FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 27 sep 2009, 10:03

tax je napisao/la:Sta ste ocekivali?????????????????
ja brate sam se nadao ako bude 0 0 u prvom da bi moglo doci do remija ili cak pobjede ali posto smo u prvom primili 2 ili 1 gol sva moja nagadjanja padaju u vodu znaci
IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE......

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 27 sep 2009, 10:15

Ako me pamcenje dobro sluzi Amar je na pocetku rekao da smo IMALI SRECE!
To sto su se svi ( i ja sa njima) nadali da mozemo odmah nekakav fascinantni rezultat napraviti je do nas.
Realnost nas je spustila na zemlju al ne vrijedi odmah sve bataliti. Cilj Zeljeznicara u jesenjem dijelu je da ostane blizu vrha a onda se krpati za proljece nekim provjerenim igracima. A sto se tice napada ja mislim da je Visca jedno odlicno pojacanje ( neki kazu zamjena za Stilu al jedan je Stila ;) ) a i Rovcanin kada se oporavi moci ce uraditi ono sto Popovic bar po meni do sada nije uradio.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 27 sep 2009, 10:22

kegeln je napisao/la:ma dajte, vidi se da zeljo ima velikog potencijala i mislim da kad se masina pokrene da ce moci napraviti isto ovakvu slicnu seriju utakmica kao i borac...samo sto mislim da ce tad biti kasno za neku bolju poziciju... :idea:

P.S.-neko napisa da je zeljo redovno pobjedjivao u bl sa 2, 3 razlike i da je osim sad krivac...ne sjecam se da je u ovim PL bih utakmicama zeljo takvo nesto pravio u bl :!:

Ocekujem da preko zime dodje jos jos koje kvalitetno pojacanje,da se uigraju... A od prvih 6 utakmica 4 kuci igramo..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 sep 2009, 10:24

cujem zeljo odigrao dobru tekmu mozda bio i bolji :? mislim da ima jos 2-3 kvalitetna igraca da bi bili sigurno medju vodecima ako ne i prvi !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 27 sep 2009, 10:28

vidi velezu sponzor bonsalijek ko u nase zlatno doba hahahaha mozda je ovo velezovo zlatno doba ko zna

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 27 sep 2009, 11:24

DoKlE_ViShe je napisao/la:vidi velezu sponzor bonsalijek ko u nase zlatno doba hahahaha mozda je ovo velezovo zlatno doba ko zna
Vidis to je caka,mozda uz sponzorstvo daju i nekakve narkotike ze bolje igre,cudi me da je Velez preko noci postao dobar,trebalo bi ih na doping kontrole poslat :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 sep 2009, 11:40

CRNI_SA je napisao/la:cujem zeljo odigrao dobru tekmu mozda bio i bolji :? mislim da ima jos 2-3 kvalitetna igraca da bi bili sigurno medju vodecima ako ne i prvi !!
Navijaci Zeljeznicara koji su bili u Banjaluci sinoc su bili jako zdovoljni izdanjem Zeljeznicara,poslije utakmice su ih zvali da dodju do njihove tribine sto su ovi i uradili i svi su skinuli dresove i podjelili ih publici....i ja mislim da se Zeljeznicar sinoc pokazao u lijepom svijetlu,sto je najvaznije nije igrao bunker kao 90 posto ekipa koje nam gostuju.....

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 27 sep 2009, 12:12

znate sta je najgore sto ni ovo sad kolo necemo pobijediti dolazi nam sloboda :S :S :S
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 27 sep 2009, 12:26

Ja mislim da će ovo biti jedna od naših najtežih sezona, ako ne počnemo igrati borit ćemo se opstanak. I prošlih sezona smo igrali loše ali smo imali dogovor sa ostalim ekipama da igramo 3 za 3. Ove godine to nije slučaj i realnost je da trenutno sa ovakvom igrom i kvalitetom svaka ekipa može da uzme bodove sa Grbavice.
FEDERER= KLOC

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 sep 2009, 12:30

Iker C je napisao/la:Ja mislim da će ovo biti jedna od naših najtežih sezona, ako ne počnemo igrati borit ćemo se opstanak. I prošlih sezona smo igrali loše ali smo imali dogovor sa ostalim ekipama da igramo 3 za 3. Ove godine to nije slučaj i realnost je da trenutno sa ovakvom igrom i kvalitetom svaka ekipa može da uzme bodove sa Grbavice.
Ako je ovo najteza sezona onda ti sigurno nisi isao na Zeljine tekme zadnjih par godina.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 27 sep 2009, 12:38

Seyo_TM je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Ja mislim da će ovo biti jedna od naših najtežih sezona, ako ne počnemo igrati borit ćemo se opstanak. I prošlih sezona smo igrali loše ali smo imali dogovor sa ostalim ekipama da igramo 3 za 3. Ove godine to nije slučaj i realnost je da trenutno sa ovakvom igrom i kvalitetom svaka ekipa može da uzme bodove sa Grbavice.
Ako je ovo najteza sezona onda ti sigurno nisi isao na Zeljine tekme zadnjih par godina.
Išao sam na skoro sve domaće utakmice i jedina pozitivna strana su navijači kojih je ove godine puno puno više nego predhodnih godina, ali kada pogledam našu igru ako nije gore nije bolja od predhodnih godina. Sada se samo nadam da će posjeta ostati ista iako sumljam,predpostavljam da će protiv Slobode biti 3000-4000.
FEDERER= KLOC

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 27 sep 2009, 12:52

Ako nekog zanimaju slike lesinara sa utakmice...

http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... p?album=67
"TREĆI PUT ČASTIMO"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 sep 2009, 13:02

Možete biti i zadovoljni sa time šta je Osim napravio, pa čovjek je tu tek par mjeseci. Odmah je rekao da mu je cilj da do polusezone budete u vrhu i onda na zimu dovest neka pojačanja i jurišat na titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 sep 2009, 13:17

el-fighter je napisao/la:Možete biti i zadovoljni sa time šta je Osim napravio, pa čovjek je tu tek par mjeseci. Odmah je rekao da mu je cilj da do polusezone budete u vrhu i onda na zimu dovest neka pojačanja i jurišat na titulu.
Nije to rekao ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 27 sep 2009, 13:45

Cilj je europa a ne titula ove sezone!
010 ISN'T JUST A CODE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 sep 2009, 13:48

Da rezimiramo bespotrebnu raspravu. Imamo, za nasu ligu, prejaku odbranu, ne racunajuci golmana koji je nekad prejak ali nekonzistentan. Ali, šansu na utakmici možemo napraviti samo slučajno. Protiv Rudara i Bosne S. nismo zajedno imali 5 prilika i to još uz podobro navlačenje sudije. Ćulum ponešto i odigra, ali Bekrić apsolutno ništa. Za nadat' se da će nekad proigrat' Svraka, Serdarević ili čak Bekrić. Dotad agonija! Patnja i na domaćim i protiv osmoligaša! U ovim zadnjim utakmicama je Stanić počeo odlično igrat' i to nam je dobitak, ali ništa bez veze. Možda ovaj mali Višća šta pokrene. Čuo sam da šuta iz svih pozicija čim primi loptu, i to ima dobar šut.
Napad nam je također posmiješan!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 sep 2009, 14:14

Bekric je sinoc bio jedan od boljih,najbolja partija ove sezone :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 27 sep 2009, 14:27

Je li zvanicno da je Marjan PR vaseg kluba?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 27 sep 2009, 14:35

Butmiran je napisao/la:Je li zvanicno da je Marjan PR vaseg kluba?
Jeste

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 27 sep 2009, 15:00

Pitam jer il' sam ja fulio pa nisam procitao nista u novinama ili nije jos postao PR.
Hvala.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 24 gosta.