Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

delko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la delko » 31 jul 2012, 16:19

Jack777Pott je napisao/la:
delko je napisao/la:
aham, pa to je onda super ;)
Jest onim koji nisu imali sponzore. Zeljo i Siroki su se svim snagama borili protiv toga, jer ce sad morat dat marketinski prostor na stadionu bh telecomu za tih 56.000KM, a neki drugi sponzori su taj prostor placali puno, puno vise.
pa ocigledno da onda od svih klubova samo su zeljo i siroki imali veca primanja :) s toga, za dobrobit sviju bolje ovako ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 31 jul 2012, 16:29

delko je napisao/la:
delko je napisao/la:
aham, pa to je onda super ;)
Jest onim koji nisu imali sponzore. Zeljo i Siroki su se svim snagama borili protiv toga, jer ce sad morat dat marketinski prostor na stadionu bh telecomu za tih 56.000KM, a neki drugi sponzori su taj prostor placali puno, puno vise.
pa ocigledno da onda od svih klubova samo su zeljo i siroki imali veca primanja :) s toga, za dobrobit sviju bolje ovako ;)
Za dobrobit sviju ??? A dobro nije za zelju i sirokog ako si mislio na ovj ugovor. Al ako su i oni pristali onda je sig doslo do nekih korekcija ugovora ili ustupaka.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 31 jul 2012, 16:32

delko je napisao/la:
Da, al s tim se Zeljo i Siroki unazaduju i kako onda da ocekujemo napredak kad ih se sili na manja primanja? Tko je kriv ostalim klubovima sto su im uprave nesposobne da nadju sponzora koji moze uplatit 56.000KM za neke reklame po stadionu. Pa jbt i ja bi nasao za klub iz Kantonalne, a ne PL :lol: . I te pare nece ic klubovima, vec ce im se to gledat kao kompenzacija, nece morat platit neke registracije, prijave i tako to, na kraju ce dobit samo dio. Bh telecom je trebao platit ime i dobiju samo ime, a mislim da su oni trazili cak i reklame na dresovima pored ovih na stadionu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 31 jul 2012, 16:37

delko je napisao/la:
Da, al s tim se Zeljo i Siroki unazaduju i kako onda da ocekujemo napredak kad ih se sili na manja primanja? Tko je kriv ostalim klubovima sto su im uprave nesposobne da nadju sponzora koji moze uplatit 56.000KM za neke reklame po stadionu. Pa jbt i ja bi nasao za klub iz Kantonalne, a ne PL :lol: . I te pare nece ic klubovima, vec ce im se to gledat kao kompenzacija, nece morat platit neke registracije, prijave i tako to, na kraju ce dobit samo dio. Bh telecom je trebao platit ime i dobiju samo ime, a mislim da su oni trazili cak i reklame na dresovima pored ovih na stadionu.
za onog gore - mislio sam na vecinu jer ovako ispasta samo zeljo i siroki a onako svi ostali klubovi ;) pa bolje zrtvovati 2 nego 14 ;)

a za jacka: D pa hajde nadji ti nekog kad tako mozes :D nece i nema neko da da tolike pare :) i bh telecom je mene iznenadio sa ovim :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 31 jul 2012, 16:41

Kad me stave na poziciju da i ja sebi mogu ukrast onda cu nac :mrgreen: . Meni nema smisla zrtvovat klubove koji su sami ulozili trud u napredak i postali stabilni, radi nekih koji ne rade i koji ce kad tad ispast iz lige il se pocet tovarit na dnu. Ne kazem da drugim ne treba pomoc, al pomoc nekom da bi drugom unistio njegov vlastiti rad je nesto uzasno. Dok su Zeljo i Siroki radili na napretku drugi su gledali i sad bi radi tih drugi trebalo unistit trud ova dva? NE!!!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 31 jul 2012, 16:42

1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 jul 2012, 17:13

lakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar
dobro je počelo :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 31 jul 2012, 17:29

Oj sestre mi :lol:
UEFA=MAFIA

19keNNo88
Kontakt:

Post Postao/la 19keNNo88 » 31 jul 2012, 17:35

aa ne mozes t0O :lol: :lol:

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 31 jul 2012, 18:00

koliki debil moras biti i izabrati ovu utakmicu... 100 ljudi na stadionu,100 ispred tv-a
Republika Zenica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2012, 18:03

Olimpic-Rudar ( I kolo), Željezničar-Borac ( II kolo),Borac-Slavija ( III kolo);
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 31 jul 2012, 18:09

zaboravi pitati u vezi ovih 4 dana prije najave za dolazak navijaca... sad ako neko u ovih par sati ne popuni prijavu nece moci prisustvovati prvom kolu?
Republika Zenica

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 jul 2012, 18:31

Ne znam čemu vrijeđanje Olimpica i Rudara?Kome se ne gleda a ima daljinski kod sebe može promjeniti program.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

payton

Re:

Post Postao/la payton » 31 jul 2012, 18:44

Mancini je napisao/la:Ne znam čemu vrijeđanje Olimpica i Rudara?Kome se ne gleda a ima daljinski kod sebe može promjeniti program.
Naravno a najpametnije je iskljuciti tv...
cuj izbora tekme majko moja
YES.WE.DID.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jul 2012, 18:46

Polako ljudi sta vam je, sad svaki klub ima pravo da bude prenosen odnosno svaki klub ce biti prenosen... znaci nema vise derbi kola...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 jul 2012, 19:04

Naravno,i prošle sezone je tako bilo.Ali treba ismijavati Olimpic i Rudar.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zasarajevo
Kontakt:

Re:

Post Postao/la zasarajevo » 31 jul 2012, 19:07

Mancini je napisao/la:Naravno,i prošle sezone je tako bilo.Ali treba ismijavati Olimpic i Rudar.
Ne treba, Rudar je bas simpaticna ekipa :D
UEFA=MAFIA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 31 jul 2012, 19:10

Kevin je napisao/la:
Sto bi ti da prenose tvoj klub,Olimpic i Rudar barem imaju gledatelje na tribinama ,tvoj klub ih nema niti tamo a kamoli da mi neutralni zelimo ga gledati na tv-u!
Ismijavete normalne i postene klubove kao da su dosli iz 4. kozje lige,prijedorcani i sarajlije su po vasem misljenju tu samo da upotpune br. klubova u premijer ligi nedao Bog da ih drzavna televizija prenosi! :roll:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 jul 2012, 19:21

bekicamir je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Sto bi ti da prenose tvoj klub,Olimpic i Rudar barem imaju gledatelje na tribinama ,tvoj klub ih nema niti tamo a kamoli da mi neutralni zelimo ga gledati na tv-u!
Ismijavete normalne i postene klubove kao da su dosli iz 4. kozje lige,prijedorcani i sarajlije su po vasem misljenju tu samo da upotpune br. klubova u premijer ligi nedao Bog da ih drzavna televizija prenosi! :roll:
E dobro si mu napisao! :D Na domaćim tekmama im dolazi po 300 ljudi a njemu smješno što prenose Olimpic-Rudar. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jul 2012, 19:26

Osime, gdje si bio dosad Bog te pomogo'? :D

korak po korak, samo lagano...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.