Mali Poletanović pokazao neke stvari.
p.s. Devile kupi komp,nemoj preko tetrisa gledat

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Vidim kakav su Manchester.DANTES je napisao/la:Drago mi je što su prošli...
@devile i dalje su Mančester za Vaduz... To što su sada izvađene pouke je druga stvar...
A ono Mišel je ustvari SV.Mihajlo...Devil je napisao/la:Vidim kakav su Manchester.DANTES je napisao/la:Drago mi je što su prošli...
@devile i dalje su Mančester za Vaduz... To što su sada izvađene pouke je druga stvar...![]()
Za kiks neki i kada protivnicka ekipa dobro odigra uvek je kriva kladionica.
Ali ljudi zaboravljaju da se ove utakmice redovno prate i da se svako namestanje kaznjava,sto se prethodnih godina jasno videlo kada se pokusalo namestiti.
Ah da totalno sam zaboravio Bata je u dobrim odnosima sa Platinijem i njemu je dozvoljeno namestati.
VELIKO INTERESOVANJE ZA ULAZNICE
01.08.2012. - 10:25 | Urednik portala
Tokom jučerašnjeg dana počela je prodaja ulaznica za utakmicu Vojvodina – Rapid. Na dva prodajna mesta za nepuna 4 časa prodato je oko 2500 karata što garantuje da će tribine stadiona „Karađorđe“ u četvrtak uveče biti ispunjene do poslednjeg mesta.
Posebno interesantno bilo je u centru grada gde je u pešačkoj zoni (Zmaj Jovina ulica) postavljen štand na kojem su uz ulaznice prodavani navijački rekviziti. Ojo 20 časova prodajno mesto posetio je i predsednik kluba, gospodin Ratko Butorović u društvu nekoliko prvotimaca i kompletnog omladinskog pogona FK „Vojvodina“.
Akcija se nastavlja danas, kada će u centru Novog Sada gostovati veterani Vojvodine.
KOREOGRAFIJA
30.07.2012. - 12:39 | Urednik portala
Fudbalski klub Vojvodina za utakmicu protiv bečkog Rapida, a u saradnji sa navijačkom grupom „Firma“ priprema koreografiju koja će uz pomoć gledalaca biti prezentovana na tribinama stadiona „Karađorđe“. Kako bi naš stadion izgledao onako kako i dolikuje ovakvom događaju, molimo sve navijače da pažljivo pročitaju flajer koji će dobiti uz kupljenu ulaznicu.
Flajer će izgledati ovako
Price o rasprodatom stadionu o tome da se trazi karta vise su se ponovo pokazale kao buve koje se pustaju da bi se vestacki podigla tenzija.underPFC je napisao/la:p.s. František slagali te za broj ulaznica izgleda.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.