Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IZ BACK !!! OVO SAM ODAVNO CEKO
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
sta je ba ovo???
a sto se tice het-tricka provjerite ja mislim da je dzeko prosle godine dao najbrzi

a sto se tice het-tricka provjerite ja mislim da je dzeko prosle godine dao najbrzi

vedo bolan sto si sebican !!! pusti malo i salihovica 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
SAMO 24 minute trebale su Kameruncu Samuelu Eto´ou da tri puta zatrese mrežu gostiju iz Almerije i tako ostvari najbrži hat-trick u dugoj povijesti ...
Eh od sad ima da pishe " Samo 21 minuta je trebala BH dragulju da postigne najbrzi hattrick u istoriji fudbala"
Eh od sad ima da pishe " Samo 21 minuta je trebala BH dragulju da postigne najbrzi hattrick u istoriji fudbala"

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Samo 21 minuta je trebala BH dragulju da postigne najbrzi hattrick u istoriji fudbala
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tako mi Boga, plakao sam od srece kada je Vedad dao prvi gol, tako mi je drago sto je poceo sa golovima, veselim se kao da sam ja na njegovom mijestu. A POLUDIO SAM KADA JE POSTIGAO DRUGA DVA GOLA.
VEDADE SAMO NAPRIJED, NIKADA NISAM NI SUMNJAO U TEBE
VEDADE SAMO NAPRIJED, NIKADA NISAM NI SUMNJAO U TEBE
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
svaka cast majstore!!
prvi put gledam hoffenheim preko streama i vedo zabie odma 3 gola, mozda bude jos. al sad je malo i sejo na redu da asistira ili neki gol iz slobodnjaka ili da je nako opali sa 30 metara sa njegovom lijevicom.
gazi vedo gazi
gazi vedo gazi

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
cek cek, jel to fkt istina?? najbrzi hettrick???
-
- Kontakt:
istina 100 %...pogledaj postove prije malo...Eto je do sada bio No.1BOSNA JE ZAKON je napisao/la:cek cek, jel to fkt istina?? najbrzi hettrick???

neko_iz_mase je napisao/la:SAMO 24 minute trebale su Kameruncu Samuelu Eto´ou da tri puta zatrese mrežu gostiju iz Almerije i tako ostvari najbrži hat-trick u dugoj povijesti ...
To je u historiji Barce Eto zabio drugi najbrzi hat-trick ne u svijetu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
masina za golove vedooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo idol nacije bravo majstore

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nije nesirite dezinformacije ljudi molim vas. najbrzi hattrick u istoriji fudbala je za 90ak sekundi bio a u bundesligi je neko izmedju 11 i 16 minute postigao hattrick.
haj ba sutimiky_hz je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:SAMO 24 minute trebale su Kameruncu Samuelu Eto´ou da tri puta zatrese mrežu gostiju iz Almerije i tako ostvari najbrži hat-trick u dugoj povijesti ...
To je u historiji Barce Eto zabio drugi najbrzi hat-trick ne u svijetu

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ma nezz, sad sam nesto guglao i naidjo na hettrick Robbia Flowera...4 minute i 33 sekundechupo_tm87_travnik je napisao/la:istina 100 %...pogledaj postove prije malo...Eto je do sada bio No.1BOSNA JE ZAKON je napisao/la:cek cek, jel to fkt istina?? najbrzi hettrick???
Koga briga...Vedoo majstore...dino-92 je napisao/la:nije nesirite dezinformacije ljudi molim vas. najbrzi hattrick u istoriji fudbala je za 90ak sekundi bio a u bundesligi je neko izmedju 11 i 16 minute postigao hattrick.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jel se ti drogiras... nije kosarka... cuj 3 gola u 90 sekundi... pa ne moze do gola da dodje tako brzo.....dino-92 je napisao/la:nije nesirite dezinformacije ljudi molim vas. najbrzi hattrick u istoriji fudbala je za 90ak sekundi bio a u bundesligi je neko izmedju 11 i 16 minute postigao hattrick.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- el-fighter
- Kontakt:
Svaka čast Vedade. Za 21 minutu hattrick. Sve čestitke i zahvala Bogu što si postigao ove golove.
Sad Estonci će da čuvaju gaće.
Sad Estonci će da čuvaju gaće.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
mislim da je Djorkaeff zabio 3 gola za 4 minute dok je igrao za K'lautern......nisam 100% siguran
Ljudi dajte link za golove,ako neko ima,molim vas...koja sreca me obasja kad sam vidio ko je strijelac...dan mi je uljepsan...molim vas ako neko ima link da pogledamo golove neka postavi..