Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la harishp » 26 sep 2009, 01:21

velez_mostar je napisao/la:Nisam uopce imao namjeru tebi se obracati direktno,jer ti nemas nikakvu vrijednost da to zasluzis..to bi znacilo onda da i ti nesto pises,a da ja to citam...samo preletim pogledom i vidim da se radi o glupostima klasicnim.Sto se tice pravopisa,jako je bitan ,jer dosta govori o osobi koja to pise.
E,da ...vidim spominjes kamen hercegovacki,nemoj to ,ipak znas dobro za onu frazu "glupi bosanac",da se ne uvrijede Bosanci generalno,ti u pravom smislu manifestiras taj pojam.
Nesto se ne sjecam "glupog hercegovca".
I haj,naporan si vise..
Ne treba kraj Hercegovca pridjev glup.Sama rjec kaze :lol:
Mada ti si endem,covjecja ribica,cudo nevidjeno.
Ugnjavis samog sebe sa dugim postom i onda napises naporan si vise :D
Jah poselamio te Ciro i rekao da jedes vise Mikada mozda ti mali mozak i nabubri :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 26 sep 2009, 01:29

velez_mostar je napisao/la:
no comment je napisao/la:evo i mene malo,

ja sam Bosanac ali glup kakav jesam moram ipak priznati da je velezovac upravu. a ovaj sto pise da trebaju promjeniti brojeve mogu samo reci "jarane, nismo mi ovde na lutriji, ko ce ispasti hrabriji, nego ko ce napisati nesto intelektualnije, a tvoj post spada u kategoriju ocaj ;)"

ali necu previse po forumu, ja sam jos uvijek u bojkotu :-)!

pozdrav Zelji do Groba i Velezovcu :) !
Hvala na pozdravima druze!
Sto bojkot? Mora da i za tebe misle da spam-as kad napises nesto sto ne odgovara "siroj kritickoj masi na forumu"?:D
:) , siroj kritickoj masi na forumu..hehe, dobra definicija skupine naroda koja zaboravi tamne tacke iz proslosti u nadi da ce buducnost biti zasladena prljavim pobijedama.

bojkot? hm...to je moj licni bojkot, spremao sam se na tekmu bih-tr u Ze, moram napomenuti da sam vec tada, to mozes vidjeti u mojim proslim postovima, bio jako skeptican zbog gosp. Blazevica, medutim kada sam ugledao sastav protiv TR, evidentno onaj isti nacin igre kao ranije, te sa Supicem na golu, onda mi je bilo sve jasno, u smislu da su neke daleke sumnje koje sam imao potvrdene u tom sistemu igre te Supicu i nisam vise mogao se nervirati po forumu i podrzavati covijeka, dje sam ubjeden da nije tu za konstantno pobosanje naseg fudbala u buducem vremenu, ja sam i dalje siguran da je tu radi ljudi u savezu, medutim ako znam, ako mi je jasno da je tu radi onih ljudi koji zadnjih 15 godina kroje tuznu proslost i sa velikom vjerovatnocom i buducnost nase repke, kako onda da tu licnost podrzavam.? Sve pobijede ovog svijeta nemogu na mom misljenju nesto promjeniti a kamoli sira masa sa foruma ;) !

pozdrav...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 sep 2009, 01:56

Mi smo naucili tako,pogledaj samo kako se glasa kod nas,90 % ljudi nema pojma za program stranke za koju glasa,ali i dalje forsira jednu te istu,jer je to stranka njegovog naroda,i ako ona ne pobjedi,pobjedice neka tamo koja je jako losa ,i manje je nacionalna...kako jadno..i kad vidis to ,pa nema te sta cuditi to sto ogroman broj ljudi,usudio bih se reci vecina,ode na stadion i skandira "ciro majstore",jer oni su naucili kroz poslijeratni period da bilo koje skretanje sa tracnica nije dobro,i gdje idu svi "tu i mali mujo".
Sto se tice formacije,nemoj misliti da ce se nesto promijeniti,jer se tom covjeku posrecilo u par navrata ,i misli da je to nedodirljivo..licno se nadam da nas to nece kostati Svjetskog Prvenstva.
Vjerujem kako su na ovom forumu price ispricane,i kako se vec zna sta ko misli...od ovih stalnih clanova,ali mi nije jasno kako je moguce biti slijep pored ociju,to je bas ono za naucne ekpertize...
Posteno da ti kazem,pametno ti je to sto bojkotiras forum...ja puno vremena provodim za kompjuterom,pa se s vremena na vrijeme ubacim,ali izgleda da cu tvojim stopama.
Pozdrav iz Mostara...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 sep 2009, 08:21

Evo CIRO objavio spisak za Estoniju i Spaniju...Tu su jos Hasagic,Stilic i Berbervic,pored onih koji su bili na spisku protiv Armenije i Turske....Cini mi se samo je Hrgovic otpao ...Evo neki u Sanu se bune kako nema Topica,ok i to ali da nema MUSLIMOVICA,DZEKE I IBISEVICA ...

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 26 sep 2009, 09:28

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Nisam uopce imao namjeru tebi se obracati direktno,jer ti nemas nikakvu vrijednost da to zasluzis..to bi znacilo onda da i ti nesto pises,a da ja to citam...samo preletim pogledom i vidim da se radi o glupostima klasicnim.Sto se tice pravopisa,jako je bitan ,jer dosta govori o osobi koja to pise.
E,da ...vidim spominjes kamen hercegovacki,nemoj to ,ipak znas dobro za onu frazu "glupi bosanac",da se ne uvrijede Bosanci generalno,ti u pravom smislu manifestiras taj pojam.
Nesto se ne sjecam "glupog hercegovca".
I haj,naporan si vise..
Ne treba kraj Hercegovca pridjev glup.Sama rjec kaze :lol:
Mada ti si endem,covjecja ribica,cudo nevidjeno.
Ugnjavis samog sebe sa dugim postom i onda napises naporan si vise :D
Jah poselamio te Ciro i rekao da jedes vise Mikada mozda ti mali mozak i nabubri :mrgreen:

hahaaa sto se ismijah rano uutro xD
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 sep 2009, 14:17

Treba se samo pogledati utakmicu protiv Irana da bi se vidjelo kakav je los "strucnjak" Ciro Blazevic.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2009, 15:33

Tarik14 je napisao/la:Treba se samo pogledati utakmicu protiv Irana da bi se vidjelo kakav je los "strucnjak" Ciro Blazevic.
Sto ne pogledas druge utakmice DOBRI moj @Tarice.Sa Iranom je ocistio repku sa jednim od najvecih kloceva ikada Radeljicem.Ali to je za tebe visa matematika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 sep 2009, 16:03

harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Treba se samo pogledati utakmicu protiv Irana da bi se vidjelo kakav je los "strucnjak" Ciro Blazevic.
Sto ne pogledas druge utakmice DOBRI moj @Tarice.Sa Iranom je ocistio repku sa jednim od najvecih kloceva ikada Radeljicem.Ali to je za tebe visa matematika.
I u drugim utakmicama su bile velike pogreske ali na svu srecu rezultat je cesto bio dobar. Radeljic je davno trebao biti izbacen iz repke.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 sep 2009, 14:06

Ciro ce zvati Dzafica iz Veleza ,ako dobiju Estoniju igrat ce protiv Spanije bar 10 min....Samo da znamo :-)

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 27 sep 2009, 15:25

no comment je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
no comment je napisao/la:evo i mene malo,

ja sam Bosanac ali glup kakav jesam moram ipak priznati da je velezovac upravu. a ovaj sto pise da trebaju promjeniti brojeve mogu samo reci "jarane, nismo mi ovde na lutriji, ko ce ispasti hrabriji, nego ko ce napisati nesto intelektualnije, a tvoj post spada u kategoriju ocaj ;)"

ali necu previse po forumu, ja sam jos uvijek u bojkotu :-)!

pozdrav Zelji do Groba i Velezovcu :) !
Hvala na pozdravima druze!
Sto bojkot? Mora da i za tebe misle da spam-as kad napises nesto sto ne odgovara "siroj kritickoj masi na forumu"?:D
:) , siroj kritickoj masi na forumu..hehe, dobra definicija skupine naroda koja zaboravi tamne tacke iz proslosti u nadi da ce buducnost biti zasladena prljavim pobijedama.

bojkot? hm...to je moj licni bojkot, spremao sam se na tekmu bih-tr u Ze, moram napomenuti da sam vec tada, to mozes vidjeti u mojim proslim postovima, bio jako skeptican zbog gosp. Blazevica, medutim kada sam ugledao sastav protiv TR, evidentno onaj isti nacin igre kao ranije, te sa Supicem na golu, onda mi je bilo sve jasno, u smislu da su neke daleke sumnje koje sam imao potvrdene u tom sistemu igre te Supicu i nisam vise mogao se nervirati po forumu i podrzavati covijeka, dje sam ubjeden da nije tu za konstantno pobosanje naseg fudbala u buducem vremenu, ja sam i dalje siguran da je tu radi ljudi u savezu, medutim ako znam, ako mi je jasno da je tu radi onih ljudi koji zadnjih 15 godina kroje tuznu proslost i sa velikom vjerovatnocom i buducnost nase repke, kako onda da tu licnost podrzavam.? Sve pobijede ovog svijeta nemogu na mom misljenju nesto promjeniti a kamoli sira masa sa foruma ;) !

pozdrav...
vas dvojica trebate stati pred matičara da ozakonite svoju ljubav :oops: :oops: :oops:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 sep 2009, 18:46

smiluj se i postedi nas svojih izjava
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 27 sep 2009, 22:46

da nas hoće odvesti u afriku pa vi pišite onda šta hoćete,meni je bitno da je on kvalitetan stručnjak,dokazani kao što kaže ivica osim volim te bosnooooooo ;)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 27 sep 2009, 23:25

Pozdrav narode.Evo čitam ove postove vezane za Ćiru pa vidim jedni ga blatimo a drugi opet u zvijezde okivamo.Po meni ništa se nije pozitivno desilo u BH fudbalu dolaskom Ćire problemi su tu samo zamaskirani uspjesima reprenzetacije.Prvi neuspjeh sav prljavi veš se pšokazuje.Ali opet šta Ćiro tu može.Pa on je za mene čarobnjak.Jedini uspješno balansira između mafije u savezu,naroda,naviječa,igrača i svih problema u i oko repke.
Pa de ljudi da bar učestvujemo i veselimo se se uspjehu dok traje.Šta sad trebamo sve Ćiri svaliti na ramena i samo se sikirati kad će sve da pukne.Pa hoću da se veselim i uživam dok mogu.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 28 sep 2009, 10:37

kad ce objaviti spisak?????

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 28 sep 2009, 17:33

Sve dok ima rezultata meni je dobar, i tako je sve i tako je svagdje... Dok imaju koristi od tebe dobar si kad nemaju nisi
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 sep 2009, 18:18

Da ne ponavljam uvijek istu pricu vezano za Ciru...naime neki ga vole,neki ga poput mene ni malo ne respektuju,neki ga mrze,i td...no to je ispricana prica,ali samo cu se osvrnuti na jedan clanak na ovom portalu gdje Ciro iznosi svoje vidjenje Vedinog hattricka :""Jako sam sretan nakon što sam jučer dobio informaciju kako je Ibišević odigrao. Ma presretan sam! Moram biti iskren i reći kako sam se nadao da će Vedo proraditi, ali zaista nisam očekivao da će taj povratak biti ovako spektakularan. Pa dati tri gola nikad nije lako. Svaka mu čast!".

"Pa zar,gospodine Miroslave Blazevicu morate cekati da vam neko da informaciju kako su 2 veoma bitna,skoro najbitnija igraca odigrali utakmicu za svoj klub, i to pred najvazniju utakmicu kvalifikacija...ne mislim da bi vas ubilo da ste pogledali tu utakmicu"

Mi se ovdje skupimo,svakog naseg igraca ispratimo sta radi,kako igraju nasi internacionalci,trazimo neke potencijalne reprezentativce,aludiramo na neke igrace koji do sada nisu igrali ,a pokazali su se dobro ,navijamo za sve klubove za koje igraju nasi ,recimo pratimo i Montpellier,Strum,Red Bull..da vidimo kako ko igra,stream-amo na netu utakmice...i td..a,nas trener nije u stanju jednu utakmicu pogledat...jednom rjecju "tuga"!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2009, 19:02

Jah zato nam je tvoj sugradzanin(u stvari iz istog ste kantona i mozda opstina) :mrgreen: Baka gledao tekmu sa memljivog TV finale kupa UEFA i Rahimica.
I onda izjavio da Rahimic eto nesto i nije dobar ima on boljih Kerkeza,Nedvida,Jakirovica :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 28 sep 2009, 19:12

@Velez Mostar. Ja sam to primjetio jos prije 4-5 mjeseci da Ciro ne prati igrace ali kad malo bolje pogledas vidjeces da Ciro ubacuje igrace u prvi sastav upravo prema njihovoj formi. Npr. Pandza je bio u vrhunskoj formi pred mec sa Belgijom i odigrao je izvrsno obadvije utakmice protiv crvbenih djavola a onda u Armeniji zavrsi na tribinama, i to sasvim opradano jer je u hajduku bio totalno van forme a umjesto njega stavi Jahica i desi se da prvi put ne primimo gol u gostima nakon duzeg vremena. Isto vrijedi i za Damjanovica koji je maltane jedno vrijeme zacemetirao mjesto u prvih 11 a onda losom formom doveo sedo izlaza iz reprezetacije te nije odigao ni minut u zadnje 4 utakmice. To su sve bile opravdane odluke..... Hocu reci da iako sam primjetio isto sto i ti, izgleda da ciro dobija informacije od svojih pomocnika koje je i zaduzio za to a moze biti da je on jedan od onih trenera koji vjeruje samo onome sto igraci pokazu na pripremama.... U svakom slucaju kakav god bio njegov nacin rada nek on samo ovako nastavi a kamo srece da imamo bogat savez i da je ciro mladji 30 godina, ja mislim da bi on i te kako uzivao u toj privilegiji da putuje po evropi gledajuci vrhunske utakmice a sve u svrhu ispitivanja forme nasih igraca...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2009, 19:35

rixadu je napisao/la:@Velez Mostar. Ja sam to primjetio jos prije 4-5 mjeseci da Ciro ne prati igrace ali kad malo bolje pogledas vidjeces da Ciro ubacuje igrace u prvi sastav upravo prema njihovoj formi. Npr. Pandza je bio u vrhunskoj formi pred mec sa Belgijom i odigrao je izvrsno obadvije utakmice protiv crvbenih djavola a onda u Armeniji zavrsi na tribinama, i to sasvim opradano jer je u hajduku bio totalno van forme a umjesto njega stavi Jahica i desi se da prvi put ne primimo gol u gostima nakon duzeg vremena. Isto vrijedi i za Damjanovica koji je maltane jedno vrijeme zacemetirao mjesto u prvih 11 a onda losom formom doveo sedo izlaza iz reprezetacije te nije odigao ni minut u zadnje 4 utakmice. To su sve bile opravdane odluke..... Hocu reci da iako sam primjetio isto sto i ti, izgleda da ciro dobija informacije od svojih pomocnika koje je i zaduzio za to a moze biti da je on jedan od onih trenera koji vjeruje samo onome sto igraci pokazu na pripremama.... U svakom slucaju kakav god bio njegov nacin rada nek on samo ovako nastavi a kamo srece da imamo bogat savez i da je ciro mladji 30 godina, ja mislim da bi on i te kako uzivao u toj privilegiji da putuje po evropi gledajuci vrhunske utakmice a sve u svrhu ispitivanja forme nasih igraca...
Trebali bi da znate da trener golmana u repci BIH sam iz svog dzepa daje za putni trosak.Iz tamo daleke Kine pa sve do Sarajeva i Zenice.Prema tome o putovanjima selektora po Evropi nema govora jer ste vi izgleda zaboravili ko je u savezu i da je kasa od tone dobila krila prije par godina. :roll: A da ne govorim da je u NK Karlovcii iz HNK lige bolje trener placen nego nas selektor.Prema tome kontajte svojom glavom sta,kako i gdje.
Mozda bi po vasem trebao od Krasa i reklama Mikado cokolade Cirkan da placa putne troskove :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 sep 2009, 19:50

HAJMO SADA SVI PO TISUĆU PUTAĆIRO MAJSTORE!!! ĆIRO MAJSTORE!!! ĆIRO MAJSTORE!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.