FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prosle god smo i mi i oni igrali 3 kolo, ne znam po cemu je to neki veliki uspjeh.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Skratimo pricu..POLUFINALE KUP UEFA,najvise titula u BiH,najvise kupova u BiH.Okrenimo se Travniku 

- Ultras1921
- Kontakt:
Svake godine ista prica. Provo bude osvojicemo ligu pa bude nema veze osvjamo kup. Na kraju kad i tu ispadno kontaju osvojit bajramski turnir, ali ni to. Svi pehari na Grbavicu!cala je napisao/la:Jesu li ovo pitari vec poceli slavit titulu za sezonu koja jos nije ni pocela?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
E kako te nije sramota kvarit Ramazan mnogim ljudima ovako bezveznim komentarima i povrh svega toga pljuvati na cestitke koje ste dobili?? Pa niko vam nist anije rekao dok se nije pojavio neki vas i poceo bacat prasinu u oci. I onda kada dobijete odgovor pocinje pljuvanje. SRAMI SE!!socrates je napisao/la:ta vase cestitke i upucivanje srece na ovoj,onoj,ili sutra utakmici play off-a nemaju smisla jer uglavnom iza toga dolaze morbidni komentari koji govore o tome da na svako "sve najbolje "veceras" iza toga stoji veliko razocarenje jer istinski se zeli kontra od onoga sto se upucuje...i ako je vec tako zasto bilo ko ima potrebu lazno zazeliti srecu
ljudi moji...ovaj prodor sarajeva u evropi svima odgovara u ovoj drzavi iz ovog ili onog razloga...pa tako i zelji,jer sam ubjedjen da ce upravo zeljo naredne sezone igrati EL,s tim nisam rekao da ce sarajevo biti prvak,ali je svakako blize tome nego li listica,a borac ove godine rekao bih i nije konkurencija uopste...
prema tome...iako ste ispali,od evrope vas dijeli samo 10 minuta...DAKLE PROSETAJTE OD GRBAVICE DO KOSEVA...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.
Zbog toga sto su komunjare htjeli da nas ugase, da nam uzmu igrace, zbog Joska Domorockog, zbog toga sto su nam smjestali igranke da ispadnemo u drugu ligu, zbog toga sto smo se vratili jaci i sto smo ispali od sugavog videotona.Zbog velikog Ivice Osima, zbog toga sto je pokazao da ima dusu i da se nemoze sve parama.Zbog navijaca, zbog zabavnog i uvijek prepoznatiljivog gradskog smeka, zbog toga sto su nam cetnici zapalili Grbavicu, zbog toga sto nakon rata opet gledam Zelju na svom stadionu, zbog toga sto nas je i SDA htjela ugasit, zbog toga sto nas je nakon rata kanto ko je stigao i zbog toga sto sad uzimamo duplu krunu.Zbog Amara, zbog Mese, zbog Skije zbog Ive Huljeva, zbog Paprice.Zbog toga sto nas nije osnovala UDBA, zbog toga sto smo stari gradski rival, zbog toga sto je osnovan iskljucivo iz sportskin razloga, zbog toga sto je osnovan od strane radnika.
Mogu pronaci jos bezbroj razloga zasto volim Zelju ali postajem sam sebi dosadan sa nabrajanjem, ne mogu ni jedan protiv.I kad bi izgubili 10-0 od bilo koga nista se nebi promjenilo.Nisam sam dosta ljudi koje poznajem isto razmislja i na kraju meni isto veliki razlog kad vidim njih odmah mi bude jasno zasto ZELJO!
Zbog toga sto su komunjare htjeli da nas ugase, da nam uzmu igrace, zbog Joska Domorockog, zbog toga sto su nam smjestali igranke da ispadnemo u drugu ligu, zbog toga sto smo se vratili jaci i sto smo ispali od sugavog videotona.Zbog velikog Ivice Osima, zbog toga sto je pokazao da ima dusu i da se nemoze sve parama.Zbog navijaca, zbog zabavnog i uvijek prepoznatiljivog gradskog smeka, zbog toga sto su nam cetnici zapalili Grbavicu, zbog toga sto nakon rata opet gledam Zelju na svom stadionu, zbog toga sto nas je i SDA htjela ugasit, zbog toga sto nas je nakon rata kanto ko je stigao i zbog toga sto sad uzimamo duplu krunu.Zbog Amara, zbog Mese, zbog Skije zbog Ive Huljeva, zbog Paprice.Zbog toga sto nas nije osnovala UDBA, zbog toga sto smo stari gradski rival, zbog toga sto je osnovan iskljucivo iz sportskin razloga, zbog toga sto je osnovan od strane radnika.
Mogu pronaci jos bezbroj razloga zasto volim Zelju ali postajem sam sebi dosadan sa nabrajanjem, ne mogu ni jedan protiv.I kad bi izgubili 10-0 od bilo koga nista se nebi promjenilo.Nisam sam dosta ljudi koje poznajem isto razmislja i na kraju meni isto veliki razlog kad vidim njih odmah mi bude jasno zasto ZELJO!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
potpis majstore!pile87 je napisao/la:Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.
Još ću samo reći da i kad smo zijanili od Maribora jedva sam čekao da kupim godišnju i da počne sezona jer ta ljubav nikad prestati neće!
Može biti samo jača!
[youtube][/youtube]
G.Pile je sve rekao i točka.Svi kod Bajre
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ajd ' ti sada neukom dečkiću objasni, al' nema veze...ipak je njima jednom sreća, uvjek tuga...pile87 je napisao/la:Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
dobro odradjen intervju ima dosta suplje al etoarelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]

pile87 je napisao/la:Ovaj je grad od 45-e godine podjeljen na dva dijela, plave i bordo.Mi smo sve sto nisu oni i obratno.Cak i oni koji toliko ne prate i nisu toliko u tome i oni su potajno podjeljeni. I dok se ostatak Bosne dijeli po svim mogucim osnovama rasnim, vjerskim mi se djelimo po tome ili si plav ili si bordo.U razloge zasto neko navija za sarajevo nebi ulazio ali zasto navijati za Zelju.Kao prvo nikad zbog rezultata vec zbog onoga sto Zeljo predstavlja.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
bio sam u krivuarbitar je napisao/la:ma siguran sam da je i tada govorio za projekat popularno zvani "derbi kola" jer su i prošle sezone uslovi bili poprilično loši za naš tim, a i nismo nešto prenošeni, posebno ne u gostima, mi sa projektom na moja tv nemamo ništa jer se uvijek domaćin pita za prenose, a ne prenose nas sa grbavice pa ne vidim kako bi mogli utjecati na taj projekatbob je napisao/la:mislim da je govorio upravo na ovaj projekat tj. utakmice na moja tv al to je bilo davno mislim kad je gostovao na tvsa na kraju sezone , dok se poslije pojavila prica kako ni ovaj ugovor necmo prihvatiti zajedno sa sirokim al poslije su eto prihvatili , elem kako pisem nisam vise 100 % siguran

Ma hajde vise popustite nas sa vasim VELIKIM evropskim uspjesima zivota vam eno vam HADISONA pa gledajte ako vam se gleda,niti vas gledam niti vam zelim srecu niti ste mi bitni u zivotu ni vi ni vas torpedosocrates je napisao/la:ta vase cestitke i upucivanje srece na ovoj,onoj,ili sutra utakmici play off-a nemaju smisla jer uglavnom iza toga dolaze morbidni komentari koji govore o tome da na svako "sve najbolje "veceras" iza toga stoji veliko razocarenje jer istinski se zeli kontra od onoga sto se upucuje...i ako je vec tako zasto bilo ko ima potrebu lazno zazeliti srecu
ljudi moji...ovaj prodor sarajeva u evropi svima odgovara u ovoj drzavi iz ovog ili onog razloga...pa tako i zelji,jer sam ubjedjen da ce upravo zeljo naredne sezone igrati EL,s tim nisam rekao da ce sarajevo biti prvak,ali je svakako blize tome nego li listica,a borac ove godine rekao bih i nije konkurencija uopste...
prema tome...iako ste ispali,od evrope vas dijeli samo 10 minuta...DAKLE PROSETAJTE OD GRBAVICE DO KOSEVA...
VOLIM TE ZELJO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma pustite pitare, znate da njihova sezona traje 2 mjeseca, a naša 9 mjeseci. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Na tom portalu dovoljno je samo poslat adminu poruku na forumu sa par slikica i objavit ce clanak.nime_tm87 je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar
Mislis na ultras-tifo? Hmm nisam bas siguranSemperFideliss je napisao/la:Na tom portalu dovoljno je samo poslat adminu poruku na forumu sa par slikica i objavit ce clanak.nime_tm87 je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar
- ZlatnaDolina
ipetm je napisao/la:Sve je tako daleko...
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
-
- Kontakt:
To je lakrdija od stranice, eto registruj se i posalji adminu poruku pa se sam uvjeri.nime_tm87 je napisao/la:Mislis na ultras-tifo? Hmm nisam bas siguranSemperFideliss je napisao/la:Na tom portalu dovoljno je samo poslat adminu poruku na forumu sa par slikica i objavit ce clanak.nime_tm87 je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar
Ma nemam pametnija posla, uglavnom svejedno potrudili su se, skupili materijal objavili... trud se cijeni tako da neka ovdje stane prica.SemperFideliss je napisao/la: To je lakrdija od stranice, eto registruj se i posalji adminu poruku pa se sam uvjeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.