Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 01 avg 2012, 22:55

gaston je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Kako mozes porediti Djembu-Djembu placenog nekoliko miliona funti i Carrolla placenog 35m funti?
lijepo :D
Pa ne možeš nikako porediti :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 avg 2012, 22:58

HeKen je napisao/la:kad bude link za prijenos sutra gomel liverpool molim da se postavi na ovaj forum pozzz
bit ce postavljeno obecavam ti
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 01 avg 2012, 22:59

Senaid L.F.C je napisao/la:
HeKen je napisao/la:kad bude link za prijenos sutra gomel liverpool molim da se postavi na ovaj forum pozzz
hvala brate :D

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 avg 2012, 23:09

HeKen je napisao/la:
ma nema na cemu
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 avg 2012, 23:15

RedDevilS je napisao/la:Andy Carroll najveći promašaj u historiji transfera Premiershipa :lol:
Nek si nam dojavio,volimo mi takve navijače 'đavolčića' koji nam dojave pokoju vijest vezanu i za naš klub.

Danas negdje pročitah da Rodgers želi još 4 nova igrača i baš me interesuje koja će to biti.
You'll never walk alone.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 23:31

Fino bgm..
Urugvaj ispade vracaju nam se dva igrača i nadam se da se pridružuje jedan novi :D Sad jos za VB navijati da odu kući pa konačno dovesti Allena :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 23:48

naravno da ga ne poredim direktno vec sam ga naveo kao jednog od najvecih flopova uniteda i fergusona a u zadnje vrijeme takvih nema mislim da je on uz verona jedan od poslednjih :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 avg 2012, 00:10

Pobjednik Tour de France, zlatna medalja na Olimpijadi i VIP karta na Anfieldu:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 02 avg 2012, 11:19

Allen je jako blizu prelaska u redove Redsa. 8-)
The Welsh club are holding out for £15million, which would trigger a release clause in Allen's contract, but Liverpool have offered £12.5m and Jonjo Shelvey on loan.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 avg 2012, 11:58

Brendan Rodgers želi još četiri nova igrača

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je potvrdio kako je u završnoj fazi pregovora oko dovođenja još nekoliko igrača kojima želi pojačati momčad, te očekuje da će do kraja prijelaznog roka stići do četiri nova pojačanja.

Rodgers je najveći dio ljeta proveo provodeći čistku u postojećem kadru, pa su slobodne ruke za pronalazak novog kluba dobili Andy Carroll, Alberto Aquilani, Brad Jones i Daniel Pacheco.

S druge strane, novo ime je Fabio Borini, koji je stigao iz Rome, ali on neće biti i posljednje ovoljetno pojačanje.

"Puno se toga radi, na puno transfera i nadam se da ćemo neke od njih kompletirati do kraja mjeseca." rekao je Rodgers.

Joe Allen, Clint Dempsey i Gaston Ramirez su imena koja se najčešće povezuju s Liverpoolom.

"Jasno je, kad klub poput Liverpoola pokaže interes za nekog igrača, njegova cijena odmah naraste, ali moje je mišljenje da je važno da na početku sezone imamo momčad kakvu želimo, a najkasnije do kraja prijelaznog roka. Nadam se da će tako i biti." dodao je Rodgers.
Znači vjerovatno će par "pojačanja" doći do kraja prijelaznog roka.
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2012, 13:47

nije carroll najveci promasaj premiershipa nego tranfer politika liverpoola, ovo sto amerikanci rade od ovog kluba je tragedija... svaki transfer napravljen u njihovoj eri granici sa promasajem.
pa evo samo taj suarez koji je toliko omiljen je nanio za ovo malo vremena stete liverpoolu vise nego ijedan drugi igrac. suspendovan stalno, trci igrati za urugvaj i mali fudbal ako treba, cesto siluje loptu i stavlja sebe ispred ekipe, svađa se sa sudijama i kad treba i kad ne treba i meni se nikako ne sviđa sto svi staju iza njega i sto ga klub podrzava u svemu tome... mnogi pljuju manchester jer su kao odbojni i prepotentni i diveri a po meni mi ako nastavimo ovako bicemo i po tome gori od njih.
eto recimo da nam je to bio najbolji transfer od kad su ovi amerikanci tu pa o ostalima ne treba ni trositi previse rijeci u glavnom sve smo igrace preplatili dok smo duplo bolje od njih prodavali za sicu.

e hajd sad sve to i ne bi bilo toliko strasno da je gospoda nesto naucila na greskama nego evo i ove sezone ista politika. oni samo znaju trenere otpustati a ne znaju da to dovodi klub u jos goru situaciju jer svaki trener dovodi neke svoje igrace ne valjaju mu neki sto su tu od prije i tako u krug a klub pada sve nize i nize.
ja se nadam da ce ovom rodgersu dati vremena i ako i on bude promasaj da ce i amerikanci prodati klub i prihvatiti cinjenicu da su nesposobni i da se trebaju bejzbola drzati.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2012, 13:52

Allen i Ramirez, bilo bi dobro kada bismo ih doveli. :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2012, 13:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Allen i Ramirez, bilo bi dobro kada bismo ih doveli. :)
ako ce dati 15 miliona za allena i 20 za ramireza onda i ne bi...
You are someone else I am still right here

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 avg 2012, 13:59

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 avg 2012, 15:04

Ova Evropska liga mi nije nesto draga, ali bilo bi lijepo kad bi Liverpool dosao na Kosevo, tako da se nadam prolasku protiv Gomela, a valjda ce i Sarajevo proci Zetu :D
fera je napisao/la:nije carroll najveci promasaj premiershipa nego tranfer politika liverpoola, ovo sto amerikanci rade od ovog kluba je tragedija... svaki transfer napravljen u njihovoj eri granici sa promasajem.
pa evo samo taj suarez koji je toliko omiljen je nanio za ovo malo vremena stete liverpoolu vise nego ijedan drugi igrac. suspendovan stalno, trci igrati za urugvaj i mali fudbal ako treba, cesto siluje loptu i stavlja sebe ispred ekipe, svađa se sa sudijama i kad treba i kad ne treba i meni se nikako ne sviđa sto svi staju iza njega i sto ga klub podrzava u svemu tome... mnogi pljuju manchester jer su kao odbojni i prepotentni i diveri a po meni mi ako nastavimo ovako bicemo i po tome gori od njih.
eto recimo da nam je to bio najbolji transfer od kad su ovi amerikanci tu pa o ostalima ne treba ni trositi previse rijeci u glavnom sve smo igrace preplatili dok smo duplo bolje od njih prodavali za sicu.

e hajd sad sve to i ne bi bilo toliko strasno da je gospoda nesto naucila na greskama nego evo i ove sezone ista politika. oni samo znaju trenere otpustati a ne znaju da to dovodi klub u jos goru situaciju jer svaki trener dovodi neke svoje igrace ne valjaju mu neki sto su tu od prije i tako u krug a klub pada sve nize i nize.
ja se nadam da ce ovom rodgersu dati vremena i ako i on bude promasaj da ce i amerikanci prodati klub i prihvatiti cinjenicu da su nesposobni i da se trebaju bejzbola drzati.

Ma ja ne mogu da vjerujem kako su poslije Hicksa i Gilleta ponovo mogli uvaliti klub Amerikancima, a kamoli to sto svake godine iste greske prave u dovodjenu igraca. Od Amera ne mozes ocekivati da znaju za nekog Borinija, Carrolla, Suareza i slicno, jer oni nemaju veze o fudbalu; oni mogu dati novac za nekog igraca koga ljudi iz kluba nadju i uvjere ih da su vrijedni kojeg miliona, a ti ljudi nikako da potrefe igraca kako valja...Malo - pomalo svi nam sponzori postadose Amerikanci, tako da me ne bi cudilo da pocnemo tamo i igrace traziti :roll: :roll: :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 avg 2012, 16:12

According to reports in Greece, Arsenal and Liverpool are ready to officially declare their interest in signing Olympiakos forward Kevin Mirallas in the next few days. A release clause of €8.25million (£6.5m) in Mirallas' contract expired on 31st July, meaning Arsenal and Liverpool must decide whether to make a formal offer to Olympiakos for the Belgium international.
Zanimljiv igrač u svakom slučaju.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 02 avg 2012, 17:27

Ma ovo oko Andya je glupost ,nije Rodgers a ni uprava luda to bi bio ogroman gubitak para,a i slijedece sezone j etu i EL pa ce treati veci kadar igraca,a od ove odlaske i samo jednu prinovu kadar se jos vise smanjio,a onda bi patila PL ako bi se liverpool opet borio za kupove..

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 avg 2012, 18:58

HeKen je napisao/la:
da odrzim obecanje kad se sjeti
http://www.atdhenet.tv/48772/watch-fc-g ... verpool-fc" onclick="window.open(this.href);return false;
tu ce biti kad tekma pocne(99°%)
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 avg 2012, 19:12

#LFC team v Gomel: Jones, Johnson, Enrique, Carragher, Skrtel, Henderson, Spearing, Gerrard, Downing, Cole, Borini.

#LFC subs: Gulacsi, Lucas, Adam, Shelvey, Kelly, Robinson, Sterling.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 02 avg 2012, 19:14

Bertrand je napisao/la:#LFC team v Gomel: Jones, Johnson, Enrique, Carragher, Skrtel, Henderson, Spearing, Gerrard, Downing, Cole, Borini.

#LFC subs: Gulacsi, Lucas, Adam, Shelvey, Kelly, Robinson, Sterling.
Gdje je Agger ?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.