NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
ma ta ce Bersi..... 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
al' stvarno, nemaju šanse.CLS je napisao/la:ma ta ce Bersi.....

Another hero - another mindless crime.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Frobidden je napisao/la:al' stvarno, nemaju šanse.CLS je napisao/la:ma ta ce Bersi.....
ma neka vi mozete

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
slazem se, vi imate tim za finale, pojacali ste off igru, a def ste svakako jaki, ako vam ostane QB zdrav mozete osvojiti, ali imate isti problem kao i mi, jaku diviziju.SaltCityAttack je napisao/la:Frobidden je napisao/la:al' stvarno, nemaju šanse.CLS je napisao/la:ma ta ce Bersi.....
ma neka vi mozete...a vala CLS care kad ste vi sa 8-8 uzeli prosle godine, onda znaj da mogu i Bearsi
...cekaj malo da se sad uigramo
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Malo sam zapustio pisanje o nasim protivnicima, al' ne mogu stic', moram i ovu Olimpijadu ispratit, a NFL jedva cekam da pocne, evo poceli su trening kampovi, mi inace igramo protiv Ramsa 12.8. prvu utakmicu u predsezoni i favoriti
smo, jer su Ramsi promijenili pola tima, ma sve vazno im je haman novo i mi smo im uzeli par igraca, tako da ocekujem pobjedu + se igramo u Indianapolisu
, u preseason igramo jos protiv Steleersa i Skinsa u gostima i Bengalsa na Lucas Oilu
U narednih nekoliko dana i o ostalim protivnicima u regular season.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Malo sam zapustio pisanje o nasim protivnicima, al' ne mogu stic', moram i ovu Olimpijadu ispratit, a NFL jedva cekam da pocne, evo poceli su trening kampovi, mi inace igramo protiv Ramsa 12.8. prvu utakmicu u predsezoni i favoritismo, jer su Ramsi promijenili pola tima, ma sve vazno im je haman novo i mi smo im uzeli par igraca, tako da ocekujem pobjedu + se igramo u Indianapolisu
, u preseason igramo jos protiv Steleersa i Skinsa u gostima i Bengalsa na Lucas Oilu
![]()
pobjedu protiv Steelersa slobodno otpiši

Bjezi eto Tebowa
Edin TM87 je napisao/la:Bjezi eto Tebowa
ništa to.

SB Broncos - Giants
To hos sukob brace?Edin TM87 je napisao/la:SB Broncos - Giants

Nista to, Texans uzimaju AFC a ovamo ko bude
Ma i to, a i Giantse najvise volim od jacih ekipa u NFC, kud Manning ne ode u 49-erse, pa da sigurno uzme SB...alemsa je napisao/la:To hos sukob brace?Edin TM87 je napisao/la:SB Broncos - Giants![]()
Nista to, Texans uzimaju AFC a ovamo ko bude
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje sve neke vidovite Dzemile
I djecica gloryhunteri

I djecica gloryhunteri

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Shebace se kada Tomica podigne Vince Lombardy Trophy.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovdje sve neke vidovite Dzemile![]()
I djecica gloryhunteri

Po meni ce predstavnika AFC-a u SB-u odlucivati Patriotsi i Texansi. Jedino ko ih jos moze ugroziti su Steelersi, a nesta ne vjerujem da Ravensi predvodjeni Flacco-om mogu do SB-a, a odbrana je godinu dana starija sto se odraziti i na njen kvalitet.
U NFC-u je konkurencija dosta jaca sa 49ersima, Giantsima, Packersima, Eaglesima i Saintsima za koje ne vjerujem da ce u ovoj sezoni napraviti nesta znacajno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- delpiero20
- Kontakt:
I tako to sve...svi hoce nesto, daju optimisticne prognoze i na kraju mi Giantsi uzmemoamerosm je napisao/la:Shebace se kada Tomica podigne Vince Lombardy Trophy.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovdje sve neke vidovite Dzemile![]()
I djecica gloryhunteri![]()
![]()
Po meni ce predstavnika AFC-a u SB-u odlucivati Patriotsi i Texansi. Jedino ko ih jos moze ugroziti su Steelersi, a nesta ne vjerujem da Ravensi predvodjeni Flacco-om mogu do SB-a, a odbrana je godinu dana starija sto se odraziti i na njen kvalitet.
U NFC-u je konkurencija dosta jaca sa 49ersima, Giantsima, Packersima, Eaglesima i Saintsima za koje ne vjerujem da ce u ovoj sezoni napraviti nesta znacajno.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja mislim da su Patriotsi ove sezone favoriti ..u AFC Vjerujem Patriotsi,Houston i Baltimore ..NFC mislim po jacini objektivno Packersi, Bearsi(ali problem jaka divizija),Giants,Eagles(takodjer problem jaka divizija),Saints,Atlanta takodjer su..ne znam sta ce Tampa kako ce oni se uklopiti puno su doveli ove sezone i vjerujem da ce i oni biti dobri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma tesko da ce Saintsi sta uraditi, sa onim frkama, suspenzijama itd.
Eaglesi su se nalozili, Vick najvaljuje da ce ganjati prsten vise nego ikad.
Giantsi su vazda zeznuti posebno u PO.
Za Bearse cemo vidjeti
Ovamo AFC Texansi i Pats, zavisi sve do povreda, eo vec je Johnson povredu steko ali srecom samo je 5 dana, nista ozbiljno. I zavisi od rekorda, na cijem cemo se mejdanu sastati u PO aBd. Steelersi vazda zeznuti,Broncosi s Maningom se ne mogu otpisati, Ravensi ganjaju zadnji voz, Jets s dramom oko Qb-ija nebi trebali smetati
Ali dobro vidjet cemo, jos malo pa ce preseason, usitnilo pravo.
Eaglesi su se nalozili, Vick najvaljuje da ce ganjati prsten vise nego ikad.
Giantsi su vazda zeznuti posebno u PO.
Za Bearse cemo vidjeti
Ovamo AFC Texansi i Pats, zavisi sve do povreda, eo vec je Johnson povredu steko ali srecom samo je 5 dana, nista ozbiljno. I zavisi od rekorda, na cijem cemo se mejdanu sastati u PO aBd. Steelersi vazda zeznuti,Broncosi s Maningom se ne mogu otpisati, Ravensi ganjaju zadnji voz, Jets s dramom oko Qb-ija nebi trebali smetati

Ali dobro vidjet cemo, jos malo pa ce preseason, usitnilo pravo.
Eaglesi oduvijek najjači za mene 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
realno, Patriotsi dominiraju u AFC. Jedini koji im mogu parirati su Texansi, Steelersi i Ravensi. na stranu to što sam fan Steelersa, Patriotsi ove godine uzimaju AFC bez nekih većih komplikacija ja msm.
što se tiče NFC, tu može biti svašta.
što se tiče NFC, tu može biti svašta.
Cuj ja gloryhunter, pa Coltsi su primjer da nisamrio_Ferdy88 je napisao/la:Ovdje sve neke vidovite Dzemile![]()
I djecica gloryhunteri

Samo vi otpisujte Manninga

Sto se tice NFC-a, Packersi standardno, Giantsi jako dobri, Eaglesi najavljuju, ocekuju, pricaju, dream team fazoni, al' dok Vick ne nauci bacat, a ne trcat, nista nece bit' od njih... Cowboysima je problem jaka divizija i Romo, kao i Lionsima, Bearsi su jedni od favorita za SB, ako ih povrede zaobidju... Od 49-ersa nista ne ocekujte poslije uzimanja divizije.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A Real, Liverpool i Lakersi primjer da jesiEdin TM87 je napisao/la:Cuj ja gloryhunter, pa Coltsi su primjer da nisamrio_Ferdy88 je napisao/la:Ovdje sve neke vidovite Dzemile![]()
I djecica gloryhunteri![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.