Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Pandza je stvarno otvorio vrata nasim igracima u Mechelenu. I to sto smo razbili Belgiju. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mario Vrancic Paderborn protiv Bremena odigro dobru partiju
-
- Kontakt:
Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Mislim da ce Galesic dobiti poziv . Pape je spominjao da ga je pratio u Gorici a evo i u Berschootu je nastavio odlicno pa me nebi iznenadilo da dobije poziv 

To Papetu ne bi bio ni malo los potez.Goran je brz i prodoran igrac,a bgm takvi nam trebajubavarian_bk je napisao/la:Mislim da ce Galesic dobiti poziv . Pape je spominjao da ga je pratio u Gorici a evo i u Berschootu je nastavio odlicno pa me nebi iznenadilo da dobije poziv

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mura 05 - Maribor 1:3 (1. SNL)
0:1 Jovan Vidović 23'
0:2 Alen Ploj 49'
0:3 Nikola Komazec 72'
1:3 Nusmir Fajić 84'
ne znam zasto se ovdje konstantno pominju igraci iz slovenske lige iz koje nijedan fudbaler nije za prve postave nase repke, a kamo li prosjecan...
fajic bi bio odlican izbor za 3. napadaca u repciamho je napisao/la:ne znam zasto se ovdje konstantno pominju igraci iz slovenske lige iz koje nijedan fudbaler nije za prve postave nase repke, a kamo li prosjecan...
Unica grande amore
prosla sezona 20 golova u ligi, ova sezona 7 utakmica, 4 gola. ne zaboravite da slovenska liga izbacuje igrace koji direktno nastupaju u serie a i ozbiljnijim ligama. ako prizivamo adilovica i husejinovica, fajic je puno bolji.AllAbout je napisao/la:fajic bi bio odlican izbor za 3. napadaca u repciamho je napisao/la:ne znam zasto se ovdje konstantno pominju igraci iz slovenske lige iz koje nijedan fudbaler nije za prve postave nase repke, a kamo li prosjecan...
Sent from my Commodore 64
To je dokazao i Maribor, koji se poigravao sa Željom.
- Principatus
- Kontakt:
Da, definitivno treba Fajica pozvati kao 3. napadaca u jakoj je formi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- legenda reala
- Kontakt:
Mahmutovića treba pozvati i staviti ga prije Džeka, Fajić treći napadač, Vedo prvi, Edin četvrti ko i u Mančesteru
Ovi će bar ginuti za svaku loptu, ne se šetati po terenu

Ovi će bar ginuti za svaku loptu, ne se šetati po terenu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ legenda reala vjeruj mi da, bez obzira na kiseli smiley koji si postavio na kraju svoga posta, post ima smisla, ako će zvati u prijateljskim nek' proba koga novog, zašto ? ti si već napisao :
legenda reala je napisao/la: Ovi će bar ginuti za svaku loptu, ne se šetati po terenu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mocan gol, na 2:570123456 je napisao/la:Mura 05 - Maribor 1:3 (1. SNL)
" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovaj protiv CSKA nije los
na 0:45
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gol na 0:25bhfanatic14 je napisao/la:Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
Pravo je brz lik, veoma dobar prodor na 1:17
i onda ovo na 2:25, koja brzina.....
trebao je prije dodati
Enis Nadarevic ce vjerovatno preci u njemačku Fortuna Dusseldorf i to u narednih nekoliko dana.Za njega je jos zainteresovana i Catania.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Mladi Bosanac odveo New York Red Bull do titule prvaka Amerike
Najbolji američki klubovi na jednom mjestu, ali mi smo pokazali kvalitet i snagu
Autor E. KADIĆ | Objavljeno 31.07.2012. u 06:14
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Ismar Tandir sa medaljom i pobjedničkim peharom Ismar Tandir sa medaljom i pobjedničkim peharom
New York Red Bull je omladinski prvak Sjedinjenih Američkih Država, a Bosanac Ismar Tandir je najbolji igrač završnice. Najbolji američki klubovi, ukupno 78, igrali su za prvaka države. Prvenstvo je počelo u septrembru 2011. godine, a ekipe su bile podjeljene na četiri divizije, istok, zapad, sjever i jug. Nakon razigravanja u play-off u na turniru u Dallasu, NY Red Bull je osvojio prvo mjesto, što mu je donijelo plasman među osam najboljih. Houston je bio domaćin velikog finala, top 8 klubova. NY Red Bull je na pogon sjajnog 17-godišnjeg Bosanca, Ismara Tandira, osvojio prvo mjesto.
Velika završnica
- Bila je to veličanstvena završnica. Najbolji američki klubovi na jednom mjestu, ali mi smo pokazali kvalitet i snagu, što nam je donijelo prvo mjesto i pobjednički pehar - kaže Tandir za "Avazov Sport".
''Crveni bikovi'' iz New Yorka su do titule došli nakon pobjeda protiv najboljih ekipa Washington DC-a, Cosmosa, Chicago Firea, Columbus Crewa, Toronta, New England Revolutiona, Dallasa, Philadelphije...
Ismar Tandir je bio ključni igrač New Yorka. Na svojim plećima je iznio sezonu, play-off i na kraju finale. Tamo je Red Bull sa 1:0 pobijedio St. Louis Scott Gallagher Missouri. Ismar je odigrao odličnu utakmicu. Tokom cijele sezone zabijao je golove u ključnim momentima, odigravši prvenstvo na vrhunskom nivou. Američke mediji potenciraju njegovu tehniku, jer za nekog ko je visok 1.94 cm, odlično kontroliše loptu. Naravno, tu su I neizbježna poređenja sa Edinom Džekom i Zlatanom Ibrahimovićem.
- Džeko i Zlatan su moji uzori. Kako smo slične konstitucije, onda ne trebam previše razmišljati, gledam kako oni igraju i tu ne može biti greške. Zlatan je odranije, a Džeko u posljednje vrijeme je posebno popularan u Americi. Naravno, dolazimo iz iste države, iz Bosne i Hercegovine i uvijek se to potencira.
Na meti klubova
Kako je završnica američkog omladinskog prvenstva bila medijski praćena, tako je i Tandir dobio svojih ''pet minuta slave''. Skauti ne samo američkih, nego i evropskih klubova gledali su utakmice, pa su se neki obratili NY Red Bullu.
- Claudio Reyna je bivši igrač Manchester Cityja, a sada je glavni skaut za omladinski nogomet Sjedinjenih Država. On je gledao sve utakmice u završnici. Sada su se Amerikanci još više zainteresovali za mene, jer imam i američki pasoš, i žele da se odazovem na okupljanje mlade reprezentacije. O tome ne razmišljam, niti to želim, niti me privlači, jer ja sam Bosanac i moj san je reprezentacija moje domovine, Bosne I Hercegovine. I dalje čekam na taj poziv - kaže Tandir.
Ismar je proteklih mjeseci povezivan sa nekoliko evropskih klubova. Najbliži je Sochauxu, s kojim je odradio pripreme, ali zbog maloljetnosti i administrativnih procedura, još uvijek nije potpisao ugovor. Dok je sa Sochauxom igrao utakmice, skrenuo je pažnju i ostalih klubova, Lillea, Twentea, Stuttgarta i zagrebačkog Dinama. On je, za sada, igrač New York Red Bulla i čeka šta će se desiti.
Najbolji američki klubovi na jednom mjestu, ali mi smo pokazali kvalitet i snagu
Autor E. KADIĆ | Objavljeno 31.07.2012. u 06:14
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Ismar Tandir sa medaljom i pobjedničkim peharom Ismar Tandir sa medaljom i pobjedničkim peharom
New York Red Bull je omladinski prvak Sjedinjenih Američkih Država, a Bosanac Ismar Tandir je najbolji igrač završnice. Najbolji američki klubovi, ukupno 78, igrali su za prvaka države. Prvenstvo je počelo u septrembru 2011. godine, a ekipe su bile podjeljene na četiri divizije, istok, zapad, sjever i jug. Nakon razigravanja u play-off u na turniru u Dallasu, NY Red Bull je osvojio prvo mjesto, što mu je donijelo plasman među osam najboljih. Houston je bio domaćin velikog finala, top 8 klubova. NY Red Bull je na pogon sjajnog 17-godišnjeg Bosanca, Ismara Tandira, osvojio prvo mjesto.
Velika završnica
- Bila je to veličanstvena završnica. Najbolji američki klubovi na jednom mjestu, ali mi smo pokazali kvalitet i snagu, što nam je donijelo prvo mjesto i pobjednički pehar - kaže Tandir za "Avazov Sport".
''Crveni bikovi'' iz New Yorka su do titule došli nakon pobjeda protiv najboljih ekipa Washington DC-a, Cosmosa, Chicago Firea, Columbus Crewa, Toronta, New England Revolutiona, Dallasa, Philadelphije...
Ismar Tandir je bio ključni igrač New Yorka. Na svojim plećima je iznio sezonu, play-off i na kraju finale. Tamo je Red Bull sa 1:0 pobijedio St. Louis Scott Gallagher Missouri. Ismar je odigrao odličnu utakmicu. Tokom cijele sezone zabijao je golove u ključnim momentima, odigravši prvenstvo na vrhunskom nivou. Američke mediji potenciraju njegovu tehniku, jer za nekog ko je visok 1.94 cm, odlično kontroliše loptu. Naravno, tu su I neizbježna poređenja sa Edinom Džekom i Zlatanom Ibrahimovićem.
- Džeko i Zlatan su moji uzori. Kako smo slične konstitucije, onda ne trebam previše razmišljati, gledam kako oni igraju i tu ne može biti greške. Zlatan je odranije, a Džeko u posljednje vrijeme je posebno popularan u Americi. Naravno, dolazimo iz iste države, iz Bosne i Hercegovine i uvijek se to potencira.
Na meti klubova
Kako je završnica američkog omladinskog prvenstva bila medijski praćena, tako je i Tandir dobio svojih ''pet minuta slave''. Skauti ne samo američkih, nego i evropskih klubova gledali su utakmice, pa su se neki obratili NY Red Bullu.
- Claudio Reyna je bivši igrač Manchester Cityja, a sada je glavni skaut za omladinski nogomet Sjedinjenih Država. On je gledao sve utakmice u završnici. Sada su se Amerikanci još više zainteresovali za mene, jer imam i američki pasoš, i žele da se odazovem na okupljanje mlade reprezentacije. O tome ne razmišljam, niti to želim, niti me privlači, jer ja sam Bosanac i moj san je reprezentacija moje domovine, Bosne I Hercegovine. I dalje čekam na taj poziv - kaže Tandir.
Ismar je proteklih mjeseci povezivan sa nekoliko evropskih klubova. Najbliži je Sochauxu, s kojim je odradio pripreme, ali zbog maloljetnosti i administrativnih procedura, još uvijek nije potpisao ugovor. Dok je sa Sochauxom igrao utakmice, skrenuo je pažnju i ostalih klubova, Lillea, Twentea, Stuttgarta i zagrebačkog Dinama. On je, za sada, igrač New York Red Bulla i čeka šta će se desiti.
[youtube][/youtube]soko je napisao/la:Gol na 0:25bhfanatic14 je napisao/la:Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
trebao je prije dodati
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Treba ga pozvati u repku da vidimo.. Dosta je brz, samo dosta puta se spetlja sa loptom i ne zna zvavrsiti. Gledao sam ga protiv Sparte prosle godine i izadje sam pred gol i citav gol promasi, par puta mu se to desilo. Mislim da bi ga nasi navijaci pojeli kod tih gresaka.gringobih je napisao/la:[youtube][/youtube]soko je napisao/la:Gol na 0:25bhfanatic14 je napisao/la:Mahmutovic dao gol za Teplice,vode 1-0 protiv Mlade Boleslav...
trebao je prije dodati
Njega i Fajici bi volio vidjeti u repci ipak, jer treba nam koji napadac.
Danas je i Zec zabio gol.
- harebianconero
- Kontakt:
Šta je sa onim Baggiom? 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.