FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2012, 20:48

Izuzetno dobar dojam na sve prisutne ostavio je novi stoper Bordo tim Nemanja Mijušković koji je odigrao izvanredno.

Bravo momce 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 29 jul 2012, 20:52

miky_hz je napisao/la:Izuzetno dobar dojam na sve prisutne ostavio je novi stoper Bordo tim Nemanja Mijušković koji je odigrao izvanredno.

Bravo momce 8-)
I Plakalo je pristojno odigrao....A Tadejevic prvo na stoperu (pristojno), pa mjesto Belog na Beku (po ocekivanju)...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 29 jul 2012, 21:14

azizmpj je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
trazis objasnjenje, ....eh pa objasnjenje ti je na Maksimiru gdje ludjak od Mamica uvodi Dinamo u grupe lige sampiona, nicim drugacijim nego sistematskim radom, da sistematskim radom koji bi podrazumjevao produzetak ugovora sa Saidom ....

drsko, bezobrazno i ludo ..jedino tako do rezultata, zar to nije jasno poslije cetvrtka????
Sve ja tebe kontam sta ti pricas, ali to je prosto nemoguce. Said nije lud da ostane ovdje, kad moze uzeti pare bilo gdje drugo. Vi mu ne mozete pruziti niti dati nista, a zaradit isto tako nece te nista.

On je dosao u Sarajevo da malo ude u formu, ali vas je odveo dalje u evropu gdje ce te zaraditi jos para i to je dovoljno od njega. Vi ako budete trazili neke pare za njega, on ce sacekati januar, odnosno taj klub i dobit ce ga dzaba.

To sto hoces da kazes jeste sistemski rad kojeg Sarajevo nema. Pa prije mjesec dana ste doveli devet novi igraca, i sad ce otici sigurno tri ili cetiri igraca i to je sve jedan mali bljesak poslijeg kojeg stagnacija, nazalost.

Jedini klub koji pokusava nesto da radi sistematski se zna koje i jedina ekipa koja je ostala na okupu, mislim znas koja je.

Uglavnom nemojte se zalijetati s nekim zaradama i nesto to je nemoguce. Jedino neke parice mozete zaraditi od Sesara ili malog Suljica, ostalo je to sve taraba. Ali, bice para od evrope da se vrate dugovi igracima i poplaca sve sto ima.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 21:31

Paranoja je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
trazis objasnjenje, ....eh pa objasnjenje ti je na Maksimiru gdje ludjak od Mamica uvodi Dinamo u grupe lige sampiona, nicim drugacijim nego sistematskim radom, da sistematskim radom koji bi podrazumjevao produzetak ugovora sa Saidom ....

drsko, bezobrazno i ludo ..jedino tako do rezultata, zar to nije jasno poslije cetvrtka????
Sve ja tebe kontam sta ti pricas, ali to je prosto nemoguce. Said nije lud da ostane ovdje, kad moze uzeti pare bilo gdje drugo. Vi mu ne mozete pruziti niti dati nista, a zaradit isto tako nece te nista.

On je dosao u Sarajevo da malo ude u formu, ali vas je odveo dalje u evropu gdje ce te zaraditi jos para i to je dovoljno od njega. Vi ako budete trazili neke pare za njega, on ce sacekati januar, odnosno taj klub i dobit ce ga dzaba.

To sto hoces da kazes jeste sistemski rad kojeg Sarajevo nema. Pa prije mjesec dana ste doveli devet novi igraca, i sad ce otici sigurno tri ili cetiri igraca i to je sve jedan mali bljesak poslijeg kojeg stagnacija, nazalost.

Jedini klub koji pokusava nesto da radi sistematski se zna koje i jedina ekipa koja je ostala na okupu, mislim znas koja je.

Uglavnom nemojte se zalijetati s nekim zaradama i nesto to je nemoguce. Jedino neke parice mozete zaraditi od Sesara ili malog Suljica, ostalo je to sve taraba. Ali, bice para od evrope da se vrate dugovi igracima i poplaca sve sto ima.

ako ciljas na Zelju ...pa i ne bih bas rekao, nesto mi se Osim i onaj zgembo celavi prepiru neki dan na grbavci, ko zna sta iz toga moze bit .... Olimpik i Siroki Brigeg su daleko ispred .....oni godinama opstaju, pogotovo Siroki ....samo na osnovu zdravog sistematskog rada ....

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 29 jul 2012, 21:32

inacefindecko je napisao/la:e čuj said 5 miliona KM :lol: :lol: :lol:
budite realni malo, jest najbolji, al da Džeko igra u Premier Ligi BH ne može za te pare otić!
Said je iz Slobode u Werder presao za 2 miliona KM i to je bio jedini transfer da je jedan igrac PL direktno presao u tim koji igra u ligi petice...

Saida ima ugovor sa Sarajevom koji mu dozvoljava da ode kad god hoce, a on je prejak za nasu ligu steta bi bio da trune ovdje.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 29 jul 2012, 21:43

Mogu se oni svadati do sutra, ali igracu su tu isti. Sistemski rad ide na duzi period i neki neuspjeh nije toliko bitan, ako se nastavi tako raditi ...
Ovo na ho-ruk tu su vec problemi...pokazat ce vrijeme. Ako uzmete za njega 200 milja budite sretni.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2012, 21:48

Ja se nadam da ga nece pustiti do isteka ugovora...nema veze nek ide dzaba u januaru,ali sa njim u ekipi klub bi ostvario siguran sam vecu zaradu neko sto bi bio taj transfer koji nema sanse da bude nesto veliki,tako da neka tebe pasa jos pola godine,pa haj ti svojim putem al da mi bar budemo sa tobom na polusezoni prvi,a ti dalje kako hoces...na dobrim rezultatima se uzimaju pare,od punijih tribina i svega ostalog...napunis stadion 2-3 puta za po 10-15 hiljada i uzmes vise para nego sto ces uzeti za njegov transfer jel ima tako kratak ugovor kako ima da se nemogu ocekivati vece pare
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 jul 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 29 jul 2012, 21:50

Što se neko prepao kad je Said u pitanju. Ne brinite se, ako ništa on će biti tu u ovom dijelu sezone, moći će vam sve pokazati šta zna i šta umije. Čak i ovakav debeo i nespreman je najbolji igač naše lige, tu nema nikakve priče. Ne znam samo zašto vas toliko brine za kol'ko ćemo mi prodati Saida. Nego, onaj Haskić maloprije na utakmici očajan, njega treba nogirati iz kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 21:51

Paranoja je napisao/la:Mogu se oni svadati do sutra, ali igracu su tu isti. Sistemski rad ide na duzi period i neki neuspjeh nije toliko bitan, ako se nastavi tako raditi ...
Ovo na ho-ruk tu su vec problemi...pokazat ce vrijeme. Ako uzmete za njega 200 milja budite sretni.

ope on mene trpa u upravu FKS ...ja da sam tamo prodo bi ga po skupljoj cijeni, ali nisam, zato se nemoj meni obracat kao clanu uprave FKS! Bez zamjerke ;)

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 22:00

miky_hz je napisao/la:Ja se nadam da ga nece pustiti do isteka ugovora...nema veze nek ide dzaba u januaru,ali sa njim u ekipi klub bi ostvario siguran sam vecu zaradu neko sto bi bio taj transfer koji nema sanse da bude nesto veliki,tako da neka tebe pasa jos pola godine,pa haj ti svojim putem al da mi bar budemo sa tobom na polusezoni prvi,a ti dalje kako hoces...na dobrim rezultatima se uzimaju pare,od punijih tribina i svega ostalog...napunis stadion 2-3 puta za po 10-15 hiljada i uzmes vise para nego sto ces uzeti za njegov transfer jel ima tako kratak ugovor kako ima da se nemogu ocekivati vece pare

kvalitetno misljenje!!!

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 29 jul 2012, 22:09

Pita se tu i Said. Šta da ga ne pustiš, a on hoće da ide? Onda obje strane gube, niti bi on bio tako dobar i pružao dobre partije, niti bi klub zaradio.

Realno, teško da ćemo ga zadržat, jer on vjerovatno želi da ide. Jedina šansa je da uđemo u grupe EL, ali to je nerealno.

Bitno je Sesara zadržat, kao još jednog od glavnih igrača (bio bi to veliki gubitak, jer Saida već računam da odlazi), Kojaševića vratiti na zimu, a imamo solidnu ekipu ako ostane na okupu.

Odradili smo dobre pripreme, fizički smo spremni, što je ipak najvažnije u našoj fildžan ligi, došlo je tu i par finih igrača od Karamatića, koji se treba dokazat još, Zlatkovića, Šunjevarića, koji su pokazali da mogu, Tadejević će nadoći... imamo i određenu širinu i svježu krv. Vidjećemo, sad zasad misliti samo na Zetu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

passenger
Kontakt:

Post Postao/la passenger » 29 jul 2012, 22:26

Registrovao sam se na forum samo iz jednog razloga,a to je da čestitam svima koji vole FK Sarajevo na uspješnom nastupu u Evropi.Sad imate Zetu,ne mislim da ste neki veliki favoriti tu,ali trebali biste proći.Msm Sarajevo jeste veći klub,ali to ništa ne znači.Inače navijam za Borac,ali kako je već jasno da od Borca nema ništa ove sezone,nekako bi mi bilo najdraže da Sarajevo uzme titulu ove godine,Željo mi je malo dosadio.Ovaj Said vam je baš faca,šta bi tek bilo da je 100% spreman.
Pozdrav iz Banjaluke,navijam za vas protiv Crnogoraca!

High

Post Postao/la High » 29 jul 2012, 22:27

Što smo pokupili simpatije. Strašno. :mrgreen: Živjeli i hvala svima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jul 2012, 22:30

passenger je napisao/la:Registrovao sam se na forum samo iz jednog razloga,a to je da čestitam svima koji vole FK Sarajevo na uspješnom nastupu u Evropi.Sad imate Zetu,ne mislim da ste neki veliki favoriti tu,ali trebali biste proći.Msm Sarajevo jeste veći klub,ali to ništa ne znači.Inače navijam za Borac,ali kako je već jasno da od Borca nema ništa ove sezone,nekako bi mi bilo najdraže da Sarajevo uzme titulu ove godine,Željo mi je malo dosadio.Ovaj Said vam je baš faca,šta bi tek bilo da je 100% spreman.
Pozdrav iz Banjaluke,navijam za vas protiv Crnogoraca!

pozzz za Banja Luku i racunaj na to da cemo osvetiti Borca montenegersima ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jul 2012, 22:38

Nadam se da ce jedan od dvojca Said-Sesar ostati CIJELU SEZONU.
Ako prodamo Sesara sve pare dati Saidu, sto na ruke sto za povecanje plate.Ostaviti odredjenu cifru da mozes dati na ruke novom zadnjem veznom(30 ak milja).SIgurno je da se zadnji vezni moze naci, makar da je iste kvalitete kao Sesar ALI se vise ne moze naci Saida Husejinovica ovdje kod nas :mrgreen:
Ako vec Said bas mora i zeli da ode onda zadrzati Sesara i dovesti jos jednog kreativca.Nebi bilo lose prodati Torlaka ili Dupovca ili Haskica npr..ili Comora...sve igraci koji se mogu nadoknaditi lagano, mozda Torlak malo teze jer je pravi komadant odbrane ali moze sigurno.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 29 jul 2012, 22:44

Said je igrač poteza, njemu je trenutak dovoljan, ali Sesar je taj od kojeg dosta zavisi, možda i najviše u našoj igri, teško bi našli zamjenu.

Ivan je reprezentativni kalibar, mogao bi komotno dobit poziv u repezentaciju, obzirom da nam fali taj zadnji vezni. Borben, požrtvovan, trkač, a istovremeno zna sa loptom, ima potrebnu mirnoću, zna stati na loptu, bezbroj puta pokazao. Ne bih se ja njega tako lako odrekao, ni za Saida, jer podjednak bi hendikep bio.

Bojim se da će i on otići, jer tražen je, ali bar do zime ga ostavit, pa pokušat Hameta vratiti.

Jbg, ti odlasci su naša neminovnost, sve što valja, ode.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

payton

Post Postao/la payton » 29 jul 2012, 23:01

jukapitar je napisao/la:stvarno nemogu da vjerujem sta ovdje sve mozes procitat kakvi dugovi saidu se ne duguje ni fening kao ni ostalim koje je ova uprava dovela to garantujem
potpis i ovo je tacno 10000%
said za nase prilike ima pravo dobru platu a za dusebriznike : said ima ugovor sa FCS do 20 januara 2013 i do tada moze otici samo sa OBESTECENJEM koje odredjuje klub
do sada je stigla samo jedna konkretna ponuda za njega (ali da u paketu sa njim ide i sejtan) iz hajduka..prvo je bila 100 000 eura pa nas klub nije pristao tj glat odbio pa su ovi podigli na 170 000 e , sto je isto tako odbijeno..sve ovo je bilo prije euro lige...
koliko se moze saznati , ako said odluci da ide onog trenutka kad ispadnemo iz euro lige , klub za njega trazi 350 000 eura i nema spustanja cijene...ovdje postoji opcija (vec vdjena vise puta ali se malo prica o tome) da novi saidov klub XY plati pola obestecenja a njegov mendjer pola ili neki drugi odnos npr 70-30 % obestecenja...
ili ako stvarno hoce da ide a nema zainteresovanih , moze mu menadjer platiti kompletnu cifru i cao djaci
hasagic i kerla su samo tako zajebali zelju i otisli bez banke a pogotovo je bolna situacija bila sa hasagicem jer je zeljo u tom vremenu trazio 600 ili vise milja eura a on nije htio potpisati novi ugovor pa ga amar stavio na tribine..i onda je otiso djaba
nama se ovo moze desiti ali tek u januaru..i vala Hallal mu sve , nek ide , zasluzio je !!
YES.WE.DID.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 jul 2012, 23:08

payton je napisao/la:
jukapitar je napisao/la:stvarno nemogu da vjerujem sta ovdje sve mozes procitat kakvi dugovi saidu se ne duguje ni fening kao ni ostalim koje je ova uprava dovela to garantujem
said za nase prilike ima pravo dobru platu a za dusebriznike : said ima ugovor sa FCS do 20 januara 2013 i do tada moze otici samo sa OBESTECENJEM koje odredjuje klub
do sada je stigla samo jedna konkretna ponuda za njega (ali da u paketu sa njim ide i sejtan) iz hajduka..prvo je bila 100 000 eura pa nas klub nije pristao tj glat odbio pa su ovi podigli na 170 000 e , sto je isto tako odbijeno..sve ovo je bilo prije euro lige...
koliko se moze saznati , ako said odluci da ide onog trenutka kad ispadnemo iz euro lige , klub za njega trazi 350 000 eura i nema spustanja cijene...ovdje postoji opcija (vec vdjena vise puta ali se malo prica o tome) da novi saidov klub XY plati pola obestecenja a njegov mendjer pola ili neki drugi odnos npr 70-30 % obestecenja...
ili ako stvarno hoce da ide a nema zainteresovanih , moze mu menadjer platiti kompletnu cifru i cao djaci
hasagic i kerla su samo tako zajebali zelju i otisli bez banke a pogotovo je bolna situacija bila sa hasagicem jer je zeljo u tom vremenu trazio 600 ili vise milja eura a on nije htio potpisati novi ugovor pa ga amar stavio na tribine..i onda je otiso djaba
nama se ovo moze desiti ali tek u januaru..i vala Hallal mu sve , nek ide , zasluzio je !!
Gledajuci tekmu protiv bugara i onaj go pomislio sam da je jedini igrac u plbih trenunto koji bi mogao otici za minimum 500.000 eura i sad odjednom price o 350.000?? Jest da sam manijak ali iskren da budem razocaran sam jer smatram da je samo dobro da nasi igaci odlaze u inostranstvo za sto vece sume.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

payton

Post Postao/la payton » 29 jul 2012, 23:09

i jos nesto
igraci su nagradjeni i to sa dvije strane
Irfan je dao od sebe (nevazno koliko)..vec zavrseno

a klub ce dati ove hefte , uglavnom prije tekme sa zetom (mislim po milju

isto tako obrcana im je nagrada ako prodju zetu po 1500 od kluba

sutra po karte ABD
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 29 jul 2012, 23:14

zeljocity je napisao/la:
payton je napisao/la:
Gledajuci tekmu protiv bugara i onaj go pomislio sam da je jedini igrac u plbih trenunto koji bi mogao otici za minimum 500.000 eura i sad odjednom price o 350.000?? Jest da sam manijak ali iskren da budem razocaran sam jer smatram da je samo dobro da nasi igaci odlaze u inostranstvo za sto vece sume.
nece klub da ga zajebaje sa previsokim obestecenjem jer nije u najboljoj fiz spremi a to se vidi (kile plus ima daha za 60 70 min)
a to je usmeni dogovor izmedju irfana i njegovog menadjera
iako je malo naivan isti taj said ..da ga irfan prodaje puno puno bolje bi proso kao i klub
al et , voli svog zemljaka..nema veze
mali suljic ako nastavi sa ovakvim igrama , iduce god u ljeto klub ce moci uzeti istu cifru
ali samo rad i dobre igre
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, ErosViverosViv, Kockoglavi, sekac, Tatamata1946 i 88 gostiju.