FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

underPFC
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 19:25

Voša u trećem kolu :)

Mali Poletanović pokazao neke stvari.

p.s. Devile kupi komp,nemoj preko tetrisa gledat :) :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 19:44

Suduva - Vojvodina 0-4 ,Oumarou.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 jul 2012, 23:15

Bravo Novosađani,mislio sam da je u prvoj utakmici bilo sve gotovo.Vidim Stevanović zabio go,kako je inače odigrao ovu utakmicu?

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 23:33

@braco

Stevanović jedan od boljih uz Aboua i Moreiru igrač meča. ;) Nekoliko odličnih odbrambenih rola,tačan pas,dao je i gol,na asistenciju Poletanovića sa dva metra je pogodio prazan gol.

p.s. Trajković ljakse dobi crveni bzvz.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 23:41

Drago mi je što su prošli...
@devile i dalje su Mančester za Vaduz... To što su sada izvađene pouke je druga stvar...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 00:02

DANTES je napisao/la:Drago mi je što su prošli...
@devile i dalje su Mančester za Vaduz... To što su sada izvađene pouke je druga stvar...
Vidim kakav su Manchester. :roll:
Za kiks neki i kada protivnicka ekipa dobro odigra uvek je kriva kladionica. :roll:
Ali ljudi zaboravljaju da se ove utakmice redovno prate i da se svako namestanje kaznjava,sto se prethodnih godina jasno videlo kada se pokusalo namestiti.

Ah da totalno sam zaboravio Bata je u dobrim odnosima sa Platinijem i njemu je dozvoljeno namestati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2012, 00:49

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Drago mi je što su prošli...
Vidim kakav su Manchester. :roll:
Za kiks neki i kada protivnicka ekipa dobro odigra uvek je kriva kladionica. :roll:
Ali ljudi zaboravljaju da se ove utakmice redovno prate i da se svako namestanje kaznjava,sto se prethodnih godina jasno videlo kada se pokusalo namestiti.

Ah da totalno sam zaboravio Bata je u dobrim odnosima sa Platinijem i njemu je dozvoljeno namestati.
A ono Mišel je ustvari SV.Mihajlo...
Ma nije ni bitno, nek su ljudi prošli.... Ja se nadam da hrabrom igrom mogu i protiv Rapida...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 jul 2012, 11:24

Ja mislim da sigurno mogu dalje protiv austrijanaca,prvi meč se igra u Novom Sadu?!

naiSsus
Kontakt:

Post Postao/la naiSsus » 30 jul 2012, 19:55

& сретно " $!

? - Ф89 ;)
СВЕ $ & ? ¥, &,&,& "!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 01 avg 2012, 14:32

VELIKO INTERESOVANJE ZA ULAZNICE

01.08.2012. - 10:25 | Urednik portala

slika

Tokom jučerašnjeg dana počela je prodaja ulaznica za utakmicu Vojvodina – Rapid. Na dva prodajna mesta za nepuna 4 časa prodato je oko 2500 karata što garantuje da će tribine stadiona „Karađorđe“ u četvrtak uveče biti ispunjene do poslednjeg mesta.
Posebno interesantno bilo je u centru grada gde je u pešačkoj zoni (Zmaj Jovina ulica) postavljen štand na kojem su uz ulaznice prodavani navijački rekviziti. Ojo 20 časova prodajno mesto posetio je i predsednik kluba, gospodin Ratko Butorović u društvu nekoliko prvotimaca i kompletnog omladinskog pogona FK „Vojvodina“.
Akcija se nastavlja danas, kada će u centru Novog Sada gostovati veterani Vojvodine.
KOREOGRAFIJA
30.07.2012. - 12:39 | Urednik portala

slika

Fudbalski klub Vojvodina za utakmicu protiv bečkog Rapida, a u saradnji sa navijačkom grupom „Firma“ priprema koreografiju koja će uz pomoć gledalaca biti prezentovana na tribinama stadiona „Karađorđe“. Kako bi naš stadion izgledao onako kako i dolikuje ovakvom događaju, molimo sve navijače da pažljivo pročitaju flajer koji će dobiti uz kupljenu ulaznicu.
Flajer će izgledati ovako
slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 avg 2012, 18:35

Srećno.... Možete vi to momci!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2012, 22:35

http://www.austriansoccerboard.at/index ... -novi-sad/

Tako se radi ozbiljna analiza.Kapa dole majstore.Sve odradjeno po ps-u.Do detalja prikazana Vosa navijacima Rapida. ;)

Eto oni su analizirali Vosu,a ja cu da se malo okrenem onome sto sam sinoc video o Rapidu.Prva informacija koja je veoma bitna je da ce Rapid imati veliku podrsku navijaca.Dobili su 1200 karata i ocekuje se da sve preuzmu.Nadam se da ce im tamo Vosa vratiti istom merom jer je cena kompletnog puta u Bec smesnih 20 eura. 8-)

Rapid je jedna pristojna ekipa.Gledao sam sinoc njihov mec prvog kola austrijskog prvenstva protiv Innsbrucka.Laganih 4:0 uz dva gola Boyda,te po jedan Drazana i Kulovitsa.Igraju vrlo visoko,ali se ne snalaze protiv usko postavljene odbrane,kod vecine napada odbrana Innsbrucka stoji daleko od igraca i time im otvara prostor.Ako Vosa pridje njihovim igracima mogli bi umnogome da im umrtve igru.Najopasniji igrac im je Terrence Boyd,21.godina stigao iz Dortmundovih amatera ovog leta i postigao ta dva gola na debi utakmici.Krenuli su u sastavu:Konigshofer,Trimmel,Katzer,Sonnleitner,Gerson,Ildiz,Kulovits,Drazan,Hoffman,Alar i Boyd

Vosa ima odredjene sanse u mnogome ce utakmica zavisiti od toga kako ce Green,Poletanovic i Morreira drzati vezni red,ako tu pobede Ildiza,Kulovitsa i Alara ne bi me cudilo da ostavare neki pozitivan rezultat u Novom Sadu.Ipak ja u dvomecu vecu sansu dajem Austrijancima nekih 60-65% ali se nadam da ipak Vosa moze da iznenadi ovde i prodje dalje.Previse se euforija digla a to mi se nimalo ne svidja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 17:23

Po svoj prilici RTS zaista neće direktno prenositi Vošu.
Biće naravno direktan prenos na RTV,ali ipak javni servis greši dušu. U programskoj šemi stoji da će od 22:00 biti snimak meča,što verovatno znači tamo nekad oko ponoći će i početi,imajuć u vidu da skupština uveliko traje,a glavešine gladne reči i proširenih rečenica ne nameravaju uskoro završiti......

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 avg 2012, 18:15

Ma ma stoka...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 02 avg 2012, 18:41

Zurnal najavljuje ove sastave...

slika

Nadam se da necu gledati Skuletica.

Inace atmosfera vezana za ovaj mec samo dokazuje koliko je malo potrebno da bi se dospelo u euforicno stanje.

Poslednja informacija kaze da je ostalo 150 karata za zapad i oko 350 za istok.

Ja licno nisam optimista(kad sam uopste bio ? :) ),i smatram da nemamo kvalitet koji bi nam omogucio da prodjemo dalje.

No verujem da cemo biti motivisaniji i borbeniji,sto moze da bude dovoljno da se netralizuje razlika u kvalitetu i iskustvu koja je u korist Rapida.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 02 avg 2012, 19:31

Nista posebno nije taj Rapid, kao i cela Austrijska liga, mogu nasi klubovi bez problema da igraju sa njihovim, samo mora ozbiljno da se pristupi mecu a ne kao protiv Suduve u Novom Sadu. Mislim da Vosa moze dalje.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 avg 2012, 20:10

Srećno večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 02 avg 2012, 20:21

- " ¥
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 23:05

Zaslužena pobeda Voše,igrali su protiv 11 Rapidovih,sudije i svog golmana Supića....
Supić ih je koštao prošle godine ključnih utakmica,i ove izgleda rešio.... Skrivio je penal,a potom i katastrofalan pregled igre,bez obzira na odbitak.... Doduše i Voša je dala drugi gol samo ona zna kako,najgori akteri meča - golmani....

Kao što sam rekao Voša može dalje,ali...... mora se još puno krvi proliti.

p.s. František slagali te za broj ulaznica izgleda..... :)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 02 avg 2012, 23:10

underPFC je napisao/la:p.s. František slagali te za broj ulaznica izgleda..... :)
Price o rasprodatom stadionu o tome da se trazi karta vise su se ponovo pokazale kao buve koje se pustaju da bi se vestacki podigla tenzija.

A sto se rezultata,ovo moze samo Vojvodina. :roll:

Prosle godine gol primljen u nadoknadi vremena nas je direktno izbacio,sada je vrlo moguce da ce nas indirektno izbaciti.

Nisam optimista po pitanju prolaza u narednu rundu.
Zadnja izmjena: Frantisek Planicka, dana/u 02 avg 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.