Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 01 avg 2012, 10:26

Veceras Ramirez direktno na BHT1 8-)

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 01 avg 2012, 10:50

Nisam mogao gledati tekme protiv Rome i Tottenhama. Zar je Aquilani bio toliko loš da Rodgers hoće da ga proda?
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2012, 10:59

Desmond je napisao/la:Nisam mogao gledati tekme protiv Rome i Tottenhama. Zar je Aquilani bio toliko loš da Rodgers hoće da ga proda?
po meni jeste nekom nije... skrivao se i slabo trcao veci dio vremena koji je proveo na terenu. sto se pasova tice tu je bio sasvim solidan ali kad shelvey pored vas izgleda kao super brz i pokretljiv onda se treba zapitati...
You are someone else I am still right here

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 01 avg 2012, 11:27

moze li mi iko reci gdje ima direktan prijenos za gomel vs liverpool ili da mi da neki link!!! hvala :)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 avg 2012, 11:32

Red Assassin je napisao/la:Liverpool are eyeing a season-long loan deal for Emmanuel Adebayor. [via Daisy Cutter]

Oslobodio se prostor odlaskom nekih igraca da mozemo njega platiti i jos nekim nasim igracima dati nove ugovore.
Po meni odlicno bi ovo doslo, hladnokrvni Adebayor da pospremi u mrezu sve ono sto smo fulili u prosloj sezoni.. Jos G. Remirez i laganica.

-----Gerrard----Lucas--------
Suarez----Borini----Remirez
----------Adebayor-----------

Ovo vec ne izgleda lose ;)
ili jos bolje(za mene)
vargas------suarez------ramirez
-----------adebayor-.--------------
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 01 avg 2012, 11:41

Ma daj ljudi okanite se Adebayora šta će nam on a i neće pristati na plaću pod 100 000 tako da od toga transfera nema nista ! Treba Allena, Ramireza i Vargasa dovesti i nebi bilo slabo da Dempsey dodje, ova 4 igrača bi sigurno definitivno pojačala Liverpool.
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 avg 2012, 11:54

Otpišite Adebayora. Ako on pristane na platu ispod 95k sedmično, a zna se da želi više od 150k, onda je i prelazak Messija u Real vrlo realan. Uglavnom, on je na rubu prelaska u Tottenham.

E sad, Aqua je 95% u Fiorentini. Iako ćemo dobiti vrlo malo u odnosu na uloženo (uložili 20m funti, dobijamo navjerovatnije 5-6m eura), dobro je da se riješavamo izuzetno velike plate te igrača koji je sklon čestim povredama. Sada se još samo čeka da Viola zbavi sredstva za dovođenje a ta sredstva bi trebala doći od Vargasove prodaje. Nakon što se to sve završi, onda krećemo po Allena, s kojim su već dogovoreni lični uvjeti.

Izgleda da konačno kreće ono što svi čekamo. Dosada nije bilo loše ali tačno mjesec dana prije kraja prijelaznog roka a mi smo tek na jednom pojačanju i dva bitna odlaska. Sada počinje real deal.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 avg 2012, 14:07

Andy Carroll has not travelled to Belarus with Liverpool squad for the Europa League Qualifier. (via @BenSmithBBC)
Izgleda ipak ide...

EDIT:

Gerrard je na fan stranici napisao:

Paper Talk | West Ham prepared to offer £36m package to bring Andy Carroll to Upton Park - a good deal for Liverpool? Click here to have your say: http://goo.gl/CWdIc" onclick="window.open(this.href);return false;

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 01 avg 2012, 14:11

Arsenal and Liverpool want PSG centre-half Mamadou Sakho after French international was told he can leave the Ligue 1 club.

Liverpool forward and Team GB star Craig Bellamy is closing in on a permanent transfer to Cardiff City.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 avg 2012, 14:15

Arsenal and Liverpool want PSG centre-half Mamadou Sakho after French international was told he can leave the Ligue 1 club.
sto bi moglo znaciti da ce i agger ili skrtel vrlo brzo.a to ne bi bilo dobro.ovaj West ham je dobro zagriza,treba ih oguliti maksimalno
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 01 avg 2012, 14:24

youngredcomps je napisao/la:
sto bi moglo znaciti da ce i agger ili skrtel vrlo brzo.a to ne bi bilo dobro.ovaj West ham je dobro zagriza,treba ih oguliti maksimalno
Vjerovatno je tako,izgleda da nas jedan od stopera napusta(nadam se da nije Agger).Nije ovaj mali los,samo ga zna nekad disciplina zezat.
Ma kakv WH msm da niko nije lud da ponudi tolike pare,nek posalju 20 M i nek ga vode,meni se ionako zgadio od one utakmice sa Newcastlom.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2012, 14:31

ako bi ikog volio vidjet kao zamjenu za stopere nase to je Sakho ;) strasan je :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 avg 2012, 14:38

Evo izgleda da je ovo stvarno istina za £36m.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -deal.html" onclick="window.open(this.href);return false;

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 avg 2012, 14:42

gaston je napisao/la:ako bi ikog volio vidjet kao zamjenu za stopere nase to je Sakho ;) strasan je :D
i ja bi al kad bi nas napustio skrtel,a ako nas napusti agger onda bi ja ulozio veliku lovu i doveo chelinia ili javi martineza.Moze carroll otici i za 30 mil eura.a mi bi tad bili na konju.Steta sto smo pustili aquilanija za 5 mil.trebali smo ga iskoristiti za vargasa.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 avg 2012, 14:44

EBSCO je napisao/la:Evo izgleda da je ovo stvarno istina za £36m.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -deal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako je istina zna se da ce mu svi pozeliti srecu.i pustiti ga.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 avg 2012, 14:45

Pa ne ide to Liverpoolu. I dalje se govori o tih 17 miliona funti, al' Carroll bi potpisao višegodišnji ugovor sa West Hamom koji bi mu garantovati tih 36 miliona funti. I dalje sam ubijeđen da je ovo bacanje para, al' ko je kriv West Hamu što ganja isključivo Carrolla. Mislim da se za ove pare (obeštećenje + plata) mogu dovesti 2-3 bolja igrača od Andyja. No, to je već druga priča. Siguran sam da će BR prihvatiti bilo kakvu ponudu oko 20ak miliona funti za Andyja, jer se moraju nekako "namlatiti" pare za dovođenje željenih pojačanja (Allen, Ramirez i možda Demspey).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 avg 2012, 15:36

Ben Smith ‏@BenSmithBBC
Official line on Andy Carroll's absence is that he has a slight groin strain which no one wants him to aggravate. #LFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 avg 2012, 15:42

Andy Carroll najveći promašaj u historiji transfera Premiershipa :lol:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 avg 2012, 15:42

Ne razumijem zašto bi fiorentina dala Vargasa za Aquilanija to onda nebi bilo pojačavanje neg ponor ,vargas im je najbolji igrac i nema sanse da ga puste tako "lagano"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 avg 2012, 16:19

Sada čitam na jednoj fan stranici da Daily Mail tvrdi da je ta super zvjezda koja bi trebala doći na posudbu zapravo Fernando Torres, znam da zvuči nemoguće ali eto vidjet ćemo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: 313 i 7 gostiju.