PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- bavarac_33
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
meni je neko nudio Lahma
..evo da odgovorim, ne treba mi na toj poziciji niko, iako sam ja zakleti bavarac, Lahm mi ne treba, dobro sam pokriven sa Diabxem i Eboueom
.... treba mi jedan jos jak spic, po mogucnosti ljevak, ako ne onda pase kakva zvijerka ako bi ko prodo, ne bil Bog dao da Ibrahimovic bude na transfer listi sad
...kupujem Riberya i Robbena ili Davida Silvu, Nasria, a molio bih Savez da u opticaj stave Ronaldinha heh ako je moguce...ako ima ko zadnjeg veznog isto da napravimo kakav deal..
..pare nisu problem, para imam....igraci koji su kod mene na pridaju su : Gatuso, Petrov, Wright- Phillips, Veloso, Kerzhakov, Huntelaar, Cicarito
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Hoćemo li kakvu zamjenu napraviti Forlana za Huntelaara?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- hule_barca
- Kontakt:
Znači Lahm ti ne treba, hoćeš De Rossiabavarac_33 je napisao/la:meni je neko nudio Lahma..evo da odgovorim, ne treba mi na toj poziciji niko, iako sam ja zakleti bavarac, Lahm mi ne treba, dobro sam pokriven sa Diabxem i Eboueom
.... treba mi jedan jos jak spic, po mogucnosti ljevak, ako ne onda pase kakva zvijerka ako bi ko prodo, ne bil Bog dao da Ibrahimovic bude na transfer listi sad
...kupujem Riberya i Robbena ili Davida Silvu, Nasria, a molio bih Savez da u opticaj stave Ronaldinha heh ako je moguce...ako ima ko zadnjeg veznog isto da napravimo kakav deal..
..pare nisu problem, para imam....igraci koji su kod mene na pridaju su : Gatuso, Petrov, Wright- Phillips, Veloso, Kerzhakov, Huntelaar, Cicarito
Mes Que Un Club
Daj hule meni Lahma ili Sagnu
.. Nedorljivi su mi u ekipi Vidić, Carragher, Abidal, Cech, Cambiasso, Hamsik, Iniesta, Valencia, Tevez i Henry. Sve ostalo se može prodat
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- hule_barca
- Kontakt:
Nije problem, ali je problem što sam izbrisao onaj fajl u excelu sa rosterima klubova i cijene igrača, tako da ne znam ni koga imašToxicity je napisao/la:Daj hule meni Lahma ili Sagnu.. Nedorljivi su mi u ekipi Vidić, Carragher, Abidal, Cech, Cambiasso, Hamsik, Iniesta, Valencia, Tevez i Henry. Sve ostalo se može prodat
Mes Que Un Club
- peppo_owen
- Kontakt:
sta nudis za Tascijahule_barca je napisao/la:@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
jel ko zainteresovan za Arshavina,mogu pare ili razmjena igraca ??
a jel koristite shollym patch?
Ne koristimo, Deemaz je u upotrebi. Neko je trazio ljevaka u napadu, imam ja Podolskog. Ako ima neko tu listu u excelu, nek postavi da vidim i ja koji su igraci gdje 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- hule_barca
- Kontakt:
Sandro iz Tottenhamapeppo_owen je napisao/la:sta nudis za Tascijahule_barca je napisao/la:@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel
Mes Que Un Club
..jel kod tebe Yaya,i jeli na prodaju ?dziza_23 je napisao/la:Ne koristimo, Deemaz je u upotrebi. Neko je trazio ljevaka u napadu, imam ja Podolskog. Ako ima neko tu listu u excelu, nek postavi da vidim i ja koji su igraci gdje
- peppo_owen
- Kontakt:
Na transfer listi su : Lucas Leiva,Wiesse,Tasci,Rafinha,Silvio,Filipe,Emanuelson,Bellamy,Menez,Walcot.
Ako ima zainteresovanih nek se jave
Ako ima zainteresovanih nek se jave
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Muhovicu, sve je na prodaju 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- peppo_owen
- Kontakt:
Muhovicu koliko trazis za Ozila???
Goalgetter,a ti za Richardsa ?????
Goalgetter,a ti za Richardsa ?????
..prvo dok vidim sa dzizom za yayu,inace ne prodajem ozila,ali eto,sta nudis ?
- peppo_owen
- Kontakt:
Walcot + pare???muhovic je napisao/la:..prvo dok vidim sa dzizom za yayu,inace ne prodajem ozila,ali eto,sta nudis ?
Može li mi neko ukratko objasniti ili poslati neki link na kojem ima objašnjenje kako da napravim da igram PES6 online i kakvo je stanje sa ovom ligom? Koliko vas igra, imal' mjesta? 
FK Pjetlovi
odi na forum bsc regaj se i imas tamo pes6 topic sve ti fino pisereds je napisao/la:Može li mi neko ukratko objasniti ili poslati neki link na kojem ima objašnjenje kako da napravim da igram PES6 online i kakvo je stanje sa ovom ligom? Koliko vas igra, imal' mjesta?
Može li link?arelinho je napisao/la:odi na forum bsc regaj se i imas tamo pes6 topic sve ti fino pisereds je napisao/la:Može li mi neko ukratko objasniti ili poslati neki link na kojem ima objašnjenje kako da napravim da igram PES6 online i kakvo je stanje sa ovom ligom? Koliko vas igra, imal' mjesta?
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.