FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 01 avg 2012, 22:14

Da ne bih previše pričao citiraću post jednog grobara na našem forumu.
Bolji smo tim,samo da ove đedove izbacimo iz postave. Ne sumnjam u prolaz dalje!

& ",ово је '. " & '," $ ? " $ ?! ' ",& $ &,¥ &,? $ ".? " " % " ? &. " & " $ & с & % " ' & / &.Опет ' $ $ ? $ $ ".$ ' " " $ ' " & се то ". % не $ $ & " ? попут " " ",' ? ",а " попут ","," $...... Ово је &. / управа,? & ",не " & " $ ? ? & је ?!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 avg 2012, 22:17

Bravo Devile, evo aplauz za tebe! Ja i dalje smatram i to jos vise nego pre utakmice da je ovaj AEL smesna ekipa do zla boga, toliko mrtvu igru retko da igra jos koji klub. Problem je bio u Partizanu veceras, zato sto su pojedini momci bogalji koji nisu potrcali dva puta na mecu. I noge im treba slomiti!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 01 avg 2012, 22:20

Toliko mi je antipatičan Marko,ali ovaj Stefan još toliko bar. :(
Nači, lik totalno van utakmice,šta tek reći za Ostojića,toliko slabo pozicioniranje.Aksentijević je dao pobedu AELu,al ne zameram mu toliko,mora nekada doći i loš momenat. Saša Marković nije mogao više,jednostavno penzos Lovre je više vremena potrošio u priči sa arbitrom nego u trčanju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2012, 22:20

NukeR_G1970 je napisao/la:Bravo Devile, evo aplauz za tebe! Ja i dalje smatram i to jos vise nego pre utakmice da je ovaj AEL smesna ekipa do zla boga, toliko mrtvu igru retko da igra jos koji klub. Problem je bio u Partizanu veceras, zato sto su pojedini momci bogalji koji nisu potrcali dva puta na mecu. I noge im treba slomiti!
A zamisli onda kakav je bio Partizan kada vas pobedi "smesna" ekipa.Za to ne treba staviti epitet "smesno" vec "tragicno".A da je AEL "smesna" ekipa mogu reci samo oni koji odgledaju 1-2 utakmice sedmicno. ;)

p.s.
Markovic ako ostane duze od zime u Partizanu sa njegovom uspesnom karijerom se mozemo pozdraviti. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 01 avg 2012, 22:21

Nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu,ali po komentarima vidim bolje i da nisam :roll:
Šta reći ovako na naglo,nego da idemo sad doma to dobit i očekivat prolaz
Napred Partizan!!!
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 avg 2012, 22:40

Ako nađe neko snimak utakmice,nek postavi ovdje.Iako nisam gledao tekmu vidim kritikuju ovog Babovića.Pa ne znam kako onda taj panj se dovodi u vezu sa ozbiljnim bundesligašom.Kako ovi novinari dižu igrače u visine to nije normalno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2012, 22:43

braco je napisao/la:Ako nađe neko snimak utakmice,nek postavi ovdje.Iako nisam gledao tekmu vidim kritikuju ovog Babovića.Pa ne znam kako onda taj panj se dovodi u vezu sa ozbiljnim bundesligašom.Kako ovi novinari dižu igrače u visine to nije normalno.
Objasnio ti @under pre par dana... ;)
Mislim da je ova prica pokrenuta da bi se smirila hajka na Babovica.Bice : "Eto vidite kakvog mi igraca imamo trazi ga jedan Hamburger,a vama nezadovoljnim navijacima ne valja" ...ako se obistini ovo i on ostane i pored toga progonicu ga na svakom zagrevanju,a ne na terenu.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 01 avg 2012, 22:44

Obzirom na konačan rezultat i način na koji je postignut jedini gol, uloga tragičara pripada Nikoli Aksentijeviću, ali da je Stefan Šćepović izjednačio minut kasnije možda bi kompletan utisak bio mnogo povoljniji...

Stojković 7 - Golmanu Partizana bio je ovo prvi nastup posle nedavne porodične tragedije i imajući to u vidu, kao i ono što je pokazao na terenu, svakako je zaslužio prrelaznu ocenu.

Aksentijević 5.5 - Priželjkivali smo njegove precizne centaršuteve, a umesto toga videli kardinalnu grešku u 13. minutu, koja je i rešila meč. Nešto kasnije imao je i jednu odličnu intervenciju, kada je sprečio brzu kontru domaćih u pokušaju da dupliraju prednost.

Volkov 6 - I od njega se više očekivalo, iako je defanzivne zadatke uglavnom korektno obavljao. I njegovi opasni prodori po levoj strani su večeras izostali.

Ivanov 7 - Jedan od boljih, nije pravio velike greške, standardno dobra partija iskusnog štopera.

Ostojić 6.5 - Bio je večeras na veliokom ispitu, ali uz par manjih kikseva posao je dobro obavio.

Tomić 6 - Najefikasniji prvotimac Partizana iz duela sa Valetom večeras nije dolazio u priliku da pokaže golgeterske sposobnosti. Imao je jednu dobru asistenciju za babovića, ali ovaj nijen uspeo da je pretvori u gol.

(L.Marković od 84.) - ušao u finišu, imao par prodora, ali bezuspešnih.

Lovre 6.5 - Obzirom da se tek oporavio od povrede, pružio je solidnu partiju, a najbolji potezu imao je u finišu prvog poluvremen kada je lepo uposlio Babovića, ali zamenik kapitena Paretizana ni u ovoj situaciji nije dobro reagovao.

S.Marković 6 - Manje-više korektno obavljen posao, imao je i jedan pokušaj u njegovom stilu, iz daljine, ali je zamalo bio neprecizan.

Ilić 6 - Svoju kreativnost na najbolji način pokazao je u 14. minutu, kada je sjajno proigrao Šćepovića, što napadač crno-belih nije iskoristio, ali osim u toj situaciji, kapiten Partizana nije došao do izražaja.

(Vukić od 75.) - Možda je trebalo ranije da dobije priliku, ali tokom poslednjih petnaestak minuta koliko je igrao, nije uspeo da učini ništa konkretnije.

Babović 5.5 - Već smo pomenuli njegove dve prilike, ali je oba puta loše reagovao u završnici.

Šćepović 5.5 - Najbolje prilike u redovima Partizana ipak je propustio on, pogotovo se to odnosi na onu iz 14. minuta, kada su navijači već ''videli'' loptu u mrfeži.

(Zabija od 70.) 5 - Njegov ulazak ništa nije promenio, gotovo neprimetan na terenu...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 avg 2012, 22:45

Pa ako je toliko loš,ne znam zašto se toliko forsira? Partizan nema boljeg igrača na njegovoj poziciji?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2012, 22:50

braco je napisao/la:Pa ako je toliko loš,ne znam zašto se toliko forsira? Partizan nema boljeg igrača na njegovoj poziciji?
slika

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 01 avg 2012, 22:51

Ima Partizan boljeg igrača,ali na toj poziciji Babović je igrač sa najjačim menadžerom,zato igra! ;)
A i HSV je daleko od neke veličine da se razumemo,koji je proteklih 15 godina dovodio i mnogo gore igrače od Babovića,da ga bogdo hoće i džabe,ja im ga dajem :)

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 avg 2012, 22:56

Ah,predpostavljao sam da je zbog menadžera,kao što je i slučaj kod većine igrača sa naših prostora.Uglavnom sretno Partizanu u uzvratu,vjerujem u prolaz u Partizana,uz veliku podršku navijača i uz određene rezove u ekipi.Nadam se da će mi neko poslat snimak tekme.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 avg 2012, 23:51

Cemu se vi nadate u revansu?

Ovaj Ael je smehoteka od ekipa,ali smo mi sa Babirlom i kompanijom jos smesniji.

Za uspeh jedne ekipe nije dovoljan samo kvalitet na papiru...

Potrebno je to potvrditi na terenu,

Potrebna je zdrava atmosfera oko kluba i u samom klubu.Mi bre imamo pod broj jedan raskol na tribinama,imas raskol u ekipi gde Babovic pri svakoj izgubljenoj lopti krivi i napusava nekog drugog(seme mu **** bolesno) i ti da ocekujes tu neki uspeh?Pa od zagrevanja ce se na njega samog sruciti 20 hiljada zvizduka minimum to je jedan od preduslova za ispadanje.

Ej Srbine u spicu ti igra jedan Scepovic?!?! Pa kud ga zimus ne uvali Zvezdi da zaplacem od srece...vice decko da je u mladjim kategorijama bio nepravedno zapostavljen od Partizana...Ti si bre zapostavljen sam po sebi,**** te sipac onaj koji te gura u moj klub.

Tomic je igracina,ali za utakmice protiv Valete,Javora,Smedereva,Jagodine i sl. ...kad je tvrdo muda ni u prici.

Ilic zna,ali snage nema za ozbiljan takmicarski fudbal.

Lovre solidan,Markovic neprimetan...mnogo fali Medo.

Ostojic potencijal koji treba istrpeti,nema respekta i to je za divno cudo pohvalno.

Ivanov dobar,Volkov dobar defanzivno-ofanzivu i da hoce ne moze pokazati sa Babovicem na istoj strani.

Aksentijevic neka bude nauk svim nasim ekipama koje pokusavaju da glume Barselonu i da pasom iznose loptu ili otklanjaju opasnost.Pa 100% je bolja panicna intervencija ala palac nego "smekersko" proigravanje protivnickog igraca za 1-0.Moraju da shvate da oni ne igraju u Barsi,da nisu taj kvalitet i da NE SMEJU TO DA RADE!!!

Ostaje revans koji ce po mom misljenju biti jos jedna mucna noc u hramu fudbala.Da covek sa bradicom ima muda pa da od prvog minuta umesto sipcevog malog stavi Mitrovica ciji cale vozi mecku 190 pohabanu,sa 3 kartona paprika na zadnjeg sedistu,da umesto Babirla stavi malog Ninkovica,da stavi Markeca...pa neka i izgubimo 10:0 nece mi biti toliko krivo kao kad gledam ove tatine sinove i pulene raznih nazovi menadzera kako brukaju samom pojavom dres i ime voljenog mi kluba.

Hvala Vermeze,Tumbo i ostali supkolisci sto ste polizali Djuri cmar za male pare i dozvolili da i svoje ime ublatite i da dozvolite da Partizan jos jednom ispadne u ovom kolu od smesnog rivala.Stanoje bi sa proslogodisnjom igrom protiv Genka ocitao lekciju ovima.

Pozdrav Babovicu uz poruku da ga cu ga je.bati od samog izlaska na zagrevanje bude li bio na terenu,a mozda u medjuvremenu svratim i do kafica gde se covek hvali da sedi svaki dan.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 02 avg 2012, 00:54

Devil je napisao/la:A zamisli onda kakav je bio Partizan kada vas pobedi "smesna" ekipa.Za to ne treba staviti epitet "smesno" vec "tragicno".A da je AEL "smesna" ekipa mogu reci samo oni koji odgledaju 1-2 utakmice sedmicno. ;)

p.s.
Markovic ako ostane duze od zime u Partizanu sa njegovom uspesnom karijerom se mozemo pozdraviti. ;)
Pa ja i priznajem da u zivotu nisam gledao tuzniju igru Partizana. A ti ako si tako veliki poznavalac fudbala koji gleda od 100 do 200 utakmica sedmicno idi pa se bavi nekim poslom u fudbalu a ne da drzis ovde predavanje na forumu i da na svaku recenicu imas odgovor, svakom si loncu poklopac.

AEL je smesna ekipa, da nije bilo one greske Aksentijevica verujem da nebi ni dali gol. Uglavom su davili loptu na sredini i vracali u odbranu zato sto su budjava ekipa sa prosecnim igracima i kad god je Partizan ozbiljnije krenuo u napad bila je kakva takva sansa da se ugrozi gol.

Videcemo sta ce biti u revansu, ali sa ovakvom igrom, ko god da prodje sleduje mu katastrofa u nastavku.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 11:16

PROLAZIMO AEL ;)

Ako malo kroz istoriju pogledamo kako smo igrali u Evropi posle poraza u gostima u prvoj tekmi,doći ćemo do zaključka da tu pravila nekih nema. Isto tako ako uzmemo duele sa kipranima videćemo da ili smo dobjiali ili gubili. Ustvari odigrana su samo dva dvoboja (4 utakmice). U sezoni 63/64 obe utakmice protiv Anortozisa smo pobedili (3-0,3-1). A 09/10 izbuili od Apoela 2-0 i u Bgu dobili 1-0 i ispali.
Ipak treba verovati da ovaj tim može uraditi ono što su uradile generacija 84/85 protiv QPR na primer (prvu izgubili 6-2,u Bg dobili 4-0),ili ona generacija 85/86 mislim, od Portimorensea izgubili prvu 1-0 u drugoj ih tukli 4-0,a tu je i onaj duel sa Real Sociedadom i poraz u Španiji pred sam rat 1-0,da bi u revanšu dobili i prošli,te naravno onaj duel sad već istorijski protiv Newcastlea i poraz u Engleskoj 2-1 i pobeda u Bgu od 1-0 i prolaz dalje.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 02 avg 2012, 14:04

šta reći za ono sinoć?Loše,jadno,čemerno..Ni taj AEL nije toliko dobro i kvalitetno odigrao koliko je Partizan dozvolio svojom mrtvačkom igrom ,naročito u drugom poluvremenu...Bojim se ovog rezultata,jer ruku na srce imali smo šansu za taj gol u gostima,ali kad imaš kloca kao što je Stefan Šćepović,onda ti je džaba majstor kao Sale Kapiten :cry: I na svu onu muku od igre zadnjih 5 minuta ,Lazar i Vukić trče u kontru i imaju 2 igrača lijevo ,ali ne dižu glavu ,već ko dva bika srljaju naprijed i propadaju možda 100% prilike za gol :evil: Mislim da je Vermez pogriješio što je počeo sa Lovreom i Markovićem u veznom redu...Trebao je ranije reagovati i na poluvremenu izvući Šćepovića,uvesti Zabiju ili Mitrovića..zatim izvući Babovića koji je bio kriminalan sinoć,možda i najgori,na njegovo mjesto staviti Vukića,ili rotirati Vuzkića i Ilića(krilo-polušpic) te uvesti Lazar umjesto Tomića,ili jednostavno izvući Lovrea i Tomića staviti u sredinu sa Sašom Markovićem,jer on i tu zna igrati...Bilo bi više prostora za igru,imao bi dva igrača koja mogu dati zadnji pas (Ilić i Vukić) te Markovića koji može probiti na krilu..Ovako jestvarno jadno izgledalo...U odbrani malo je reći da škripi..Ne znam šta uprava čeka sa tim štoperom???? :? Pa bolje da su doveli pravog štopera,nego ovoga konja Šćepovića i neke druge klovnove što i ne igraju...Biće tško u BG...AEL je fizička jaka ekipa,pokretljiva..Mora se napasti ,a to će im otvoriti prostor za kontre..a bojim se da im mi ne možemo dati više od 2 gola.. :? Tako da...ako bog da,povesti 1-0 pa smiriti igru i čekati strpljivo greške protivnika,jer pravili su ih oni i sinoć..Vjerujem da iapk možemo proći uz pun stadion ;)
Mens sana in corpore sano.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 14:20

djoleprijedor

Nema šanse da Vermezović počne bez Nemanje Tomića u startnoj postavi,a i zašto bi, Nemanja je naš najbolji igrač za sada u sezoni. ;) Pre će biti da će Šćepović ostati na klupi,a možda i Babović,šansu bi mogli dobit Lazar i Zubya,mada ovaj drugi zbog već priče oko posta teško da će i dobiti,jer nije spreman za više od 45 minuta dobrog trčanja.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 02 avg 2012, 16:43

underPFC je napisao/la:djoleprijedor

Nema šanse da Vermezović počne bez Nemanje Tomića u startnoj postavi,a i zašto bi, Nemanja je naš najbolji igrač za sada u sezoni. ;) Pre će biti da će Šćepović ostati na klupi,a možda i Babović,šansu bi mogli dobit Lazar i Zubya,mada ovaj drugi zbog već priče oko posta teško da će i dobiti,jer nije spreman za više od 45 minuta dobrog trčanja.
Ma nisam ja ni mislio da počinje bez Tomića,mora Tomić igrati,ali ne mora Babović :x A ni Šćepović mutavi...Zabija je bolji centarfor od njega i po ramazanu :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 02 avg 2012, 19:29

Mi samo treba da odigramo kako treba i ako povedemo u prvih 20-ak minuta, nebi trebalo da bude problema. Ovo je obicna prosecna ekipa, oni ako prime gol otvorice se i to ce biti sansa za kontre, imamo brzih igraca i samo ih treba pustiti da igraju. Ne mogu prezaliti onu kontru u nadoknadi vremena kada smo imali cini mi se 3 na 2.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 00:09

NukeR_G1970 je napisao/la:
Devil je napisao/la:A zamisli onda kakav je bio Partizan kada vas pobedi "smesna" ekipa.Za to ne treba staviti epitet "smesno" vec "tragicno".A da je AEL "smesna" ekipa mogu reci samo oni koji odgledaju 1-2 utakmice sedmicno. ;)

p.s.
Pa ja i priznajem da u zivotu nisam gledao tuzniju igru Partizana. A ti ako si tako veliki poznavalac fudbala koji gleda od 100 do 200 utakmica sedmicno idi pa se bavi nekim poslom u fudbalu a ne da drzis ovde predavanje na forumu i da na svaku recenicu imas odgovor, svakom si loncu poklopac.

AEL je smesna ekipa, da nije bilo one greske Aksentijevica verujem da nebi ni dali gol. Uglavom su davili loptu na sredini i vracali u odbranu zato sto su budjava ekipa sa prosecnim igracima i kad god je Partizan ozbiljnije krenuo u napad bila je kakva takva sansa da se ugrozi gol.

Videcemo sta ce biti u revansu, ali sa ovakvom igrom, ko god da prodje sleduje mu katastrofa u nastavku.
A ko kaze da se ne bavim onim o cemu pricam ? :?
Valjda pored toga mogu biti prisutan i na forumu.Pa 60% svetskih trenera svoju pripremu za mec i skauting vrsi preko foruma i Football managera.Tako da ne vidim problem u tome sto pisem zapazanja na forumu.

Tvoj argument je da su oni smesni pa smesni.Ali to osim Grobara jos niko nije video.Samo se kod Grobara spominje da je AEL smesna ekipa,sto li ne znam.

Ljudi su odigrali na sigurno,dali jedan gol,zabetonirali sredinu,istrcali visoko 90.minuta i pri tome pokusali ne rizikujuci previse da postignu jos jedan.Nije im uspelo ali zadovoljni putuju u Beograd.Ovde ce biti slicna prica.Cvrsta sredina,ne bi me zacudilo da od samog starta urade nesta kao sto je Larkou uradio veceras,a to je da suze sredinu i priblize linije time,a da dva brza napadaca sto vise rasire i tako dobiju na prostoru.To ce cak i mnogo pre da prodje protiv Partizana. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.