FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Poslije utakmica sa Mariborom napisao sam više postova nego li zadnjih par mjeseci. Valjda zato što sam imao mnogo primjedaba. Ali i zato što danima nisam izlazio iz kuće, skrhan onako kako te samo Željo skrhati može. Sječam se posta jednog od članova koje uvažavam, u kojem je rekao da mu je otac prestao ići na utakmice poslije Videotona. Ta rečenica mi je kroz glavu prošla 5000 puta u zadnjih 5 dana. Godišnju kartu sam već prebolio a i moj sin ju je prebolio jer je moja rečenica bila kratka i jasna "K.... će ove godine od mene dobiti pare unaprijed"
A onda.
HVALA BRAĆI PITARIMA.
Onda sam izašao iz kuće i doživio prve bliske susrete. I oni su me naravno vratili u život. Nije kriv niti jedan igrač Želje, nije kriv niti jedan član uprave niti navijač... Nije Željo obrukao BH fudbal pa su ga oni morali izvaditi i vratiti u život. KRIV JE AMAR OSIM. OTJERAJMO AMARA...
- Amar Osim nije mogao da proda niti jednog igrača iz šampionske ekipe.
- Amar Osim je potrošio svu babinu imovinu da bi bio prvak.
- Amar Osim pojma nema, i da nije Dine Džurbuzovića bili bi zadnji.
- Amar Osim ... Je kriv i što se BH nije plasirala na euro...
OTJERAJMO AMARA!!!
Sikiraju se oni što nas Amar dovede dodna provalije.
Dakle PLAVA BRAĆO!!!
7 dugih godina smo postili od svega.
I sada 3 godine uživamo. I desi se poneki pad, ali kao i prošle godine, to traje par sedmica a onda jašemo na bijelom konju cijele sezone. Je li to loše. Meni baš i nije!!! Malo smo se mi napalili da može ove sezone biti taj veliki iskorak, i kad smo trehnuli guzicom o ledinu, malo nas je zaboljeo. Ali je bitno da je bar nešta iz guzice u glavu prešlo prilikom pada.
OTJERAJMO AMARA OSIMA!!!
Slažem se u potpunosti. Nakon 7 godina posta, evo on je nešta i napravio za ove 3. Dajem mu još 4 za veliki iskorak. Ako ga ne napravi, "očerajmo ga". ŽDG vam tvrdi, ako Amar bude radio sljedeće 4 godine, Željo će napraviti taj veliki iskorak i to neće biti nekakvo 3 pretkolo??? Strpljenja braćo. A ako ne napravi, otjerajte Amara sa klupe a ŽDG će sam otići i sa tribine i sa foruma. Smijem ovo i obečati i potpisati kod notara, jer se to neće desiti. Neće naravno, ako damo podršku čovjeku koji zna šta radi i koji voli Želju koliko cijela tribina.
Ovanziva je krenula, i glupi bi bili da jenisu pokrenuli. 3 godine im samo jedan jedini čovjek zagorčava život. Ofanziva će biti gora od one na sutjesci ili one na Žuću 93. I prljavija i bezobraznija.
Ne brinite, ako im uspije neće biti loše. Klubom će harati Redžepagići, zaklinjat ćemo se u nekakve Saide sa ugovorima od osam sedmica i bit ćemo sretni, Ko voli nek izvoli.
Ne volim duge postove. Rijetko ih pišem. Braćo ovaj sam morao ispljunuti. Pred nama je težak period u kojem imamo samo jedan jedini zadatak. Biti uz onoga ko nam je donio najviše radosti.
Računica je jasna ko dan. Trbamo samo voljeti onoga koga oni najviše mrze. Braćo, oni više ne mrze Želju. Oni mrze samo Amara Osima
A onda.
HVALA BRAĆI PITARIMA.
Onda sam izašao iz kuće i doživio prve bliske susrete. I oni su me naravno vratili u život. Nije kriv niti jedan igrač Želje, nije kriv niti jedan član uprave niti navijač... Nije Željo obrukao BH fudbal pa su ga oni morali izvaditi i vratiti u život. KRIV JE AMAR OSIM. OTJERAJMO AMARA...
OTJERAJMO AMARA!!!
Dakle PLAVA BRAĆO!!!
I sada 3 godine uživamo. I desi se poneki pad, ali kao i prošle godine, to traje par sedmica a onda jašemo na bijelom konju cijele sezone. Je li to loše. Meni baš i nije!!! Malo smo se mi napalili da može ove sezone biti taj veliki iskorak, i kad smo trehnuli guzicom o ledinu, malo nas je zaboljeo. Ali je bitno da je bar nešta iz guzice u glavu prešlo prilikom pada.
OTJERAJMO AMARA OSIMA!!!
Slažem se u potpunosti. Nakon 7 godina posta, evo on je nešta i napravio za ove 3. Dajem mu još 4 za veliki iskorak. Ako ga ne napravi, "očerajmo ga". ŽDG vam tvrdi, ako Amar bude radio sljedeće 4 godine, Željo će napraviti taj veliki iskorak i to neće biti nekakvo 3 pretkolo??? Strpljenja braćo. A ako ne napravi, otjerajte Amara sa klupe a ŽDG će sam otići i sa tribine i sa foruma. Smijem ovo i obečati i potpisati kod notara, jer se to neće desiti. Neće naravno, ako damo podršku čovjeku koji zna šta radi i koji voli Želju koliko cijela tribina.
Ovanziva je krenula, i glupi bi bili da jenisu pokrenuli. 3 godine im samo jedan jedini čovjek zagorčava život. Ofanziva će biti gora od one na sutjesci ili one na Žuću 93. I prljavija i bezobraznija.
Ne brinite, ako im uspije neće biti loše. Klubom će harati Redžepagići, zaklinjat ćemo se u nekakve Saide sa ugovorima od osam sedmica i bit ćemo sretni, Ko voli nek izvoli.
Ne volim duge postove. Rijetko ih pišem. Braćo ovaj sam morao ispljunuti. Pred nama je težak period u kojem imamo samo jedan jedini zadatak. Biti uz onoga ko nam je donio najviše radosti.
Računica je jasna ko dan. Trbamo samo voljeti onoga koga oni najviše mrze. Braćo, oni više ne mrze Želju. Oni mrze samo Amara Osima
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Upravo, sve to isto sam prošao ovih dana. Slažem se od riječi do riječi s tobom. S bilo kojim pitarom da sam vodio diskusiju odmah je slijedila priča protiv Amara, pa tek onda protiv igrača.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Nije loše, daleko od toga, ali malo iritira što svaki put padnemo sa konja baš kad ispred mlade prolazimoParanoja je napisao/la: 7 dugih godina smo postili od svega.
I sada 3 godine uživamo. I desi se poneki pad, ali kao i prošle godine, to traje par sedmica a onda jašemo na bijelom konju cijele sezone. Je li to loše.

NAPRIJED NARODE!
preneseno sa tm.org forumaParanoja je napisao/la:Poslije utakmica sa Mariborom napisao sam više postova nego li zadnjih par mjeseci. Valjda zato što sam imao mnogo primjedaba. Ali i zato što danima nisam izlazio iz kuće, skrhan onako kako te samo Željo skrhati može. Sječam se posta jednog od članova koje uvažavam, u kojem je rekao da mu je otac prestao ići na utakmice poslije Videotona. Ta rečenica mi je kroz glavu prošla 5000 puta u zadnjih 5 dana. Godišnju kartu sam već prebolio a i moj sin ju je prebolio jer je moja rečenica bila kratka i jasna "K.... će ove godine od mene dobiti pare unaprijed"
A onda.
HVALA BRAĆI PITARIMA.
OTJERAJMO AMARA!!!
Dakle PLAVA BRAĆO!!!
OTJERAJMO AMARA OSIMA!!!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
nanek je napisao/la:preneseno sa tm.org forumaParanoja je napisao/la:Poslije utakmica sa Mariborom napisao sam više postova nego li zadnjih par mjeseci. Valjda zato što sam imao mnogo primjedaba. Ali i zato što danima nisam izlazio iz kuće, skrhan onako kako te samo Željo skrhati može. Sječam se posta jednog od članova koje uvažavam, u kojem je rekao da mu je otac prestao ići na utakmice poslije Videotona. Ta rečenica mi je kroz glavu prošla 5000 puta u zadnjih 5 dana. Godišnju kartu sam već prebolio a i moj sin ju je prebolio jer je moja rečenica bila kratka i jasna "K.... će ove godine od mene dobiti pare unaprijed"
A onda.
HVALA BRAĆI PITARIMA.
OTJERAJMO AMARA!!!
Dakle PLAVA BRAĆO!!!
OTJERAJMO AMARA OSIMA!!!

Ja ne znam zasto vise spominjete Amara? Sve i da je pogrijesio, neka je. Ima on kredita da grijesi godinama ako hoce.
Okrenimo se Travniku.
Ja bi, da se ikako moze, zakonom zabranio spominjanje Maribora. Kao da nam je prvi put da ispadnemo.
P.S. Naravno da se dusmani nadaju da ce Amar otici.
Okrenimo se Travniku.
Ja bi, da se ikako moze, zakonom zabranio spominjanje Maribora. Kao da nam je prvi put da ispadnemo.

P.S. Naravno da se dusmani nadaju da ce Amar otici.
ne mozete ni vi bez nas tegle otvorit pa sta sadPitar sa Kariba je napisao/la: Ne možete meda na kašiku bez nas. Bjež` ba......

- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Nije ba nego su mi bezveze ove priče oko nas i Amara. Od Maribora idete sa tom pričom da mi smjenjujemo Amara, mislim nigdje veze.lisander je napisao/la:ne mozete ni vi bez nas tegle otvorit pa sta sadPitar sa Kariba je napisao/la: Ne možete meda na kašiku bez nas. Bjež` ba......
Ne sikiraj se imamo mi vecih dusmana od vas i to u svojim redovimaPitar sa Kariba je napisao/la:Nije ba nego su mi bezveze ove priče oko nas i Amara. Od Maribora idete sa tom pričom da mi smjenjujemo Amara, mislim nigdje veze.lisander je napisao/la:ne mozete ni vi bez nas tegle otvorit pa sta sadPitar sa Kariba je napisao/la: Ne možete meda na kašiku bez nas. Bjež` ba......
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Ne sikiraj se imamo mi vecih dusmana od vas i to u svojim redovima[/quote]Pitar sa Kariba je napisao/la:Nije ba nego su mi bezveze ove priče oko nas i Amara. Od Maribora idete sa tom pričom da mi smjenjujemo Amara, mislim nigdje veze.lisander je napisao/la:ne mozete ni vi bez nas tegle otvorit pa sta sadPitar sa Kariba je napisao/la: Ne možete meda na kašiku bez nas. Bjež` ba......
To se da primjetiti, tako je to na našim "tribinama", vazda im malo.
- mahalac_SA
- Kontakt:
Nego polaHko opet po duplu ako Bog da, to je nasa realnost
Dok je glavnog u familiji ima trofeja, da ne bude "prepotentno", i koji viška!!!
AMAR OSIM, kraj priče!!!

AMAR OSIM, kraj priče!!!
UEFA=MAFIA
-
- Kontakt:
Nista,aBd nagodinu opet na Maribor... da se neke stvari isprave 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- mahalac_SA
- Kontakt:
ma tako ti je u EU ponekad ti se posreci da prođeš neuporedivo bogatije, organizovanije i uređenije /šerif, lilestrom/ nase je da se tome nadamo iz godine u godinu i naravno da osvajamo trofeje u BiHneroazzuro je napisao/la:Nista,aBd nagodinu opet na Maribor... da se neke stvari isprave

UEFA=MAFIA
ma nije do igraca,nije do amara,nije do uprave,jednostavno ja nez sta da radimo vise pa da bude bolje u evropi ili je neka losa sreca se nadvila,mi prosle godine izbacimo jedan klub koji sto se uslova i sredstava tice stoljecima ispred nas i onda u iducem kolu kao NOSIOCI izvucemo MACCABI
al haj,ove godine nam se ukaze prilika da igramo sa dudelanzom koji bi 90% prosli i takva prilika se nece ukazat iducih 15 godina najmanje,mi ispadnemo od maribora,al da su nas nadigrali nisu,npr da je hapoel dobio 1 0 u izraelu ja bi bio siguran opet da cmeo ispast ,al cim sam se ja (kao i dosta raje) nadali da mozemo stici 3 gola znaci 3GOLA,znaci da nismo nadigrani,ali sta da se radi kada svaki suta na go zavrsi u golu,al neko ce za pet godina vidjeti 4 1 i reci da smo potopljeni,ja ne vidim stvarno neki razlog za depresiju ili tako nesto,jedino sto cemo komsije morat slusat jedno pola godine al haj,treba opet pregaziti i ligu i kup a realno u stanju smo za to,i pokazati dusmanima ko je BR1
sto se stadiona tice,ma beze svi zavaravate sami sebe kaki bageri kakva cuda mora se pokrenuti prava akcija iz opstine kantona uprave odakle vec treba da bi se tako nesto uradilo a sve te price obeco ovaj obeco onaj su za malu djecu,jer nije stadiono 10maraka pa da se moze uraditi kad nam je ceif.Samo ruku na srce,ima stvari koje se mogu uraditi i do pocetka sezone,stolice na istoku,ciscenje juga,...a krovovi,evropa na grbavici,pa i 7 8 wc na stadionu su realno samo san jos bar 3 4 godine

sto se stadiona tice,ma beze svi zavaravate sami sebe kaki bageri kakva cuda mora se pokrenuti prava akcija iz opstine kantona uprave odakle vec treba da bi se tako nesto uradilo a sve te price obeco ovaj obeco onaj su za malu djecu,jer nije stadiono 10maraka pa da se moze uraditi kad nam je ceif.Samo ruku na srce,ima stvari koje se mogu uraditi i do pocetka sezone,stolice na istoku,ciscenje juga,...a krovovi,evropa na grbavici,pa i 7 8 wc na stadionu su realno samo san jos bar 3 4 godine

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Ne znam da li postoji ikako mogucnost da se grbavica adaptira. Znaci da se istok i onaj dio juga prekriju novim betonom kao sto se radilo sa jugom prije par godina i postave stolice to bi znacilo novih bar 3-3 500 stolica (sve ukupno bi imalioko 12 000 sto je sasvim dovoljno za 2 pretkolo). Sto se tice zapada adaptirati slacionice i na sjeveru i ostalim dijelu stadiona postaviti wc i ostalo sto treba za ispunjenje uslova. Sve to ne bi kostalo vise od milion km. Sad se pitam da li bi to bilo dovoljno da se igra makar ovo 2 pretkolo lige prvaka na Grbavici. Nemojte odma napadati, vec mi je to naumpalo zato sto nakon zadnje adaptacije igrali protiv litexa i onih iz san marina na grbavici.
Postavlja se pitanje da li bi to bilo isplatno. Misilm da bi itekako ako naredne 3-4 godine ne budemo gradili stadion. Prolaskom maribora bi zaradili blizu milion km, a imali bi puno vece sanse na nasoj grbavici.
Postavlja se pitanje da li bi to bilo isplatno. Misilm da bi itekako ako naredne 3-4 godine ne budemo gradili stadion. Prolaskom maribora bi zaradili blizu milion km, a imali bi puno vece sanse na nasoj grbavici.
@Paranoja, Makar napisi da si ukro post.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ti si čorav ili pojma nemaš o futbalu. popušili ste u mariboru 4:1. na gol ste šutnuli samo jednom i dali gol. šta sad pričaš gluposti da je svaka naša šansa bila gol? to nije istina. nego ste vi iz samo jedne jedine šanse postigli gol.pored 4gola imali smo još 2-3 100% šanse koje nisu realizovane. onda idemo dalje. da si bio na utakmici mogao si vidjeti da su svi vaši igrači deblji,veči sporiji od naših. pored toga i stariji. da imaš malo pojma o futbalu znao bih da neko ko je 190 i 90 kila ne može da trči kao neki lagani igrač. takvi igrači nema teorije da izdrže neki tempo 90 minuta i da su fenomeni za trčanje prema konstituciji. šta misliš što su sprinteri npr jaki a oni na 800 metara mršavi? ali vaši mrgani daleko su od nekih sprintera i brzine a isto tako daleko on nekih koji bih mogli imati puno kondicije. u tome je poanta što su vaši pali. jer nisu imali više snage da izdrže tempo kojeg su nametnuli naši igrači maribora.imali su loptu skoro 60posto u nogama. više šuta na gol,kornera .. ja te molim da prestaneš komentirati futbal jer o futbalu zaista nemaš pojma. ubog ovakvih idiota nije ni čudo što željo ne može nešto da uradi.irridu je napisao/la:ma nije do igraca,nije do amara,nije do uprave,jednostavno ja nez sta da radimo vise pa da bude bolje u evropi ili je neka losa sreca se nadvila,mi prosle godine izbacimo jedan klub koji sto se uslova i sredstava tice stoljecima ispred nas i onda u iducem kolu kao NOSIOCI izvucemo MACCABIal haj,ove godine nam se ukaze prilika da igramo sa dudelanzom koji bi 90% prosli i takva prilika se nece ukazat iducih 15 godina najmanje,mi ispadnemo od maribora,al da su nas nadigrali nisu,npr da je hapoel dobio 1 0 u izraelu ja bi bio siguran opet da cmeo ispast ,al cim sam se ja (kao i dosta raje) nadali da mozemo stici 3 gola znaci 3GOLA,znaci da nismo nadigrani,ali sta da se radi kada svaki suta na go zavrsi u golu,al neko ce za pet godina vidjeti 4 1 i reci da smo potopljeni,ja ne vidim stvarno neki razlog za depresiju ili tako nesto,jedino sto cemo komsije morat slusat jedno pola godine al haj,treba opet pregaziti i ligu i kup a realno u stanju smo za to,i pokazati dusmanima ko je BR1
![]()
p.s. na uzvratnoj utakmici vaši igrači pokazali su samo da su grubi i da neznaju da se ponašaju. ne možeš ti u evropi nabacivati sudiji i biti bezobrazan. kulturno ponašanje i kontrolisanje emocija je prvi uslov.
ja se nadam da svake godine dobivamo železničar jer ste najlakši moguči protivnik. 6:2 ne možemo izbaciti čak nijedne momčadi iz 3 slovenske lige kamoli 2 slovenske lige. eto pobjedili smo Muro sa 3:1 u gostima sa trečom ekipom skoro samim juniorima. a mura izbacila CSKA.
dobro care,objasnio si nam fudbal,maribor bolji od Zelje dva puta,svaka cast,brzi,manji,tanji,ljepsi,leprsaviji i imaju eu pasos.Haj sad postedi nasnkmb4ever je napisao/la:ti si čorav ili pojma nemaš o futbalu. popušili ste u mariboru 4:1. na gol ste šutnuli samo jednom i dali gol. šta sad pričaš gluposti da je svaka naša šansa bila gol? to nije istina. nego ste vi iz samo jedne jedine šanse postigli gol.pored 4gola imali smo još 2-3 100% šanse koje nisu realizovane. onda idemo dalje. da si bio na utakmici mogao si vidjeti da su svi vaši igrači deblji,veči sporiji od naših. pored toga i stariji. da imaš malo pojma o futbalu znao bih da neko ko je 190 i 90 kila ne može da trči kao neki lagani igrač. takvi igrači nema teorije da izdrže neki tempo 90 minuta i da su fenomeni za trčanje prema konstituciji. šta misliš što su sprinteri npr jaki a oni na 800 metara mršavi? ali vaši mrgani daleko su od nekih sprintera i brzine a isto tako daleko on nekih koji bih mogli imati puno kondicije. u tome je poanta što su vaši pali. jer nisu imali više snage da izdrže tempo kojeg su nametnuli naši igrači maribora.imali su loptu skoro 60posto u nogama. više šuta na gol,kornera .. ja te molim da prestaneš komentirati futbal jer o futbalu zaista nemaš pojma. ubog ovakvih idiota nije ni čudo što željo ne može nešto da uradi.irridu je napisao/la:ma nije do igraca,nije do amara,nije do uprave,jednostavno ja nez sta da radimo vise pa da bude bolje u evropi ili je neka losa sreca se nadvila,mi prosle godine izbacimo jedan klub koji sto se uslova i sredstava tice stoljecima ispred nas i onda u iducem kolu kao NOSIOCI izvucemo MACCABIal haj,ove godine nam se ukaze prilika da igramo sa dudelanzom koji bi 90% prosli i takva prilika se nece ukazat iducih 15 godina najmanje,mi ispadnemo od maribora,al da su nas nadigrali nisu,npr da je hapoel dobio 1 0 u izraelu ja bi bio siguran opet da cmeo ispast ,al cim sam se ja (kao i dosta raje) nadali da mozemo stici 3 gola znaci 3GOLA,znaci da nismo nadigrani,ali sta da se radi kada svaki suta na go zavrsi u golu,al neko ce za pet godina vidjeti 4 1 i reci da smo potopljeni,ja ne vidim stvarno neki razlog za depresiju ili tako nesto,jedino sto cemo komsije morat slusat jedno pola godine al haj,treba opet pregaziti i ligu i kup a realno u stanju smo za to,i pokazati dusmanima ko je BR1
![]()
p.s. na uzvratnoj utakmici vaši igrači pokazali su samo da su grubi i da neznaju da se ponašaju. ne možeš ti u evropi nabacivati sudiji i biti bezobrazan. kulturno ponašanje i kontrolisanje emocija je prvi uslov.
ja se nadam da svake godine dobivamo železničar jer ste najlakši moguči protivnik. 6:2 ne možemo izbaciti čak nijedne momčadi iz 3 slovenske lige kamoli 2 slovenske lige. eto pobjedili smo Muro sa 3:1 u gostima sa trečom ekipom skoro samim juniorima. a mura izbacila CSKA.
Gotovo vise ba s LS za ovu godinu...
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
izvini,molim te,vi ste VELIKA FUDBALSKA NACIJAnkmb4ever je napisao/la:ti si čorav ili pojma nemaš o futbalu. popušili ste u mariboru 4:1. na gol ste šutnuli samo jednom i dali gol. šta sad pričaš gluposti da je svaka naša šansa bila gol? to nije istina. nego ste vi iz samo jedne jedine šanse postigli gol.pored 4gola imali smo još 2-3 100% šanse koje nisu realizovane. onda idemo dalje. da si bio na utakmici mogao si vidjeti da su svi vaši igrači deblji,veči sporiji od naših. pored toga i stariji. da imaš malo pojma o futbalu znao bih da neko ko je 190 i 90 kila ne može da trči kao neki lagani igrač. takvi igrači nema teorije da izdrže neki tempo 90 minuta i da su fenomeni za trčanje prema konstituciji. šta misliš što su sprinteri npr jaki a oni na 800 metara mršavi? ali vaši mrgani daleko su od nekih sprintera i brzine a isto tako daleko on nekih koji bih mogli imati puno kondicije. u tome je poanta što su vaši pali. jer nisu imali više snage da izdrže tempo kojeg su nametnuli naši igrači maribora.imali su loptu skoro 60posto u nogama. više šuta na gol,kornera .. ja te molim da prestaneš komentirati futbal jer o futbalu zaista nemaš pojma. ubog ovakvih idiota nije ni čudo što željo ne može nešto da uradi.irridu je napisao/la:ma nije do igraca,nije do amara,nije do uprave,jednostavno ja nez sta da radimo vise pa da bude bolje u evropi ili je neka losa sreca se nadvila,mi prosle godine izbacimo jedan klub koji sto se uslova i sredstava tice stoljecima ispred nas i onda u iducem kolu kao NOSIOCI izvucemo MACCABIal haj,ove godine nam se ukaze prilika da igramo sa dudelanzom koji bi 90% prosli i takva prilika se nece ukazat iducih 15 godina najmanje,mi ispadnemo od maribora,al da su nas nadigrali nisu,npr da je hapoel dobio 1 0 u izraelu ja bi bio siguran opet da cmeo ispast ,al cim sam se ja (kao i dosta raje) nadali da mozemo stici 3 gola znaci 3GOLA,znaci da nismo nadigrani,ali sta da se radi kada svaki suta na go zavrsi u golu,al neko ce za pet godina vidjeti 4 1 i reci da smo potopljeni,ja ne vidim stvarno neki razlog za depresiju ili tako nesto,jedino sto cemo komsije morat slusat jedno pola godine al haj,treba opet pregaziti i ligu i kup a realno u stanju smo za to,i pokazati dusmanima ko je BR1
![]()

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 21 gost.