RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Velež Mostar
Kada su dobili licencu na onakav način mogu onda i svašta nešto.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Velež Mostar
Reče čovjek pun vune!Mancini je napisao/la:Kada su dobili licencu na onakav način mogu onda i svašta nešto.
U novi boj...
Re: RSD Velež Mostar
Rezervni je uzeo Deji pinku i ocistio mu papire!!!
Nit je do Deje niti do FKS!
Ode Ivetic pa Laki te evo sada i Dejo a klub ne uze ni banke prebijene!
Nit je do Deje niti do FKS!
Ode Ivetic pa Laki te evo sada i Dejo a klub ne uze ni banke prebijene!

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- el-fighter
- Kontakt:
Ako se zaista ostvari to da Bandovic nastupi za Sarajevo u narednim utakmicama i Sarajevo prodje bez ikakve stete, onda ce krivci biti poznati. Sa takvim razvojem dogadjaja, znat ce se da je neko od nasih uzeo lovu za Bandovica (koliko-toliko) i dao mu papire.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Velež Mostar
@powerplay O kakvoj ti vuni pričaš?Otići ćemo u off topic!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
el-fighter je napisao/la:Ako se zaista ostvari to da Bandovic nastupi za Sarajevo u narednim utakmicama i Sarajevo prodje bez ikakve stete, onda ce krivci biti poznati. Sa takvim razvojem dogadjaja, znat ce se da je neko od nasih uzeo lovu za Bandovica (koliko-toliko) i dao mu papire.
Haso -oruzar,nema ko drugi,bar je to svima jasno

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jasta soHa djubre staro vec dugi niz godina klub iskoristava i zloupotrebljava 

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Re: Velež Mostar
Sva sreca pa su dobili licencu, jedini su osvjetlali obraz drzave.Mancini je napisao/la:Kada su dobili licencu na onakav način mogu onda i svašta nešto.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U Veležu je Tanović glavni pa je zato kriv i za loše i za dobre stvari.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja mislim da je vama Tanovic kriv i zbog zemljotresa u Zenici.bagra je napisao/la:Tanovic je kriv ako ode u Sarajevo
ja sam prvi za odlazak TANOVIĆA, ako se dokaže da je ušljo i prevarant. Imate moj glas da ode, a do tad uživajte u bosanskom čelopeku.......
P.S. prije njega je bio HIMZO ĐONKO, pa nam nije valjao, ne valja TANOVIĆ, e sada se pitam po vašem mišljenju ko je u ovom trenutku spreman uletjeti umjesto TANOVIĆA? Dajte bilo kakav odgovor.......

P.S. prije njega je bio HIMZO ĐONKO, pa nam nije valjao, ne valja TANOVIĆ, e sada se pitam po vašem mišljenju ko je u ovom trenutku spreman uletjeti umjesto TANOVIĆA? Dajte bilo kakav odgovor.......
Šta mi imamo od toga, evo sada da svi " dignemo ruku " na forumu za odlazak Tanovića ?
Pa nemamo nikakvog uticaja na rad kluba i njegovo poslovanje.
Klubu trebaju navijači, da od njih živi i da se od istih pritisak vrši na Upravu da ne rade što rade,, ovako, samo "mlatimo praznu slamu "
Klubu trebaju navijači, da od njih živi i da se od istih pritisak vrši na Upravu da ne rade što rade,, ovako, samo "mlatimo praznu slamu "
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U klubu trebaju biti ljudi koji su igrali u Veležu i koji žive za Velež. Oni koji žive za Velež ne moraju imati para niti imati par kafića, vikendicu u kosoru i slično, njima je potrebna ljubav jer znaju kako se radi za Velež i kako se treba održavati Velež. A do toga neće nikad doći jer ljudi koji su trenutno u klubu su odmakli ove gore navedene na daleko od Veleža. Dobar primjer vam je Adis Obad, koji sada u Lokomotivi pravi ekipu koja i bez para i s 3 čovjeka u klubu "žive" bolje od Veleža. Mi se ponosimo historijom iz godine u godinu, a kad ćemo se ponositi budućnosti, sadašnjosti?
Kada smo na pragu Evrope: "Velež živi snove i vraća se na stare puteve"
Kada je Velež u sredini tabele:"Ovo nije Velež kakav je nekad bio"
Kada je Velež na pragu ispadanja: "Ovo je brukanje svega onoga što je Velež bio, bojkot!"
S R A M O T A !!!
Ljudi (i forumaši i ostali) živite i gledajte u budućnost, stvarajte novi život, novi Velež, novi Mostar. Nema potrebe za blebetanjem :" eh kako je to prije ovaj radio, kako onaj". Taj koji je radio ili je umro, ili neće da primiriše Veležu.
Ovo što je Bandić stavio šal me uopšte ne veseli, nakačio mu ga neko na vrat . . . i sada mi komentarišemo tu "bravo majstore" s mišljenjem da će pogledati Velež i pomoći nekad . . jašta će, jedva čeka
Kada je Velež na pragu ispadanja: "Ovo je brukanje svega onoga što je Velež bio, bojkot!"
S R A M O T A !!!
Ljudi (i forumaši i ostali) živite i gledajte u budućnost, stvarajte novi život, novi Velež, novi Mostar. Nema potrebe za blebetanjem :" eh kako je to prije ovaj radio, kako onaj". Taj koji je radio ili je umro, ili neće da primiriše Veležu.
Ovo što je Bandić stavio šal me uopšte ne veseli, nakačio mu ga neko na vrat . . . i sada mi komentarišemo tu "bravo majstore" s mišljenjem da će pogledati Velež i pomoći nekad . . jašta će, jedva čeka
-
- Kontakt:
POTPIS,bravo.shaman7 je napisao/la:U klubu trebaju biti ljudi koji su igrali u Veležu i koji žive za Velež. Oni koji žive za Velež ne moraju imati para niti imati par kafića, vikendicu u kosoru i slično, njima je potrebna ljubav jer znaju kako se radi za Velež i kako se treba održavati Velež. A do toga neće nikad doći jer ljudi koji su trenutno u klubu su odmakli ove gore navedene na daleko od Veleža. Dobar primjer vam je Adis Obad, koji sada u Lokomotivi pravi ekipu koja i bez para i s 3 čovjeka u klubu "žive" bolje od Veleža. Mi se ponosimo historijom iz godine u godinu, a kad ćemo se ponositi budućnosti, sadašnjosti?
S R A M O T A !!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Zna li iko kako odlaze iz kluba veležovi juniori i pod kojim uslovima...ipak je Velež ulagao u njih...cijela jedna ekipa je po ćeškoj, slovačkoj, austriji...
Taman tako, kad bude pun stadion pa hiljade ljudi zagrmi za nešto u isti glas,zizu1991 je napisao/la:Šta mi imamo od toga, evo sada da svi " dignemo ruku " na forumu za odlazak Tanovića ?
e onda možemo očekivati da se stvari mjenjaju...
Ovako fali nam kritična masa,
i sve je ovo pišanje uz vjetar...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
-
- Kontakt:
Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA
-
- Kontakt:
stvarno sramota šta rade od Veleža, pa sjebaše takvu historiju, jbt ja znam barem 10 starijih ljudi u Travniku koji su veliki navijači Veleža, očigledno dok vaše legende (ali prave i neopterećene vlastitim interesom) nešto ne poduzmu i dok se u menadžment ne dovedu mladi i školovani ljudi biće te u rangu Travniku, što je žalosnoVELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA
Na cemu bi ti ovjerio "usmeni" ugovor druze moj, jedino da na neciju guzicu udare pecat, da prostis.VELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA
Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
WOW!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA

Ne znam bi li se smijo il plako.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.