RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 01 avg 2012, 15:05

MostaracVelezovac je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.

Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.

Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.

Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.
Velezu obestecenje za Bandovica.
Ako FK Sarajevo to potvrdjuje onda i nema razloga i dalje tvrdit da je otiso "djaba", mada posto se cifra nije rekla moguce je da Velez nije na tom zaradio puno.

Ispade Rodjak da nisi bas bio u pravu.
A ovaj post El-Fightera iznad takodjer nije ok - jer tvrdnju da je neko pare uzo sebi nemoze niko dokazat. Mada do juce smo svi govorili da Bandovic ode djaba radi nepravilnog ugovora a sad kad nije djaba - onda je neko ukro pare... Sad smo opet oni stari. Pljujemo i kad treba i kad netreba. Da ugovor nije bio vazeci ja bi se slozio, al sad pricat kako je neko uzo pare sebi nema smisla jer svi znamo da to dokazat nemoze niko.

Jedina kritika koju ja imam je - zasto nije objavljena suma koju je klub zaradio? Pa kolika tolika. Boze moj. Zna se da je PLBiH. Nije Engleska. Niko ne ocekuje milione. Ali se treba objavit suma obestecenja.
ma nama nista ne valja takvi smo mi,po meni je i bandović ispao nekorektan jer je rekao da će on otići samo u inostranstvo ako bude ponuda,nesekiram se ja ima mali bobić koji je dobar golman,ali sačekati ću prvo kolo pa tek onda nesto reći ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 01 avg 2012, 15:07

VELEZDOGROBA je napisao/la:Automatizmom otvara se pitanje da li će Velež krenuti u potragu za golmanom.

- Sa nama je jedno vrijeme u Austriji proveo Hamzabegović, ali pošto je njegov klub Podgrmeč insistirao da on ostane i ovu sezonu u njihovim redovima i pomogne im oko ostanka u Prvoj ligi Federacije, smatrajući da je on ključni igrač kluba za takav cilj, nismo htjeli praviti probleme klubu sa kojim smo već uspostavili dobru saradnju. U naredna 2-3 dana Velež će angažovati golmana, a već sad imamo konkretne ponude od provjerenih imena. Nećemo sada medijski špekulisati, jer nema potrebe. Sve će se znati na vrijeme. Trener Dizdarević jako je zadovoljan radom Bobića i Dugalića, tako da ne želimo po svaku cijenu donositi odluku u roku 2-3 sata, ističe Velagić.

PRVO SU IZBACILI DA JE GOLMAN POTPISAO VISEGODISNJI UGOVOR S RODJENIM A DANS OVA INFORMACIJA.....znaci lazu a nisu svjesni svooje price.
svako 2 dana nova prica

NADAM SE DA CE SE hadzidzulbic vratiti

zivi bili pa viidli
čuj sve će se znati na vrijeme :x a za 3 dana počinje prvenstvo :evil: uništiše onu pozitivnu atmosferu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2012, 15:21

Vi ili ste dobro, dobro naivni, ili jednostavno necete da otvorite oci.
Toliko lazi od strane tih morona u upravi za vrijeme koje su proveli ovdje a i dalje im se treba vjerovati ?
Ma oni su super cim ima levata koji im vjeruju, a ima ih vidim dosta ! :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 01 avg 2012, 15:37

Užas, pa rasturaju klub potpuno.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 avg 2012, 15:39

Ma nisu. :lol:
Who dares, wins !

Forza velez
Kontakt:

Post Postao/la Forza velez » 01 avg 2012, 15:42

Velez je u ovakoj situaciji radi ljudi u klubu i oko njega koji su navikli lezati i uzimati pare od veleza kada je 98 ili 97 Maric htio privatizirati velez,neki ljudi iz veleza su rekli "NE" zasto : zato sto oni ne bi imali koristi od toga.Klub je u kurcu,raje je sve manje na tribinama jer im je pun **** svega mi smo jedini klub koji se 20 godina stabilizira.. :!:
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

stampy

Post Postao/la stampy » 01 avg 2012, 15:50

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 avg 2012, 16:01

@stampy sto se ljutis drug ja postujem i tvog Veleza i grad a sad Dejo sto je dosao to je nesto sasvim drugo nego puno srece u prvom kolu da pobjedite aBd. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 avg 2012, 16:04

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mora da je Hamzabegovic potpiso ugovor na 10 dana ako je posto clan Veleza 21 Jula a otiso 1 Avgusta.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 01 avg 2012, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 01 avg 2012, 16:04

stampy je napisao/la:Željezničar hoće Brkovića, izvolite čika Osime.
Sarajevo traži golmana, izvolite poslužite se.
Podgrmeč insistira da njihov ostane i ovu sezonu, može naravno.

Šta smo mi ovdje kurve neke ?
Ko god nas fino zamoli mi se naguzimo ?

Ovo nije naš RSD VELEŽ MOSTAR!
ovo je neka kafanska kopija...

Ustani Jole Musa vidi šta nam rade.
Hajd mi objasni sta je sa golmanom Hamzabegovicem,sto nije ostao kod vas?

stampy

Post Postao/la stampy » 01 avg 2012, 16:06

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

stampy

Post Postao/la stampy » 01 avg 2012, 16:09

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 avg 2012, 16:12

Ovo za Hamzabegovica - velika sramota ... prvo izjaviti da je dosao golman pa onda izjaviti da je otiso taj isti golman 10 dana poslije. Stvarno ne kontam.

Onda ovo sa Bandovicem - evo super, Velez dobio odstetu a Sarajevu treba golman - ali zasto ne reci kolika je odsteta? Nije isto ako je klub dobio 5,000km i 30,000km.

I onda pricati o tome kako "Sarajevu treba" i kako "Podgrmecu treba" - pa jeli sport ili nije?

Hocemo li sad jos pustati golove kada Celiku bude trebalo? Jao logike.

Stvarno ... :roll:

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 01 avg 2012, 16:15

stampy je napisao/la:
Naravno, mnogo zanimljivije pitanje je bilo ono vezano za Dejana Bandovića. On se pojavio na treninzima Sarajeva, a prethodno je odbio da ide sa ekipom u Austriju.

- Mislim da se stvar završila na najbolji mogući način. Bandović je zauzeo takav stav i po svaku cijenu želio da pređe u Sarajevu. U protekla dva dana vršeni su pregovori klubova i našli smo zajedničko riješenje. Veležu će pripasti obeštećenje, a Sarajevo će dobiti golmana. Mislim da su ovim i demantovane besmislice oko priče o nevažećem ugovoru i slično. To je valjda uobičajeni „folklor“ kada je prelazni rok u pitanju, pa se "izvlače" svakave priče kako bi se umanjila prednost pregovarača. U ovom slučaju nismo htjeli praviti ni velike probleme Sarajevu, jer njima evidentno treba golman sa kojim žele da pokušaju izboriti novi krug UEFA lige. Oni su naš jedini predstavnik i u interesu i Veleža i svakog kluba u našoj ligi jeste da upravo bh klubovi naprave iskorak u ino kupovima. Kada je u pitanju Bandović, nećemo se više vraćati na ono što je bilo. Želimo mu sreću i mi se okrećemo prvenstvu, ističe Velagić.

Automatizmom otvara se pitanje da li će Velež krenuti u potragu za golmanom.

- Sa nama je jedno vrijeme u Austriji proveo Hamzabegović, ali pošto je njegov klub Podgrmeč insistirao da on ostane i ovu sezonu u njihovim redovima i pomogne im oko ostanka u Prvoj ligi Federacije, smatrajući da je on ključni igrač kluba za takav cilj, nismo htjeli praviti probleme klubu sa kojim smo već uspostavili dobru saradnju. U naredna 2-3 dana Velež će angažovati golmana, a već sad imamo konkretne ponude od provjerenih imena. Nećemo sada medijski špekulisati, jer nema potrebe. Sve će se znati na vrijeme. Trener Dizdarević jako je zadovoljan radom Bobića i Dugalića, tako da ne želimo po svaku cijenu donositi odluku u roku 2-3 sata, ističe Velagić.
TOTALNI ŠOK !

Biti sportski direktor VELEŽA i ovako nešto izjaviti... Ovaj je zreo za otkaza...

pa nismo Lokomotiva jbt...
Izgleda u Veležu totalna rasprodaja. Ako nekom treba igrača samo nek nazove na telefon, besplatna dostava.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 avg 2012, 16:19

Kad je Velez izjavio da ce se fokusirati na svoju omladinsku skolu - svima je trebalo biti jasno da ce rasprodaja igraca biti glavni izvor prihoda klubu. Kad imas igrace od 19-23 godine starosti - glup bi bio da ne prodajes. Nema razloga kvocat radi toga.

Sljedecih 10tak godina mi cemo redovno gledati igrace da odlaze - to bi bilo normalno. Da se to ne desava nebi bilo dobro. Ali problem je u tome sto Dejan Bandovic i HamzaBegovic nisu proizvod nase omladinske skole - i na takvim transferima ovakve greske pravit je suludo. Kad igraci sa strane dodju - oni moraju biti zadrzani il da se na transferu dobro zaradi... Ali ako se zaradilo - onda izjavi cifru, sta se ima sutiti?

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 avg 2012, 16:58

Nećeš saznati. Džaba ti. :lol:
Who dares, wins !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2012, 17:16

Opet vi...

Zar nije sasvim OCITO da se i radi o nekoj SOLIDNOJ cifri, da bi se nasa uprava, (ako je ikako mogu tako nazvati) brze bolje istom pohvalila ?

R.Š.D Naguznjaci
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 01 avg 2012, 18:08

hamzabegović je otisao na posudbu samo ovu godinu,dobili su 3000-4000KM za bandovića sto je veoma malo,ja lično ne bi volio hađiđulbica jer čim nema para on prvi ode,nego raja hoćemo li na utakmicu :P ,strah me da nebude još iznenađenja do početka PL.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 avg 2012, 18:14

@Crvena Armija , Jasta nego da se ide na utakmicu . Jes' da je celopek mostarski i to onaj pravi , ali izdrzat' ce se :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 avg 2012, 18:15

Maestro^^ je napisao/la:@Crvena Armija , Jasta nego da se ide na utakmicu . Jes' da je celopek mostarski i to onaj pravi , ali izdrzat' ce se :lol: .
Joj kad se sjetim prosle godine, utakmica protiv Kozare 0-0 dosadna utakmica a upeklo 40 stepeni :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nula80 i 5 gostiju.