Cartman je napisao/la:MrShadow je napisao/la:Jest zato Maletic za Susica i Ibricic.Cartman je napisao/la:Nije Kolasinac za Susica, nego za Jagodica.
Zbog takvog razmisljanja i jesmo u qrcu.![]()
Momak koji iza sebe nema ni sekunde igranja za A-ekipu u zvanicnoj utakmici nije za A-repku. Ocito ti je mozak u qurcu.
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko kaze da ima Maletic?MrShadow je napisao/la:
Nek ima Maletic..
Da hocemo nastavit niz poraza samo da Teleci pogled ode iz reprezentacije..
I ja sam za odlazak Susica, ali nikad ne bi reprezentaciji zelio poraz da bi on otisao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hadzic od prve minute protiv legie..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobro je znaci @Princi rekao za Kolasinca, da je on saznao da je iz Mostara ili okoline cini mi se
To sto momak kaze da nebi bilo dokumentacionih problema vjerovatno znaci da ima i nase drzavljanstvo iako je rodjen u Ger? Znaci da bi mogao brzo debitovati ako krene igrati za A ekipu.
Jos da Hadzic sredi papire, i braca Hajrovic, imacemo jak defanzivni oslonac za buducnost.
To sto momak kaze da nebi bilo dokumentacionih problema vjerovatno znaci da ima i nase drzavljanstvo iako je rodjen u Ger? Znaci da bi mogao brzo debitovati ako krene igrati za A ekipu.
Jos da Hadzic sredi papire, i braca Hajrovic, imacemo jak defanzivni oslonac za buducnost.
i tu je ta greska ! kada budes spreman da zrtvujes jedne kvalifikacije, jednu generaciju , da bi stvari postavio na pravo mjesto, onda mozes napredovati.Cartman je napisao/la:Ko kaze da ima Maletic?MrShadow je napisao/la:
Nek ima Maletic..
I ja sam za odlazak Susica, ali nikad ne bi reprezentaciji zelio poraz da bi on otisao.
Sent from my Commodore 64
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nihco je napisao/la:i tu je ta greska ! kada budes spreman da zrtvujes jedne kvalifikacije, jednu generaciju , da bi stvari postavio na pravo mjesto, onda mozes napredovati.Cartman je napisao/la:Ko kaze da ima Maletic?MrShadow je napisao/la:
Nek ima Maletic..
O jest itekako, taj Teleci pogled nas je upropastio, taj koji je stavio bolesnog Kenana na gol da brani, a imao je pored njega zdravog Asmira koji je jedan od najboljih golmana EPL. Pobjeda u Albaniji bi nas odvela na prvo mjesto grupi.calcio je napisao/la:nihco je napisao/la:i tu je ta greska ! kada budes spreman da zrtvujes jedne kvalifikacije, jednu generaciju , da bi stvari postavio na pravo mjesto, onda mozes napredovati.Cartman je napisao/la: Ko kaze da ima Maletic?
I ja sam za odlazak Susica, ali nikad ne bi reprezentaciji zelio poraz da bi on otisao.Citajuci ovo, neko bi pomislio da nas je Susic upropastio, da smo zavrsili zadnji u nasoj grupi a ne da nam je prvo mjesto izmaklo zahvaljujuci sudiji.
Jel nas sudija zajebao i protiv Rumunije koja nam je utrpala 3 komada ili je kriv Teleci pogled koji ne zna motivisati igrace i postaviti taktiku.?
- Principatus
- Kontakt:
Pa eto neki su momka otpisivali kao jasnog Sandzakliju bez korijena u BiH. Pa se onda igraci otpisuju jer kao nedaju jasan signal za koga bi igrali. Evo ovaj bi pjeske do Sarajeva. Pa kao uvjek problemi sa papirima, no ovaj izgleda ima jos dvojno drzavljanstvo, jer to u Njemackoj mozes imati do 21 godine. Da vidim sta ce biti isprika za njegovo eventualno nepozivanje.calcio je napisao/la:Dobro je znaci @Princi rekao za Kolasinca, da je on saznao da je iz Mostara ili okoline cini mi se![]()
To sto momak kaze da nebi bilo dokumentacionih problema vjerovatno znaci da ima i nase drzavljanstvo iako je rodjen u Ger? Znaci da bi mogao brzo debitovati ako krene igrati za A ekipu
Bicakcic, Besic i Kolasinac uz dobar razvoj mogu igrati vaznu ulogu u nasoj rereprezentaciji u bliskoj buducnosti, sva 3 su prosli dobre fudbalske skole, posebno Kolasinac dodatno u mladoj Elf.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://www.kicker.de/news/fussball/3lig ... letic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sve maletic ovakav, maletic onakav, a momak potpisa za stuttgart... jest do duse marko, ali jedno slovo gore dole nije neki problem...
ako nam se selektori uozbilje A-repka, a pogotovo U-21 ce da profitira u buducnosti...
sve maletic ovakav, maletic onakav, a momak potpisa za stuttgart... jest do duse marko, ali jedno slovo gore dole nije neki problem...
ako nam se selektori uozbilje A-repka, a pogotovo U-21 ce da profitira u buducnosti...
-
albiongate
- Kontakt:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -za-Srbiju" onclick="window.open(this.href);return false;Lazić: Hoću da igram za Srbiju
Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan. Logično je da želim da igram za selekcije svog naroda, kaže igrač Ajaksa, rođen u Holandiji, poreklom iz Laktaša
SLAVNI Ajaks od ovog leta ima još jednog Srbina u profesionalnom pogonu. Iako mu je tek 18 godina, Boban Lazić je talentom i iskazanim znanjem zaslužio status seniora u klubu iz Amsterdama, a koliko zaista vredi najbolje govori podatak da je „pod lupom“ najvećih evropskih imena poput Juventusa i Milana. Momak poreklom iz Republike Srpske, iz Laktaša, rođen je u Verdenu nadomak Amsterdama i prošao je kroz holandske reprezentativne selekcije do 15 i do 17 godina. Uprkos tome, Bobanovi ambicije za budućnost nisu vezane uz narandžasti dres...
- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“.
Iako rođeni Holanđanin, Boban je vaspitan u tradicionalnom duhu i svestan je porekla kojim se izuzetno ponosi. Često dolazi u Laktaše kod ujaka i familije i svaki slobodan period koristi da poseti dedovinu i što više nauči o srpskim običajima, kulturi, nasleđu...
- Ovde se osećam slobodno i jako mi je lepo, ovde sam svoj na svom. Jesam rođen u Holandiji i ceo život sam tamo, ali su me koreni uvek vukli na ove prostore. Ovde imam ujaka koji me je uvek vodio na fudbalske utakmice i mnogo prijatelja. I devojke su prelepe - s osmehom govori Lazić.
Od ovog leta i potpisa ugovora do juna 2015, iz omladinskog pogona prekomandovan je u seniorski i trenira sa B timom Ajaksa.
- Nadam se da ću dobre partije iz mlađih kategorija nastaviti da pružam i u prvom timu i da ću opravdati poverenje čelnih ljudi koji su me uveli među seniore, a to su legendarni Ronald de Bur i Fred Hrim. Trenutno sam u B timu, ali za vrlo kratko vreme mogu da zaigram i za A. Bitno je da sam sa seniorima i vrebam svoju priliku - ističe Lazić.
AJAKS, MILAN, PA BARSA
KAD je pre dve godine na turniru u Milanu dao sva tri gola u pobedu Ajaksa nad „roso-nerima“ (3:0), bilo je neizbežno da dobije i poziv Milana.
- Ostvario mi se dečački san jer svoju idealnu karijeru vidim ovako: Ajaks - Milan - Barselona i siguran sam da ću istrajati u svom cilju. Za Milan mi se tada ukazala prilika, pozvali su me da dođem, ali moji roditelji nisu bili za to jer sam još bio maloletan. Ali, nadam se da ću opet dobiti priliku i dosanjati san. Trenutno su mi najveće želje da sa Ajaksom osvojim Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo u dresu Srbije - ambiciozan je talentovani Boban Lazić.
Nešto baš i ne vjerujem ovom portalu, malo je falilo da napišu da nakon fudbalske karijere planira da naslijedi vladiku Vasilija Kačavendu na njegovoj funkciji.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne razumijem smisao ovoga predzadnjeg posta, istina je da je iz Bosne, al ipak ovoj izjavi, bila istinita ili ne, ne nalazim mjesto na ovom topicu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma preseravanje, ako je iko imao ovih talenata po svijetu to smo mi, a na kraju samo isplivo Pjanić 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel on isao u dzamiju makar na dzumulegenda reala je napisao/la:Ma preseravanje, ako je iko imao ovih talenata po svijetu to smo mi, a na kraju samo isplivo Pjanić
Zesca glupost u vezi ovog od Lakatasa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Išao je redovno u džamiju za 27-mu noćharishp je napisao/la:Jel on isao u dzamiju makar na dzumulegenda reala je napisao/la:Ma preseravanje, ako je iko imao ovih talenata po svijetu to smo mi, a na kraju samo isplivo Pjanić.
Zesca glupost u vezi ovog od Lakatasa.
Ne znam, ali se sjećam da su ga u Sportu forsirali nenormalno i fal bogu uspio je, ali kad se sjetim šta je prošlo tih talenata kroz novine(konkretno Sport), a nigdje ih
Dok nije bilo interneta i to, redovno sam kupovo Sport i ono kad čitaš, ma mi prvaci svijeta za par godina kakve talente imamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovaj lazic pravi seljacina, dzaba sto je rodjen pokraj amsterdama kad je seljo sumar u dusi
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Haha, cuj ide u crkvu i zato ne moze za BiH igrat. Koji kreten. A inace vidim da je jedan od milion balavaca u Ajaxu i dajem mu 5% sanse da zaigra za bilo kakvu reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Emir Dautovic (05.02.1995) prelazi iz Maribora u Chelsea. Odsteta za centralnog branica iznosi £1.000.000 (cca €1.300.000).
MLADI BOSANAC ODUŠEVIO KATALONCE
Denis Šahinović potpisao za Barcelonu.
Mladi Bosanac Denis Šahinović potpisao je ugovor sa Barcelonom. Ovu vijest nam je potvrdio bivši fudbaler Sarajeva Slaviša Vukićević, koji trenutno živi na relaciji Pariz - Visoko.
- Šesnaestogodišnji Denis je minulu godinu proveo u omladinskom kampu Barselone, gdje je prošao niz provjera, a nedavno je potpisao jednogodišnji ugovor, kaže Vukićević.
- Inače, Denisov otac Amir je, kao i ja, rođen u Visokom, a Denis u Australiji...
Kako smo saznali u razgovoru sa Vukićevićem, Denis je već nastupio za omladinske selekcije Australije, ali još ima vremene da zaduži dres našeg državnog tima.
- Denis igra u veznom redu, a u prošloj sezoni je - samo u zvaničnim utakmicama, postigao 24 golova... Čim je potpisao ugovor sa jednim takvim klubom, sve vam je jasno, kaže Vukićević.
- Znate kako je sa djecom u pubertetu... Denis je u posljednje vrijeme naglo izrastao, ali ga ni to nije omelo da zadovolji visoke standarde, ali i probirljive ukuse trenera i skauta Barcelone, dodaje Vukičević.
Spomenimo i to da je Šahinović bio pod lupom Barcelone bio još od 2009. godine, kada je nakon tromjesečnog staža prošao prvi filter.
Prošao probu i u Realu iz Madrida
Interesantno je da je Šahinović 2010. godine tri mjeseca bio u internatu Reala iz Madrida, gdje je također zadovoljio ukuse trenera "kraljevskog kluba" i za to dobio certifikat.
- Denis se odlučio za Barcelonu, jer je mišljenja da Katalonci imaju puno ozbiljniju školu fudbala. Jednostavno, više mu se svidjelo u Barceloni, kaže Vukićević.
Iz lične karte
Denis Šahinović je rođen 23. oktobra 1996. godine u Sidneju, gdje je 2001. i napravio prve fudbalske korake u Kingbouroughu.
Od 2003. do 2006. nastupao je za australijski Suuth Hobart, a potom za Harboard i Brookvale...

AVAZ
Denis Šahinović potpisao za Barcelonu.
Mladi Bosanac Denis Šahinović potpisao je ugovor sa Barcelonom. Ovu vijest nam je potvrdio bivši fudbaler Sarajeva Slaviša Vukićević, koji trenutno živi na relaciji Pariz - Visoko.
- Šesnaestogodišnji Denis je minulu godinu proveo u omladinskom kampu Barselone, gdje je prošao niz provjera, a nedavno je potpisao jednogodišnji ugovor, kaže Vukićević.
- Inače, Denisov otac Amir je, kao i ja, rođen u Visokom, a Denis u Australiji...
Kako smo saznali u razgovoru sa Vukićevićem, Denis je već nastupio za omladinske selekcije Australije, ali još ima vremene da zaduži dres našeg državnog tima.
- Denis igra u veznom redu, a u prošloj sezoni je - samo u zvaničnim utakmicama, postigao 24 golova... Čim je potpisao ugovor sa jednim takvim klubom, sve vam je jasno, kaže Vukićević.
- Znate kako je sa djecom u pubertetu... Denis je u posljednje vrijeme naglo izrastao, ali ga ni to nije omelo da zadovolji visoke standarde, ali i probirljive ukuse trenera i skauta Barcelone, dodaje Vukičević.
Spomenimo i to da je Šahinović bio pod lupom Barcelone bio još od 2009. godine, kada je nakon tromjesečnog staža prošao prvi filter.
Prošao probu i u Realu iz Madrida
Interesantno je da je Šahinović 2010. godine tri mjeseca bio u internatu Reala iz Madrida, gdje je također zadovoljio ukuse trenera "kraljevskog kluba" i za to dobio certifikat.
- Denis se odlučio za Barcelonu, jer je mišljenja da Katalonci imaju puno ozbiljniju školu fudbala. Jednostavno, više mu se svidjelo u Barceloni, kaže Vukićević.
Iz lične karte
Denis Šahinović je rođen 23. oktobra 1996. godine u Sidneju, gdje je 2001. i napravio prve fudbalske korake u Kingbouroughu.
Od 2003. do 2006. nastupao je za australijski Suuth Hobart, a potom za Harboard i Brookvale...

AVAZ
Kod: Označi sve
http://www.****/sport/fudbal/denis-sahinovic-potpisao-za-barcelonuSafet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Meni ova slika izgleda ko fotošop
Kako je krenulo,uskoro ćemo moći sastaviti reprezentaciju samo od igrača Reala i Barcelone,s ozbirom da ne prođe mjesec da ne osvane da je neki naš potpisao za jedan od ta 2 kluba
Kako je krenulo,uskoro ćemo moći sastaviti reprezentaciju samo od igrača Reala i Barcelone,s ozbirom da ne prođe mjesec da ne osvane da je neki naš potpisao za jedan od ta 2 kluba
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Confiance, Cwirek, DjaniTarik, hansbosna, Jarodwest, legendarnadruga i 62 gosta.