ma nama nista ne valja takvi smo mi,po meni je i bandović ispao nekorektan jer je rekao da će on otići samo u inostranstvo ako bude ponuda,nesekiram se ja ima mali bobić koji je dobar golman,ali sačekati ću prvo kolo pa tek onda nesto rećiMostaracVelezovac je napisao/la:Velezu obestecenje za Bandovica.VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.
Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.
Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.
Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.
Ako FK Sarajevo to potvrdjuje onda i nema razloga i dalje tvrdit da je otiso "djaba", mada posto se cifra nije rekla moguce je da Velez nije na tom zaradio puno.
Ispade Rodjak da nisi bas bio u pravu.
A ovaj post El-Fightera iznad takodjer nije ok - jer tvrdnju da je neko pare uzo sebi nemoze niko dokazat. Mada do juce smo svi govorili da Bandovic ode djaba radi nepravilnog ugovora a sad kad nije djaba - onda je neko ukro pare... Sad smo opet oni stari. Pljujemo i kad treba i kad netreba. Da ugovor nije bio vazeci ja bi se slozio, al sad pricat kako je neko uzo pare sebi nema smisla jer svi znamo da to dokazat nemoze niko.
Jedina kritika koju ja imam je - zasto nije objavljena suma koju je klub zaradio? Pa kolika tolika. Boze moj. Zna se da je PLBiH. Nije Engleska. Niko ne ocekuje milione. Ali se treba objavit suma obestecenja.