RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Da, odmah u mene starci, uvlači se ljudima koji navijaju za Velež ( čitaj muslimanima ) - većina su muslimani što navijaju za Velež, da me ko kasnije ne bi ispravljao
Mojim rječnikom rektalni alpinista, al nema tu nikakvog interesa, fino ga je vidjeti, nema šta
Mojim rječnikom rektalni alpinista, al nema tu nikakvog interesa, fino ga je vidjeti, nema šta
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jaoo lige jos samo fali da igra za sarajevo a ima ugovor s velezom 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vidi Mikija asa!!!
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
Bez obzira što smo trenutno,kao i zadnja dva desetljeća na samom dnu,grogirani,što od onih koji bi volili da nas nema,što od domaćih krtica...ipak smo VELIKI KLUB!
To se jednostavno vidi.
Baž zbog te činjenice što prije moramo dovesti neke stvari na svoje mjesto.
Jer kad nas krene,nema kraja....
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
Bez obzira što smo trenutno,kao i zadnja dva desetljeća na samom dnu,grogirani,što od onih koji bi volili da nas nema,što od domaćih krtica...ipak smo VELIKI KLUB!
To se jednostavno vidi.
Baž zbog te činjenice što prije moramo dovesti neke stvari na svoje mjesto.
Jer kad nas krene,nema kraja....
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Pa nek neko kaže da nemamo navijača i u Grudama i to iz mjesta Pogana Vlakakajl je napisao/la:hajmo malo sa bandovića na bandića
http://sportsport.ba/ostalo/bandic-odus ... sala/85016

( na privremenom radu u inostranstvu kao gradonačelnik Zagreba )
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Jarane, ja iskren da budem, i ne vjerujem u te priče za ugovor, sve uzimam s nekom rezervom, jer je to na principu rekla - kazala, zna se kao što ti napisa kakva je u nas liga, tako da ništa ne treba prejudicirativm22 je napisao/la:Jaoo lige jos samo fali da igra za sarajevo a ima ugovor s velezom
Njemu nek' je sretno, pa gdje god završio
kajl je napisao/la:hajmo malo sa bandovića na bandića

Samo sto mu nije neko objasnio da to nije nas sluzbeni navijacki rekvizit,fali mu zvizda, ****

Ali znamo kako se ljudi "gorika" boje zvizde,ko djavo krsta,pa i ovo moze proci

Gdje mi je onaj Bekic,stari Velezovac, da mu pokazem ovu sliku i tekst da vidi kako sa ponosom stari Velezovci i sad se ponose crvenom bojom(a jos gradonacelnik stolnoga grada svih hrvata

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Kontakt:
Jeste Miki šupljak ali je legenda 

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ma dobar je Beky neka garodjak je napisao/la:kajl je napisao/la:hajmo malo sa bandovića na bandića
![]()
![]()
a supljaka ovoga
(ali opet svaka cast)
Samo sto mu nije neko objasnio da to nije nas sluzbeni navijacki rekvizit,fali mu zvizda, ****![]()
Ali znamo kako se ljudi "gorika" boje zvizde,ko djavo krsta,pa i ovo moze proci![]()
Gdje mi je onaj Bekic,stari Velezovac, da mu pokazem ovu sliku i tekst da vidi kako sa ponosom stari Velezovci i sad se ponose crvenom bojom(a jos gradonacelnik stolnoga grada svih hrvata),a on doso neki dan na Crvenu vece pa se sakrio,nece da se javi,bola nece ti niko nista ,znamo mi da si nas

Al @rodjak, imaš postove za " sejvanja "
Nemoj našeg Bekicu, stvarno je aktivan, da ga nema, zamrla bi nam tema
Sve u svemu, jedan jako pozitivan mladić

Nemoj našeg Bekicu, stvarno je aktivan, da ga nema, zamrla bi nam tema

Sve u svemu, jedan jako pozitivan mladić

- tepsija
- Kontakt:
Eno Beky odmah oživljava temu manjeg gradskog kluba 

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Hahaha taman to kontam, kao da se skenjo u gace tri puta dok je ovo uslikano
da prostis

Support Velez, It's logical! ★
- tepsija
- Kontakt:
Majke mi moje rođene,svega mi na Svijetu...znao sam da će postaviti ovu sliku!
Jesam,matere mi
Vidi Bake osudio se,vidi se da mu je preko volje,pod prisilom se slikao izgleda
Jesam,matere mi

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Bake?!tepsija je napisao/la:Majke mi moje rođene,svega mi na Svijetu...znao sam da će postaviti ovu sliku!
Jesam,matere mi

Ovo je Baka!

jeb... zar ja ove mladje velezovce moram uciti tko je tko!

Zadnja izmjena: bekicamir, dana/u 29 jul 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pa bekiću, da te nema trebalo bi te izmisliti, stvarno nam temu držiš aktivnom
Ja Vahe
Kako si Vaha, imaš li daha... ?
Vidim da je s veliki respectom držao onaj dres u rukama, da mi je znat' ko ga natjera da se slika

Ja Vahe

Vidim da je s veliki respectom držao onaj dres u rukama, da mi je znat' ko ga natjera da se slika

- tepsija
- Kontakt:
Jest zayeban ovaj Carlsberg
Vahe,Vahe

Vahe,Vahe

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
@ bekiću, ondje su dvojica igrača, nađi mi sliku Bake gdje je sam, ja teško mogu da zaključim ko je ondje baka

Ovaj mrčavi!zizu1991 je napisao/la:@ bekiću, ondje su dvojica igrača, nađi mi sliku Bake gdje je sam, ja teško mogu da zaključim ko je ondje baka![]()
Ovaj drugi je Skoko Tihomir,Tiki jedan od najboljih desnih bekova u mostaru poslije rata na ovamo!

Aj pozdrav moji dragi velezovci,neka je sa srecom u iducoj sezoni pa nastupali skupa u europa ligi ali u razlicitim grupama!

Ovo je onaj što je patlidžane fatao pod Bijelim Brijegom kad je u Hajduku igraobekicamir je napisao/la:Bake?!tepsija je napisao/la:Majke mi moje rođene,svega mi na Svijetu...znao sam da će postaviti ovu sliku!
Jesam,matere mi
Vidi Bake osudio se,vidi se da mu je preko volje,pod prisilom se slikao izgleda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je Baka!
jeb... zar ja ove mladje velezovce moram uciti tko je tko!

[youtube][/youtube]
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Ma znam bola, nego se zahebajembekicamir je napisao/la:Ovaj mrčavi!zizu1991 je napisao/la:@ bekiću, ondje su dvojica igrača, nađi mi sliku Bake gdje je sam, ja teško mogu da zaključim ko je ondje baka![]()
Ovaj drugi je Skoko Tihomir,Tiki jedan od najboljih desnih bekova u mostaru poslije rata na ovamo!![]()
Aj pozdrav moji dragi velezovci,neka je sa srecom u iducoj sezoni pa nastupali skupa u europa ligi ali u razlicitim grupama!

Hvala na lijepim željama, dobar si ti momak, samo još da ne navijaš i za Zrinjski i za Velež istovremeno, to te kvari

Odluči se, majku mu, priznaj više da je Velež ostao u krvi, ajmo da pjevamo : tvoj dres i moja krv, ista je boja to...

Ajde bekiću, je'n, dva, i ...

- tepsija
- Kontakt:
Uvijek isto.
Ne treba biti nerealan i davati neke lažne nade ali zar se nekad ne može reći,trudićemo se da budemo što bliže vrhu...da budemo među prvih 5-6...ne,uvijek neka sredina.
I tako iz godine u godinu.
Da budem iskren,ne nadam se ni ja tome ali postaviti neke ciljeve,dati malo elana ekipi...a ne uvijek,opstanak,sredina...
Što očekivati od Veleža nadolazeće sezone? Drastične promjene po pitanju rezultata vjerojatno nećemo vidjeti, no u taboru Rođenih bili bi zadovoljni i pozitivnim nijansama.
Za početak, Mostarci žele izbjeći da se ponovno nadu u borbi za ostanak. Trener Asmir Džafić na kormilo je kluba došao u posljednjih mjesec dana prošle sezone, pa je jasno da će mu kompletne pripreme dati priliku startati od početka.
- Još je ranije postavljen želimo stabilizirati klub u nekoj sredini, prestati taboriti u donjem dijelu ljestvice, a to je realno za očekivati, rekao je šef struke Rođenih i dodao: Dobro smo se spremili kroz ove pripreme, manje-više prva je postava filtrirana.
Jednu je želju Džafić posebno istaknuo.
- Težimo tomu da imamo jednu atmosferu u kojoj ćemo živjeti jedni za druge i to prenijeti na teren. Da ne bude nikakvog iskakanja u stajalištima.
Ovo se vjerojatno odnosilo na funkcioniranje čitavog kluba, ali i na samu momčad. A Džafić je, kaže, zadovoljan igračkim kadrom koji je dobio na raspolaganje.
- Ja sam zadovoljan momčadi..., sad druga je stvar što će se događati na terenu. Sigurno je da će neki igrači otpasti, neki drugi upasti. To je tako u nogometu i sportu uopće. Mi, recimo, imamo dosta mladih igrača od kojih se dosta očekuje. Na njima je da dokažu potencijal, da proigraju, a ne da ostanu vječiti talenti. Nama je ta mladost koju imamo sigurno jedan dobar temelj, ali jasno je da se ti igrači moraju ugledati na neke starije, iskusnije nogometaše.
Prijelazni rok bio je poprilično miran sve do samog početka prvenstva, kada je najednom ''sidro podigao'' prvi čuvar mreže Dejan Bandović.
- Dan uoči polaska na pripreme u Austriju rekao nam je da ima ponudu iz Grčke. Shvatio sam ga jer je igrač u tim godinama kada mora misliti na egzistenciju. Međutim, kada mu je to u inozemstvu propalo, on se nije vratio. Sad..., zaista ne znam što će se dogoditi.
Dogodilo se to da se Bandović priključio treninzima Sarajeva i tako praktički napustio Velež, iako Mostarci tvrde da ih i dalje veže ugovor.
U međuvremenu je u tabor Rođenih stigao mladi vratar Podgrmeča Mirza Hamzabegović, koji se tako našao na nekoliko novaka. U Mostar su prije njega tako došli desno krilo Maid Jaganjac, napadač Marsel Mace, veznjaci Adin Nuhić, Izudin Dedić, koji je prošao sve selekcije kluba, ali ga je ozljeda držala podalje od A tima, zatim Anel Curić te stoper Emrah Ćosić, koji će se jedno vrijeme kaliti u Podgrmeču iz Sanskog Mosta.
U drugom su smjeru otišli Danijal Brković i Slobodan Lakičević... Džafić ističe da je sve do situacije s Džaficem proteklo onako kako je i sam želio.
- Želja nam je bila dovesti dva-tri mlada, perspektivna igrača. Ali da ih dovedemo za vrijeme priprema, ne poslije, kada bi to poremetilo momčad.
Prvo će mjerilo kvalitete novog Veleža biti Radnik iz Bijeljine koji u Vrapčiće dolazi u subotu. Zatim slijedi gostovanje u Zenici, pa Rudar kod kuće, pa gostujući duel kod Gradine... - Lijepo ovako na papiru izgleda taj raspored, kaže Džafić, a zatim i upozorava: Međutim, nama će svaka utakmica biti kvalifikacijska. Za svaki ćemo se bod morati jako potruditi.
Ne treba biti nerealan i davati neke lažne nade ali zar se nekad ne može reći,trudićemo se da budemo što bliže vrhu...da budemo među prvih 5-6...ne,uvijek neka sredina.
I tako iz godine u godinu.
Da budem iskren,ne nadam se ni ja tome ali postaviti neke ciljeve,dati malo elana ekipi...a ne uvijek,opstanak,sredina...
Što očekivati od Veleža nadolazeće sezone? Drastične promjene po pitanju rezultata vjerojatno nećemo vidjeti, no u taboru Rođenih bili bi zadovoljni i pozitivnim nijansama.
Za početak, Mostarci žele izbjeći da se ponovno nadu u borbi za ostanak. Trener Asmir Džafić na kormilo je kluba došao u posljednjih mjesec dana prošle sezone, pa je jasno da će mu kompletne pripreme dati priliku startati od početka.
- Još je ranije postavljen želimo stabilizirati klub u nekoj sredini, prestati taboriti u donjem dijelu ljestvice, a to je realno za očekivati, rekao je šef struke Rođenih i dodao: Dobro smo se spremili kroz ove pripreme, manje-više prva je postava filtrirana.
Jednu je želju Džafić posebno istaknuo.
- Težimo tomu da imamo jednu atmosferu u kojoj ćemo živjeti jedni za druge i to prenijeti na teren. Da ne bude nikakvog iskakanja u stajalištima.
Ovo se vjerojatno odnosilo na funkcioniranje čitavog kluba, ali i na samu momčad. A Džafić je, kaže, zadovoljan igračkim kadrom koji je dobio na raspolaganje.
- Ja sam zadovoljan momčadi..., sad druga je stvar što će se događati na terenu. Sigurno je da će neki igrači otpasti, neki drugi upasti. To je tako u nogometu i sportu uopće. Mi, recimo, imamo dosta mladih igrača od kojih se dosta očekuje. Na njima je da dokažu potencijal, da proigraju, a ne da ostanu vječiti talenti. Nama je ta mladost koju imamo sigurno jedan dobar temelj, ali jasno je da se ti igrači moraju ugledati na neke starije, iskusnije nogometaše.
Prijelazni rok bio je poprilično miran sve do samog početka prvenstva, kada je najednom ''sidro podigao'' prvi čuvar mreže Dejan Bandović.
- Dan uoči polaska na pripreme u Austriju rekao nam je da ima ponudu iz Grčke. Shvatio sam ga jer je igrač u tim godinama kada mora misliti na egzistenciju. Međutim, kada mu je to u inozemstvu propalo, on se nije vratio. Sad..., zaista ne znam što će se dogoditi.
Dogodilo se to da se Bandović priključio treninzima Sarajeva i tako praktički napustio Velež, iako Mostarci tvrde da ih i dalje veže ugovor.
U međuvremenu je u tabor Rođenih stigao mladi vratar Podgrmeča Mirza Hamzabegović, koji se tako našao na nekoliko novaka. U Mostar su prije njega tako došli desno krilo Maid Jaganjac, napadač Marsel Mace, veznjaci Adin Nuhić, Izudin Dedić, koji je prošao sve selekcije kluba, ali ga je ozljeda držala podalje od A tima, zatim Anel Curić te stoper Emrah Ćosić, koji će se jedno vrijeme kaliti u Podgrmeču iz Sanskog Mosta.
U drugom su smjeru otišli Danijal Brković i Slobodan Lakičević... Džafić ističe da je sve do situacije s Džaficem proteklo onako kako je i sam želio.
- Želja nam je bila dovesti dva-tri mlada, perspektivna igrača. Ali da ih dovedemo za vrijeme priprema, ne poslije, kada bi to poremetilo momčad.
Prvo će mjerilo kvalitete novog Veleža biti Radnik iz Bijeljine koji u Vrapčiće dolazi u subotu. Zatim slijedi gostovanje u Zenici, pa Rudar kod kuće, pa gostujući duel kod Gradine... - Lijepo ovako na papiru izgleda taj raspored, kaže Džafić, a zatim i upozorava: Međutim, nama će svaka utakmica biti kvalifikacijska. Za svaki ćemo se bod morati jako potruditi.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.