OI London 2012 - BIH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

hamzaTM87
Kontakt:

Re: OI London 2012 - BIH

Post Postao/la hamzaTM87 » 01 avg 2012, 13:30

VolimLiverpool je napisao/la:Joj @Aca je najjači. :mrgreen:

Tek sam sad ustao i ovako nešto sam i očekivao,iskreno.Međutim,čovjek se izborio za Olimpijadu i kao takav,nemamo mu šta prigovarati.Samo,ili treba ostaviti plivanje ili fakultet,ne može oboje.
Nije je izborio,dobio je pozivnicu,hajde da se kladimo da sam i ja otisao da bi bio zadnji ?
ZELJEZNICAR 1921!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 avg 2012, 13:31

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ko ono reče da ćemo pokazati da smo sportska nacija :lol:
Fazlija corav i puca iz puske, i da budemo neka sportska nacija :D :lol: :lol:
:lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 avg 2012, 13:33

možda u sportskom ribolovu(al da je dopušteno dinamitom i hlorom) il da je olimpijska disciplina predvidjanje pa džemilu s kašikama i milana poslat.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 01 avg 2012, 13:35

madrileno je napisao/la:Bolje bi ovaj prosao od njega " onclick="window.open(this.href);return false; :lol:
Ensar se napuco za rucak..
ZELJEZNICAR 1921!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 avg 2012, 13:39

Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 avg 2012, 13:40

Haj barem smo 100% sigurni da gore od ovog i da hoce ne moze,znaci u buducnosti svaki rezultat koji nije zadnje mjesto je uspjeh
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 avg 2012, 13:46

Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
ovaj dio sa treningom stoji,al ima druga strana medalje nemreš trenirat svaki dan 4 godine a gladan(u tome grmu leži zec) ,zaposli u državnoj firmi perspektivnog sportaša napravi mu fleksibilno radno vrijeme i plaćaj ga za trening kao da radi i tako se dolazi do rezultata,hebiga kad kod nas u državnu službu može samo rodjak il onaj čiji mama i baba imaju za potplatit a takvi su obično dembelani i nehljebovci naučeni da drugi rade za njih.
Don Alfredo Di Stefano

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 01 avg 2012, 13:52

bistrikboy je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Trebamo se Hajderu klanjati posto nas je fantasticno predstavio na OI, vazno je ucestvovati.
netreba mu se klanjati, ali ponavljam, on je sebi zaradio nastup, i njegov rezultat je njegova stvar!

Kada mi poslajemo nekoga sa 100 godina sa pozivnicom i taj bude skoro zadnji, tu mozemo prigovarati, i biti ljuti!
Otisao je sa pozivnicom :roll:
hamzaTM87 je napisao/la:Nije je izborio,dobio je pozivnicu,hajde da se kladimo da sam i ja otisao da bi bio zadnji ?

B-Norma: 2:04,38
Njegov BIH Rekord: 2:04.21

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 avg 2012, 13:54

madridist je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Ja mislim da su opet krivi uslovi,ipak u Njemackoj gdje zivi i studira nema bazena,gdje ste sad pljuvaci drzave,zagovaraci dobirh uslova itd itd Nemamo uslova ni za kajak jel tako,ili nam je samo draze umjesto kajaka na pivo otici i pitu pojesti...Nedo Bog odreci se necega,evo ovaj studira medicinu i pliva,mora da se tako dolazi do zeljenih rezultata...Ja bi ovo sve posamarao,poslao sljedece OI jednog lika nek nosi zastavu i da nastupa u nekom bezzze sportu i da ga niko ne spomene...Kakvi uslovi kakva drzava nece niko da trenira 8 sati dnevno 4 godine svaki dan koliko je potrebno za mozda 1/2 finale u plivanju ako imas predispozicije...Lakse je ovako ko mi pisat po forumu,pit pive i jest mijesani burek sa suhim mesom...
SRAMOTA !
ovaj dio sa treningom stoji,al ima druga strana medalje nemreš trenirat svaki dan 4 godine a gladan(u tome grmu leži zec) ,zaposli u državnoj firmi perspektivnog sportaša napravi mu fleksibilno radno vrijeme i plaćaj ga za trening kao da radi i tako se dolazi do rezultata,hebiga kad kod nas u državnu službu može samo rodjak il onaj čiji mama i baba imaju za potplatit a takvi su obično dembelani i nehljebovci naučeni da drugi rade za njih.
Pa covjece isto ti ga dodje,ha radio moj rodjak ha ovaj Hajder,ne mozes ga staviti na platni spisak dok on trenira,zato nam i drzava jeste gdje jeste...Fazon je u tome sto treba puno odricanja da bi se doslo do rezultata,a mi jednostavno za to nismo spremni,nismo naucili,mazeni smo i pazeni od malih nogu i to je jedina istina...Budi dobar,nadji sponzora i furaj,a ne,ne valja 5 para,hoces da ti drzava da pare a na sta,na koji rezultat....
Slatina Bog i batina

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 avg 2012, 13:54

SRAMOTA !
on je tek mozda godinu-dvije u njemackoj, tamo naravno ima uslove kao sto je bazen i tako, ali recimo nije imao trenera koji ce ga pripremati za olimpijadu. a skoro citav zivot je trenirao u bih, gdje nema uslova, nema olimpijskog bazena u bih. i za 2 godine u njemackoj nemozes nadoknaditi 10 godina losih uslova. i naravno da ce studirati, pa sta vi mislite, da se od plivanja tek tako moze ziviti? samo najbolji plivaci mogu ziviti od plivanja, mozda onih prvih 7-8 na olimpijadi u svakoj disciplini. pa skoro svi ostali sportisti studiraju na olimpijadi. malo je profesionalnih sportova, od kojih se moze ziviti. a osim toga ako ti sa 15-16 godina nemas perspektivu da postanes vrhunski, naravno da ce ti skola biti prioritet.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 avg 2012, 13:56

Pa napisao sam perspektivnog sportistu ne prvog mlakonju kojeg na ulici ufatiš u dresu
Don Alfredo Di Stefano

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 avg 2012, 13:57

dino-92 je napisao/la:
SRAMOTA !
on je tek mozda godinu-dvije u njemackoj, tamo naravno ima uslove kao sto je bazen i tako, ali recimo nije imao trenera koji ce ga pripremati za olimpijadu. a skoro citav zivot je trenirao u bih, gdje nema uslova, nema olimpijskog bazena u bih. i za 2 godine u njemackoj nemozes nadoknaditi 10 godina losih uslova. i naravno da ce studirati, pa sta vi mislite, da se od plivanja tek tako moze ziviti? samo najbolji plivaci mogu ziviti od plivanja, mozda onih prvih 7-8 na olimpijadi u svakoj disciplini. pa skoro svi ostali sportisti studiraju na olimpijadi. malo je profesionalnih sportova, od kojih se moze ziviti. a osim toga ako ti sa 15-16 godina nemas perspektivu da postanes vrhunski, naravno da ce ti skola biti prioritet.
Mozda i 3 godine je gore...U Tuzli care imas bazen jest da je 25 metara al sto ga nema onda u tome na EP u malim bazenima?
U boldovanom i jeste fazon,nije perspektivan,nije dobar plivac,a to nije ni do kakvh uslova nego do njega i to je to...I nije istina da se od sporta ne moze zivjeti,najboljih 20 moze u svakom sportu dobro zivjeti valjda je to svima jasno...
Slatina Bog i batina

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 avg 2012, 14:03

Treba ukinuti nas Olimpijski komitet na jedno 12. godina. Pokusati napraviti nesto. Uvesti djeci od 7. do 15. g. obavezno bavljenje nekim Olimp. sportom.
Uloziti u infrastruktu, dovesti strucnjake i 2024. smo sila.
:mrgreen:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 avg 2012, 14:03

jel doplivo

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 01 avg 2012, 14:05

Slatinash_7 je napisao/la:Mozda i 3 godine je gore...U Tuzli care imas bazen jest da je 25 metara al sto ga nema onda u tome na EP u malim bazenima?
bio je prosle godine cak u polufinalu na 100m mjesovito na EP

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 01 avg 2012, 14:07

dino-92 je napisao/la:
SRAMOTA !
Netačno.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 avg 2012, 14:09

bolje bi mu bilo da je skocio ranije u vodu i bio diskvalifikovan :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 avg 2012, 14:16

KK_Bosna je napisao/la:bolje bi mu bilo da je skocio ranije u vodu i bio diskvalifikovan :mrgreen:
Vidi se da ne pratis plivanje,neki dan cura skoci ranije i nista,normala ponovljen start i ona plivala,bas u onoj utrci gdje je Litvanka uzela zlato,tako da,ovaj nije imao nikakve sanse da se ne obruka :mrgreen:
Slatina Bog i batina

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 avg 2012, 14:17

Kakav doček? Što sramote državu? :lol:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 01 avg 2012, 14:18

Slatinash_7 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:bolje bi mu bilo da je skocio ranije u vodu i bio diskvalifikovan :mrgreen:
Vidi se da ne pratis plivanje,neki dan cura skoci ranije i nista,normala ponovljen start i ona plivala,bas u onoj utrci gdje je Litvanka uzela zlato,tako da,ovaj nije imao nikakve sanse da se ne obruka :mrgreen:
Pa nije bilo baš tako. Ona je skočila jer se čuo zvuk kao za start, ali to je bila greška, jer nije bio dat znak "on your marks", ostale su to skontale, a ona se bacila. Pogrešan start znači diskvalifikacija.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.