Ali neka se javi onaj lik koji je prije utakmice napisao da vedo zabija nedjeljom i da ce ga zabiti sada,svaka mu cast

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
stvarno ovaj tarik14..hoce da interpolo potjernicu objavim za njim....covjece sta ti je...vedddddddddddddddoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooBoskvalitet je napisao/la:furaj decko da si blize sad bi ti zvizno cvokuTarik14 je napisao/la:Ipak su Dzeko i Muslimovic bolji od njega!
The world record for fastest hat-trick belongs to former Ross County player Tommy Ross, who scored three goals in 90 seconds, versus Nairn County F.C. in Victoria Park in 1964...et da mu ustedim vrijeme :pdino-92 je napisao/la:igram za joint_fc ss.ba-liguadnan_hz je napisao/la:jel se ti drogiras... nije kosarka... cuj 3 gola u 90 sekundi... pa ne moze do gola da dodje tako brzo.....dino-92 je napisao/la:nije nesirite dezinformacije ljudi molim vas. najbrzi hattrick u istoriji fudbala je za 90ak sekundi bio a u bundesligi je neko izmedju 11 i 16 minute postigao hattrick.![]()
moze u nizerazrednim ligama, malo pro-googlaj pa ces vidjeti
Hvala Hvalajocker123 je napisao/la:svaka cast,k'o ceka taj i doceka..
Ali neka se javi onaj lik koji je prije utakmice napisao da vedo zabija nedjeljom i da ce ga zabiti sada,svaka mu cast![]()
![]()
..Ali boze kako mi je drago sto je zabio,idemo jos jedan da zabijemo(moze i jose)
Taj je postignut izmedju 84 i 86 minute,i okvirno jeste brzi u vremenskom intervalu,ali ako se racuna od pocetka utakmice, o cemu ovdje raspravljaju, onda nije, jer je komentator lijepo rekao da ne pamti da je iko postigao brzi hattrick od pocetka utakmice.fazlaaaa je napisao/la:[
The world record for fastest hat-trick belongs to former Ross County player Tommy Ross, who scored three goals in 90 seconds, versus Nairn County F.C. in Victoria Park in 1964...et da mu ustedim vrijeme :p
ajd ne kakivOluMme je napisao/la:Džeko je prošle godine Hofenhajmu uvalio hetrik za 12 minuta...
Nije prvi je Per NillsonLegenda_BiH je napisao/la:Zar niije Sejo prvi kapiten Hoffenheima?
ja ja.. nisam znao, bas mi je bilo cudo kad je kapitensku traku stavlju mu na ruku..vOluMme je napisao/la:Nije prvi je Per NillsonLegenda_BiH je napisao/la:Zar niije Sejo prvi kapiten Hoffenheima?
pa zar nijelejla je napisao/la:ajd ne kakivOluMme je napisao/la:Džeko je prošle godine Hofenhajmu uvalio hetrik za 12 minuta...
e napisao sam maloprije da se prvo dzeko provjeri al bitno je da ga je vedo zabio i to tri putavOluMme je napisao/la:Džeko je prošle godine Hofenhajmu uvalio hetrik za 12 minuta...