ja sam oduvijek bio problematičan

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
da li je ovo sigurno, da ja bacim listic jer sam sve prosao osim toga a mislio sam da to znaci vise :Sforumash je napisao/la:Naravno da nisi, ako je u hendikepu stavljen minus to znaci da se "hendikepira" favorit, koji je u tvom slučaju pobedio sa većom razlikom nego što je "hendikepiran"reformer je napisao/la:ako imam da li znaci da sam prosao ?
-4,5 (Đoković - Rodick) 2
-8,5 (Litva - Nigerija) 2
amarosim je napisao/la:KM Olimpijske igre Francuska-Argentina +5,5 h1
INFO:
Mozda i najlošijih mjesec dana u karijeri Tonija Parkera,gledao sam par prijateljskih utakmica i igrao je na nivou francuske lige a ne NBA,slicno mozemo opisati i igru reprezentacije Francuske,porazi od Australije,Belgije!!!!!,Brazila na domacem terenu govori da nesto nije u redu,ekipa od 6 NBA-vaca sigurno mora pruziti više,u prvom kolu poraz od USA gdje su bili u egalu samo prvu cet,glavna uzdanica uz Parkera im je Batum koji svake sezone starsno napreduje.....igrac koji im mora dati veci impuls je De Colo,novi igrac Spursa.....mislim da je dosao kraj losim igrama i da je vrijeme za budjenje,ipak su Parker,Batum,Diaw igraci sa renomeom.....
S druge strane Argentinci,po meni mozda jedina repka na Olimpijadi za koju mozemo reci da je prava 'ekipa',vec su dugo godina na okupu,na terenu ginu jedan za drugog,imaju dobrog trenera(Ruben Magnano),u ekipi se izdvajaju dvije velike NBA zvijezde,Ginoblili i Scola.Prvo kolo su odigrali savrseno i pregazili Litvu sa 20 raz....
Buduci da je Olimpijada puna iznenadjenja,a ovdje je Francuska postavljena za 'underdoga',prognoziram neizvjesnu utakmicu u kojoj Francuska ne bi trebala izg preko 5 raz,Argentina ima 5 ekstra igraca i to je to,mislim da ih Francuzi ritmom mogu slomiti,fizicki bi trebali biti dominatniji i vjerujem da ce se Argentina pošteno namuciti za pobjedu.......
Škotsko prvenstvo nije počelo, a finsko je u punom jeku.bart je napisao/la:ZBOG ČEGA JE OVAKO VELIKA KVOTA NA CELTIC, JA SAM MISLIO DA ĆE BIR JEDNO 1,2-1,25
hodža je napisao/la:sutra bezveze ponuda, al eto, da se isprati...
Maribor 3+
Celtic 3+
Anderlecht 3+
Slask 1
Fener 1
kvota oko 10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.