FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nidi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nidi » 29 jul 2012, 23:15

payton je napisao/la:
jukapitar je napisao/la:stvarno nemogu da vjerujem sta ovdje sve mozes procitat kakvi dugovi saidu se ne duguje ni fening kao ni ostalim koje je ova uprava dovela to garantujem
potpis i ovo je tacno 10000%
said za nase prilike ima pravo dobru platu a za dusebriznike : said ima ugovor sa FCS do 20 januara 2013 i do tada moze otici samo sa OBESTECENJEM koje odredjuje klub
do sada je stigla samo jedna konkretna ponuda za njega (ali da u paketu sa njim ide i sejtan) iz hajduka..prvo je bila 100 000 eura pa nas klub nije pristao tj glat odbio pa su ovi podigli na 170 000 e , sto je isto tako odbijeno..sve ovo je bilo prije euro lige...
koliko se moze saznati , ako said odluci da ide onog trenutka kad ispadnemo iz euro lige , klub za njega trazi 350 000 eura i nema spustanja cijene...ovdje postoji opcija (vec vdjena vise puta ali se malo prica o tome) da novi saidov klub XY plati pola obestecenja a njegov mendjer pola ili neki drugi odnos npr 70-30 % obestecenja...
ili ako stvarno hoce da ide a nema zainteresovanih , moze mu menadjer platiti kompletnu cifru i cao djaci
hasagic i kerla su samo tako zajebali zelju i otisli bez banke a pogotovo je bolna situacija bila sa hasagicem jer je zeljo u tom vremenu trazio 600 ili vise milja eura a on nije htio potpisati novi ugovor pa ga amar stavio na tribine..i onda je otiso djaba
nama se ovo moze desiti ali tek u januaru..i vala Hallal mu sve , nek ide , zasluzio je !!
ima ugovor do januara a prvi dio prvenstva završava u novembru,ne isplati se klubu plačati huseinovića dok je pauza

payton

Post Postao/la payton » 29 jul 2012, 23:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo za Bandovica je zavrseno na veliko zadovoljstvo svih zainteresovanih strana, Veleza, njega i Sarajeva, bar tako je bilo veceras, ako se ujutro sta ne promijeni. Said ce otici jer je klasa i steta bi bilo da ostane ovdje jer onakav igrac treba reprezentaciji. Sesar ima jos godinu dana ugovora i on ce otici najvjerovatnije na polusezoni, treba ih unovciti, zasto da ne. I da, Sarajevo ima skupinu igraca kakvu odavno nije imalo, em kvalitetni, em karakterni. Zasto karakterni, necu da doljevam ulje na vatru, no znaju oni koji poznaju situaciju u klubu.
Danas popodne , velez kaze da smo ispali nekorektni. Jedan clan uprave fcs-a mi na telefon kaze..pusti ih , Bandovic ima samo usmeni dogovor i nista vise. Ti sad kazes zavrseno na obostrano zadovoljstvo..kome vjerovati ???
Daj malo opsirnije o svemu pls
YES.WE.DID.

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 29 jul 2012, 23:17

kad su karte u prodaji zna li neko??

payton

Post Postao/la payton » 29 jul 2012, 23:19

@nidi
ako udje u jedan mjesec npr novembar samo jedan dan ..moras mu dati platu ,pogotovo ako u tom mjesecu odigra jednu ili dvije tekme za fcs
koliko znam , prvi dio prvenstva zavrsava 4 ili 5 novembra...znaci kako god da okrenes moras mu dati platu
YES.WE.DID.

BordoGigant
Kontakt:

Post Postao/la BordoGigant » 29 jul 2012, 23:33

Hz-Sa je napisao/la:kad su karte u prodaji zna li neko??
Trebalo bi utorak opet da bude, kao protiv Levskog.
I da vas pitam, sta mislite hocel biti Kosevo opet ispunjeno kao protiv Levskog?

btw.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sarajev ... rici/84997" onclick="window.open(this.href);return false;

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 jul 2012, 23:35

payton je napisao/la:@nidi
ako udje u jedan mjesec npr novembar samo jedan dan ..moras mu dati platu ,pogotovo ako u tom mjesecu odigra jednu ili dvije tekme za fcs
koliko znam , prvi dio prvenstva zavrsava 4 ili 5 novembra...znaci kako god da okrenes moras mu dati platu
Sve je do huseinovića i njegovog karaktera hoće li sarajevo nešto zaraditi što bih bilo i najpoštenije .Ali teško će neki klub istovariti neke velike pare za igrača kojeg za 4 mjeseca može dovesti džaba a igraču za te pare povečati ugovor .Lupam ako hoće da ga dovede dinamo ,mamić se može dogovoriti sa Huseinovićem da potpiše predugovor sa dinamom od januara za 300 000 eura po godini daa sarajevo ne dobije ni feninga ,umjesto da mamić istovari sarajevu 200 000 eura a da smanji Saidu ugovor .

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 29 jul 2012, 23:47

Said ima u rukama nastavak svoje karijere. E sada tačno je da može produžiti sa Sarajevom a ipak na polusezoni otići da bi Sarajevo uzelo neke pare, a može i hladno samo otići, jbg do njega je. Naravno ima i opcija da ostane u što sumnjam nakon ovakvih izdanja 8-) . Jedino ako bi se kojim slučajem našli u grupnom stadiju takmičenja vjerovatno bi se onda i našle pare za produživanje njegovog ugovora. Ipak, šta god da odluči njemu hvala za svu radost koju je priredio.
U novi boj...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 jul 2012, 23:47

aleksandar_veliki je napisao/la: svaki igrac kojem je do isteka ugovora ostalo jos pola godine moze sa drugim klubom potpisati ugovor po pravilima UEFA-e.
ovo ja iz FM-a pamtim :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 jul 2012, 23:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo za Bandovica je zavrseno na veliko zadovoljstvo svih zainteresovanih strana, Veleza, njega i Sarajeva, bar tako je bilo veceras, ako se ujutro sta ne promijeni. Said ce otici jer je klasa i steta bi bilo da ostane ovdje jer onakav igrac treba reprezentaciji. Sesar ima jos godinu dana ugovora i on ce otici najvjerovatnije na polusezoni, treba ih unovciti, zasto da ne. I da, Sarajevo ima skupinu igraca kakvu odavno nije imalo, em kvalitetni, em karakterni. Zasto karakterni, necu da doljevam ulje na vatru, no znaju oni koji poznaju situaciju u klubu.
Mozes li ovo pojasnit jel mislis pozitivno il negativno :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 jul 2012, 23:50

Ja znam da vi trenutno ne mislite o PLBiH i o Čeliku,a ako neko slučajno zna da li igramo u Nedjelju utakmicu?
Sretno u Četvrtak!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 29 jul 2012, 23:57

samocelik je napisao/la:Ja znam da vi trenutno ne mislite o PLBiH i o Čeliku,a ako neko slučajno zna da li igramo u Nedjelju utakmicu?
Sretno u Četvrtak!
Igramo. Utakmica ce se igrati u 21.ooh ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 jul 2012, 23:57

ljudi ovo za husejnovica manijaci bi najvise volili da on ode dzabe ja to znam ali neka i ode njemu hvala za sve donio je veliku radost koja se nemoze donijet novcima kojim se diče manijaci sa svojim budzetom neka se oni tome raduju a ja cu da se radujem golovima husajnovica bar jos protiv zete a onda hvala mu jer je vec on donio i radost ali i 90 hiljada eura za prolaz levskog realno i ako oce neka dobiju koju kintu za njega a ako ne dobiju halal mu
Samo Sarajevo

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 jul 2012, 00:00

kanarinac je napisao/la:ljudi ovo za husejnovica manijaci bi najvise volili da on ode dzabe ja to znam ali neka i ode njemu hvala za sve donio je veliku radost koja se nemoze donijet novcima kojim se diče manijaci sa svojim budzetom neka se oni tome raduju a ja cu da se radujem golovima husajnovica bar jos protiv zete a onda hvala mu jer je vec on donio i radost ali i 90 hiljada eura za prolaz levskog realno i ako oce neka dobiju koju kintu za njega a ako ne dobiju halal mu
Bas tako kako si rekao covjek koji nam je svojim majstorijama i golovima donio radost halalio bi mu i da ode djabe :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 30 jul 2012, 00:05

Vamos je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ja znam da vi trenutno ne mislite o PLBiH i o Čeliku,a ako neko slučajno zna da li igramo u Nedjelju utakmicu?
Sretno u Četvrtak!
Onda vidimo se za nesto manje od 7 dana :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 30 jul 2012, 00:08

Za provokatora, možete sa tom duplom sebi zicagu obrisati kad ste bilo gdje da maknete obična kanta sa gol razlikom -50 ! Inače komšije pojede li se šta ovih dana sem sopstvenih muda? :mrgreen:
U novi boj...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 jul 2012, 00:12

http://cg-fudbal.com/2012/07/29/dobrodosli-u-podgoricu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Na našem portalu je objavljena vijest nakon što je jednom naše novinaru stiglo više poruka uvredljive sadržine.

Posto sam sinoc ovdje postao e-mail, ne vidim cime sam ih to uvrijedio, samo sam zelio da se ne dize vise tenzija zbog mog posta s ovog podforuma.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 jul 2012, 00:13

samocelik je napisao/la:
Vamos je napisao/la:
Sretno u Četvrtak!
Onda vidimo se za nesto manje od 7 dana :D
vidimo se likče ;)
Sarajevo ljubavi moja!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 30 jul 2012, 00:23

oldman je napisao/la:Kanarinac, znas li kakve je boje vnogo ,kave ba kupljene titule ,od vas smo bili u Travniku prebijeni
i pobjedjeni i o cemu ti pricas. Svi imaju sansu da kupe titulu.
tema je FKS a ne kupljene ili ne kupljene titule drugih klubova, tražimo samo da se slika koja je čista provokacija i nema veze sa ovom temom izbriše, a što se tiče tekme u Travniku, budi realan, niko nije bio pretučen, zadnju utakmicu koju ste izgubili u Travniku ste samo krvi, igrači su vam se šetali po terenu, uglavnom tema je FKS i dosta više o Želji

i Kanarinac molim te ne nasjedaj na provokacije, i daj jesu kupili to nas ne zanima
Zadnja izmjena: travnicanin, dana/u 30 jul 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 30 jul 2012, 00:26

Paranoja je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
oldman je napisao/la:Kanarinac, znas li kakve je boje vnogo ,kave ba kupljene titule ,od vas smo bili u Travniku prebijeni
i pobjedjeni i o cemu ti pricas. Svi imaju sansu da kupe titulu.
ja to kad su drugi govorili da je kupljeno ja sam govorio da nije ali kad sam vidio kako ste leotaru prodali da bi sloboda ispali i cuj to nas sampion izgubi od maribora 6 2 i to kosto reko osim hvala im pa nas ne nabise vise zar to nije sumnjivo jos derete galamite na sudiju pa niste u nasoj ligi da morete kako vi ocete nije u evropi vas babo glavni da kaze kad ko mora pobijedit samo se dicite kupljenim titulama a mi se dicimo cistim obrazom i igrom u evropi tamo gdje se tek vidi kako ko igra cuj ej 62 od maribora pa to je stvarno nisko
Vidio bi vas da igrate na Grbavici, ovi ribari bi vam slozili ne sest nego 10.
prepucavaj te se preko pp, ti si paranoja fakat više dosadan, Aco molim te da reaguješ

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 30 jul 2012, 00:50

:evil: :evil: Hoce li biti odgodjena utakmica Sarajevo-Celik prvo kolo znate li vi sta o tome
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, DoktorXabaras, Fouzi1, Haksss, miguelramos, napoleon72, soe, teamnorth1989 i 27 gostiju.