Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

harebianconero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la harebianconero » 01 avg 2012, 20:58

Auuu Kraske :D

Svaka čast Untersee!
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 01 avg 2012, 20:59

Jel se meni cini ili ovaj Krasic i pored svega sta mu je juve napravio on opet izgara na terenu
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 avg 2012, 20:59

Ureče me Krasić... :lol: :lol:

To Miloše samo zabijaj, da te lakše prodamo... :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 avg 2012, 21:02

Untersee objasnio Padoinu šta treba da radi.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 01 avg 2012, 21:03

Bravo Juve, još jednom pokazali taj naš mentalitet, pa makar i prijateljska tekma...

Obzirom da je ovo faktički drugi sastav, da se ne zna ni ko šta igra, da smo tek pripreme počeli, sasvim solidna igra.

Ova afera će nas usporiti, nadam se ne i poremetit do kraja, jer smo prejaki za sve ostale. Biće zanimljivo protiv Napolija vidjeti šta i kako, jer smo nespremni za takmičerake utakmice, ali eto...

FORZA JUVE
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 avg 2012, 21:08

Ja bi vam preporucio da ovog levata Matrija sto prije slozite Milanu,covjek je drvo :shock:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 avg 2012, 21:09

Ne d'o Bog da se Krasic uklapa u ovu nasu igru, zabijao bi 40 golova u sezoni.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 01 avg 2012, 21:11

Kraske dobar, treba ga jos malo tesirat, pa i ostavit ako se pokaze, sto da ne? 8-)

Jbg, ne moze se zaboravit kako je on došao u Juve, kako je igrao na pocetku kad niko nije... zaslužuje respekt ako ništa.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 avg 2012, 21:12

slika

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 avg 2012, 21:12

Sta ovo opet Krasic zabijo :shock: .. bas mu je nesto krenulo, da nebi on mozda osto sada..

Nisam mogo gledati utakmicu pa ako ko zna gdje se moze pogledati golove i tako to neka postavi link,,

Jos smo bez poraza 8-)

Nesto citam da je RvP nas igrac tako prenosi ovaj Fifin agent Fabio Parisi ,, :oops: ma da ja to tesko vjerujem..

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 avg 2012, 21:13

Krasic poludio :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 avg 2012, 21:16

SoloJuve26 je napisao/la:Nisam mogo gledati utakmicu pa ako ko zna gdje se moze pogledati golove i tako to neka postavi link,,
[youtube][/youtube]

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 01 avg 2012, 21:24

Milos je taj Top Player :lol: :lol: :D ......
Nisam danas bio tu, kad dodjoh kuci da odgledam tekmu i imam sta i vidjeti, vi ispisaste 6-7 str o novoj Farsi koja ce nadam se imati sretan i posten kraj za Juventus a to je oslobadjajuca presuda, mozda ce jedino zeznuto biti Bonucciu al' kapitenu :D svi su uz tebe..... Neka Mashala akB u buducnosti i vise ce se pisati na ovoj temi.....
Mene Dzeko i sl. igraci ne zanimaju, jest on bolji od nasih panjeva u napadu( mozda malo bolji od Mirka, al' izmedju njih dvojice uvijek bi birao Mirkeca zbog njegovog znanja i fantazije) al' ja zelim ili Cavania ili Falcaoa ili doctora sa svog avatara...
Prevashodno RvP koji je sama krema fudbala.... Naravno Cavani ili Falcao su 1. izbori al' oni su nerealni stoga samo RvP dolazi u obzir i nadam se da ce ga Marotta dovesti....
Nadam se da nam se Armero pridruzuje ako ne ove hefte moze i iduce.....

EDIT
Milosa naravno ostaviti ako ne dodje ponuda od desetak miliona jer ipak on mi je najdrazi igrac i imam njegov dres i volio bi da mu Conte da jos jednu sansu jer nema sumnje da je za Pepea licno C.Ronaldo na toj desnoj strani a i sigurno da bi se on potrudio da jos usavrsi ionako odlican ital. jezik 8-) :D .....

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 avg 2012, 21:39

Conte stavlja Miloša na seconda puntu jer tu jedino i može igrati u ovoj postavci, tj. ne vjeruje mu na krilu.

Neka vjeruje zato Padoinu koji 2 meča već ne izlazi sa terena, pa čak i kada se prave leteće izmjene čovjek ostaje na terenu, iritira me lik svojim neznanjem i igrom na sigurno, a Conteu to izgleda leži, meni ne, šta da se radi.

U vezi meča, fino je, vidi se napredak, ali se vidi da smo potpuno nespremni, to me brine za finale, već sam rekao da ako se stanje ne popravi, napoli je za mene favorit u tom meču.

Večeras Giovinco najbolji ako moram birati, on kad uzme loptu, problemi su za sve.

Kao što sam rekao, ne sviđa mi se nikako to što igra desno, on je 50% sebe na tom mjestu, nevjerovatno je kako ga ta strana limitira u izražavanju svog talenta, vidjeli ste da čim pređe lijevo, ili čak u sredinu i krene prema golu, nema ga ko zaustaviti.
Nadam se da će Conte to shvatiti jer su Sebu i ranije treneri forsirali desno i nije išlo, stvarno ne vidim potrebu da Matri i Quaglia igraju lijevo, a on desno.

Od ostalih, Vidal mi se ne sviđa nikako u ova 2 meča, neprestano samo faule pravi i to vrlo grube, pretpostavljam da nedostatak kondicije pokušava nadoknaditi time.

Marrone fin na stoperu, ali još zelen, ne može se preko noći postati stoper, a i mali problem je što nam Benfica nije praktično kako treba prišla golu pa se ni on, a ni Masi ne mogu bolje ocijeniti.

Pogba 8-) , sviđa mi se taj karakter, igra tako rutinski, on i Marrone su vrlo slični po tome, bit će veliko pojačanje, samo treba dobijati šansu.

Protiv Malage uključiti i Barzu, odigrati u najjačem mogućem sastavu jer je to posljednja proba pred napoli.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 01 avg 2012, 21:57

3 Advokata Juvea koja su danas bila u Rimu privatnim avionom se vratila u Torino na sastanak sa Agnelliem i Nedvedom oko daljnje strategije za odbranu Contea i spremni smo ici u rat sa tuzilastvom jer kaze kako se mi necemo klanjati niti prihvatati najnovije nagodbe tuzilastva koji je dao zadnju ponudu 5 mjeseci suspenzije i 150 hiljada AGNELLI JE STRASNO LJUT NA TUZILASTVO I SUD I POCEO JE RAT U 23:00 JE VANDREDNI SASTANAK U KLUBSKIM PROSTORIJAMA :D :D :D :D AGNELLI ANGAZOVAO JOS 2 ADVOKATA PORED OVIH POSTAJE OZBILJNO :D :D

Svaka cast davno smo trebali lupiti sakom od sto i reci dosta idemo sad do kraja da vide sa kim imaju posla POCELO JE :D :D

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D

Edit: Repubblica i jos neki mediji a pojedine organizacije koje se bave ljuskim pravima kazu da je ovo danas kolaps PRAVDE U ITALIJI i trazile da Palazzi podnese ostavku ili ga smijene poslije danasnje lakrdije od sudenja i njegove samovolje koju radi u ovoj aferi i da je izgubio svaki kredibilitet jer jednostavno ovo sto on radi nije moguce uopste da se branite i dokazete svoju nevinost jer se ljudi optuzuju bez dokaza ili svjedoka koji uopste nisu vjerodostojni i ne mogu biti valljan dokaz kazu vrijeme je da neko pocisti zgradu u kojoj radi Palazzi :lol: :lol: :lol: :lol: kap koja je prelila casu e moj Palazzi otices na smetljiste poslije danasnje lakrdije al sam sebi je iskopao rupu i u nju ce upasti :D :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 avg 2012, 22:24

a da je conte trener genove niko prstom ne bi mrdnuo i svi bi pisali neka, zasluzeno, treba tome stati u kraj i slicno

a sad kao kad je trener juventusa to je udar na klub, svi ih mrze i slicne gluposti

covjek ako je kriv on mora odsluziti svoju kaznu
nema potpisa

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 01 avg 2012, 22:28

a da je conte trener genove niko prstom ne bi mrdnuo i svi bi pisali neka, zasluzeno, treba tome stati u kraj i slicno
Ispravak navoda. Da je trener Genoe ili bilo kojeg drugog tima, ne bi mu se ni sudilo, niti bi se ovoliko polemiziralo.
a sad kao kad je trener juventusa to je udar na klub, svi ih mrze i slicne gluposti
Normalno da je udar, kada vidiš da igrač koji je direktno namještao utakmice, treba dobiti manju kaznu od Bonuccija i sl.
Problem je što to samo rade ljudi vezani za Juventus. Gdje su relevantne kazne za ostale?
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 avg 2012, 22:34

osumnjiceno i procesuirano na desetine ljudi, nesretna okolnost za vas je sto su dvojica nakon sranja koja su radila prešla u juventus. juventus kao klub nema veze sa tim, al ovi realno moraju biti sankcionisani

nek agneli izganja suspenziju kada odu iz juventusa :roll:
nema potpisa

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 01 avg 2012, 22:34

Admir_Sa je napisao/la:a da je conte trener genove niko prstom ne bi mrdnuo i svi bi pisali neka, zasluzeno, treba tome stati u kraj i slicno

Ako nisi upoznat sa detaljima slučaja bolje da se i ne javljaš... :arrow:

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 01 avg 2012, 22:35

Jesu li opet poceli oni 'anamo sa strane pametovati i drzati prodike o moralnim vrijednostima i cinjenicama.....
Apsolutno nas vase jednoumljeno i provokatorsko misljenje ne zanima jer znamo na kojim frazama i postavkama se zasniva.....
Za mene je obican pacenik, levat ili ne znam ti vec sta onaj koji misli da ovo nije dobro smisljeni atak na preporodjeni Juventus, jer dovoljno je imati samo mali uvid na ono za sto se optuzuju igraci Juventusa i na osnovu cega..... Mada ce Juve i sa i bez Contea da ponizi konkurenciju sa jedno barem minimalno 15-tak bodova prednosti nesto poput Moggievog i Capellovog Juveta.......
Ovako nas samo mogu jacati a oni upravo to i rade...
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 01 avg 2012, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.