OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI London 2012 - BIH
Pa šta smo očekivali od naše ekipe u Londonu?
Ona mala u dresu, da valja, zna se za koga bi plivala, ovako, BiH joj dođe kao daj šta daš.
Ovaj davljenik, da valja, Nijemci bi ga odavno spazili i vrbovali (ako ne bi oni, recimo Hrvatska bi sigurno).
Oko sokolovo, kao i Željko Joksimović kada je u pitanju Eurosong, postao je neizbježan putnik na OI. Dok drugi pamte istorijske uspjehe i medalje, mi ćemo pamtiti njegovo 6. mjesto.
Za ostale ćemo vidjeti, mada kako stvari stoje, samo da nas ne brukaju, ostalo je nebitno.
Nema ništa od rezultata ako ćeš danas trenirati 2 sata, otići na ćevape a naveče na pivu.
Stalno se provlači teza da država ne finasira, slabi uslovi itd. 75% je do sportista, želi li postati nešto a ostalo je do države.
Ona mala u dresu, da valja, zna se za koga bi plivala, ovako, BiH joj dođe kao daj šta daš.
Ovaj davljenik, da valja, Nijemci bi ga odavno spazili i vrbovali (ako ne bi oni, recimo Hrvatska bi sigurno).
Oko sokolovo, kao i Željko Joksimović kada je u pitanju Eurosong, postao je neizbježan putnik na OI. Dok drugi pamte istorijske uspjehe i medalje, mi ćemo pamtiti njegovo 6. mjesto.
Za ostale ćemo vidjeti, mada kako stvari stoje, samo da nas ne brukaju, ostalo je nebitno.
Nema ništa od rezultata ako ćeš danas trenirati 2 sata, otići na ćevape a naveče na pivu.
Stalno se provlači teza da država ne finasira, slabi uslovi itd. 75% je do sportista, želi li postati nešto a ostalo je do države.
netreba mu se klanjati, ali ponavljam, on je sebi zaradio nastup, i njegov rezultat je njegova stvar!aleksandar_veliki je napisao/la:Trebamo se Hajderu klanjati posto nas je fantasticno predstavio na OI, vazno je ucestvovati.
Kada mi poslajemo nekoga sa 100 godina sa pozivnicom i taj bude skoro zadnji, tu mozemo prigovarati, i biti ljuti!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
..bordo_Sarajevo je napisao/la:mi se trebamo koncetrisati na jedan sport i na tome samo raditi, ulagati itd.. da imamo ikad ikakvu sansu dobiti bilo kakvu medalju, mozda ovaj kayak, imamo odlicne rijeke, pa jbte jedna Njemacka tek ima 6 medalja,nama bi zimske olimijade trebali biti "specijalitet"
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
i svaki sportas koji je ispunio normu za olimpijske igre je za pohvalu, bio prvi ili zadnji!aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih se slozio, njegov rezultat je i nasa stvar. On tamo nastupa pod nasom zastavom.Livnjak je napisao/la:netreba mu se klanjati, ali ponavljam, on je sebi zaradio nastup, i njegov rezultat je njegova stvar!aleksandar_veliki je napisao/la:Trebamo se Hajderu klanjati posto nas je fantasticno predstavio na OI, vazno je ucestvovati.
Kada mi poslajemo nekoga sa 100 godina sa pozivnicom i taj bude skoro zadnji, tu mozemo prigovarati, i biti ljuti!
Kod afrikanaca su oni koji nastupaju i budu minut iza prvog heroji, a kod nas pljulju na one koji su sebi izborili nastup na OI!
phahahahahhahah, ja maksuz ust'o da ga gledam, sreća pa sam prespao, nikad ga dočekat ahahahh
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
haj barem nam nije ispala zastavu na onom predstavljanju država

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Aco nisi u pravu, ocito nemamo boljeg, nije se trosila pozivnica, covjek studira i pliva i izborio je B normu, dosao i otplivao to sto je otplivao.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih se slozio, njegov rezultat je i nasa stvar. On tamo nastupa pod nasom zastavom.Livnjak je napisao/la:netreba mu se klanjati, ali ponavljam, on je sebi zaradio nastup, i njegov rezultat je njegova stvar!aleksandar_veliki je napisao/la:Trebamo se Hajderu klanjati posto nas je fantasticno predstavio na OI, vazno je ucestvovati.
Ocito su mu studiji preci i to treba postovati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- bistrikboy
- Kontakt:
Otisao je sa pozivnicomLivnjak je napisao/la:netreba mu se klanjati, ali ponavljam, on je sebi zaradio nastup, i njegov rezultat je njegova stvar!aleksandar_veliki je napisao/la:Trebamo se Hajderu klanjati posto nas je fantasticno predstavio na OI, vazno je ucestvovati.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bolje bi ovaj prosao od njega " onclick="window.open(this.href);return false; 

JEsu li i sada novinari sportsport.ba bezobrazni ? Jesu li trebali napisati odlicni Hajder zauzeo posljednje mjesto ? Sve gore od goreg...
ZELJEZNICAR 1921!
i dobro koje ste vi mjesto ocekivali od hajdera? jeste slucajno pogledali vremena ostalih? njegov nastup je sasvim ocekivan, nije on kriv, sto nema uslova za bolje rezultate. on se je morao sam pripremati za olimpijadu, bez trenera.
ovo blacenje nasih sportista je bezveze, znali smo i prije olimpijade da cemo imati ovakve rezultate, niste valjda ocvekivali medalje. razocaravajuce i sramotno bi bilo da neznam neki kandidat za medalju bude zadnji, a ne kad neko ko ima najlosije vrijeme od svih bude zadnji
ovo blacenje nasih sportista je bezveze, znali smo i prije olimpijade da cemo imati ovakve rezultate, niste valjda ocvekivali medalje. razocaravajuce i sramotno bi bilo da neznam neki kandidat za medalju bude zadnji, a ne kad neko ko ima najlosije vrijeme od svih bude zadnji
ma to je vazda nas moto bio , seri po svom max.prije nego ce nastupiti bio clanak kako je njegovo vrijeme najlosije ubjedljivo i sta ocekivati sad , mislim nije toliko ni stvar novca koliko je raja ne zainteresovana za ove sportove jbga kod nas je fudbal,kosarka a u posljednje vrijeme rukomet i tenis in , meni bude vise krivo kad dodju zimske olimpijske a nas nigdje a toliko planina oko nasdino-92 je napisao/la:i dobro koje ste vi mjesto ocekivali od hajdera? jeste slucajno pogledali vremena ostalih? njegov nastup je sasvim ocekivan, nije on kriv, sto nema uslova za bolje rezultate. on se je morao sam pripremati za olimpijadu, bez trenera.
ovo blacenje nasih sportista je bezveze, znali smo i prije olimpijade da cemo imati ovakve rezultate, niste valjda ocvekivali medalje.

Samo ne znam koga su Ivana, Fazlija i Hajdar razočarali ako je neko od njih išta očekivao, taj nimalo u glavu nije dobar 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Stvarno su grozni,Beganovica treba deportovati iz drzave... A na jednom portalu procita uhvatila ga trema,a on od 2009. godine dobija pozivnice za sva velika takmicenja,i sada ga je trema uhvatila ? Jadan on..aleksandar_veliki je napisao/la:Narusavaju atmosferu, cak i u Londonu se uz kahvu prica o njima. Treba organizirati neki docek za ove nase olimpijce, zasluzili su.hamzaTM87 je napisao/la:JEsu li i sada novinari sportsport.ba bezobrazni ? Jesu li trebali napisati odlicni Hajder zauzeo posljednje mjesto ? Sve gore od goreg...
ZELJEZNICAR 1921!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Joj @Aca je najjači.
Tek sam sad ustao i ovako nešto sam i očekivao,iskreno.Međutim,čovjek se izborio za Olimpijadu i kao takav,nemamo mu šta prigovarati.Samo,ili treba ostaviti plivanje ili fakultet,ne može oboje.

Tek sam sad ustao i ovako nešto sam i očekivao,iskreno.Međutim,čovjek se izborio za Olimpijadu i kao takav,nemamo mu šta prigovarati.Samo,ili treba ostaviti plivanje ili fakultet,ne može oboje.
You'll never walk alone.
Da sam sebe citiram od sinoc.propuh je napisao/la: Koliko sam mu upratio konkurenciju sve osim ubjedljivo zadnje pozicije je uspjeh.
Ko nas pretstavlja na oimpijadi sve da se daju medalje iz suprotnog smjera tj od ozada imali bi nekih sansi
Za nas treba uvest kakvu nagaradu kao one fair-play , mislim da smo do sad najlosija nacija na natjedanju.
Da nije tuzno bilo bi smjesno

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ko ono reče da ćemo pokazati da smo sportska nacija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.