FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E buraz imali gdje na netu da se procita to?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar moze biti teza od proteklih? U posljednje 2-3 sezone smo imali (teoretske) sanse da ispadnemo 5-6 kola prije kraja! S kim smo se dogovarali 3 za 3? Sa Slobodom, Zvijezdom .. ? Ove godine, za divno cudo, uzimamo bodove i na strani a imali smo samo jedan kiks kuci protiv Rudara. Ovom timu trebaju samo jedan ili dva PRAVA napadaca pa da bude za klasu jaci od timova iz proteklih sezona.Iker C je napisao/la:Ja mislim da će ovo biti jedna od naših najtežih sezona, ako ne počnemo igrati borit ćemo se opstanak. I prošlih sezona smo igrali loše ali smo imali dogovor sa ostalim ekipama da igramo 3 za 3. Ove godine to nije slučaj i realnost je da trenutno sa ovakvom igrom i kvalitetom svaka ekipa može da uzme bodove sa Grbavice.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nadam se da je postao svjestan lose forme i da ce zapetiti vise...a sada, nadam se, ima i vecu konkurenciju...bistrikboy je napisao/la:Bekric je sinoc bio jedan od boljih,najbolja partija ove sezone
Ove godine igramo "atomski" fudbal kakav je bio proslih sezona...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:

Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Pa prijatelju postoje u BiH i druge ekipe osim Zelje i Sarajeva. Tebi za napomenu, Velez je bio na ex-Yu prostorima poslije velike cetvorke najbolja ekipa. I sve ovo sto se izdesavalo u prethodnih 14 godina iza rata, u kom periodu je Velez pretrpio sta je pretrpio ( gubitak vlastitog stadiona, a samim tim i djelimicno svog identiteta) ti ne daj za pravo da pises sta pises.antipolitikaa je napisao/la:Vidis to je caka,mozda uz sponzorstvo daju i nekakve narkotike ze bolje igre,cudi me da je Velez preko noci postao dobar,trebalo bi ih na doping kontrole poslatDoKlE_ViShe je napisao/la:vidi velezu sponzor bonsalijek ko u nase zlatno doba hahahaha mozda je ovo velezovo zlatno doba ko zna
Ova konsolidacija Veleza je plod marljivog rada uprave, i kompletnog grada Mostara, a vama ostaje da se dobro zamislite kako cete i sta cete do srijed i 1. tekme Kupa.
adisg je napisao/la:Pa prijatelju postoje u BiH i druge ekipe osim Zelje i Sarajeva. Tebi za napomenu, Velez je bio na ex-Yu prostorima poslije velike cetvorke najbolja ekipa. I sve ovo sto se izdesavalo u prethodnih 14 godina iza rata, u kom periodu je Velez pretrpio sta je pretrpio ( gubitak vlastitog stadiona, a samim tim i djelimicno svog identiteta) ti ne daj za pravo da pises sta pises.antipolitikaa je napisao/la:Vidis to je caka,mozda uz sponzorstvo daju i nekakve narkotike ze bolje igre,cudi me da je Velez preko noci postao dobar,trebalo bi ih na doping kontrole poslatDoKlE_ViShe je napisao/la:vidi velezu sponzor bonsalijek ko u nase zlatno doba hahahaha mozda je ovo velezovo zlatno doba ko zna
Ova konsolidacija Veleza je plod marljivog rada uprave, i kompletnog grada Mostara, a vama ostaje da se dobro zamislite kako cete i sta cete do srijed i 1. tekme Kupa.
POTPIS!
NAPRIJED RODJENI!!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
- Kontakt:
A šta bi sa Alenom M.?
Ja vjerujem da je mislio u odnosu na proslu sezonu kada je Velez umalo ispao a sada ste 2.adisg je napisao/la:Pa prijatelju postoje u BiH i druge ekipe osim Zelje i Sarajeva. Tebi za napomenu, Velez je bio na ex-Yu prostorima poslije velike cetvorke najbolja ekipa. I sve ovo sto se izdesavalo u prethodnih 14 godina iza rata, u kom periodu je Velez pretrpio sta je pretrpio ( gubitak vlastitog stadiona, a samim tim i djelimicno svog identiteta) ti ne daj za pravo da pises sta pises.antipolitikaa je napisao/la:Vidis to je caka,mozda uz sponzorstvo daju i nekakve narkotike ze bolje igre,cudi me da je Velez preko noci postao dobar,trebalo bi ih na doping kontrole poslatDoKlE_ViShe je napisao/la:vidi velezu sponzor bonsalijek ko u nase zlatno doba hahahaha mozda je ovo velezovo zlatno doba ko zna
Nije niko ništa ružno napis'o za Velež tako da nema potrebe da pišeš istoriju istog na temi F.K. ŽELJEZNIČAR i daješ neke upute o zamišljanju.adisg je napisao/la:Pa prijatelju postoje u BiH i druge ekipe osim Zelje i Sarajeva. Tebi za napomenu, Velez je bio na ex-Yu prostorima poslije velike cetvorke najbolja ekipa. I sve ovo sto se izdesavalo u prethodnih 14 godina iza rata, u kom periodu je Velez pretrpio sta je pretrpio ( gubitak vlastitog stadiona, a samim tim i djelimicno svog identiteta) ti ne daj za pravo da pises sta pises.antipolitikaa je napisao/la:Vidis to je caka,mozda uz sponzorstvo daju i nekakve narkotike ze bolje igre,cudi me da je Velez preko noci postao dobar,trebalo bi ih na doping kontrole poslatDoKlE_ViShe je napisao/la:vidi velezu sponzor bonsalijek ko u nase zlatno doba hahahaha mozda je ovo velezovo zlatno doba ko zna
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
šta ce bitihose armando je napisao/la:A šta bi sa Alenom M.?

-
- Kontakt:
Pa je li igr'o? Ako nije što nije, niko ga ne spominje...jocker123 je napisao/la:šta ce bitihose armando je napisao/la:A šta bi sa Alenom M.?![]()
jeste igraohose armando je napisao/la:Pa je li igr'o? Ako nije što nije, niko ga ne spominje...jocker123 je napisao/la:šta ce bitihose armando je napisao/la:A šta bi sa Alenom M.?![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koliko znam da je spominjano prije utakmice da je povrijedjen i da nece igrati.hose armando je napisao/la:Pa je li igr'o? Ako nije što nije, niko ga ne spominje...jocker123 je napisao/la:šta ce bitihose armando je napisao/la:A šta bi sa Alenom M.?![]()
AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Alen nije igrao,jer je povrijedjen poceo je Lazar koji je bio odlican,nosao je igrace Borca na leđima,ali svaki duel u zraku mu je dosuđen faul,jednostavno nije mogao nista osim zagradit se i odigrati dupli,ali to je skoro svaki put uspijevalo,poceli smo u sastavu:Sehic,Colic;Radovanovic;Coca,Mesic,Culum,Selimovic,Stanic,Beslija,Bekric;Popovic,usao je Kovacevic za Besliju i mozda jos neko ali se ne sjecam 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Imal gdje online da se naruci novi dres i sal ?
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
- Kontakt:
kao navijac veleza nadam se da cete doci u velikom broju u vrapcice i da ce biti prava sportska atmosfera,i nek bolji pobjedi......
Nadam se nasoj pobjedi i velikom gostovanju na grbavicu.....
Nadam se nasoj pobjedi i velikom gostovanju na grbavicu.....
- jedna si jedina
- Kontakt:
TIMI je napisao/la:u budzet grada sarajeva uvrstena je rekonstrukcija stadiona grbavica i asmi ferhatovic hase za koje je izdvojeno 300.000KMovo je ja mislim dovoljno za istok....
ne seri, ako je tačno popravio si mi nevjerovatno dan, de reci malo više inf, izvor, nemoj me **** majke ti
Kako ce biti dovoljno 300000 maraka za rekonstrukciju i grbavice i koseva
:S
:S
Volim te Zeljo!!!
- jedna si jedina
- Kontakt:
e đabe se ponada, to je 300.000 i za koševo i za grbavicu, to će sigurno stavljati travu na pomoćni, svlačionice ili nešta sl. od istoka ništa još, da i svih 300.000 nama teško bi se istok napravio, al bi se bar počeo praviti, ovako ostaje da zamišljamo istokTIMI je napisao/la:a Boze sacuvaj slobodno vidi u budzetu grada...imas cak i na teletextu hajata cini mi se...jedna si jedina je napisao/la:TIMI je napisao/la:u budzet grada sarajeva uvrstena je rekonstrukcija stadiona grbavica i asmi ferhatovic hase za koje je izdvojeno 300.000KMovo je ja mislim dovoljno za istok....
ne seri, ako je tačno popravio si mi nevjerovatno dan, de reci malo više inf, izvor, nemoj me **** majke ti
Daj Boze al mislim da od tog nema nistaTIMI je napisao/la:e za tvoju info trave su postavljene nemaju je dje postavljati vise,svlacionice su sredene....znaci ostaje istok...dok na kosevu moraju srediti svlacionice i jos nekih stvari

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Hrasno15, KorisnickoImeDE, Taree i 36 gostiju.