TaRgEt_ je napisao/la:OD tih tvojih nema ni jedan da igra za BiH ni milimetar sanse. Eto pozdrav da ne pises vise.vitez9 je napisao/la:prvo preldzic i begic i rizvic onda ovi drugi kurcani

Nema kad imas takav mentalitet
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
TaRgEt_ je napisao/la:OD tih tvojih nema ni jedan da igra za BiH ni milimetar sanse. Eto pozdrav da ne pises vise.vitez9 je napisao/la:prvo preldzic i begic i rizvic onda ovi drugi kurcani

Sta se pravis pametan?Covjek ti lijepo odgovori,ti stavljas nekakav facepam! Prvi igra za Tursku,a to mu je VEC 2. reprezentacija,drugi je standardn reprezentativac Slovenije i ne pada mu na pamet da igra za nas,dok je zahtjev za 3. FIBA vec odbila....Sta tebi tu nije jasno!??vitez9 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:OD tih tvojih nema ni jedan da igra za BiH ni milimetar sanse. Eto pozdrav da ne pises vise.vitez9 je napisao/la:prvo preldzic i begic i rizvic onda ovi drugi kurcani
je li osam trica = 23 ili 24 poenaalbiongate je napisao/la: Ovde na forumu sam cak kritikovan sto "navodno" nisam javio za Kenana Karahodzic![]()
http://twitpic.com/adsuc0" onclick="window.open(this.href);return false;
ITD.
oprosti bre, pustili su RizvicH i Preldzoglu da igraju za nas, ali su odbiliNEZALAGANJE je napisao/la:Sta se pravis pametan?Covjek ti lijepo odgovori,ti stavljas nekakav facepam! Prvi igra za Tursku,a to mu je VEC 2. reprezentacija,drugi je standardn reprezentativac Slovenije i ne pada mu na pamet da igra za nas,dok je zahtjev za 3. FIBA vec odbila....Sta tebi tu nije jasno!??vitez9 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:
OD tih tvojih nema ni jedan da igra za BiH ni milimetar sanse. Eto pozdrav da ne pises vise.
kengur je napisao/la:vitez,
Ovo si epicki odradio. Reci posteno da li je slika iz tvog porodicnog albuma.

ne razumijem sto je on problematicanBatko je napisao/la:Ovaj Albion je gori od proljeva, Bosanci mu nabili kompleks, pa samo gleda kako ce nam nauditi.
Samo mi nije jasno kako administracija trpi ovakvo ponasanje.
Jos da je nezadovoljan ekipom ostim centarske linije i da ocekuje da bekovi prorade konacno.legenda reala je napisao/la:Odabrao neno putnike za prvenstvo, Lazić samo iz kadetske repke, Sandro je želio, ali su odlučili da se malo odmori i provede vrijeme sa porodicom![]()
Za Sulejmanovića se ništa ne zna još, Šogolj otpao zbog problema sa papirima, valjda ga i Švedi žele .
Đurasinović,Muminović,Jurković kažu nisu mogli dati potpuni doprinos na pripremam zbog povreda pa su otpali, ali se na njih računa u budućnosti, Lakić otpao zbog povrede.
To je u kratkim crtama što pročita iz Avaza interviju sa Nenom
Muminovic je pravo povrijedjen,ja ga udario dok je igro basketa kod mene na kosu..Momak jednostavno nema kvalitet za ovu repku,iako sam ja sam govorio da se poboljsao i mislio da ima kvalitet,samo ga Neno garant zbog odnosa sa ocem stiti sa supljom pricom o povredi...bhsport je napisao/la:Jos da je nezadovoljan ekipom ostim centarske linije i da ocekuje da bekovi prorade konacno.legenda reala je napisao/la:Odabrao neno putnike za prvenstvo, Lazić samo iz kadetske repke, Sandro je želio, ali su odlučili da se malo odmori i provede vrijeme sa porodicom![]()
Za Sulejmanovića se ništa ne zna još, Šogolj otpao zbog problema sa papirima, valjda ga i Švedi žele .
Đurasinović,Muminović,Jurković kažu nisu mogli dati potpuni doprinos na pripremam zbog povreda pa su otpali, ali se na njih računa u budućnosti, Lakić otpao zbog povrede.
To je u kratkim crtama što pročita iz Avaza interviju sa Nenom
on je koliko se sjecam rodjeni slovenacalbiongate je napisao/la:Velika nada Slovenacke kosarke Elvis Kerić (186 1998 Slovan Ljubljana) debitovace za pionirsku selekciju Slovenije na cuvenom turniru u Slovenj Gradec.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.