Krvotok je napisao/la:Najveći naš problem, u klubu, nisu glupi navijači, problem je što Željo skoro dvije decenije od rata nema samoodrživ koncept kluba. Uvijek je to "one man army" a ništa se ne radi da se to prevazidje. U slučaju Amarovog odstupanja, biće ajj kuku pomagaj, pominjaće se Hotić i sl. a niko da kaže da je klub kao klub na pjeskovitim temeljima zbog politike koja ne ulaže u stabilnost i razvoj, već samo politika: "dok sam ja tu, a poslije mene potop". Jedan klub ne čini Amar, ili Žujo, tj ne bi smio da čini, a kod nas je upravo to slučaj. 'ta će DŽelo, Buki i ostala boranija, trafiku nisu u stanju održati, a kamoli klub. Sada treba ispeglati izmedju njih dvojice, Žuje i Amara, tu se zadajte navijači dok je vakta, i u potragu za jakim članovima uprave kluba. Da ne postoji Široki, čovjek bi i povjerovao da se ovdje u BiH drugačije ne može. A eto može i funkcionira!
I zapamtite, Želji ne smetaju "seratori" sa net-a ,već seratori koji samo gledaju svoj interes a u klubu su i oko njega. Uskoro će opet priča o izgradnji stadionu, ili kad prođe tekma sa Mariborom, ma to je tu negdje u dan dva, živi bili pa vidjeli. I opet će bi zamalo da potpišemo al' znaš, ovaj, zamalo.
Ne divim se sebi na tačnosti prognoze

, gore napisano prije 10ak dana, smiješno koliko je predvidljiv željin "marketing", još koji dan i biće priče o pojačanjima, tu su ti datumi, sve tempirano i "našpanovano" za veliko ime. A onda će doći Wood ili kako se zvao onaj englez.

a ne došao je japanac, malko svijetli u mraku zbog havarije u Fukušimi al 'ebaji ga, uštedićemo na reflektorima
Gledam danas onaj Tuborg, odmah je do Magarca (za neupućene ime susjedne kafane/konobe) i kontam da počnem u njemu a završim u magarcu, pa onda na "obnovljen" stadion onako "uradjen". U gradu sve niklo, a onaj "naš" stadion se i ne vidi, što od polutki mesa koje ulaze u Dejton i bureka, ma namjerno stavljam navodnike na ono naš, neki još kontaju kako nije uknjižen, 'bem ti kakva smo mi sorta.
A šta ću, nego dolazit' i patit' se, gdje ću u pm drugo.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...