Kako slobodan a godisnje karte se prodaju?Tuzla950 je napisao/la:Jel istina da će opet biti slobodan ulaz na Tušnju?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako slobodan a godisnje karte se prodaju?Tuzla950 je napisao/la:Jel istina da će opet biti slobodan ulaz na Tušnju?
Da, nama je to generalka koja se igra 04. augusta, a koliko znam igra se u Tuzli. Samo ako bi neko mogao da napiše u koliko sati, bio bih mu zahvalan.SiggySinatra je napisao/la:Jel istina da imamo prijateljsku sa Buducnosti?
Sigurno od pola, a i vise. Kakva nam je PL vidjeli smo u LP.bagra je napisao/la:dobra vam ekipa bolja od pola Premijerligaskih
Jeste,samo da ne ih ne ureknemobagra je napisao/la:dobra vam ekipa bolja od pola Premijerligaskih
11.08SaltBoY je napisao/la:Kad pocinje sezona ?
Ma čim padne neki trans u roku pola sata možeš naći na internetu sliku dotičnogSaltCityAttack je napisao/la:
ma ja bi dao sve na svijetu da je ko prije ..jest da nismo imali tih nekih uslova, ali fakat jedna jako luda luda je to bila ekipa ljudi..klinac je tad ko imao bas muda da dodje i i uzima trans kao sto danas se to radi
danas su neki novi klinci, neka nova beogradska furka, facebook huligani..nikad vise tih vremenaTuzla950 je napisao/la:Ma čim padne neki trans u roku pola sata možeš naći na internetu sliku dotičnogSaltCityAttack je napisao/la:
ma ja bi dao sve na svijetu da je ko prije ..jest da nismo imali tih nekih uslova, ali fakat jedna jako luda luda je to bila ekipa ljudi..klinac je tad ko imao bas muda da dodje i i uzima trans kao sto danas se to radi
SaltCityAttack je napisao/la:
Normalno prijateljusef_mafije je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:
100 puta je bolja liga bila poslije rata nego sto je danas
Pamtim ja Slobodu iz Tuzle iz doba SFRJ...Bili pobratimi sa Napretkom iz mog Krusevca...Pa dodju Tuzlaci u Krusevac, pa se na Severu spoje crveno-crna I crveno-bela zastava, pa povede Napredak, pa se svi pomeraju the Sloboda izjednaci, a ono nece, pa nece...Ceo stadion ceka gol I jedva ga smestise...Posle mi u Tuzlu, trebalo Napretku the ne ispadne, pa opet teraj, namestaj I ostadose u ligi I jedni I drugi.E to su bila vreme, to su bili ljudi, to je bila ljubav! Ko poseja zlo seme medju narodima, seme mu se zatrlo !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.