Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 02 avg 2012, 15:59

sta je sad ovo topnici, izgleda da nas ocekuje iznenadni transfer songa u barcu i da ce sve biti poznato u narednih 48 sati, znate li vi sta o tome, gdje njeg nadjose, valjda su u toku natezanja izmedju 15 i 20 miliona odstete, zna li ko sta o tome
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 02 avg 2012, 16:21

Romariooo je napisao/la:sta je sad ovo topnici, izgleda da nas ocekuje iznenadni transfer songa u barcu i da ce sve biti poznato u narednih 48 sati, znate li vi sta o tome, gdje njeg nadjose, valjda su u toku natezanja izmedju 15 i 20 miliona odstete, zna li ko sta o tome
Ne, obična bomba. Al vidim ona vaša **** počela brbljat, onaj diver(busquets) govori o njegovoj kvaliteti, a ni jedna ugledna stranica to objavila nije, tako da nemoj se uzdati u to puno.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 avg 2012, 16:23

frankqqqqq je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:sta je sad ovo topnici, izgleda da nas ocekuje iznenadni transfer songa u barcu i da ce sve biti poznato u narednih 48 sati, znate li vi sta o tome, gdje njeg nadjose, valjda su u toku natezanja izmedju 15 i 20 miliona odstete, zna li ko sta o tome
Ne, obična bomba. Al vidim ona vaša **** počela brbljat, onaj diver(busquets) govori o njegovoj kvaliteti, a ni jedna ugledna stranica to objavila nije, tako da nemoj se uzdati u to puno.
ne znam care meni to izgleda nesto ozbiljno, a daleko od toga da se uzdam u to, nadam se aggeru iz liverpoola, koji ce nama qrac song, jest dobar al nama je skroz nepotreban, i ja se nadam da je samo neka bomba, mada ne izgleda tako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 02 avg 2012, 16:25

slika
:mrgreen:
@SCazorla12: I want to say that since this moment I'm a Gunner. Quiero decir que desde este momento soy Gunner.
Samo nisam siguran da li je pravi twitter account. Sve u svemu uskoro bi trebalo biti zvanicno. Pozitivan sam sto se tice toga.
Victoria Concordia Crescit.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 avg 2012, 16:29

Song nece maknut iz Arsenala 8-)
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 avg 2012, 16:37

Ma Casorla je naš,to je skoro pa gotova stvar,.AKo mene pitate on je naprednija verzija Nasrija,zna baratati s loptom a uz to je konkrentiji u završnici u odnosu na pomenutog cigana..

Sahin na posudbu,ok ali uz mogučnost otkupa ugovora,da smo tim koji prodaje najbolje igrače i mogu se pomiriti ali da smo tim koji vrača igrače u formu pojedinim klubovima,e to je več katastrofa..

Song u Barselonu,moguče,ali sigurno ne za ovi mizerni 15 do 20 miliona,buduči da je ovaj pod ugovorom do 2014 nema ništa od toga,barem ne ove sezone..

Oko Rvp-a se ušutilo nešto,ja se nadam da če se riješiti njegov status do početka sezone,produženje ugovora ili prodaja,jedine dvije logične opcije..

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 avg 2012, 16:57

slika
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 avg 2012, 17:01

oldbridge je napisao/la:Song nece maknut iz Arsenala 8-)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 avg 2012, 17:05

Faraone zadnja slika je Photoshop...

Goal.com
SPECIAL REPORT: Hold onto your hats, it looks like we might see another twist in this Robin van Persie transfer saga...
The Arsenal striker has reportedly changed his tune and would be willing to stay!

:geek: :ugeek:

Što se tiče Songa aka Zidanea dobar igrač, ali ako će on sada izvodit i jest **** nek ide. Ima M'villa koji ako nije bolji nije ni lošiji od Songa...

Mada opet ja mislim da ovo radi njegov agent, ono đubre odvratno Darren Dein u namjeri da Songu i sebi obezbjedi što više novaca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2012, 17:11

Marsal je napisao/la:
Goal.com
SPECIAL REPORT: Hold onto your hats, it looks like we might see another twist in this Robin van Persie transfer saga...
The Arsenal striker has reportedly changed his tune and would be willing to stay!

:geek: :ugeek:
Enough!
Najgori portal.
Edvin_Mg je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Wenger poludio. :mrgreen:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19086404" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Sahin nece doc,on nece napustat Real,jos pogotovo nece u Arsenal jer je u ratu s Podolskim
slika

:lol:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 avg 2012, 17:18

cazorla i sahin su po meni odlična pojačanja i bas ono sto arsenalu treba!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 02 avg 2012, 17:22

Dok ne bude oficijalno, nisu pojacanja. ;)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2012, 17:26

slika

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 02 avg 2012, 17:28

20 miliona eura nova akvizija Arsenala!

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 02 avg 2012, 17:41

Marsal je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la: NE NASJEDAJTE :lol:
A što bi neko nasjedao kad se vidi da ovaj momak samo površno prati stvari.

Priča o Podolskom kao o igraču koji veze s vezom nema, a momak najmlađi europljanin ikada koji je skupio 100 nastupa za svoju zemlju. Da igra za Rumuniju ili San Marino pa hajd, a momak igra za Njemačku. :roll: A jedini argument mu je što se nije dokazao u Bayernu, pa nije se ni Henry dokazao u Juventusu, Vieira u Milanu, Bergkamp u Interu pa su postali najvećim legendama Arsenala a u prijašnjim klubovima nisu meda mogli na kašiku. Da ne govorim koliko je situacija zdravija u Arsenala sada nego što je onda bila u Bayernu.

Pa onda već proriče da će Giroud propasti iako ga nije ni jednom gledao za razliku od mene koji ga intenzivno pratim već godinu i pol.

Arsenalu fali jedino još jedno defanzivno orijentisano pojačanje i ostanak van Persieja da bi mogli da se nose iduce godine sa svim klubovima u Premiershipu.

Neću još ništa da predviđam oko naše sezone, sačekat cu da transfer period završi pa ću dati svoje skromno mišljenje.
Jedini objektivan post mogu procitati od Allgunza kao navijaca Arsenala .... ovo ostalo manje vise. Euforija standardno zavlada na pocetku sezone i vec do polusezone popusti a 2 sedmice pred kraj sezone totalni propast !!! Onda pocetak prelaznog roka napusti Arsenal par najboljih igraca iz prethodne sezone - onda se pljuje po Arsenu da bi ovaj doveo neke klince ( koji ce svakako za 3-4 sezone napustiti Arsenal ) i par prosjecnih igraca da bi oni u vasim ocima bili najbolji igraci trenutno na toj poziciji.

Kao sto sam rekao Girouda nisam gledao - o njegovim (ne)kvalitetama necu ni suditi al' sam 100 % siguran da ga ni ti nisi gledao dok se nije doveo prvi put u kontekst sa potpisivanjem ugovora sa Arsenalom i onda si odgledao mozda koju utakmicu i gle cuda po forumu ispade da ti pratis njegovu karijeru od 14te godine. Podolski je bio igrac sa blistavom buducnoscu koja je trebala dosegnuti svoj zenit transferom u Bayern ... situacija se okrenula i desilo se sta se desilo vratio se u trecerazredni klub evrospskog nogometa ( a vjerovatno je za tebe Koln vrh Evrospkog fudbala jer su oni nekada osvojili Njemacko prvenstvo - vjerovatno prije rodjena Poldija ).

Zna Arnelinho i Allgunz kakvo je razocarenje bilo na kraju prosle sezone i zato kao sto je Giroud rekao - NISMO favoriti za titulu al' cemo se boriti za nju. Tako i treba gledati na transfere objektivno i realno. Ako dodje Santi - doveli ste po meni tek PRVO pravo pojacanje.

A sto se tice Girouda najbolje ce ga ilustrovati primjer Chamakha koji je po dolasku najavljivan kao novi Henry .... pa propade go ekonomija u grckoj ... Primjer Arshavina ( tada najboljeg igraca Evropskog prvenstva ) pa kako on zavrsi ..... itd itd da ne nabrajam.

Uglavnom zbog Arnelinha i Gunza <3 Arsenal da pratim i posjetim ovaj dio foruma. Trece mjesto je vase ( ako vas ozljede zaobidju ) a sve iznad je uspjeh. Lijep pozdrav
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 avg 2012, 18:37

MrHc je napisao/la:
Jedini objektivan post mogu procitati od Allgunza kao navijaca Arsenala .... ovo ostalo manje vise. Euforija standardno zavlada na pocetku sezone i vec do polusezone popusti a 2 sedmice pred kraj sezone totalni propast !!! Onda pocetak prelaznog roka napusti Arsenal par najboljih igraca iz prethodne sezone - onda se pljuje po Arsenu da bi ovaj doveo neke klince ( koji ce svakako za 3-4 sezone napustiti Arsenal ) i par prosjecnih igraca da bi oni u vasim ocima bili najbolji igraci trenutno na toj poziciji.

Kao sto sam rekao Girouda nisam gledao - o njegovim (ne)kvalitetama necu ni suditi al' sam 100 % siguran da ga ni ti nisi gledao dok se nije doveo prvi put u kontekst sa potpisivanjem ugovora sa Arsenalom i onda si odgledao mozda koju utakmicu i gle cuda po forumu ispade da ti pratis njegovu karijeru od 14te godine. Podolski je bio igrac sa blistavom buducnoscu koja je trebala dosegnuti svoj zenit transferom u Bayern ... situacija se okrenula i desilo se sta se desilo vratio se u trecerazredni klub evrospskog nogometa ( a vjerovatno je za tebe Koln vrh Evrospkog fudbala jer su oni nekada osvojili Njemacko prvenstvo - vjerovatno prije rodjena Poldija ).

Zna Arnelinho i Allgunz kakvo je razocarenje bilo na kraju prosle sezone i zato kao sto je Giroud rekao - NISMO favoriti za titulu al' cemo se boriti za nju. Tako i treba gledati na transfere objektivno i realno. Ako dodje Santi - doveli ste po meni tek PRVO pravo pojacanje.

A sto se tice Girouda najbolje ce ga ilustrovati primjer Chamakha koji je po dolasku najavljivan kao novi Henry .... pa propade go ekonomija u grckoj ... Primjer Arshavina ( tada najboljeg igraca Evropskog prvenstva ) pa kako on zavrsi ..... itd itd da ne nabrajam.

Uglavnom zbog Arnelinha i Gunza <3 Arsenal da pratim i posjetim ovaj dio foruma. Trece mjesto je vase ( ako vas ozljede zaobidju ) a sve iznad je uspjeh. Lijep pozdrav
Eto vidi se da ne pratiš i da ne čitaš temu, znači po tebi jedini objektivan je onaj koji stalno najavljuje da Arsenal može da se bori za titulu, po kojem ce Jenkinson biti otkrovljenje i tako a drugi koji tvrdi da je Miyaichi super kvalitet i da je Sczesny najbolji mladi golman na svijetu. :lol: Oni su objektivni, mi ostali nismo. Pošteno. :mrgreen:

Zavlada euforija? Zavlada kod njih dvojice, kod ostalih uglavnom pesimizam. Još jedan dokaz da ne pratiš temu i da nisi upućen.

Vjerovao ili ne za Girouda sam znao prije nego je doveden u kontekst sa Arsenalom, uprativši ga na polovici sada već preprošle sezone, pa prateći ga u europskim utakmicama kada je zabio onu golčinu iz voleja pa kroz cijelu prošlu sezonu. Ne moraš mi vjerovat, zaboli me uostalom, samo tvoje poređenje sa Chamakhom je mega glupo. Chamakh u najboljoj sezoni u zivotu dao 13 golova dok je Giroud u svojoj prvoj sezoni u životu u Ligue 1 dao 12 golova, a drugu već bio najbolji strijelac sa 21 golom i 12 asistencija. Ni sličan profil igrača kao Chamakh nije, ali eto ti već znaš kakav će on bit.

I za kraj krajeva, osim što nekim glupim primjerima pokušavaš spustit Arsenal, izjaviti da su Arnelinho i AGB objektivni ravno je izjavi u kojoj Wenger kaze da neće prodat Nasrija. Dakle, lažna je i nepromišljena. Dobri su to forumaši, ali oni jedini objektivni na ovoj temi. :roll: :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 02 avg 2012, 22:54

Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Arsenal have had phone contact with Nuri Şahin today. He's keen to come. Madrid happy to loan him. Şahin has rejected Spurs.
I da, L'Equippe potvrdio transfer Cazorle :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 avg 2012, 23:17

a jbo i kazorlu i sahina, ako ode Song, smrt braćo moja. navijaću za lejdis arsenal :(
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 02 avg 2012, 23:25

nedim1993 je napisao/la:a jbo i kazorlu i sahina, ako ode Song, smrt braćo moja. navijaću za lejdis arsenal :(
Vjeruješ svakakvim izvorima. Ko je izjavio to osim nekog daily faila ili još ne znam ti kakvih klinaca. Kad na skysportu, espnu, bbcu objave onda ću vjerovati. A i AS, Sport, Marca su bombaši, i to veliki.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 avg 2012, 23:32

objavili na blogu stranice arsenalbih.com :?
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.