Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 01 avg 2012, 16:27

EBSCO je napisao/la:Sada čitam na jednoj fan stranici da Daily Mail tvrdi da je ta super zvjezda koja bi trebala doći na posudbu zapravo Fernando Torres, znam da zvuči nemoguće ali eto vidjet ćemo.
Ma nema šanse.Prije bih rekao da je Adebayor u pitanju, zvuči mnogo realističnije uprkos problemima oko previsoke plate.U isto vrijeme, sumnjam da mu je Tottenham u stanju ponuditi više od 100k, tako da mislim da je taj problem itekako premostiv.

Utišalo se ovo za Dempseya i Allena, ima li kakvih novih vijesti :?:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 avg 2012, 16:32

Shanks je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Sada čitam na jednoj fan stranici da Daily Mail tvrdi da je ta super zvjezda koja bi trebala doći na posudbu zapravo Fernando Torres, znam da zvuči nemoguće ali eto vidjet ćemo.
Ma nema šanse.Prije bih rekao da je Adebayor u pitanju, zvuči mnogo realističnije uprkos problemima oko previsoke plate.U isto vrijeme, sumnjam da mu je Tottenham u stanju ponuditi više od 100k, tako da mislim da je taj problem itekako premostiv.

Utišalo se ovo za Dempseya i Allena, ima li kakvih novih vijesti :?:
Što se tiče Allena:

Joe Allen has agreed personal terms with Liverpool.

http://www.****.com/joe-allen-agre ... liverpool/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lično prije bih gledao Torresa nego Adebayora, na stranu to što je uradio i dalje je mnogo bolje rješenje od adebayora.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 01 avg 2012, 16:42

@EBSCO

Ne bih se složio.Adebayor iza sebe ima sjajnu sezonu i pokazao da je, uprkos tome što polako ulazi u godine, još uvijek sjajan napadač.S druge strane, Torres je još uvijek prilično nekonstantan u formi, i ne vjerujem da bi mu novi transfer u tome pomogao.A osim toga, ja nikad neću oprostiti Judasu.Način na koji je otišao i izjave koje je davao su pokazale potpuni nedostatak poštovanja prema Liverpoolu.I kap koja je prelila čašu je ono odbijanje da nosi crnu traku na Hillsborough.Na taj dan su igrači Chelseaja koji nemaju nikakve veze sa Liverpoolom nosili crnu traku, a on nije želio.Vraćanjem takvog igrača, pogazili bi sve principe kojih se ovaj klub ikada držao.

A ovo za Allena mi se sviđa, pogotovo u varijanti da nas Aquilani napusti.Odavno mi on ide na živce, nek se vrati u Italiju i ovog puta nek ostane tamo.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 16:55

Nevjerujem da je to istina što se piše za Carrolla :roll: :roll:
Što se tiče Torresa i Adebayora :?: NE HVALA
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 17:04

Ja mislim da su Allen i Ramirez naši samo se čeka da završe OI :) Zato se tolko čeka za ta dva transfera samo zbog OI i da nam je viš jednom tog Dempseya podpisati :D

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 avg 2012, 17:20

Torresov fan page objavio:

"They say never go back, but could Fernando Torres ever return to Anfield? Click here to have your say: http://goo.gl/5hRBy" onclick="window.open(this.href);return false;"

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 01 avg 2012, 17:27

Ma nemoj slušati te fan pageove s facebooka, to uglavnom prenose s givemefootball-a a znaš koliko oni gluposti dnevno napišu.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 avg 2012, 17:29

SGLS je napisao/la:Nevjerujem da je to istina što se piše za Carrolla :roll: :roll:
Za Carrolla nije istina, jer su prihvatanjem "ponude" west hama ustvari trazili krticu u klubu :D Onaj azijac sto je dos'o za komunikacije sazn'o da "curi" odnekud i plasir'o laznu vijest i sad su valjda nasli tog' lika sto je dav'o informacije medijima . Tako da do kraja augusta nece bit' provjernih vijesti vezanih za lfc, izuzev na lfc.com :)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 avg 2012, 17:36

da torres onda nije otisao ne bi nikad ni otisao jer bi imali tandem suarez,torres koji bi harao EPL 100%.ako dodje torres u top 4 smo sigurno.a torres se nece sigurno vratiti u liverpool.ne bi ga dao chelsea na posudbu,a opet ko zna mozda se svidja rodgersu pa ima namjeru vratiti stvari na staro carroll u newcastle,torres u liverpool.Mozda bas od para carrolla dovedemo torresa.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 17:37

fanatic je napisao/la:
SGLS je napisao/la:Nevjerujem da je to istina što se piše za Carrolla :roll: :roll:
Za Carrolla nije istina, jer su prihvatanjem "ponude" west hama ustvari trazili krticu u klubu :D Onaj azijac sto je dos'o za komunikacije sazn'o da "curi" odnekud i plasir'o laznu vijest i sad su valjda nasli tog' lika sto je dav'o informacije medijima . Tako da do kraja augusta nece bit' provjernih vijesti vezanih za lfc, izuzev na lfc.com :)
To mi se sviđa :D Znači sve što pročitam na nekom portalu nije istina :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 19:02

hejj mati draga kako bi dao sve ove sto "kupe" plate nizasta za El Nina :P
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 avg 2012, 19:13

gaston je napisao/la:hejj mati draga kako bi dao sve ove sto "kupe" plate nizasta za El Nina :P
gdje ti je ponos navijaca Liverpoola da kazes NE Torresu,ja se nadam da se nece vratit
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 19:18

mislim da nemas neko pravo da mi govoris o ponosu i o tome koliko ja volim LFC jer sa mojih 17 god. navijati za ovaj klub od neke osme godine nije malo :) a valjda svi imamo to neko misljenje i zelje..moja je Torres i bice ;)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 avg 2012, 19:25

Senaid L.F.C je napisao/la:
gaston je napisao/la:hejj mati draga kako bi dao sve ove sto "kupe" plate nizasta za El Nina :P
gdje ti je ponos navijaca Liverpoola da kazes NE Torresu,ja se nadam da se nece vratit
Torres nam nije potreban, nije u nekoj formi a i da jeste - NE HVALA ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

vrabac
Kontakt:

Post Postao/la vrabac » 01 avg 2012, 19:28

Ja samo neznam zasto vi krivite torresa,pa nije on htio da one iz liverpoola nego chelsea poslao ogromnu sumu novca liverpool vidio dobru priliku da zaradi i to je to...Ja bi volio da se vrati torres u liverpool.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 01 avg 2012, 19:38

Chelsea je poslao veliku ponudu, ali je Torres tražio da bude prodat.

Evo moja želja:

Out:

Aquilani - 5mil
Carroll - 15mil
Spearing - može i džaba :)
Suso i Flanagan, a možda i Henderson na posudbu

In:

Allen - 10mil
Mertens - 15mil
Ramirez - 15mil

---------------------Reina-------------------
Glen--------Skrtel------Agger------Enrique

-------- Gerrard---Lucas---Allen(Adam)--

--------Mertens------------Ramirez--------
-------------------Suarez--------------------

Klupa:

Gulasci
Carragher
Coates
Kelly
Robinson
Henderson
Shelvey
Adam(Allen)
Downing
Sterling
Borini
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2012, 20:07

Svidja mi se @Desmond, samo jesi li siguran da se igraci mogu dovesti za tu lovu? :D Ramirez je oko 20. :roll:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 01 avg 2012, 20:33

nije mi niko odgovorio, jel zna iko gdje ima prijenos sutrasnje utakmice gomel vs liverpool ili nek mi dajte link pozzz!!!!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 avg 2012, 20:36

BeyKopites je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
kako nam nije potreban covjek je uvijek davao oko 20 golova(sto nam je falilo u ovoj sezoni,nismo imali igraca koji moze igrati sa suarezom i davati golove jednom svenseau,norvichu,volvesu,qpr...protiv svih ekipa smp podbacili),kako mozes reci da nije u formi a bio najbolji strijelac EURA prije 1mj.Sa suarezom bi cinio strasan tandem.Dal se sjecas dok je igrao u liverpoolu da je covjek svaki mjesec bar 1 bio povrijedjen.a u chelseu se jos nije povrijedio.sto znaci da je za liverpool davao 120% snage,spreme,zivota.A neki mu sad ovako vracaju.Mislim da ce BR obradovat mene i ovog gastona(mozda imo jos neko ko bi volio da se El ninho vrati) i vrati mu njegovo 9-ku u liverpoolu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 avg 2012, 20:58

youngredcomps je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: gdje ti je ponos navijaca Liverpoola da kazes NE Torresu,ja se nadam da se nece vratit
kako nam nije potreban covjek je uvijek davao oko 20 golova(sto nam je falilo u ovoj sezoni,nismo imali igraca koji moze igrati sa suarezom i davati golove jednom svenseau,norvichu,volvesu,qpr...protiv svih ekipa smp podbacili),kako mozes reci da nije u formi a bio najbolji strijelac EURA prije 1mj.Sa suarezom bi cinio strasan tandem.Dal se sjecas dok je igrao u liverpoolu da je covjek svaki mjesec bar 1 bio povrijedjen.a u chelseu se jos nije povrijedio.sto znaci da je za liverpool davao 120% snage,spreme,zivota.A neki mu sad ovako vracaju.Mislim da ce BR obradovat mene i ovog gastona(mozda imo jos neko ko bi volio da se El ninho vrati) i vrati mu njegovo 9-ku u liverpoolu
Druže ti to možeš prihvatiti a i ne moraš ali Torres ovakav kakav je trenutno nam nije potreban i ne bi bio 'pojačanje'.
Vidim da pišeš iz srca, znači više subjektivno nego objektivno pa te donekle i razumijem.
Davao je on nekad 20 golova u EPL po sezoni, al' daleko je od te forme, bio je najbolji strijelac EURA sa 3-4 postignuta gola ne znam tačno :roll: .Nije imao sreće sa povredama u zadnje vrijeme, sve je to tačno ali razmisli malo i o tome da li bi se on sad i htio vratiti :roll: , ja mislim da NE.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.