FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
tuzno je sto neko koji je doso ovdje poslije rata nama moze upropastiti tako velik projekatElegant je napisao/la:Ovo me ne cudi jer je dobro poznato da kod nas gradnja nekog objekta ne moze proci bez neke stranke u ovom slucaju SDA. Samo da sebe osiguraju a nas bi opalilo po usima, kao da gledam da bi i to pokrali. Evo vam primjer ova ogromna zgradurina u Sarajevu kod Marijin Dovora, stoji mjesecima nista se ne radi jer je otkriveno da SDA i neki arap peru pare, mazu nam oci 20 godina ovi iz SDA i da mi nesto ockeujemo od Koldže i slicnih.Laflare je napisao/la:Prica sa slovencima je najblize ikad sto smo bili kada je gradnja stadiona u pitanju. Ljudi su obezbjedili 80% zatvorene fin. konstrukcije na "lijepe oci", vjerujuci jednim mojim prijateljima da je situacija oko vlasnistva cista i da postoji potpora lokalne zajednice. Čitavu stvar je zaustavio Koldžo, jer on ne bi imao kontrolu nad projektom, čitaj: novcem...ovako će fino natovariti neku polurekonstrukciju od lupam 4-5 miliona maraka iz kantonalnog i opštinskog budgeta, naštimati tender svom haveru, vlasniku Unigradnje, uraditi radove za 2 miliona a ostalo se rastaliti
Ne uzdaj te se u politicare/ministre i ne glasaj te na izborima radi stadiona jer nam oni nece pomoci.
FKŽ !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sto ste stadiona tice, previse se tu petljaju ljudi koji ne bi trebali biti tu. Dok ne odu ti uljezi, a veoma tesko da ce otici, bar dok neko od nasih ne povisi ton, a iskreno vrijeme je doslo, nacekat cemo se mi jos jednu deceniju dok se nesto ne pokrene po tom pitanju. Jbg, nasi nisu u stanju odraditi neki marketing dobar samostalno ili ono sto najvise boli, a to je web stranica, koja jos nije u funkciji. Kako onda ocekivati da se radi nesto po pitanju jednog ozbiljnog projekta!
Prica kako se nema para i kao se ceka neki investitor sa neba, da pomogne sirotinji je odavno vise izvakana i ne pije vode. Ako cemo raditi nesto na stadionu, onda treba prodati ove igraca na kojima se moze sta zaraditi pa onda poceti korak po korak!
Sto se Koldze tice, nisam ni protiv njega, a nisam ni za. Po djelima je dosta pomogao Zelji, bar koliko sam ja upucen. Da nije njega bilo vraga bi se onda dvorana pocela graditi ondje, vec bi na onom mjestu bila dzamija ili crkva.
Prica kako se nema para i kao se ceka neki investitor sa neba, da pomogne sirotinji je odavno vise izvakana i ne pije vode. Ako cemo raditi nesto na stadionu, onda treba prodati ove igraca na kojima se moze sta zaraditi pa onda poceti korak po korak!
Sto se Koldze tice, nisam ni protiv njega, a nisam ni za. Po djelima je dosta pomogao Zelji, bar koliko sam ja upucen. Da nije njega bilo vraga bi se onda dvorana pocela graditi ondje, vec bi na onom mjestu bila dzamija ili crkva.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 jul 2012, 12:29, ukupno mijenjano 4 puta.
Forumasi znaju ko sta ima, ko se s kim tali, gdje ko ima kuće i stanove... Lijepo, jako lijepo, samo tuga što je vrh forumaša forum, u njima leži budućnost ove zemlje. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Juve spreman: Čeka "zeleno svjetlo" Cityja za Džeku
ako džeko ode u juve, bil se sa tim parama mogla napraviti istocna tribina (da je ista ko sjever)nime_tm87 je napisao/la:Juve spreman: Čeka "zeleno svjetlo" Cityja za Džeku

Druze mi ionako imamo bruku stvari da placamo, tako da je glupo i disukutovati o tome.black64 je napisao/la:ako džeko ode u juve, bil se sa tim parama mogla napraviti istocna tribina (da je ista ko sjever)nime_tm87 je napisao/la:Juve spreman: Čeka "zeleno svjetlo" Cityja za Džeku
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Joj Dzeko predji vise ode mi godina zivota dok ti dogovoris 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ma nek ne prelazi u meni najdrazi klub
zasto jer cemo opet klepit jedno milion i po a nista se od tih para nece uraditi
nek uzmu i plate porez od tih para pa da bar znam da su negdje otisle a ne da mi se tali upravni odbor zujo amar i onaj kreten buki
zasto jer cemo opet klepit jedno milion i po a nista se od tih para nece uraditi
nek uzmu i plate porez od tih para pa da bar znam da su negdje otisle a ne da mi se tali upravni odbor zujo amar i onaj kreten buki
A ko je to otkrio nešto za M. Dvor. Radončić koji je tu trebao graditi svoj mauzolej pa mu propalo i sad teroriše kompletnu državu zbog toga.Elegant je napisao/la:Ovo me ne cudi jer je dobro poznato da kod nas gradnja nekog objekta ne moze proci bez neke stranke u ovom slucaju SDA. Samo da sebe osiguraju a nas bi opalilo po usima, kao da gledam da bi i to pokrali. Evo vam primjer ova ogromna zgradurina u Sarajevu kod Marijin Dovora, stoji mjesecima nista se ne radi jer je otkriveno da SDA i neki arap peru pare, mazu nam oci 20 godina ovi iz SDA i da mi nesto ockeujemo od Koldže i slicnih.Laflare je napisao/la:Prica sa slovencima je najblize ikad sto smo bili kada je gradnja stadiona u pitanju. Ljudi su obezbjedili 80% zatvorene fin. konstrukcije na "lijepe oci", vjerujuci jednim mojim prijateljima da je situacija oko vlasnistva cista i da postoji potpora lokalne zajednice. Čitavu stvar je zaustavio Koldžo, jer on ne bi imao kontrolu nad projektom, čitaj: novcem...ovako će fino natovariti neku polurekonstrukciju od lupam 4-5 miliona maraka iz kantonalnog i opštinskog budgeta, naštimati tender svom haveru, vlasniku Unigradnje, uraditi radove za 2 miliona a ostalo se rastaliti
Ne uzdaj te se u politicare/ministre i ne glasaj te na izborima radi stadiona jer nam oni nece pomoci.
- ZlatnaDolina
Jednostavno nije istina da ne kažem da je sve sto si napisao jedna velika laž, ili to namjerno radis ili si tako čuo ili ti je neko tako prenio čitaj svu tu neistinu, nemože Koldžo zaustaviti nesto sto nije njegovo niti je klub u njegovom vlasništvu niti stadion tako da sva priča pada u vodu, pa da li stvarno vjerujes da bi pomenuti mogao zaustaviti nesto ili zabraniti pored Amara i Žuje !?Laflare je napisao/la:Prica sa slovencima je najblize ikad sto smo bili kada je gradnja stadiona u pitanju. Ljudi su obezbjedili 80% zatvorene fin. konstrukcije na "lijepe oci", vjerujuci jednim mojim prijateljima da je situacija oko vlasnistva cista i da postoji potpora lokalne zajednice. Čitavu stvar je zaustavio Koldžo, jer on ne bi imao kontrolu nad projektom, čitaj: novcem...ovako će fino natovariti neku polurekonstrukciju od lupam 4-5 miliona maraka iz kantonalnog i opštinskog budgeta, naštimati tender svom haveru, vlasniku Unigradnje, uraditi radove za 2 miliona a ostalo se rastaliti

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
DZoKol ima zemlje koja je na njegovo ime tu, mislim da se radi o jednom dijelu pomocnog .ZlatnaDolina je napisao/la:Jednostavno nije istina da ne kažem da je sve sto si napisao jedna velika laž, ili to namjerno radis ili si tako čuo ili ti je neko tako prenio čitaj svu tu neistinu, nemože Koldžo zaustaviti nesto sto nije njegovo niti je klub u njegovom vlasništvu niti stadion tako da sva priča pada u vodu, pa da li stvarno vjerujes da bi pomenuti mogao zaustaviti nesto ili zabraniti pored Amara i Žuje !?Laflare je napisao/la:Prica sa slovencima je najblize ikad sto smo bili kada je gradnja stadiona u pitanju. Ljudi su obezbjedili 80% zatvorene fin. konstrukcije na "lijepe oci", vjerujuci jednim mojim prijateljima da je situacija oko vlasnistva cista i da postoji potpora lokalne zajednice. Čitavu stvar je zaustavio Koldžo, jer on ne bi imao kontrolu nad projektom, čitaj: novcem...ovako će fino natovariti neku polurekonstrukciju od lupam 4-5 miliona maraka iz kantonalnog i opštinskog budgeta, naštimati tender svom haveru, vlasniku Unigradnje, uraditi radove za 2 miliona a ostalo se rastaliti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ZlatnaDolina
To mu je babo jos prije rata sredio tj. poklonio klubu zahvaljujuci Zdenku Jeliću, neznam odakle ta priča sadapile87 je napisao/la:DZoKol ima zemlje koja je na njegovo ime tu, mislim da se radi o jednom dijelu pomocnog .ZlatnaDolina je napisao/la:Jednostavno nije istina da ne kažem da je sve sto si napisao jedna velika laž, ili to namjerno radis ili si tako čuo ili ti je neko tako prenio čitaj svu tu neistinu, nemože Koldžo zaustaviti nesto sto nije njegovo niti je klub u njegovom vlasništvu niti stadion tako da sva priča pada u vodu, pa da li stvarno vjerujes da bi pomenuti mogao zaustaviti nesto ili zabraniti pored Amara i Žuje !?Laflare je napisao/la:Prica sa slovencima je najblize ikad sto smo bili kada je gradnja stadiona u pitanju. Ljudi su obezbjedili 80% zatvorene fin. konstrukcije na "lijepe oci", vjerujuci jednim mojim prijateljima da je situacija oko vlasnistva cista i da postoji potpora lokalne zajednice. Čitavu stvar je zaustavio Koldžo, jer on ne bi imao kontrolu nad projektom, čitaj: novcem...ovako će fino natovariti neku polurekonstrukciju od lupam 4-5 miliona maraka iz kantonalnog i opštinskog budgeta, naštimati tender svom haveru, vlasniku Unigradnje, uraditi radove za 2 miliona a ostalo se rastaliti

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Ovde svi sve znaju, joj što ne gumo mahalisanja 

Prvi dan nakon LP da sam se probudio bez razmisljanja o Mariboru neznam kako ce sve ici u prvenstvu nakon izjave Samira Bekrica nekako mi se vratila nada da nije sve u kurcu realno imamo najbolju ekipu prva 4 kola kad bi rijesili u svoju korist to bi nam dobro doslo i kad bi mogli raju nafurat ali to ce biti tesko
- bistrikboy
- Kontakt:
e cuj "mahalisanje" pa stvarno ljudimavi je napisao/la:Ovde svi sve znaju, joj što ne gumo mahalisanja
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:e cuj "mahalisanje" pa stvarno ljudimavi je napisao/la:Ovde svi sve znaju, joj što ne gumo mahalisanja

Evo definitivno BH telecom sponzor lige. Ipak smo pristali na to. E sad, da li su se promijenili uslovi ili je ostalo isto...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Vjerovatno se nesto pormjenilo dok su prihvatili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
rastalili se xD opasnoooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.