FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 02 avg 2012, 16:53

[youtube][/youtube]
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 avg 2012, 17:05

da pljujem monitor zbog njega ? neka, hvala :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 02 avg 2012, 17:06

@ipetm ko je radio intervju? bas "pritisnuo" Žuju :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 02 avg 2012, 17:08

ZlatnaDolina je napisao/la:@ipetm ko je radio intervju? bas "pritisnuo" Žuju :mrgreen:
numa :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 02 avg 2012, 17:15

rastafarian je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:@ipetm ko je radio intervju? bas "pritisnuo" Žuju :mrgreen:
numa :mrgreen:
Svaka mu cast, Žujo ko na optuženičkoj klupi :mrgreen: samo ga slušam i bgm koliko god neko sr... po njemu opet kad se vide neke stvari npr. poredjenja stanja kad je dosao u klub i stanja u klubu danas ima on zicera svojih i to velikih ali opet ...
1921'
UEFA = MAFIJA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 avg 2012, 17:16

pile87 je napisao/la:Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.
Zbog toga sto su komunjare htjeli da nas ugase, da nam uzmu igrace, zbog Joska Domorockog, zbog toga sto su nam smjestali igranke da ispadnemo u drugu ligu, zbog toga sto smo se vratili jaci i sto smo ispali od sugavog videotona.Zbog velikog Ivice Osima, zbog toga sto je pokazao da ima dusu i da se nemoze sve parama.Zbog navijaca, zbog zabavnog i uvijek prepoznatiljivog gradskog smeka, zbog toga sto su nam cetnici zapalili Grbavicu, zbog toga sto nakon rata opet gledam Zelju na svom stadionu, zbog toga sto nas je i SDA htjela ugasit, zbog toga sto nas je nakon rata kanto ko je stigao i zbog toga sto sad uzimamo duplu krunu.Zbog Amara, zbog Mese, zbog Skije zbog Ive Huljeva, zbog Paprice.Zbog toga sto nas nije osnovala UDBA, zbog toga sto smo stari gradski rival, zbog toga sto je osnovan iskljucivo iz sportskin razloga, zbog toga sto je osnovan od strane radnika.
Mogu pronaci jos bezbroj razloga zasto volim Zelju ali postajem sam sebi dosadan sa nabrajanjem, ne mogu ni jedan protiv.I kad bi izgubili 10-0 od bilo koga nista se nebi promjenilo.Nisam sam dosta ljudi koje poznajem isto razmislja i na kraju meni isto veliki razlog kad vidim njih odmah mi bude jasno zasto ZELJO!
Nije lose napisano al' ipak mislim da vecina nas navija za Zelju zato jer nas je stari ili neko drugi za ruku odveo na Grbavicu i uputio na pravu stranu :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 avg 2012, 17:37

Intervju je radio momak ispred tm.org foruma. Svaka ima čast, pitanja su odlična, ostaje da vidimo većeras da li će Žujo ostvariti obećano...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Dino995
Kontakt:

Post Postao/la Dino995 » 02 avg 2012, 17:42

U kolko je trening veceras?

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 02 avg 2012, 17:44

ipetm je napisao/la:Intervju je radio momak ispred tm.org foruma. Svaka ima čast, pitanja su odlična, ostaje da vidimo većeras da li će Žujo ostvariti obećano...
Danas je skupština znači. Kad čujem sve ovo što je iznio ovdje, kakvo katastrofalno stanje vlada organizaciji kluba i infrastrukturi, sve mi nešto crno pred očima... Na kraju krajeva, koliko god mi nije simpatičan, suviše realno govorio o dosta stvari dok je na neke politički izbjegao pravi odgovor i prekidao novinara. Ovo što je rekao da mu je žao vremena što se trošilo na Slovence i ostale ideje oko stadiona i da je jedino realno i moguće rješenje lokalna podrška je najistinitije od svega.
Osim - drugo ime za Želju !

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 02 avg 2012, 17:47

ipetm je napisao/la:[youtube][/youtube]
u jednom dahu preslusao ovo...informacije iz prve ruke,ko je ovo uradio :) ruke mu se pozlatile....ne moram vise citati informacije "iz prve ruke"pojedinih forumasa tj samoproklamovanih legendi ove teme .
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 avg 2012, 17:51

malo sam vise obratio paznju oko ovog kampa u Butmiru,mislim da nasi ciljaju ako to kupe dole da onda ustupe taj pomocni kome vec da bi se izgradio stadion..mozda i ne bi lose bilo ali svakako bi nam taj kamp znacio puno sa svakog aspekta..svaka cast momcima na ovom intervjuu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 avg 2012, 18:18

U ovom interviju je zujo dosta realan, nesto slicno kao Amar. Covjek govori kakva je situacija,kolko ljudi radi koji su ciljevi. Mozda ga mnogi ne vole al tesko da bi nasli boljeg covjeka na ovu poziciju.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 avg 2012, 18:28

damirfile je napisao/la:U ovom interviju je zujo dosta realan, nesto slicno kao Amar. Covjek govori kakva je situacija,kolko ljudi radi koji su ciljevi. Mozda ga mnogi ne vole al tesko da bi nasli boljeg covjeka na ovu poziciju.
Mislis li na covjeka koji kaze ja bi to sve mogao,ali nemam vremena i nisam placen za to? U redu je biti realan,ali u tome da je konacno i on priznao da tamo u klubu niko nista ne radi.Pohvalio je onda Dzelu kao direktora,a minut poslije ga je opalio kako je ovaj odgovoran za stanje wc-a na sjeveru itd. po raznim pitanjima.Po Zujinim rijecima,kada je struktura i sistem kluba u pitanju,znaci ovaj dio uprave bez igraca i Amara,on kaze da bi on to mogao ali nema vremena jer ne dobija platu.I to je realno i svaka mu cast na tome,ali mi se to i ne svidja.Da bi neko rukovodio klub,moze da se ponasa kao Zujo i da nema vremena samo onda kada je bar odabrao ljude koji ce ispod njega raditi dobro a da on kao takav samo nadgleda situaciju.A Zujo je u toj poziciji samo sto nema sposobne ljude u klubu.Cak kaze kako ljudii uopste nema u klubu.Po cemu je to uspjesan predsjednik ? Samo po tome sto je doveo Amara sa sobom i pustio ga da radi svoj posao.Doveo je samo jednog uspjesnog covjeka koji hoce da radi.To je to.Za ostalo ama bas nista ne vidim njegovu uspjesnost.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 avg 2012, 18:44

boccaccio je napisao/la:
damirfile je napisao/la:U ovom interviju je zujo dosta realan, nesto slicno kao Amar. Covjek govori kakva je situacija,kolko ljudi radi koji su ciljevi. Mozda ga mnogi ne vole al tesko da bi nasli boljeg covjeka na ovu poziciju.
Mislis li na covjeka koji kaze ja bi to sve mogao,ali nemam vremena i nisam placen za to? U redu je biti realan,ali u tome da je konacno i on priznao da tamo u klubu niko nista ne radi.Pohvalio je onda Dzelu kao direktora,a minut poslije ga je opalio kako je ovaj odgovoran za stanje wc-a na sjeveru itd. po raznim pitanjima.Po Zujinim rijecima,kada je struktura i sistem kluba u pitanju,znaci ovaj dio uprave bez igraca i Amara,on kaze da bi on to mogao ali nema vremena jer ne dobija platu.I to je realno i svaka mu cast na tome,ali mi se to i ne svidja.Da bi neko rukovodio klub,moze da se ponasa kao Zujo i da nema vremena samo onda kada je bar odabrao ljude koji ce ispod njega raditi dobro a da on kao takav samo nadgleda situaciju.A Zujo je u toj poziciji samo sto nema sposobne ljude u klubu.Cak kaze kako ljudii uopste nema u klubu.Po cemu je to uspjesan predsjednik ? Samo po tome sto je doveo Amara sa sobom i pustio ga da radi svoj posao.Doveo je samo jednog uspjesnog covjeka koji hoce da radi.To je to.Za ostalo ama bas nista ne vidim njegovu uspjesnost.
Ja samo kazem da bi tesko nasli boljeg koji bi radio DZABA,koji klub ne bi ostavio u dugovima i sebi uzeo koju kintu.

nanek

Post Postao/la nanek » 02 avg 2012, 18:49

Pa dobro onda gdje idu pare za radnike ? Pa nije mi moguce da ljudi nemaju evo godinama kako treba plate ? A vala nije mi ni moguce da sve pare idu igracima !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 avg 2012, 19:04

a i mene bas interesuje dali muharemovic i buki dobijaju platu za ovo sto rade odnosno ne rade mislim treba njih sve postovati al u ovakvoj situaciji kad nemas love jbga uzmi nekog ko je strucan a njima fino na poklon godisnju i nek gleda klub do nekih boljih vremena mislim kod nas se izgleda dosta izbjegava pitanje te administracije pricamo o stadionu nekom a vamo unutar kluba tanko , al opcenito ne znam ima tu izgleda dosta nerjesenih stvari kako npr. kad su ga pitali za prostorije na sjeveru odmah je izbjegao odgovor i kao nije u njegovom mandatu to se potpisivalo i ko ne interesuje ga a jbga uzeo si da budes predsjednik bavi se time onda , al eto kaze da ce otici nakon ove godine pa cemo vidjeti hoceli biti bolje ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2012, 19:19

Pa normalno da primaju platu, ali nisu ni prvi ni zadnji koji ne obavljaju svoj posao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 avg 2012, 19:23

Žujo konačno realan i svjestan situacije u klubu. Ne najavljuje bezglavo stadione, grupne faze i milionske transfere. Na postavljena pitanja je odgovarao realno, baš onako kako hoćemo da čujemo, a ne bajke i priče za malu djecu. Treba biti svjestan da je sve oko kluba na nivou amatera, od infrastrukture do (ne)sposobnih zaposlenika. Sve je to jedna velika nula na nekom globalnom nivou, a na nivou države smo malo iznadprosječni možda po tom pitanju. Igračni i stručni štab su očigledno priritet i to se vidi po rezultatima na nivou naše lige, a u Evropi do izražaja dođe mnogo više stvari od samih igrača na terenu, a te stvari nam očigledno još uvijek ne idu u prilog.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 02 avg 2012, 19:44

Dva puta sam preslušao intervju sa Žujom i nije mi žao ni sekunde i ako traje skoro sat ipo, totalno se disgreditovao ovim intervjuom i pokazao koliko je sposoban za neke stvari ustvari nesposoban, prvo se hvali kako ni feninga ne uzima kao predsjednik da bi kasnije par puta ponovio kako nije plaćen za neke stvari i da nije to njegov posao.
Dosta kontradiktornosti od samog početka, ovaj je intervju trebao biti davno uradjen sam sebe je vadio iz g... i sa pitanjima, skretao sa teme, pomalo nervozan pa malo kada ga Numa pritisne on kao ton povisi pa se iznervira malo itd. uglavnom isto neki nas političar koji odgovara na pitanja novinara i pri tome se izgubi i izbezumi.

Pitanje PR.-a kada sam cuo da je to Gradimir Gojer jednostavno šokirao sam se :? , naprosto za nepovjerovati, ja neznam ikoga dali je znao da taj čovjek obavlja tu funkciju !?, nikada ga na TV-u ili na presici nisam vidio, taj posao ili radi Dželo ili Buki, dakle treba nam profesionalni PR. čovjek koji zna svoj posao a ne svoditi sve na neki amaterizam.
Pitanje “Željinog tramvaja” kako je plaćeno 18.000 KM za isto, Žujo veze nema sa tim ustvari uopste kao predsjednik nezna i nema tu inf. Da li je neko dao tolike pare, ali ipak ce “provjeriti” po meni dovoljno govori o situaciji u klubu, neko moze trositi pare kluba, mutljati i petljati a da Žujo pojma o tome nema.
Žujina tvrdnja kako na sastanke dolazi četiri do pet članova od njih dvadeset i nesto !? Sta se tu čeka ?? noga i zavrsena priča i neka njihove pozicije popune navijačima i sva priča zavrsena, slabe i koče klub u svakom smislu, ako tako rade i ponasaju se prema klubu jednostvano nepotrebni su da neznam ko god da je i kolika je “fora” u svom poslu.
Žujo u mjesecu maju pričao jednu priču oko kampa u Butmiru a sad totalno drugačija i usput šanse za preuzimanja kampa sveo na minimum, i sad priča kako će Željo navodno kupiti cijeli kamp !?
kamp ne kosta par hiljada vec par stotina hiljada maraka ako ne prelazi i milion i kao će kupiti taj kamp, od čega !?
Po svemu sto sam čuo nekako promijenio sam totalno misljenje prvo o Žuji pa su mi se neke stvari onda tek zgadile, vidi se da vlada neka neorganizovanost i nepovezanost ljudi u klubu i da jednostavno klubu trebaju stručni i školovani ljudi iz svih oblasti od marketinga, ekonomije, prava itd. Sve se svodi na Žuju koji se po meni ipak gubi u nekim stvarima i pomalo postaje nesposoban

Šta je sa Nijazom Brkovićem !? nema ga u klubu i ne obavlja nikakvu funkciju, zbog čega? Sukob sa nekim ili? Nepotpisivanje ugovora sa sinom mu, jeli to razlog mozda?? čovjek je i šklovan i upoznat sa svim i vise nego bi dobro dosao klubu.

ps. predsjednik nam veze nema da je klub 1946. osvojio republičku titulu i ostao u čuđenju kada mu je momak rekao i objasnio :? :? :oops:
1921'
UEFA = MAFIJA

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 02 avg 2012, 19:57

pile87 je napisao/la:Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.
Zbog toga sto su komunjare htjeli da nas ugase, da nam uzmu igrace, zbog Joska Domorockog, zbog toga sto su nam smjestali igranke da ispadnemo u drugu ligu, zbog toga sto smo se vratili jaci i sto smo ispali od sugavog videotona.Zbog velikog Ivice Osima, zbog toga sto je pokazao da ima dusu i da se nemoze sve parama.Zbog navijaca, zbog zabavnog i uvijek prepoznatiljivog gradskog smeka, zbog toga sto su nam cetnici zapalili Grbavicu, zbog toga sto nakon rata opet gledam Zelju na svom stadionu, zbog toga sto nas je i SDA htjela ugasit, zbog toga sto nas je nakon rata kanto ko je stigao i zbog toga sto sad uzimamo duplu krunu.Zbog Amara, zbog Mese, zbog Skije zbog Ive Huljeva, zbog Paprice.Zbog toga sto nas nije osnovala UDBA, zbog toga sto smo stari gradski rival, zbog toga sto je osnovan iskljucivo iz sportskin razloga, zbog toga sto je osnovan od strane radnika.
Mogu pronaci jos bezbroj razloga zasto volim Zelju ali postajem sam sebi dosadan sa nabrajanjem, ne mogu ni jedan protiv.I kad bi izgubili 10-0 od bilo koga nista se nebi promjenilo.Nisam sam dosta ljudi koje poznajem isto razmislja i na kraju meni isto veliki razlog kad vidim njih odmah mi bude jasno zasto ZELJO!
svaka čast jarane

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 29 gostiju.