Zahirović.
Trener: Nusret Muslimović.
Bosna: Bilajac, A. Huseinbašić, Huseinagić, Kadić, Iskrić, Pezerović, Lukić, Jukan, Arnautović, Omeragić, N. Huseinbašić.
Još su igrali: Omerović, Mešanović, Velagić, A. KAdić, E. Peštalić, E. Omeragić i Hadžiavdić.
Trener: Hazim Kukuruzović.
ONO ŠTO JE ZAPOČELO KAO PRIJATELJSKI SUSRET ZAVRŠENO JE PREKIDOM
Nogometaši Bratstva jučer su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Bosne iz Mionice. Susret je prekinut sredinom drugog poluvremena zbog opšte tuče igrača obje ekipe na terenu. Manje je bitno pomenuti da je Bratstvo u jednoj lošoj utakmici do prekida imalo prednost od 1:0. Strijelac je bio Muslimović u 33. minuti susreta.
Bratstvo je u susret krenulo otprilike sa najjačom postavom. KAdić je zbog lakše povrede susret počeo sa klupe, dok je od prve minute na terenu bio i Mirza Rizvanović, zadnje pojačanje na poziciji desnog beka.
Iako je Bratstvo dominiralo, imalo loptu u nogama, stvorilo nekoliko prilika, na gol se čekalo do 33. minute, kada je pogodio Muslimović. Do kraja prvog poluvremena bezidejna igra sa nekoliko poluprilika na obje strane ali i bez golova.
PREKID SUSRETA
Već u prvom poluvremenu na terenu je vladala napeta situacija između dvije ekipe, sa dosta žestokih startova, nasrtaja i međusobnih sukoba. To je rezultirao sa žutim i crvenim kartonima. Kako ni to nije bilo dovoljno, u drugom se igra još više zaoštrila, što je rezultiralo opštom tučom sredinom poluvremena. Gosti su u nekoliko navrata provocirali domaće igrače, na što su ovi nažalost nasjeli i nastao je opšti metež i tuča, te prekid susreta.
NEMA OPRAVDANJA ZA TUČU
Iako su gosti često izazivali provokacijama, često i nesportskim potezima, to nikako ne može biti opravdanje za neke od domaćih igrača koji su nasjeli na te provokacije, uzvratili i krenuli u obračun.
Treba istaknuti da je prekidu susreta dosta kumovala sudijska trojka na čelu sa glavnim sucem, Mirsadom Halilovićem. SUdije, prije svega glavni na ovom meču, ponašali su se previše komotno i prijateljski sa igračima, što je na kraju izmaklo kontroli i došlo je do incidenta.
Svaku pa i prijateljsku utakmicu treba organizovati na kvalitetnom nivou, pa obezbjediti i kvalitetno suđenje. Klub koji ima ambiciju da postane klub u pravom smislu te riječi, ne smije sebi dozvoljavati ovakve mahalske gafove.
Generalnu probu pred početak prvenstva ekipa Bratstva imat će u subotu gostovanjem u Janji kod ekipe Podrinja, koja je prije nekoliko dana na domaćem terenu rezultatom 3:0 izgubila od Slobode (TZ).
pa sto lazes ti bolan sto ne napises realno ,nema vecih seljaka od vas iz gracanice uvijek ste bili papci i kada je zvijezda sa vama igrala.mislim da vam je mjesto jedan rang nize tu mozete sa motikama i da igrate i posmatrate utakmice...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Mislit i cvijeće brati nije istoastra1922 je napisao/la:pa sto lazes ti bolan sto ne napises realno ,nema vecih seljaka od vas iz gracanice uvijek ste bili papci i kada je zvijezda sa vama igrala.mislim da vam je mjesto jedan rang nize tu mozete sa motikama i da igrate i posmatrate utakmice...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.