FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
AEL bi za revanšu u Humskoj mogao da računa na novog napadača. U pitanju je bivši igrač Portoa i Fulama, Portugalac Orlando Sa. U Partizanu mirni pred put na Kipar, veruju da će se oni pitati u ovom dvomeču.
U Partizanu samouverenosti ne manjka, poštuju rivala, ali veruju u svoje kvalitete. Priželjkuju gol u Larnaki, smatraju da, ukoliko ne izgube u prvom meču, Kiprani u Humskoj nemaju šta da traže.
"Agresivnost i koncentracija, pre svega, ukoliko budemo sproveli zamisli u delo, AEL se ne pita mnogo", rekao je "Sportu" Nemanja Tomić.
Saša Marković koji je izborio mesto u timu tipuje 1:1 ili pobedu od 2:1, bitno je zatresti mrežu domaćih u sredu.
"Sa takvim rezultatom, nemaju šta da traže u revanšu", poručio je mladi vezista kome je svanulo sa dolaskom Vermezovića.
Vladimir Volkov ponavlja da je Partizan favorit, ali i dodaje da papir ne znači puno, ako ne dobije potvrdu na terenu.
Vermezović zna tim, neće menjati ništa u odnosu na revanš duel sa Maltežanima.
Sa Kipra stižu vesti da AEL nastavlja da se pojačavao. Orlando Sa, koji je jednom igrao i za Portugal, bi u naredna 24 časa mogao da postane član kiparskog šampiona, ali neće igrati u prvom meču. Za revanš bi mogao da bude spreman.
Radi se o napadaču koji je prošle sezone odigrao sedam mečeva za Fulam, protiv Noriča je i dao gol. Ima 24 godine, nastupao je za Bragu, zatim ga je kao veoma talentovanog kupio Porto, ali nije se nametnuo među "Zmajevima".
Na ostrvu kažu da bi bio ogromno pojačanje u napadu, ali pitanje je koliko može s obzirom da nije prošao pripreme sa ekipom.
Karte u Larnaki se dobro prodaju, oko 7000 navijača AEL - a biće na stadionu, ostatak je namenjen za ljubitelje fudbala iz grada u kome se igra, a kiparski mediji ne sumnjaju da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.
U Partizanu samouverenosti ne manjka, poštuju rivala, ali veruju u svoje kvalitete. Priželjkuju gol u Larnaki, smatraju da, ukoliko ne izgube u prvom meču, Kiprani u Humskoj nemaju šta da traže.
"Agresivnost i koncentracija, pre svega, ukoliko budemo sproveli zamisli u delo, AEL se ne pita mnogo", rekao je "Sportu" Nemanja Tomić.
Saša Marković koji je izborio mesto u timu tipuje 1:1 ili pobedu od 2:1, bitno je zatresti mrežu domaćih u sredu.
"Sa takvim rezultatom, nemaju šta da traže u revanšu", poručio je mladi vezista kome je svanulo sa dolaskom Vermezovića.
Vladimir Volkov ponavlja da je Partizan favorit, ali i dodaje da papir ne znači puno, ako ne dobije potvrdu na terenu.
Vermezović zna tim, neće menjati ništa u odnosu na revanš duel sa Maltežanima.
Sa Kipra stižu vesti da AEL nastavlja da se pojačavao. Orlando Sa, koji je jednom igrao i za Portugal, bi u naredna 24 časa mogao da postane član kiparskog šampiona, ali neće igrati u prvom meču. Za revanš bi mogao da bude spreman.
Radi se o napadaču koji je prošle sezone odigrao sedam mečeva za Fulam, protiv Noriča je i dao gol. Ima 24 godine, nastupao je za Bragu, zatim ga je kao veoma talentovanog kupio Porto, ali nije se nametnuo među "Zmajevima".
Na ostrvu kažu da bi bio ogromno pojačanje u napadu, ali pitanje je koliko može s obzirom da nije prošao pripreme sa ekipom.
Karte u Larnaki se dobro prodaju, oko 7000 navijača AEL - a biće na stadionu, ostatak je namenjen za ljubitelje fudbala iz grada u kome se igra, a kiparski mediji ne sumnjaju da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Prvu utakmici na Kipru izvuć nekih 0-0 ili još bolje 1-1 i onda ih doma uništit 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Ali, posluju u „plusu“!
Fudbalski klub Partizan je pet godina zaredom šampion države, najuspešniji je klub u Srbiji poslednje decenije, igrao je Ligu šampiona i Ligu Evrope, ostvario značajne prihode, ali na ime neisplaćenih poreza državi duguje više od 4.000.000 evra!
Fudbalski klub Partizan je pet godina zaredom šampion države, najuspešniji je klub u Srbiji poslednje decenije, igrao je Ligu šampiona i Ligu Evrope, ostvario značajne prihode, ali na ime neisplaćenih poreza državi duguje više od 4.000.000 evra!
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
ne dao Bog 0-0,to je najgori mogući rezultat. Verujem da možemo pobediti već u prvoj tekmi. Nadam se ipak da je realnije da sigurno damo gol u Larnaki....TopGun je napisao/la:Prvu utakmici na Kipru izvuć nekih 0-0 ili još bolje 1-1 i onda ih doma uništit
Teško ćemo mi tamo da izađemo kao pobjednici,jako teško,gol ili dva u gostima bio bi vrhunderPFC je napisao/la:ne dao Bog 0-0,to je najgori mogući rezultat. Verujem da možemo pobediti već u prvoj tekmi. Nadam se ipak da je realnije da sigurno damo gol u Larnaki....TopGun je napisao/la:Prvu utakmici na Kipru izvuć nekih 0-0 ili još bolje 1-1 i onda ih doma uništit

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Partizan doveo talentovanog mladog reprezentativca CG,štopera Zonjića iz Banata,doduše momak će odmah na kaljenje u Teleoptik.
Da je jos talenat i nije,vec mu je 21 godina.Pre nesta vise od godinu dana momak je bio na probi u Sampdoriji par dana,navodno je sve bilo spremno da potpise ali se on vratio u Banat.underPFC je napisao/la:Partizan doveo talentovanog mladog reprezentativca CG,štopera Zonjića iz Banata,doduše momak će odmah na kaljenje u Teleoptik.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
AEL Limassol,**** AEL Limassol je nova prepreka Partizana ka LP.Izuzetna ekipa,pratio sam je malo vise u poslednjim danima i prijatno sam iznenadjen.Mnogo stvari me brine za ovaj mec.Prva je ona koja dolazi od nasih fudbalskih radnika na Kipru koji svi kao da su se dogovorili kazu da je AEL ekipa koja nema mane za kiparsku ligu.I zaista kada primis 9 golova u celoj sezoni ti si **** fantasticna ekipa.Brine me ponajvise njihova cvrstina u igri,zaista Christodolou je odradio fenomenalan posao sa ovom ekipom.Napravio sjajnu legiju stranaca koja zna kako se ponasa pravi profesionalac i uvek igraju do daske.Downloadov'o sam mec AEL-Linfield (3:0) u drugom pretkolu da vidim sa cime je to AEL raspolagao i odusevio sam se igrom.Krenuli su u sastavu Degra,Dosa,Lourenco,Bebe,Airosa,Carlitos,Ouon,Gilberto,Dede,Dickson, Vouho.Dakle jedan Argentinac,tri Portugalca,tri Angolca,jedan Brazilac,jedan Ganac,jedan Rvandjanin i jedan sa Obale Slonovace.Sa klupe usao jedini Kipranin koji je bio u rosteru za mec,kapiten Nicolau,zatim Rui Miguel i Paolo Sergio jos dva Portugalca.Ono sto me cudi je sto nije bilo kiparske legende u ekipi Michalisa KOnstantinoua,ne znam da li je povredjen ili jednostavno nema mesta.
Kazem svideli su mi se mnogo,raznovrsna igra,sa mnogo kretnje,nisu staticna ekipa i u svakom momentu spremna da promeni ritam igre.Imaju raznovrsne igrace koji mogu da pokriju vise pozicija pa su rotacije bile izuzetno ceste.Naravno Linfield je smesna ekipa,ali ipak vidi se da su Kiprani izuzetno skolovana ekipa.
Pred Partizanom je tezak zadatak,mnogo veci optimista sam bio prilikom zreba,naravno pribojavao sam se odma' AEL-a ali mi ipak nisu delovali ovakvi kao sada.Mislim jeste malo preterana i kvota od 3.35 na Partizan na Kipru ali svakako da ima svoje uporiste u odredjenim stvarima.
Ako Partizan izvuce lep rezultat na Kipru sto bi po meni bio i neki poraz od 1 razlike,najbolje mozda 2:1,proci ce,na JNA verujem da ce da dobiju.Vermezovic je dosta dobro ovo sredio,svidja mi se ali igraci moraju da budu maksimalno skoncentrisani i da odigraju sa 100% mogucnosti jer ce AEL u suprotnom sve da kazni.Nadam se najboljem i to i ocekujem da se dogodi.
Kazem svideli su mi se mnogo,raznovrsna igra,sa mnogo kretnje,nisu staticna ekipa i u svakom momentu spremna da promeni ritam igre.Imaju raznovrsne igrace koji mogu da pokriju vise pozicija pa su rotacije bile izuzetno ceste.Naravno Linfield je smesna ekipa,ali ipak vidi se da su Kiprani izuzetno skolovana ekipa.
Pred Partizanom je tezak zadatak,mnogo veci optimista sam bio prilikom zreba,naravno pribojavao sam se odma' AEL-a ali mi ipak nisu delovali ovakvi kao sada.Mislim jeste malo preterana i kvota od 3.35 na Partizan na Kipru ali svakako da ima svoje uporiste u odredjenim stvarima.
Ako Partizan izvuce lep rezultat na Kipru sto bi po meni bio i neki poraz od 1 razlike,najbolje mozda 2:1,proci ce,na JNA verujem da ce da dobiju.Vermezovic je dosta dobro ovo sredio,svidja mi se ali igraci moraju da budu maksimalno skoncentrisani i da odigraju sa 100% mogucnosti jer ce AEL u suprotnom sve da kazni.Nadam se najboljem i to i ocekujem da se dogodi.
@devile od početka sam pesimista, a sada poslije tvog posta sam još veći 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Znam kako ti je.DANTES je napisao/la:@devile od početka sam pesimista, a sada poslije tvog posta sam još veći

Снага " ', ? ' $, " $ супротно $ ?… ? ? на $ ', ' " " тресу " ?-а " ", $ $ $ ступња ".
$ " ¥ $ - ? ? за ? " $ су $ $ ?, ? % $ - се (19,45, РТС) " " ? на " " по ', " је јасно $ се & за ? у свет $.
- $ се $ " / ?, " ? ? $, а $ у " " ? ? – пренео је / $ ".
На путу & " остварењу " ? $ $ првенства, на " ? је тренер " " ? &.
- " тренер & $ & ? $ " хтео $ ' ? ", а $ $ су се ? 40 $ поново ? у ", " $ су у тој ?. Е, $, $ ? је то $ страха ? стварно & ?, $…
" је $ $ " " „на основу " " ' $ претпоставе & - " '”, а $ ¥ зна & - се " & пута.
- ' " " ?-а! ? $ тренеру ?-а, " ", све ' ' је " на ? " % $ " ' ' $ $ " ?.
& је " $ $:
- ¥ је о " % за $ " за " ", ? % се - у " & " се ' прва затресе. % $ " ту " ? – & је ".
У ' " на $ „" $” ' је ? ", ' & 27 ", " су ? ? за ", ? је % $ се $ ? " " " ? " $ у жуто-'.
- Терен је $, ' $ " " на " ". " ' ", & " $ " са " се ". $ ? $ ", " је " – & & $ ", " ". – " је $ " ", све " & $ - " " „$”, $ се $ - је & $ " &, ' ?, " у " ".
sastavi :
http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads ... -copy8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
$ " ¥ $ - ? ? за ? " $ су $ $ ?, ? % $ - се (19,45, РТС) " " ? на " " по ', " је јасно $ се & за ? у свет $.
- $ се $ " / ?, " ? ? $, а $ у " " ? ? – пренео је / $ ".
На путу & " остварењу " ? $ $ првенства, на " ? је тренер " " ? &.
- " тренер & $ & ? $ " хтео $ ' ? ", а $ $ су се ? 40 $ поново ? у ", " $ су у тој ?. Е, $, $ ? је то $ страха ? стварно & ?, $…
" је $ $ " " „на основу " " ' $ претпоставе & - " '”, а $ ¥ зна & - се " & пута.
- ' " " ?-а! ? $ тренеру ?-а, " ", све ' ' је " на ? " % $ " ' ' $ $ " ?.
& је " $ $:
- ¥ је о " % за $ " за " ", ? % се - у " & " се ' прва затресе. % $ " ту " ? – & је ".
У ' " на $ „" $” ' је ? ", ' & 27 ", " су ? ? за ", ? је % $ се $ ? " " " ? " $ у жуто-'.
- Терен је $, ' $ " " на " ". " ' ", & " $ " са " се ". $ ? $ ", " је " – & & $ ", " ". – " је $ " ", све " & $ - " " „$”, $ се $ - је & $ " &, ' ?, " у " ".
sastavi :
http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads ... -copy8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Da primili su 9,ali su i dali svega 33. Dakle dosta tvrdo igraju,malo daju malo primaju.Devil je napisao/la:AEL Limassol,**** AEL Limassol je nova prepreka Partizana ka LP.Izuzetna ekipa,pratio sam je malo vise u poslednjim danima i prijatno sam iznenadjen.Mnogo stvari me brine za ovaj mec.Prva je ona koja dolazi od nasih fudbalskih radnika na Kipru koji svi kao da su se dogovorili kazu da je AEL ekipa koja nema mane za kiparsku ligu.I zaista kada primis 9 golova u celoj sezoni ti si **** fantasticna ekipa.Brine me ponajvise njihova cvrstina u igri,zaista Christodolou je odradio fenomenalan posao sa ovom ekipom.Napravio sjajnu legiju stranaca koja zna kako se ponasa pravi profesionalac i uvek igraju do daske.Downloadov'o sam mec AEL-Linfield (3:0) u drugom pretkolu da vidim sa cime je to AEL raspolagao i odusevio sam se igrom.Krenuli su u sastavu Degra,Dosa,Lourenco,Bebe,Airosa,Carlitos,Ouon,Gilberto,Dede,Dickson, Vouho.Dakle jedan Argentinac,tri Portugalca,tri Angolca,jedan Brazilac,jedan Ganac,jedan Rvandjanin i jedan sa Obale Slonovace.Sa klupe usao jedini Kipranin koji je bio u rosteru za mec,kapiten Nicolau,zatim Rui Miguel i Paolo Sergio jos dva Portugalca.Ono sto me cudi je sto nije bilo kiparske legende u ekipi Michalisa KOnstantinoua,ne znam da li je povredjen ili jednostavno nema mesta.
Konstantinou je penzioner,35 godina i on je klasičan džoker.
Jesu nezgodni,ali optimista sam,možemo dalje i moramo. Verovatno naša najveća šansa će biti kontra i iz nje pokušati doći do pogotka,koji bi puno značio pred revanš.....
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ajde bre, sta serete, kao da igramo sa Liverpulom. Boli me bas uvo za neku smesnu ekipu sa Kipra, tu ih analizirate u krvna zrnca, kukate kao da su ne znam sta. Nemojte vise da mracite, smorili ste.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nuker čoveče,bar ja ne kukam,ubeđen sam da smo bolji tim i da prolazimo Kiprane
Već treba biti i oprezan i poštovat protivnika

Već treba biti i oprezan i poštovat protivnika

@Devil zaplašuje ljude kako bi večerašnja naša pobjeda bila što slađa 
Realno idemo makar po remi,što bi ja mislim bilo i više nego zadovoljavajuće
Uglavnom,sretno našim momcima!

Realno idemo makar po remi,što bi ja mislim bilo i više nego zadovoljavajuće

Uglavnom,sretno našim momcima!

Domaćin je meč proglasio istorijskim, kažu da nikada nisu igrali važniju utakmicu. U Partizanu se čuvaju velikih reči, spremni za prvu pravu stanicu na putu ka evropskoj jeseni.
Kiprani su meč definisali kao pisanje istorije.
AEL je osvojio titulu nakon više od 40 godina, Linfild je bio samo zagrevanje, a naslovi u medijima prenose atmosferu, "pisanje istorije" je najčešća konstatacija.
U Partizanu niko nije euforičan, neke lekcije sa gostovanja Apoelu pre tri godine su naučene. Nema ni potcenjivanja, ali ni precenjivanja rivala. Zna se šta donosi uspeh u ovom dvomeču, jesen u Evropi je postavljena kao cilj treneru i ekipi.
Ostalo je nekoliko stotina ulaznica, ali će one do meča biti rasprodate, pa će "Antonis Papadopulos" biti pun. Kako je sam Vermezović rekao, teren je odličan, trebalo bi više da odgovara crno - belima koji neguju pas igru.
"Spustićemo loptu na zemlju", rekao je Stefan Šćepović, a Vermezović nema dilemu, Saša Ilić će igrati od početka.
Fudbaleri su optimisti, smatraju da bi i remi uz dati gol bio pozitivan rezultat za njihov tim.
Na drugoj strani, Pambos Hristodulu je bio jasan u poruci da bi i 1:0 bio odličan rezultat za AEL, koji će, bez obzira što je domaćin biti oprezan.
Ne treba očekivati da napadnu, to nije njihov stil, često se može čuti da igraju isto i kod kuće i na strani.
Sinoć su delegacije klubova imale zajedničku večeru, večeras nema prijateljskih tonova. Meč na stadionu "Antonis Papadopulos" počinje u 19:45 po našem vremenu, prenos je na RTS.
Kiprani su meč definisali kao pisanje istorije.
AEL je osvojio titulu nakon više od 40 godina, Linfild je bio samo zagrevanje, a naslovi u medijima prenose atmosferu, "pisanje istorije" je najčešća konstatacija.
U Partizanu niko nije euforičan, neke lekcije sa gostovanja Apoelu pre tri godine su naučene. Nema ni potcenjivanja, ali ni precenjivanja rivala. Zna se šta donosi uspeh u ovom dvomeču, jesen u Evropi je postavljena kao cilj treneru i ekipi.
Ostalo je nekoliko stotina ulaznica, ali će one do meča biti rasprodate, pa će "Antonis Papadopulos" biti pun. Kako je sam Vermezović rekao, teren je odličan, trebalo bi više da odgovara crno - belima koji neguju pas igru.
"Spustićemo loptu na zemlju", rekao je Stefan Šćepović, a Vermezović nema dilemu, Saša Ilić će igrati od početka.
Fudbaleri su optimisti, smatraju da bi i remi uz dati gol bio pozitivan rezultat za njihov tim.
Na drugoj strani, Pambos Hristodulu je bio jasan u poruci da bi i 1:0 bio odličan rezultat za AEL, koji će, bez obzira što je domaćin biti oprezan.
Ne treba očekivati da napadnu, to nije njihov stil, često se može čuti da igraju isto i kod kuće i na strani.
Sinoć su delegacije klubova imale zajedničku večeru, večeras nema prijateljskih tonova. Meč na stadionu "Antonis Papadopulos" počinje u 19:45 po našem vremenu, prenos je na RTS.
A vi kako te ?NukeR_G1970 je napisao/la:Ajde bre, sta serete, kao da igramo sa Liverpulom. Boli me bas uvo za neku smesnu ekipu sa Kipra, tu ih analizirate u krvna zrnca, kukate kao da su ne znam sta. Nemojte vise da mracite, smorili ste.

Da li ti je sada jasno da se obistinilo sve ono sto sam napisao u postu,od njihove postavke pa sve do povoljnog rezultata za Partizana koji bi kako sam i napisao i bio i poraz od jednog razlike.
Partizan strasan u negativnom smislu.Sunce ti pa sta je ovo.

Odbrana treba pojacanje i to pod hitno.Ostojic jos nije klasa,veceras mu je oprosten cist crveni karton,previse nervozno ulazi u iole jace utakmice,jos nema potrebno iskustvo za tako nesta.Bekovi veceras izuzetno losi,vezni red nevidljiv,izgubio bitku na sredini,o napadu u ovoj utakmici ne treba ni pricati.Za revans u Beogradu treba mnogo vise,AEL ce odigrati jos jacu utakmicu nego veceras a Vermezovic mora dobro da razmisli sta i kako,ovako definitivno ne ide.
Sačuvaj nas Bože ovog fudbala.... Znao sam... Mada što je najgore ovaj AEL je loša ekipa... Ali šta smo onda tek mi!?
Babović ma neću ništa reći... Vukić ba kraju amaterski... Asistentijević
Stojković jedini bio nešto na nivou

Babović ma neću ništa reći... Vukić ba kraju amaterski... Asistentijević

Stojković jedini bio nešto na nivou
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.