odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ljudi gdje ima stone island kupiti, hitno mi treba dolazi u obzir zg i bg. Znam za jedan u bg gdje sam prije kupio ali nema vise.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako je neko zainteresovan, trenerka 93 fu kru na prodaju.

Crna. Nosena mozda 5 puta max.

prodavnica "izvan kontrole"u ZG , raspitaj se malo i naci ces 100%FCUM je napisao/la:ljudi gdje ima stone island kupiti, hitno mi treba dolazi u obzir zg i bg. Znam za jedan u bg gdje sam prije kupio ali nema vise.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
ovaj sabanluk ne bih dzabeEdin.- je napisao/la:Ako je neko zainteresovan, trenerka 93 fu kru na prodaju.

Ne vidim da sam te pitao bil ga ti, il ne..SemperFideliss je napisao/la: ovaj sabanluk ne bih dzabe
Da li jos traje snizenje u Nike prodavnici ?
Nesta me rodjak pita,trebaju mu za nekoga mali brojevi Nike patika pa cenim da su ostali ako jos traje snizenje.

Nesta me rodjak pita,trebaju mu za nekoga mali brojevi Nike patika pa cenim da su ostali ako jos traje snizenje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
misliš na onu u Titovoj ili općenito o Nike radnjama ?Devil je napisao/la:Da li jos traje snizenje u Nike prodavnici ?![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ono snizenje sto je bilo negde u gradu pre par dana,mislim bas u Titovoj.anonimni je napisao/la:misliš na onu u Titovoj ili općenito o Nike radnjama ?Devil je napisao/la:Da li jos traje snizenje u Nike prodavnici ?![]()
bilo je u Titovoj, al' baš sam danas prolazio tuda i piše da se radnja renovira do 1. septembra, ne znam ima li šta zanimljivo a jeftino u Ferhadiji, neka ode pa nek' pogleda, mada sigurno nisu iste cijene kao u Titovoj što su bile
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma to sam znao da je bilo snizenje pa sam mu rekao da bespotrebno ja ne nosim odavde kada krenem,jer su kod nas kopacke jeftinije nego u BIH.anonimni je napisao/la:bilo je u Titovoj, al' baš sam danas prolazio tuda i piše da se radnja renovira do 1. septembra, ne znam ima li šta zanimljivo a jeftino u Ferhadiji, neka ode pa nek' pogleda, mada sigurno nisu iste cijene kao u Titovoj što su bile
onda ih ponesi, jer ne vjerujem da će biti takve cijene i kad se opet otvori Nike tamo, a ovaj u Ferhadiji inače nije baš jeftin...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koji su najopremljenij Azel prodajni centri? Lokacije 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Amoxicillin
- Kontakt:
ona Azelova robna kuća u Maršala Titaneo je napisao/la:Koji su najopremljenij Azel prodajni centri? Lokacije

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
kolika je cijena i odakle siEdin.- je napisao/la:Ako je neko zainteresovan, trenerka 93 fu kru na prodaju.
I ja cu uskoro tamo otici.Stari mi kupio za 70 maraka jako dobre tene,dzemper i majicu.Jeftino pravo,a izgled dosta dobar.neo je napisao/la:Koji su najopremljenij Azel prodajni centri? Lokacije

Kvalitet sigurno nije Bog zna sta,ali ako se cuva,moze dosta dugo trajati.
Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
Mislim da je najopremljeniji onaj kod Narodne Banke ali nisam siguran. Inace, citam kako ce se u taj prostor useliti Zara.
Mislim da je najopremljeniji onaj kod Narodne Banke ali nisam siguran. Inace, citam kako ce se u taj prostor useliti Zara.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Znas li slucajno ima li body majica u Azelu?Bertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
- Amoxicillin
- Kontakt:
oj Zara fashion *____* još odjel za muške pa biće presupeeeeeeeeeerBertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
Body majica ja nisam vidio...al imaš u waikikiju do 15 maraka
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- reds_forever
- Kontakt:
U Azelu zna biti dobrih stvari, ali se moras dobro zaroviti da ih nadjes 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Mislim da ne.Narin je napisao/la: Znas li slucajno ima li body majica u Azelu?
Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.