Godinama te ne jebu 2% a kad dode vrijeme pred izbore nakon 4 godine nerada mjesec pred izbore zapocinju radovi na cestama,stadionima..
E sad,s obzirom da narod obicno ponovno glasa za takve,ocekujem i da ce ovi iz saveza produziti ugovor s legeom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zel je napisao/la:Imacemo sigurno, kad-tad, ali ovo sto trenutno radi Legea nije lose, trebamo biti zadovoljni, izgleda da su se desile neke promjene u samoj firmi, a mozda su i konacno provalili da su sponzori nekoj kvalitetnijoj reprezentacijidon_burza je napisao/la:Zadovoljan sam izgledom ako bude ovako.
Sto se tice Nikea ili Adidasa moramo se pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati njihove dresove . Mozda ali jako tesko. Mali smo mi za te stvari![]()
U ovom katalogu smo im bar prvi na listi, Crna gora jos uz nas...
AllGunsBlazing je napisao/la:Hajde sta se sad zalite. Joj ova BiH je najgora na svijetu, **** mu mater nije najbolja Legea, ali sasvim su dobri dresovi. I kvaliteta i izgled, medjutim kod nas bi se i Zlatnoj kokoski koja nosi zlatna jaja nasla greska, jer vjerovatno nije 24. karatno zlato. Uzivajte malo dok traje, dobri dresovi, dobra kvaliteta jos samo malo da se sve smiri i stabilizuje i eto nam reprezentacije za respekt.
a najgore je što ćeš ih, izgleda, čitave godine gledati umotane u te čaršafe...Saurman je napisao/la:Kad sam vidio igrače Želje onako zamotani u čaršafe na kojima piše Patrick pomislih koliko je Legea ustvari dobra.
Nismo imali bolje...Emir_BIH je napisao/la:Varianti 2012 za reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Sta mislite?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Quartararo, RacioEmocionalan, TrueBlue, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 43 gosta.