Ovaj dio nisam razumio,sta si mislio s ovim spominjanjem Šećirija,u kakvom to mom slucaju.anton 1983 je napisao/la:Svakog igrača ćemo lagano zamjeniti kao i uvijek. Jednog nikada nije bilo problem zamijeniti. problem se javio kada ih se više ozlijedilo ili nisu mogli igrati.isakovich je napisao/la:Mene zanima ko ce Riberija zamjeniti ukoliko se ne daj Boze ozljedi na duze ? Kako ce mo tad da izgledamo.po meni Roben nije vise onaj igrac koji moze da povuce kad treba,za razliku od Riberija koji vuce uvijek i jos vise kad treba.Da li ce Tymo mijenjati Swaynija kad se ozljedi,po meni su to dvije pozicije koje nam skripe i zbog kojih nam se moze ponoviti Chelsea,zbog nedostatka pravih zamjena.
Nije me odavno bilo pa da nesto malo svrljnem,sellam i pozdrav Bavarci.
Ribery je jedno vrijeme bio propo, pa smo imali Robbena, pa se ozlijedi Schweini, uskoči Kroos, Pa Robben pa dođe Muller itd...U tvom slučaju Šećiri će ti raznjet mozak i pitat ćeš se da li bi možda bilo pametno da ga prodamo. problem će biti kada nam 3-4 prvotimca u obliku Robbena, Riberya, Schweinija, Gomeza, neće moči igrati
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
VOLIM BAYERN
- amel10071988
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Koliko sam gledao ove pripremne utakmice mislim da će Dante činiti taj stoperski par sa Holgerom dok će Boateng na beka bar dok se ne vrati Alaba a onda mu ne gine klupa jer ovo što je Boateng pokazao na pripremama je veoma slabo valjda se umislio da mu je mjesto zagarantovano.
To sam i ja govorio i prije priprema, bez obzira na to šta pokazao Boateng na pripremama, on je po meni nesiguran igrac, a evo i zasto: u stanju je da odigra 90 minuta bez greske,a da 91 min napravi katastrofalnu gresku,takve oscilacije su nedopustive ekipi poput Bayerna,s pravom se moze reci da je naivan i da lahko nasjeda na provokacije napadača,kad je protivnicki napadač u nasem 16-tercu,ja drhtim da nece budala napraviti penal, eto zbog toga bih volio Dante da igra u prvoj postavi, jer covjek igra bez imalo respekta i straha i siguran je u svoje sposobnosti.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
@isakovich: Ovo gore je anton u svom stilu svašta nadrobio....
Al uglavnom mislim da i on misli da bi Šaćiri tada bio dobra zamjena, znači po meni svakako on može mijenjat Riberyja, iako se on uvijek spominje kao konkurencija Robenu, ali može Xerdan i Riberyja mijenjat. E sad naravno ne bi ga 100 % mogao zamijenit, ali ako bude dalje napredovao, onda bi bio Šaćiri koliko-toliko dostojna zamjena.

Al uglavnom mislim da i on misli da bi Šaćiri tada bio dobra zamjena, znači po meni svakako on može mijenjat Riberyja, iako se on uvijek spominje kao konkurencija Robenu, ali može Xerdan i Riberyja mijenjat. E sad naravno ne bi ga 100 % mogao zamijenit, ali ako bude dalje napredovao, onda bi bio Šaćiri koliko-toliko dostojna zamjena.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ono što je sad najvažnije hoće li doći taj veznjak ili ne.Nikako ne bi volio da to bude Bender jer to je još jedan igrač za klupe on nema potreban kvalitet za Bayern povrh svega cijena od 25 mil je smiješna, što se tiče Martineza precjenjen igrač a igre koje je pružio na Olimpijadi a i prošle sezone u Bilbau mi ne govore da je on igrač koji vrijedi 40 mil @Stefan Effenberg je spomenuo njegovu realnu cijenu 20tak mil max.Da li bi dostojno mogao zamjeniti Bastiana ne vjerujem djeluje mi dosta sporo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- amel10071988
- Kontakt:
Da se ja pitam, ja Bendera ne bi platio ni 10 mil,niti bih ga uopste uzimao,pretjerali su vise s transfer politikom uzimanja švaba,Bender dao gol na evropskom prvenstvu i sad cijena 25 mil, a Portugal pun brazilaca i velikih evropskih talenata, pogledajte ekipe poput Benfike,Porta, Lisabona...da mi bi znati kako funkcionise njihov skauting 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- anton 1983
- Kontakt:
a kak se drugačije kaže, blow your mind away?isakovich je napisao/la: Ovaj dio nisam razumio,sta si mislio s ovim spominjanjem Šećirija,u kakvom to mom slucaju.

PS kaj ti nevidiš kako je Šećiri Gicast igrač?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- farinelli123
- Kontakt:
Ne znam koji covek je zakljucio da Martinez ima sposobnosti da menja Svajnstajgera u slucaju povrede.(OVO PISEM UKOLIKO BI SE TRANSFER REALIZOVAO) Ima dobre pasove, bilo kratke ili duge, ali nije mi tako okretan i brz, eksplozivan, ne bi smo s njim dobili Bog zna koliko u poboljsanju igre prema napred. Cak je na OI bio jako povucen, jedva da je presao polovinu, nisam video neke njegove izlete ka protivnickom golu.Saurman je napisao/la:Ono što je sad najvažnije hoće li doći taj veznjak ili ne.Nikako ne bi volio da to bude Bender jer to je još jedan igrač za klupe on nema potreban kvalitet za Bayern povrh svega cijena od 25 mil je smiješna, što se tiče Martineza precjenjen igrač a igre koje je pružio na Olimpijadi a i prošle sezone u Bilbau mi ne govore da je on igrač koji vrijedi 40 mil @Stefan Effenberg je spomenuo njegovu realnu cijenu 20tak mil max.Da li bi dostojno mogao zamjeniti Bastiana ne vjerujem djeluje mi dosta sporo.
•
Ma ne bi mi za njega nikad dali 25 miliona, u to budi siguran. To bi mogao tražit Leverkusen, ali to nikad ni u snu, nije realna cijena. Bender je mlad, borben, univerzalac, ima potencijala, ali mora se još dokazat, da bi sad neko mogao dići toliko cijenu za njega. A s druge strane 10 miliona sigurno vrijedi, a kad bi ga kupovali mislim da bi dali maksimalno 15. Samo problem nije u kvaliteti Bendera, nego u tome što on nama nije potreban, kao što je već napisano ovde, on faktički za početak donosi samo širinu u kadru i bio bi jedna dobra alternativa (u budućnosti možda i više), ali takav tip igrača ne bi nam donio momentalno neki veliki korak naprijed.amel10071988 je napisao/la:Da se ja pitam, ja Bendera ne bi platio ni 10 mil,niti bih ga uopste uzimao,pretjerali su vise s transfer politikom uzimanja švaba,Bender dao gol na evropskom prvenstvu i sad cijena 25 mil
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- brzitesanj
- Kontakt:
Bilal kao i uvijek sjajno raspoložen Alaba mu je omiljena meta.brzitesanj je napisao/la:

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma shvaćam ja tebe što želiš reći. Dante je svakako pokazao ( zasad, ali najbitnije utakmice slijede za vikend i onda drugi vikend protiv Dortmunda ) da se na njega može računati. Tako da je super imati takvog igrača u rotaciji.effe_sa je napisao/la:Nemam ja nešto protiv Boatenga, ja sam naveo samo mogući razvoj situacije, jer Dante je pokupio mnogo pluseva na ovim pripremama, uz to je još izuzetno odlučan u duelima i bezkompromisan, dobro čita igru, to je ono što smo mogli vidjet od njega u Gladbachu. E sad u pripremama, jesam to pomalo pratio (pripreme ko pripreme, ne prati sad čovjek sve, ali ono vidim da je i Juppa zadovoljo). Boateng je imao dosta dobrih partija, samo mora kod sebe tu nekad povremenu naivnost da odstrani. A svakako da će oni ravnopravno konkurisat, možda čak skoro pa podjednako prilike za igru dobiju, s obzirom da ćemo opet imati dosta utakmica, na 3 fronta.
E sad što ja želim reći, pa čak i podvući činjenicu koja je veoma važna:
Stoperi se nikako ne smiju rotirati. Zašto? Zato jer se oni moraju uigrati i djelovati bezprijekorno u fazi obrane ( bilo koji segment obrane ). To se može postići jedino ako su uigrani. Stalna rotiranja igrača na poziciji stopera uvode nesigurnost u obranu i to nikako nije dobro za ekipu.
Dakle, ja bih ostavio Boatenga da odigra još jednu sezonu na pozicij stopera pa ćemo onda vidjeti o kakvom se igraču radi.
Nikako ne treba zaboraviti da je Boateng odigrao sezonu bez ozlijeda odnosno da je za njegov organizam to bio prilični napor zbog kojeg su se u njegovoj igri pojavljivale početničke pogreške. Ne tražim ja ovdje izgovor za neke loše reakcije ovog igrača no isto tako ne treba gledati samo njegove pogreške a zaboravljati dobre partije. On svakako mora podići koncentraciju na viši nivo a to će moći jedino ako će biti standardan na stoperu.
Nemojmo zaboraviti da je obrana djelovala dosta dobro što je dokazala u Bundesligi sa samo 22 primljena pogotka. U Ligi Prvaka je to isto bilo dobro.
Tako da traženje novog partnera Holgeru po meni nije pametna odluka ali vidjećemo kako će se situacija razvijati.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Gledao sam tekmu protiv Hondurasa i mogu reći da on definitivno nije vrijedan 40 milijuna. Dobro, ne treba igrača procjenjivati na temelju ove utakmice no isto tako gledao sam ga nekoliko puta u Bilbau i nije mi se baš svidio tako jako kao recimo Ander Herrera.Saurman je napisao/la:Ono što je sad najvažnije hoće li doći taj veznjak ili ne.Nikako ne bi volio da to bude Bender jer to je još jedan igrač za klupe on nema potreban kvalitet za Bayern povrh svega cijena od 25 mil je smiješna, što se tiče Martineza precjenjen igrač a igre koje je pružio na Olimpijadi a i prošle sezone u Bilbau mi ne govore da je on igrač koji vrijedi 40 mil @Stefan Effenberg je spomenuo njegovu realnu cijenu 20tak mil max.Da li bi dostojno mogao zamjeniti Bastiana ne vjerujem djeluje mi dosta sporo.
Momak ima znanje i tehniku ali po meni je jednostavno prespor. Vidjelo se to u mnogim situacijama gdje su igrači Hondurasa bili brži od njega.
Iskreno, mi takvog potencijala i igrača sličnih kvaliteta imamo u svojoj ekipi. Zašto onda davati takve pare?
Igrač koji me oduševio po ko zna koji put je Muniain. Njega treba dovest pa makar dali i 40+ milijuna. Momak je čudo od igrača. Savršena zamjena za Riberya. Usudio bih se reći da je momak novi Ribery po svemu. Kad bi njega doveli to bi bila prava stvar. No naravno tek za godinu - dvije.
gdje se igra superkup protiv borussie
U Munchenu, na Alianz areni.badstuber je napisao/la:gdje se igra superkup protiv borussie

@Stefan Effenberg: Mislim da bi Martinez mogao više donijeti našoj igri u odnosu na Gustava i Tymu, jer je tehnički potkovaniji i bolje može otvorit igru.
Ti govoriš o njegovoj sporosti, moguće je da jest spor, nisam toliko primijetio, pa ti tu vjerujem na riječ

Gustava na primjer ja jako cijenim i on jeste pravi Balleroberer-osvajač lopti, sjajno presjeca prati, zna on i povući prema naprijed, ali u ukupnoj nekoj organizaciji je Javi bolji, pa bi nekako dobili dodatni plus.
Inače naša uprava danas saopštila da će dovesti ili Martineza ili Bendera, a da neke alternative nisu planirali. Znači ako transfer nekog od ove dvojice ne uspije, onda neće tražit druge igrače.
Više je puta do sad ponovljeno kako se apsolutno vjeruje u trenutni kadar i Hoeness je govorio ovih dana kako smo dobili na širini, da nam pojačanja to donose, ali je napomenuo da bi rado još doveo tog jednog defanzivnog vezistu, da bi to bio šlag na tortu kad bi doveli Martineza.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- amel10071988
- Kontakt:
Ili Martineza ili nikoga,Bender nam ne treba,a Martinez ako ce doci ispod 30 mil bujrum,ako ne onda ništa,ove današnje cijene igrača su napumpane sačuvaj Boze,pa jedan Ribery je kostao 26 mil, a sigurno spada medju 5 najboljih igraca svijeta

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
slazem se sa onima koji napisase da nam bender nije potreban.
ne vjerujem da je malac bolji od gustava a slican su tip igraca. ma qrac slican, isti
onaj martinez je dobar al prespor. majku mu jest spor
ma spor je da ga yebes
kale i uli, dajte sta brze, nanu vam skrtu
ne vjerujem da je malac bolji od gustava a slican su tip igraca. ma qrac slican, isti

onaj martinez je dobar al prespor. majku mu jest spor

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
gdje se igra superkup protiv borussie
Kako to?U Munchenu, na Alianz areni.

Jel Dante već izborio mjesto u prvoj postavi, nisam pratio ove pripremne kod vas?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern postavlja pravila. Uli je sef.Federer je napisao/la:
Kako to?BVB je osvajač duple krune, valjda bi se kod njih trebalo igrati, ako već nije neutralni teren.
Pravi nam se da prekinemo crnu seriju.

Ne znamo jos prvu postavu. Rotira se jos uvijek.Federer je napisao/la:Jel Dante već izborio mjesto u prvoj postavi, nisam pratio ove pripremne kod vas?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
To, tooooooo.secer je napisao/la:
onaj martinez je dobar al prespor. majku mu jest sporma spor je da ga yebes
![]()

Od danas sam protiv dovodjenja ovog navikanog igraca. Smijesno je izgledao pored igraca Hondurasa a tek pored brzonogih Japanaca.

Talenat jeste, ali klasa jos uvijek nije a postavlja se pitanje dali ce to ikako biti s obzirom da ima 23 godine.
Kao da stagnira u razvoju?

Pobogu brate sto malo ne bace oko na onog malog iz Valencije, Banegu koji je prije povrede bio jedan od najboljih veznjaka u Spanskoj ligi, pa onda Arsenalov Song. Sve su to bolji igraci od Martineza, barem kada se radi o poziciji veznjaka.
Sto se tice prijateljske sa onim alkoholicarima nista posebno, jednosmjerni proces svih 90 minuta.
Najvrednije pomena je onaj gol Riberya sa pola terena.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.