Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2012, 02:16

Pandza je stvarno otvorio vrata nasim igracima u Mechelenu. I to sto smo razbili Belgiju. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 29 jul 2012, 16:44

Mario Vrancic Paderborn protiv Bremena odigro dobru partiju

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 jul 2012, 18:31

Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 jul 2012, 20:02

Mislim da ce Galesic dobiti poziv . Pape je spominjao da ga je pratio u Gorici a evo i u Berschootu je nastavio odlicno pa me nebi iznenadilo da dobije poziv :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jul 2012, 22:56

bavarian_bk je napisao/la:Mislim da ce Galesic dobiti poziv . Pape je spominjao da ga je pratio u Gorici a evo i u Berschootu je nastavio odlicno pa me nebi iznenadilo da dobije poziv :)
To Papetu ne bi bio ni malo los potez.Goran je brz i prodoran igrac,a bgm takvi nam trebaju ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 30 jul 2012, 00:02

Mura 05 - Maribor 1:3 (1. SNL)
0:1 Jovan Vidović 23'
0:2 Alen Ploj 49'
0:3 Nikola Komazec 72'
1:3 Nusmir Fajić 84'

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 jul 2012, 07:51

ne znam zasto se ovdje konstantno pominju igraci iz slovenske lige iz koje nijedan fudbaler nije za prve postave nase repke, a kamo li prosjecan...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 jul 2012, 12:27

amho je napisao/la:ne znam zasto se ovdje konstantno pominju igraci iz slovenske lige iz koje nijedan fudbaler nije za prve postave nase repke, a kamo li prosjecan...
fajic bi bio odlican izbor za 3. napadaca u repci
Unica grande amore

nihco

Post Postao/la nihco » 30 jul 2012, 14:01

AllAbout je napisao/la:
amho je napisao/la:ne znam zasto se ovdje konstantno pominju igraci iz slovenske lige iz koje nijedan fudbaler nije za prve postave nase repke, a kamo li prosjecan...
fajic bi bio odlican izbor za 3. napadaca u repci
prosla sezona 20 golova u ligi, ova sezona 7 utakmica, 4 gola. ne zaboravite da slovenska liga izbacuje igrace koji direktno nastupaju u serie a i ozbiljnijim ligama. ako prizivamo adilovica i husejinovica, fajic je puno bolji.
Sent from my Commodore 64

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jul 2012, 14:03

To je dokazao i Maribor, koji se poigravao sa Željom.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 jul 2012, 14:46

Da, definitivno treba Fajica pozvati kao 3. napadaca u jakoj je formi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jul 2012, 14:58

Mahmutovića treba pozvati i staviti ga prije Džeka, Fajić treći napadač, Vedo prvi, Edin četvrti ko i u Mančesteru :mrgreen:
Ovi će bar ginuti za svaku loptu, ne se šetati po terenu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jul 2012, 15:03

@ legenda reala vjeruj mi da, bez obzira na kiseli smiley koji si postavio na kraju svoga posta, post ima smisla, ako će zvati u prijateljskim nek' proba koga novog, zašto ? ti si već napisao :
legenda reala je napisao/la: Ovi će bar ginuti za svaku loptu, ne se šetati po terenu :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2012, 04:26

0123456 je napisao/la:Mura 05 - Maribor 1:3 (1. SNL)
0:1 Jovan Vidović 23'
0:2 Alen Ploj 49'
0:3 Nikola Komazec 72'
1:3 Nusmir Fajić 84'
Mocan gol, na 2:57
" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovaj protiv CSKA nije los
na 0:45
" onclick="window.open(this.href);return false;

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2012, 04:35

bhfanatic14 je napisao/la:Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
Gol na 0:25
Pravo je brz lik, veoma dobar prodor na 1:17
i onda ovo na 2:25, koja brzina.....
trebao je prije dodati

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 jul 2012, 15:43

Enis Nadarevic ce vjerovatno preci u njemačku Fortuna Dusseldorf i to u narednih nekoliko dana.Za njega je jos zainteresovana i Catania.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 31 jul 2012, 19:12

Mladi Bosanac odveo New York Red Bull do titule prvaka Amerike

Najbolji američki klubovi na jednom mjestu, ali mi smo pokazali kvalitet i snagu
Autor E. KADIĆ | Objavljeno 31.07.2012. u 06:14
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Ismar Tandir sa medaljom i pobjedničkim peharom Ismar Tandir sa medaljom i pobjedničkim peharom

New York Red Bull je omladinski prvak Sjedinjenih Američkih Država, a Bosanac Ismar Tandir je najbolji igrač završnice. Najbolji američki klubovi, ukupno 78, igrali su za prvaka države. Prvenstvo je počelo u septrembru 2011. godine, a ekipe su bile podjeljene na četiri divizije, istok, zapad, sjever i jug. Nakon razigravanja u play-off u na turniru u Dallasu, NY Red Bull je osvojio prvo mjesto, što mu je donijelo plasman među osam najboljih. Houston je bio domaćin velikog finala, top 8 klubova. NY Red Bull je na pogon sjajnog 17-godišnjeg Bosanca, Ismara Tandira, osvojio prvo mjesto.

Velika završnica

- Bila je to veličanstvena završnica. Najbolji američki klubovi na jednom mjestu, ali mi smo pokazali kvalitet i snagu, što nam je donijelo prvo mjesto i pobjednički pehar - kaže Tandir za "Avazov Sport".

''Crveni bikovi'' iz New Yorka su do titule došli nakon pobjeda protiv najboljih ekipa Washington DC-a, Cosmosa, Chicago Firea, Columbus Crewa, Toronta, New England Revolutiona, Dallasa, Philadelphije...

Ismar Tandir je bio ključni igrač New Yorka. Na svojim plećima je iznio sezonu, play-off i na kraju finale. Tamo je Red Bull sa 1:0 pobijedio St. Louis Scott Gallagher Missouri. Ismar je odigrao odličnu utakmicu. Tokom cijele sezone zabijao je golove u ključnim momentima, odigravši prvenstvo na vrhunskom nivou. Američke mediji potenciraju njegovu tehniku, jer za nekog ko je visok 1.94 cm, odlično kontroliše loptu. Naravno, tu su I neizbježna poređenja sa Edinom Džekom i Zlatanom Ibrahimovićem.

- Džeko i Zlatan su moji uzori. Kako smo slične konstitucije, onda ne trebam previše razmišljati, gledam kako oni igraju i tu ne može biti greške. Zlatan je odranije, a Džeko u posljednje vrijeme je posebno popularan u Americi. Naravno, dolazimo iz iste države, iz Bosne i Hercegovine i uvijek se to potencira.

Na meti klubova

Kako je završnica američkog omladinskog prvenstva bila medijski praćena, tako je i Tandir dobio svojih ''pet minuta slave''. Skauti ne samo američkih, nego i evropskih klubova gledali su utakmice, pa su se neki obratili NY Red Bullu.

- Claudio Reyna je bivši igrač Manchester Cityja, a sada je glavni skaut za omladinski nogomet Sjedinjenih Država. On je gledao sve utakmice u završnici. Sada su se Amerikanci još više zainteresovali za mene, jer imam i američki pasoš, i žele da se odazovem na okupljanje mlade reprezentacije. O tome ne razmišljam, niti to želim, niti me privlači, jer ja sam Bosanac i moj san je reprezentacija moje domovine, Bosne I Hercegovine. I dalje čekam na taj poziv - kaže Tandir.

Ismar je proteklih mjeseci povezivan sa nekoliko evropskih klubova. Najbliži je Sochauxu, s kojim je odradio pripreme, ali zbog maloljetnosti i administrativnih procedura, još uvijek nije potpisao ugovor. Dok je sa Sochauxom igrao utakmice, skrenuo je pažnju i ostalih klubova, Lillea, Twentea, Stuttgarta i zagrebačkog Dinama. On je, za sada, igrač New York Red Bulla i čeka šta će se desiti.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 avg 2012, 00:05

soko je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
trebao je prije dodati
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 avg 2012, 05:28

gringobih je napisao/la:
soko je napisao/la:
trebao je prije dodati
[youtube][/youtube]
Treba ga pozvati u repku da vidimo.. Dosta je brz, samo dosta puta se spetlja sa loptom i ne zna zvavrsiti. Gledao sam ga protiv Sparte prosle godine i izadje sam pred gol i citav gol promasi, par puta mu se to desilo. Mislim da bi ga nasi navijaci pojeli kod tih gresaka.
Njega i Fajici bi volio vidjeti u repci ipak, jer treba nam koji napadac.
Danas je i Zec zabio gol.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 avg 2012, 13:02

Šta je sa onim Baggiom? :lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.