svi stanu i LIFTMancini je napisao/la:Ali zato Široki brijeg ima veoma mnogo gledatelja.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
nisi skuzio sto sam htio reć..djoleprijedor je napisao/la:Kevin je napisao/la: ti samo gledaš gdje će netko u vezi Širokog ili sa Širokog nešto napisat da kontriraš..gdje sam to ja napisao da želim da prenose Široki..što se mene tiče ne trebaju nikako prenositi..Široki ionako ima prijenose domaćih utakmica..a bila jedna gostujuća ili ne baš mi svejedno
čuj Olimpic i Rudar bar imaju gledatelje![]()
![]()
![]()
![]()
osvrnuo sam se na to i napisao jer u prvom kolu igraju Sarajevo i Čelik, pametnom dosta.
može bht1 puno bolje od ovog, neka prenose jedu obicnu i jednu derbi kola..
Druže,Rudar ima gledatelje/gledaoce/navijače kako god,za tvoju informaciju posjeta na Gradskom stadionu u Prijedoru je među prve 4 u ligi zadnje 3 sezone,to jest otkad Rudar Prijedor igra u PL
nebitno...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re:
I Borussia Dortmund je godinama bila bliže dnu nego vrhu, pa se njihov duel sa Bayernom smatrao derbijem. Dueli nekih klubova će uvijek biti derbiji bez obzira na stanje na tabeli.Mancini je napisao/la:Po čemu je meč Sarajevo-Čelik derbi kola?Čelik je sve lošiji iz sezone u sezonu i više s pri dnu nego vrhu.
Re: Re:
Daleko je to od derbija.Bio je derbi kada je stadion u Zenici bio pun a u zadnje vrijeme kada Sarajevo gostuje u Zenici sve je manje navijača i gledalaca.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I Borussia Dortmund je godinama bila bliže dnu nego vrhu, pa se njihov duel sa Bayernom smatrao derbijem. Dueli nekih klubova će uvijek biti derbiji bez obzira na stanje na tabeli.Mancini je napisao/la:Po čemu je meč Sarajevo-Čelik derbi kola?Čelik je sve lošiji iz sezone u sezonu i više s pri dnu nego vrhu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Жика Павловић
- Kontakt:
Расправа је $. Ово " ", " је $ $ а Сарајево ?. $ са $ " " & 120 000 ", а за " $ $ - ова " на ТВ " " " јер је отварање сезоне, $ су се ? $ а Сарајево је $. Са $ стране " Сарајево-? $ $ је ", & & $, " ? &-у % се не $ ' ? у " " за пренос, - се $ ' " све.
Kako mislis utamica Sarajevo - Celik je nebitna ? Kojim ljudima ?" ? je napisao/la:Расправа је $. Ово " ", " је $ $ а Сарајево ?. $ са $ " " & 120 000 ", а за " $ $ - ова " на ТВ " " " јер је отварање сезоне, $ су се ? $ а Сарајево је $. Са $ стране " Сарајево-? $ $ је ", & & $, " ? &-у % се не $ ' ? у " " за пренос, - се $ ' " све.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Жика Павловић
- Kontakt:
? ' ". Не $ " Сарајево " ?, то су ? са " " " $ $ ' $, ? та " $ " ' $ " " & $ не " ? % ? ", а ова % - се " јесте. $ овај & ' " ?. " $ " "-пет " ? & " $ " преносу, то не ", ? " " ? ? $ $ свој ? $-$ $ на ТВ.Elegant je napisao/la:Kako mislis utamica Sarajevo - Celik je nebitna ? Kojim ljudima ?" ? je napisao/la:Расправа је $. Ово " ", " је $ $ а Сарајево ?. $ са $ " " & 120 000 ", а за " $ $ - ова " на ТВ " " " јер је отварање сезоне, $ су се ? $ а Сарајево је $. Са $ стране " Сарајево-? $ $ је ", & & $, " ? &-у % се не $ ' ? у " " за пренос, - се $ ' " све.
Pa to je normalno da nekoga vise interesuje jedan za razliku od nekog druog kluba. I naravno da treba prenositi i ove fenjerase ali i sampione. Valjda ce biti ravnopravno ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
liga i bh telecom kad su pravili ugovore trebali su rasporediti novac na malo drugaciji nacin, tj pratiti i plasman kluba u premijer lizi.Po meni je svaki klub trebao dobiti po 30 000 km, a po plasmanu dijeliti ostatak, npr 1.mjesto 100 000 km, drugo 75 000 , 3- 50 000 , 4 - 30 000 , 5-10 po 20 000 , 11-16 po 15 000 km.tako bi sampion dobio najvise a i ostali bi se borili za bolje pozicije
Da li cemo oboriti rekord po maloj posjeti, ocekujem jedino na Kosevu koliko toliko pristojnu posjetu ostalo katastrofa.
I ono malo raje sto je islo na utakmice nakon ovih europskih "uspjeha" ce da zaobilazi u sirokom luku oko stadiona.
I ono malo raje sto je islo na utakmice nakon ovih europskih "uspjeha" ce da zaobilazi u sirokom luku oko stadiona.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Otvaranje sezone Premijer lige BIH eksluzivno na Areni Sport, derbi Sarajevo - Čelik 05.08.2012. od 21h na kanalu Arena Sport 1.
Nakon prenosa JSL-a, hrvatske lige, Arena Sport je obezbedila prava prenosa i za Premijer ligu BIH. Svakog kola biće prikazivana minimum po jedna utakmica ovog takmičenja.
Nakon prenosa JSL-a, hrvatske lige, Arena Sport je obezbedila prava prenosa i za Premijer ligu BIH. Svakog kola biće prikazivana minimum po jedna utakmica ovog takmičenja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pirota ce sigurno biti fino popunjena, kao prosle godine oko 2500-3000 ljudi. Jbg, kapacitet stadiona je svega nekih 4000.propuh je napisao/la:Da li cemo oboriti rekord po maloj posjeti, ocekujem jedino na Kosevu koliko toliko pristojnu posjetu ostalo katastrofa.
Ma kako god bilo bitno je da se sto vise prenosi utakmica na tv-u da se vise usute ovi sto govore o namjestanju a ako ga je i bilo mislim da ce sa ovim biti smanjeno,sa druge strane sudjenje ce biti na visem nivou kada zna da ga cijela evropa moze gledati. Hvala areni mislim da ce ovo podici nivo futbala.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jestel to vi zavrsili onu tribinu? Ja koliko sam upoznat kapacitet je bio manji od 3000 i imali ste neki rok za nadogradnju, a nigdje nisam vidio da ste zavrsili.AnelZ je napisao/la:
Pirota ce sigurno biti fino popunjena, kao prosle godine oko 2500-3000 ljudi. Jbg, kapacitet stadiona je svega nekih 4000.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
izvini, nisam iz TravnikaJack777Pott je napisao/la:Jestel to vi zavrsili onu tribinu? Ja koliko sam upoznat kapacitet je bio manji od 3000 i imali ste neki rok za nadogradnju, a nigdje nisam vidio da ste zavrsili.AnelZ je napisao/la:
Pirota ce sigurno biti fino popunjena, kao prosle godine oko 2500-3000 ljudi. Jbg, kapacitet stadiona je svega nekih 4000.

- ZlatnaDolina
Jesenji raspored prenosa Premijer lige Bosne i Hercegovine na TV Arena Sport 1.
05.08.12. 21.časova FK. Sarajevo – NK. Čelik (Zenica)
11.08.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Borac (Banja Luka)
18.08.12. 20.časova FK. Borac - FK. Slavija (Srpsko Sarajevo)
01.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Gošk (Gabela)
15.09.12. 20.časova NK. Zrinjski (Mostar) - FK. Željezničar
22.09.12. 20.časova FK. Borac - FK. Rudar (Prijedor)
29.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Široki Brijeg
06.10.12. 17.časova FK. Slavija - NK Čelik (Zenica)
20.10.12. 18.časova FK. Sarajevo - FK. Borac
27.10.12. 20.časova FK. Željezničar - NK Olimpik (Sarajevo)
03.11.12. 19.časova FK. Sarajevo - FK. Željezničar (HD)
10.11.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Velež (Mostar)
17.11.12. 18.časova FK. Sarajevo - NK. Zrinjski (Mostar)
24.11.12. 19.časova FK. Željezničar - NK. Široki Brijeg
05.08.12. 21.časova FK. Sarajevo – NK. Čelik (Zenica)
11.08.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Borac (Banja Luka)
18.08.12. 20.časova FK. Borac - FK. Slavija (Srpsko Sarajevo)
01.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Gošk (Gabela)
15.09.12. 20.časova NK. Zrinjski (Mostar) - FK. Željezničar
22.09.12. 20.časova FK. Borac - FK. Rudar (Prijedor)
29.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Široki Brijeg
06.10.12. 17.časova FK. Slavija - NK Čelik (Zenica)
20.10.12. 18.časova FK. Sarajevo - FK. Borac
27.10.12. 20.časova FK. Željezničar - NK Olimpik (Sarajevo)
03.11.12. 19.časova FK. Sarajevo - FK. Željezničar (HD)
10.11.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Velež (Mostar)
17.11.12. 18.časova FK. Sarajevo - NK. Zrinjski (Mostar)
24.11.12. 19.časova FK. Željezničar - NK. Široki Brijeg
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Gdje si dosao do rasporeda?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZlatnaDolina
forum Arenemiky_hz je napisao/la:Gdje si dosao do rasporeda?
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
tek sam sada primjetio, fali im cetvrto kolo.ZlatnaDolina je napisao/la:forum Arenemiky_hz je napisao/la:Gdje si dosao do rasporeda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.