Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 20:59

Torres nam nije potreban, nije u nekoj formi a i da jeste - NE HVALA ;)[/quote]
kako nam nije potreban covjek je uvijek davao oko 20 golova(sto nam je falilo u ovoj sezoni,nismo imali igraca koji moze igrati sa suarezom i davati golove jednom svenseau,norvichu,volvesu,qpr...protiv svih ekipa smp podbacili),kako mozes reci da nije u formi a bio najbolji strijelac EURA prije 1mj.Sa suarezom bi cinio strasan tandem.Dal se sjecas dok je igrao u liverpoolu da je covjek svaki mjesec bar 1 bio povrijedjen.a u chelseu se jos nije povrijedio.sto znaci da je za liverpool davao 120% snage,spreme,zivota.A neki mu sad ovako vracaju.Mislim da ce BR obradovat mene i ovog gastona(mozda imo jos neko ko bi volio da se El ninho vrati) i vrati mu njegovo 9-ku u liverpoolu[/quote]

napokon neko razuman :D naravno ja nebi imao nista protiv ni da borini ili andy zabijaju 20+ sve dok nama ide dobro ;)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 01 avg 2012, 21:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Svidja mi se @Desmond, samo jesi li siguran da se igraci mogu dovesti za tu lovu? :D Ramirez je oko 20. :roll:
Ma dobro, ne bi trebao biti problem dodati 2-3 miliona. Ali mislim da je trošak od 30-35 miliona neophodan da bi napravili iole ozbiljnu ekipu. Pa bi te pare ja ovako rasporedio.
HeKen je napisao/la:nije mi niko odgovorio, jel zna iko gdje ima prijenos sutrasnje utakmice gomel vs liverpool ili nek mi dajte link pozzz!!!!
Bit će ti link na lshunteru. Samo trebaš čekat do tekme. Nema linka dva dana prije.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 avg 2012, 21:13

youngredcomps je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: gdje ti je ponos navijaca Liverpoola da kazes NE Torresu,ja se nadam da se nece vratit
Torres nam nije potreban, nije u nekoj formi a i da jeste - NE HVALA ;)
kako nam nije potreban covjek je uvijek davao oko 20 golova(sto nam je falilo u ovoj sezoni,nismo imali igraca koji moze igrati sa suarezom i davati golove jednom svenseau,norvichu,volvesu,qpr...protiv svih ekipa smp podbacili),kako mozes reci da nije u formi a bio najbolji strijelac EURA prije 1mj.Sa suarezom bi cinio strasan tandem.Dal se sjecas dok je igrao u liverpoolu da je covjek svaki mjesec bar 1 bio povrijedjen.a u chelseu se jos nije povrijedio.sto znaci da je za liverpool davao 120% snage,spreme,zivota.A neki mu sad ovako vracaju.Mislim da ce BR obradovat mene i ovog gastona(mozda imo jos neko ko bi volio da se El ninho vrati) i vrati mu njegovo 9-ku u liverpoolu
sve ja to razumijem i jasno mi je,al da nije trazio zahtjev za transfer kad je bilo Liverpoola najteze nego da su ga vlasnici prodali zbog love,ja bi rekao da se vrati,al traziti transfer i vozati se na Abramovicevoj jahti dok Liverpool propada to mu necu oprostiti nikad i radije bi da gledam Carrolla(ako ostane vjerujem da ce biti odlicna dobije li priliku pravu) u Liverpoolu nego Torresa al bi prije da gledam Torresa nego Owena
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 avg 2012, 21:31

RedDevilS je napisao/la:Andy Carroll najveći promašaj u historiji transfera Premiershipa :lol:
ne veci od verona
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 01 avg 2012, 21:37

Bit će ti link na lshunteru. Samo trebaš čekat do tekme. Nema linka dva dana prije.[/quote]

Zar nije utakmica sutra u 7 ili 8 nezz tacno :)

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 01 avg 2012, 21:37

Carlo je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Andy Carroll najveći promašaj u historiji transfera Premiershipa :lol:
ne veci od verona
i Shevchenka
Walk on, with hope in your hearts.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 21:43

Od Torresa mema ništa on je tražio transfer iz Liverpoola da ide u drugi klub osvajati trofeje ! Jel osvojio ?? Jes 2 trofeja je osvojijo sa Chelsea i jedan sa Španijom i + zlatnu kopačku dobio !
Eh dal stvarno mislite da bi on htjeo doći nazad u Liverpool ?? :roll: :roll: Zašto ??
1. U Chelsea-u igra ligu prvaka, kod nas nebi !
2. Ima perspektivniju ekipu sa jačim imenima, kod nas toga nema !
3. Zna kad bi došao da bi bio pljuvan sa strane Liverpoolovi navijača !
4. Ima u Chelsea-u duplo veću platu nego što bi imao kod nas imao !!
I de nek sad neko bude pametan pa mi kaže zašto bi se on to vratio ?? :roll: :roll:
Inače Torresa jako cijenim i poštujem nekrivim ga što je otišao iz Liverpoola i ja bi isto napravijo na njegovom mjestu, i bio mi je najdraži igrač u Liverpoolu poslije Gerrarda naravno :D i nemam ništa protiv njega ali samo hoću da kažem da nema teoretske šanse da se vrati u LFC !
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 avg 2012, 21:45

Bezveze asistencija Allena. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 21:45

artemis77 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
ne veci od verona
i Shevchenka
I Chamaka naravno ;) Ima njih koliko hoćeš :lol: :lol:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 avg 2012, 21:49

Krampa Camak je dosao za veliku svotu novca. Placen je bio vjerovao ili ne 0€. Ali dobro Andy je dosao za sicu, pa to i nije toliki fail.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 avg 2012, 22:00

Andy je igracina za chamaka i veliku vecinu napadaca u ligi. samim tim sto je dao tri gola u zadnjih 6 utakmica i pet puta zaredom je izabran za igraca utakmice, to sigurno dokazuje nesto.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 22:02

artemis77 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
ne veci od verona
i Shevchenka
zaboravili ste talenat Erik Dzes'ba Dzes'ba :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 avg 2012, 22:33

Kako mozes porediti Djembu-Djembu placenog nekoliko miliona funti i Carrolla placenog 35m funti?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 22:38

Bertrand je napisao/la:Kako mozes porediti Djembu-Djembu placenog nekoliko miliona funti i Carrolla placenog 35m funti?
lijepo :D

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 01 avg 2012, 22:42

HeKen je napisao/la:Bit će ti link na lshunteru. Samo trebaš čekat do tekme. Nema linka dva dana prije.
Zar nije utakmica sutra u 7 ili 8 nezz tacno :)[/quote]

Moja greška za termin. Igra se sutra u 20:00.
Al opet bit će ti tek oko 6-7 sutra link za tekmu.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 avg 2012, 22:47

ispade urugvaj ;)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 avg 2012, 22:49

Vracaju nam se Suarez i Coates. 8-)
Sada idemo navijati protiv VB pa da nam se vrati Bellamy a potpise Allen.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 avg 2012, 22:49

JEEE dolazi sva trojica u Liverpool,nema ozljede tu su od pocetka super
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 01 avg 2012, 22:52

kad bude link za prijenos sutra gomel liverpool molim da se postavi na ovaj forum pozzz

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 01 avg 2012, 22:52

Carlo je napisao/la:Andy je igracina za chamaka i veliku vecinu napadaca u ligi. samim tim sto je dao tri gola u zadnjih 6 utakmica i pet puta zaredom je izabran za igraca utakmice, to sigurno dokazuje nesto.
To samo još tebi nešto dokazuje. :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.