Da li to znaci da je i Bellamy nekome prodat ?Henderson je napisao/la:Prijavljena ekipa za EL:
Golmani: Reina (29), Gulasci(22), Jones(30) i Ward(19).
Odbrana: Kelly (22), Glen (27). Skrtel (27), Agger (27). Carra (34), Wilson (20), Enriqe (26), Mc Laughlin (17).
Veza: Spearing (23), Lucas (25), Henderson (22), Aquilani (28), Adam (26), Gerard (32), Cole (30), Downing (28), Shelvey (20).
Napad: Carrol (23), Suarez (25), Borini (21).
Iz ovoga zaključujem:
1) Doni je već nekome prodat;
2) Flanagan je izgubio mjesto rezervnog beka i zamjenio ga je Ma Laughlin.
3) 603 godine je zbor godina : sa 25 prijavljenih igrač = 24.12 prosjek godina. Veoma mlada ekipa.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Walk on, with hope in your hearts.
Razlozi su jednostavni.Senaid L.F.C je napisao/la:nemam ja ta 2 razloga zbog kojeg on ne bi mogao da igrao,jer jos nismo ni vidjeli pravu tika-taku ni taktiku Rogdersa,(vidjet ce mo protiv Gomela i Bayera) tako da stvarno nemam ideje zasto ne bi mogao igrat osim da je dosta spor i ne bi se mogao brzo kretati al necu nista vise govoriti cekat cu prvu tekmu Liverpoola u full sastavu pa cu onda iznijeti misljenje o CarrolluCarlo je napisao/la:zbog cega to Carroll ne bi mogao igrati kod BRa? ako mi daš dva konkretna razloga onda ću reći da si upravu.Senaid L.F.C je napisao/la:Sta ce mu Carroll,covjek ce da igra tika-taku a to se ne moze sa napadacem tipa Carroll!!!Carroll da bi davao golove treba mu centarsut,doci ce do 1-2 po tekmi al nece svaki napad lopta na njega,ide se po podu a on osim dobrog suta,nema neke dobre tehnike ni brzine tako da logicno je ovo
svi pričate kako se ne može uklopiti kod Rodgersa, ispade svi živi stručnjaci i razumiju se u tika taku ili kako se već taj vrag zove. ako je graham mogao igrati špica onda može i Carroll koji je kvalitetniji igrač.
Za tika-taka taktiku potrebno je biti izrazito pokretljiv. Ta pokretljivost potrebna je ne samo ofanzivnom redu nego i odbrani, a jednostavno je nemoguće igrati je sa tromim napadačem kakav je Carroll. Jedna od rijetkih stvari u tika-taka taktici koja se gotovo ne koristi je visina, tj. igra glavom što je i najveća prednost Andya. Dugih lopti tu nema i neće biti potrebe da ih neko spušta. Potrebna je i izuzetna preciznost u pasovima što nam Andy baš i nije demonstrirao. Jak udarac, koji je također Carrollova prednost, ne dolazi do izražaja u toj taktici.
Ja se nadam da će ako Carroll ode doći neki napadač ili da će Suarez igrati špica, a da će se dovesti dva krila što je po meni bolja opcija.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Vidi fakat ga nema.A dobro, i očekivao sam njegov odlazak.Vjerovatno će u Cardiffu nastaviti karijeru, možda je čak i završi tu.Ali nikad se s njim ne zna, kad se sjetim samo koliko je klubova promijenio.artemis77 je napisao/la:Da li to znaci da je i Bellamy nekome prodat ?Henderson je napisao/la:Prijavljena ekipa za EL:
Odbrana: Kelly (22), Glen (27). Skrtel (27), Agger (27). Carra (34), Wilson (20), Enriqe (26), Mc Laughlin (17).
Veza: Spearing (23), Lucas (25), Henderson (22), Aquilani (28), Adam (26), Gerard (32), Cole (30), Downing (28), Shelvey (20).
Iz ovoga zaključujem:
3) 603 godine je zbor godina : sa 25 prijavljenih igrač = 24.12 prosjek godina. Veoma mlada ekipa.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Red Assassin
- Kontakt:
Both Tottenham Hotspur and QPR on the tail of Liverpool’s quickly rising star, Raheem Sterling.
The Daily Mail reports that Andre Villas-Boas is interested in the 17-year-old and is preparing a bid in the region of £7.5m while Queens Park Rangers would be looking to take their former wing wizard on a temporary deal.
The Daily Mail reports that Andre Villas-Boas is interested in the 17-year-old and is preparing a bid in the region of £7.5m while Queens Park Rangers would be looking to take their former wing wizard on a temporary deal.
Belamy je na olimpijadi kao suarez i coates
A Suarez nije ?TITANIC je napisao/la:Belamy je na olimpijadi kao suarez i coates
Walk on, with hope in your hearts.
U odbrani si zaboravio dodati Coatesa.Henderson je napisao/la:Prijavljena ekipa za EL:
Iz ovoga zaključujem:

Prema ovome trebalo bi značiti da Bellamy vjerovatno napušta Liverpool, kao i Doni.
Naravno, ima i igrača koji su takođe prijavljeni, od mlađih (Flanagan, Sterling, Coady...), al zanimljivo je da uopšte nema Susa. Njemu ističe ugovor na kraju slijedeće sezone, i vrlo je vjerovatno da će ići iz Liverpoola, ako mu ne produže ugovor.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
šteta što nema Danija, ali to je svakako tim za četvrtak ne za cijelu sezonu. i rizo, ne znam odakle si to kopirao i otkud suarez na spisku?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Carlo je napisao/la:šteta što nema Danija, ali to je svakako tim za četvrtak ne za cijelu sezonu. i rizo, ne znam odakle si to kopirao i otkud suarez na spisku?
Imaš A i B tim. U A timu je 25 igrača koji su prijavljeni a u B timu 17 igrača koji su rezerva. Niti u jednom od tih timova nema Donija ili Bellamyija. Tako da treba očekivati njihov transfer.
Ne znam koliko se ovaj tim može korigovati, znam za sada i za fazu izbacivanja. E sad može li se on korigovati i kada nastupi grupna faza, stvarno ne znam.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nema ni susa to mi se nikako ne svidja 

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
igrači sa zvjezdicama su mlađi od 21 godinu, nije u pitanju a i b tim.Henderson je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Carlo je napisao/la:šteta što nema Danija, ali to je svakako tim za četvrtak ne za cijelu sezonu. i rizo, ne znam odakle si to kopirao i otkud suarez na spisku?
Imaš A i B tim. U A timu je 25 igrača koji su prijavljeni a u B timu 17 igrača koji su rezerva. Niti u jednom od tih timova nema Donija ili Bellamyija. Tako da treba očekivati njihov transfer.
Ne znam koliko se ovaj tim može korigovati, znam za sada i za fazu izbacivanja. E sad može li se on korigovati i kada nastupi grupna faza, stvarno ne znam.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
kako onda jarane shelvey nije pod zvjezdicom a ima 20 god 

za grupnu fazu ako se plasiramo ce se igraci ponovo registrovati tako da ako nekog nema na ovom spisku ne znaci da ce napustiti tim...
You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
Slažem se...fera je napisao/la:za grupnu fazu ako se plasiramo ce se igraci ponovo registrovati tako da ako nekog nema na ovom spisku ne znaci da ce napustiti tim...
Po ovom spisku npr. pojačanja koja bi nam došla poslije ovih kvalifikacionih utakmica, ne bi mogla igrati u grupnoj fazi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Normalno da ce se moci registrovati,ali samo oni koji nisu igrali kvalifikacije europa lige....BeyKopites je napisao/la:Slažem se...fera je napisao/la:za grupnu fazu ako se plasiramo ce se igraci ponovo registrovati tako da ako nekog nema na ovom spisku ne znaci da ce napustiti tim...
Po ovom spisku npr. pojačanja koja bi nam došla poslije ovih kvalifikacionih utakmica, ne bi mogla igrati u grupnoj fazi.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ja mislim da se moze cak registovati bar jedan igrac koji je ranije igrao u europi za neki drugi tim...Ponos Torina je napisao/la:Normalno da ce se moci registrovati,ali samo oni koji nisu igrali kvalifikacije europa lige....BeyKopites je napisao/la:Slažem se...fera je napisao/la:za grupnu fazu ako se plasiramo ce se igraci ponovo registrovati tako da ako nekog nema na ovom spisku ne znaci da ce napustiti tim...
You are someone else I am still right here
Na nekim forumima se spominje Scott Sinclair, pa eto da čujem vaša mišljenja o ovom momku i da li bi on odgovarao liverpoolu ?
mislim da nam ne treba napadač ako ostane Carroll,ako ovaj Sinclair dođe najbolje je da promijenimo ime u Swansea.. .. i u zadje vrijeme tj. u zadnjih par godina,kad hocemo da dovedemo nekog igrača tom igraču tako naglo cijena skoci da je to za nepovjerovati.. imamo solidnu ekipu ove sezone al opet ne ocekujem nešto.. nadam se da ce me iznenaditi pozitivno..EBSCO je napisao/la:Na nekim forumima se spominje Scott Sinclair, pa eto da čujem vaša mišljenja o ovom momku i da li bi on odgovarao liverpoolu ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Red Assassin
- Kontakt:
Liverpool are eyeing a season-long loan deal for Emmanuel Adebayor. [via Daisy Cutter]
Oslobodio se prostor odlaskom nekih igraca da mozemo njega platiti i jos nekim nasim igracima dati nove ugovore.
Po meni odlicno bi ovo doslo, hladnokrvni Adebayor da pospremi u mrezu sve ono sto smo fulili u prosloj sezoni.. Jos G. Remirez i laganica.
-----Gerrard----Lucas--------
Suarez----Borini----Remirez
----------Adebayor-----------
Ovo vec ne izgleda lose
Oslobodio se prostor odlaskom nekih igraca da mozemo njega platiti i jos nekim nasim igracima dati nove ugovore.
Po meni odlicno bi ovo doslo, hladnokrvni Adebayor da pospremi u mrezu sve ono sto smo fulili u prosloj sezoni.. Jos G. Remirez i laganica.
-----Gerrard----Lucas--------
Suarez----Borini----Remirez
----------Adebayor-----------
Ovo vec ne izgleda lose

Uprava i deo sportskog sektora za sada obavljaju jako važne pregovore koji se odvijaju iza očiju javnosti. Poručujem navijačima da budu strpljivi jer će nekoliko pojačanja sigurno stići u klub do kraja avgusta" BR
Ovo mi se jako sviđa !
Ovo mi se jako sviđa !

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.